Evli biriyle birliktelik

farklı açı?
evirdim çevirdim sonuç hep aynı çıktı yahu.
adam evli.

Bosanir bosanir.... Cok da mutlu olursunuz. Cocuklar hic etkilenmez merak etme... karisi da oyle... psikolojide neymis...sen onu bekle bekle. Izle sen onu... sifreleri vermesi de buyuk olay... aa bak karisinin fotograflarini da silmis... ne buyuk sey...simdi ayrilirsan senin psikolojin bozulur, yapamazsin... en iyisi sen devam et... sen adami dinle....buyuk ask sizinkisi... devlerin aski... coluk cocuk, yuva, eş de ne ki sizin aşkınızin yaninda...

Son düzenleme:
sen bu durumdan memnunsun anlaşılan.
vede devam etmekte kararlısın.
ama şunu unutma eşine bunun yapan yarın memesi senden daha dik ,kalçası daha dolgun vede daha genç birini bulduğunda seni de şutlar.

Dediğini yaptım söyle dedi ama bizim huzurumuz kaçar niye kendini deşifre ediyorsun niye bu boşanmayı zora çekiyorsun yeni Doğum yaptı zaten diyerek beni durdurdu
Sen de durdun mu? Demek ki çözmüş seni ki ikna olacağını biliyor. Üstüne üstüne gidecektin.

Ne var biliyor musunuz? Sizin gibi insanlar işin sonunda aci çekip mutsuz olunca zevk aliyorum, ilahi adalet diyorum. Umarim karisi öğrenir bir sekilde o adamin kicina tekmeyi basar, adam ömür boyu nafaka öder siz de bu adamla birlikte olur dünya kac bucakmiş görürsünüz.

Dediğini yaptım söyle dedi ama bizim huzurumuz kaçar niye kendini deşifre ediyorsun niye bu boşanmayı zora çekiyorsun yeni Doğum yaptı zaten diyerek beni durdurdu
Size böyle söylerek damardan girmiş, bu sözleri sarf ederek sizi durduracağını biliyormuş, adam güzel rol yapıyor, bence inanmayın ve söyleyin sonra olacaklara siz bile inanamayacaksınız, adam size düşman olacak söylediğinizde.

Dun titreyerek uyandim....dusa girdimmm....niye yiktin yuvami niye cocuklarimi beni bu durumlara dusurdun...o kadinada rabbim yuvami yiktigi icin guldurmesin.diye aglayarak kendime gelmeye calistim.
Eski pislik koca sana verilen vaadleri sundu ...2 bucuk yil kadiba ayrilacagini onu alacagini soyluyor.yillar uzayinca kadin hani ne zmn ayriliyorsun diyor.benim pislik koca esimi birakamam diyor.kadin bundan ayriliyor.o sirada da ben ogrenyrm.ve ben ayrildim.kadinda bunu istemedi...ortada kaldi.agladigim onun icin dgl asla...sadece bize yasattigi su andaki maddi sorunlar..yoksa boyle biri icin tek damla gozyasi dokulmez.
Yuva yikanin yuvasi olmz..o karisini birakip seni almaz...karisini aldatan kisi seni neden aldatmasin ki.sende ayni seyleri yasayacaksin.

Önce kandırılmışsınız ama sonrasında evli olduğunu bile bile adamın size söylediği yalanları bilerek devam etmişsiniz.Bu durumda kimse size hak vermez doğal olarak.Peki bu adamda ne buldunuz.yani sizi neyi bu kadar etkiledide halen ona inanıyorsunuz.Bir de gerçekten bekleyecekmisiniz.Boşansa bile o,2 çocuğu olan bir adam.Sonrasında size sonsuz ve sorunsuz mutluluk vereceğine inanıyor musunuz.Baştan dürüst olmayan sonrada olmaz bence.Kendinize layık gördüğünüz hayat bu olmamalı.

Bazı erkekler tek kadınla yapamıyorlar, sen de zaten kabullenmişsin ikinci eş olma durumunu ne diyim alan razı veren razı,ama şunu unutma böyle adamlar üçüncüyü de bulur nasılsa dinimizi bahane edip 4 e kadar yolu var diyorlar

Boşanır bosanir. Hatta sonra kesin sizinle de evlenir değil mi? Klasik şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…