Evli Kizlarrr ???

Kaynanamla evlendiğim haftadan beri görüşmüyorum birlikte yaşamam suratına söylediğim icin

Olgun aklı başında insanlar başka oluyor gerçekten

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin ama anlayış sıfır insanlarda . Bıkmadan her ay soruluyordu . En son sizin oglunuzda sorun var dedim bok gibi kaldılar bı daha acmadilar ağızlarını .. hep kadına yukleniyorlar bu konuda

Olgun aklı başında insanlar başka oluyor gerçekten
Orası öyle ama sizin işiniz çok zor o yuzden hemen çocuk yapmayın dedik ama sizin elinizde bile değildir bundan eminim

Kesinlikle sanki kadın tek başına yapıyor erkekler kusursuz

Öyle vallahi inşallah biz yeni kuşaklar öyle olmuycaz

Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkün anca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
siz ailenize düşkün değil misiniz ?
Eşinizin ki aile sizinki değil mi ?
Madem öyle eşiniz sizin ailenizin yanında yaşayasaydı veya böyle birşeyi kabul eder miydi ?
Keşke maddi imkanlarınız düzelmeden evlenmek için acele etmeseydiniz

Bu arada evi ayırmadan sakin cocuk yapma.Cocuguma gizli saklı şeyler yedirdiler şımarttılar yanında yatırıyor anne dedirtiyor diye bir sürü post acarsın aman diyim ertele cocugu

Bu arada evi ayırmadan sakin cocuk yapma.Cocuguma gizli saklı şeyler yedirdiler şımarttılar yanında yatırıyor anne dedirtiyor diye bir sürü post acarsın aman diyim ertele cocugu
Şaka gibi kv meme vermeye çalışıyordu çocuğuna bir üye konu açmıştı

Hizmet icin birlikte oluyolar zaten yardım yok bisey yok arada bi ederse eder gelinler insan degil çünkü ben asla böyle bi kaynana olmuycam...

Burada iyi niyet göremiyorum o zaman neden öksürüğünüzü merak edince iyi niyetli olamadınız ? Bu evlenme merakını anlayamıyorum her şartı nasıl böyle gözleriniz kapalı kabul edebiliyorsunuz

Dügün gelinlik ve instagramin gücünü küçümseme. Muhtemelen konusahibi daha 20-21 yaşinda bide. Uzun vadeyi nerde düşünecek? Gelinlik giysin, harika pembik gelin rolünü oynar bide. "Ben boşko kozlor gibi vojdonsoz deyilim" diyerekte ego tatmin ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…