Evli biriyle birliktelik

okeye 4 lü gibi oldu bu ya

Evli olduğunu öğrenip ayrıldığında geri barışmasan anlardım da sen serefsizligin adını aşk koymuşsun... bi de gelmiş empati, boşanma, çocukların psikolojisi diye arabesk modda damardan girmeye çalışıyorsun... bir gün sen de evlenirsin, o zaman gör bakim empati, çoluk çocuk psikolojisi neymiş

Bence ayrılmali . En azından iki ..... bilmem ne kişiler birbirlerinde boğulsun.

+++++
+++++

Heeeeer seyi gectim.. gercekten bosandi, evlendiniz ne olacak saniyorsunuz? Iki tane anneleri tarafindan7/24 doldurulan cocuklar ve cocuklarindan asla vazgecmeyecek babalari.. en iyi tahminle haftada iki gun o doldurulmayi fitil fitil burnunuzdan getirecekler, sikayet etseniz babalari sizi anlayissizlikla suclayacak, etmeseniz tam manasiyla carkiniza tukurecekler.. acin okuyun bu forumda cocuklu evliliklerde ikinci esin durumunu.. size defol git dedikten sonra ne o yakisikliligi kalacak ne de sexsapalitesi.. sonra kafanizi hangi duvara isterseniz o duvara vurursunuz..

Empati yapamayan değil yapmak istemeyen sen bir şekilde öğrenmesen sana söylemeyecekti bile adam bir de fotoları sildi demişsin karısına soyadını verip iki çocuk yapıyor senin için faceden foto siliyor buna mı sevindin kendine yazık etme çok gençsin daha iyilerini bulutsun eşi duysa bu defa da suçu sana atar peşimi bırakmadı diye

Ya konu sahibi çok saf birine benzemiyor ki nasıl inandı bilemedim..yoksa inanmış gibi yaparak kendini masum göstermeyemi çalışıyor hem adamın gözünde hemde kendisi için.. hanı sonradan vicdan yapmasın diye.. benim suçun yoktu o beni kandırdı demek işine gelir ya bazılarının..
Eyyy konu sahibi sen kendini kandırabilirsin de Allah biliyor kalbindeki be canım..

+++++
+++++

Merhaba, bitecek bir evlilikte yeni bir hamilelik olma olasılığı bana çok düşük geliyor. Zorla mı birliktelik yaşamışlar? Adamdan uzaklaş, arkana bakma ve yoluna devam et lütfen. Standart yalanlar zinciri, şu an duygusal düşündüğün için belki inanıp bekliyorsun ama sonra çok daha fazla üzülebilirsin . Lütfen kendine bunu yapma. Diyelim ki bekledin, gerçekten boşandı ve sana geldi. Bir gün aynı şeyi başka birisine de yapar. İnanma, güvenme, bekleme ve kendi yolunda devam et. Kendine haksızlık etmiş olursun böyle bir ilişkide...

İlk banlanan ben olacağım arkadaşlar hakkınızı helal edin görüşürüz inşallah..Karı orusbuluk yapıyor empati istiyor şerefsiz mahluklar Allah iki dünyada seninde o kocanında yakasını bir araya getirmesin bin beterini yaşa inşallah orusbu dedim ama orusbulara yazık en azından acık acık yapıyorlar sen hem iblis hem orusbusun nokta ohh be rahatladım

Hem karnım doysun hem pastam olsun hemde çikolata da isterim........
İşte bazı erkeklerin düşüncesinin özeti ama nedense erkeklerden ziyade onunla beraber olan kadınlara daha çok saydırılıyor, burada avcı olan adam aslında, her iki tarafı da seviyorum diyerek çok güzel kandırıyor, aldatılan kadınlar diğer kadınların değil kocalarının yakasına yapışmalı aslında, kandıran o, aldatan o.

Sen ve senin gibi hemcinslerimi anlamakta okadar zorlaniyorum ki. Nasil bir kafaya sahipsiniz şaşiriyorum. Bana asktan, sevgiden sakin söz etme cunku sevmek bu kadar basite indirgenmis bi duygu degil. Hadi karsindaki kadini dusunmuyorsun peki o masum cocuklarin maddi manevi haklarina girdigini hic mi dusunmuyomusunuz? Benim gozumde maalesef ne sen kadinsin nede iliski yasadigin kisi adam degil.

Önce de dedim yine söylüyorum direnerek, anlattığım kadarı ile biliyorsunuz, fazlasıyla yüzeysel o yüzden saf olduğumu yalanlara kanan biri olduğumu düşündünüz... ve siz kesinlikle benim açımdan bakmayı denemeden cevap veriyorsunuz nefret alay bunlar bunu gösteriyor, o yüzden şu nefret söylemleri alayları ciddiye bile almıyorum

yanlız bantlanmana gönlüm razı olmadı bacım
+++
+++

Ya ben düşünüyorum taşınıyorum olmuyor. Sizinkisi aşk filan değil bence. Sizin gibi bir güruh var özellikle evli erkeklerle ilişki yasayan onlari boşatmaya çalışan, metres olan bundan zevk alan... eminim bu adam boşansa gelse gönlünüz bir senede geçer...

Ama bence siz yine de karisina söyleyin bakalim sizi ne kadar seviyormuş net görürsünüz.

O ZAMAN FİKİR SORMA
DEVAM ET
GECE GECE BİZİ VEREM ETME

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…