- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.085
- 598
Kaynanamla evlendiğim haftadan beri görüşmüyorum birlikte yaşamam suratına söylediğim icinBen yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
Olgun aklı başında insanlar başka oluyor gerçektenBen iki buçuk senedir evliyim başından beri korunmadim ama şu zamana kadar ne kp ne kv sormadıben bu konu da şanslı gelinlerdenim ama eşimi arayıp demişti doktora gittiniz mi sen muayene oldun mu falan diye birde nasip herseyden oncesi kim istemez ki evladı olsun
Orası öyle ama sizin işiniz çok zor o yuzden hemen çocuk yapmayın dedik ama sizin elinizde bile değildir bundan eminimOlgun aklı başında insanlar başka oluyor gerçekten
Kesinlikle sanki kadın tek başına yapıyor erkekler kusursuzRabbim isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip etsinama anlayış sıfır insanlarda . Bıkmadan her ay soruluyordu . En son sizin oglunuzda sorun var dedim bok gibi kaldılar bı daha acmadilar ağızlarını .. hep kadına yukleniyorlar bu konuda
Öyle vallahi inşallah biz yeni kuşaklar öyle olmuycazSanki gelin olabilmek icin k valide evi bir parkur kaynin evlenince o parkuru atlıyorsun sonra yeni gelin o parkura başlıyor ulan çok acayipBenin teyzemin eltisi de yıllarca öyle yasamış teyzem evlenince ona ev alinmış sobra teyzem oturdu k.validesiyle yıllarca gencligi en güzel yıllari gitti k.validesibe ev aldılar tam kurtuldum dedi iş sebebiyle memlekete döndüler peslerinden kaynanasi k.pederi ee biz memleketimizi özledik diyip yerlestiler mi teyzeme ayy bazi büyükler istiyorlar ki kendilerinin çektigi zahmeti gencler de çeksin kaynanaya hizmet ederken çaydanlik ellerinde ölsünler
siz ailenize düşkün değil misiniz ?Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkünanca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
Olunmamalı da ben k.validemle ayni evde oturdugumu düşünemiyorum asla ayyy yok yokÖyle vallahi inşallah biz yeni kuşaklar öyle olmuycaz
Hamile kalsan da rahatlığın olmaz ev içinde .Kesinlikle sanki kadın tek başına yapıyor erkekler kusursuz
Ben olsam kudurun çürük gelin aldiniz cocugum olmuyor aglayin diyip dogum kontrol hapi kullanirdimÇok üzüldüm buna bunun baskısı artacak zamanla belki adini kisira bile çıkartır o potansiyeli görebiliyorum onda
Şaka gibi kv meme vermeye çalışıyordu çocuğuna bir üye konu açmıştıBu arada evi ayırmadan sakin cocuk yapma.Cocuguma gizli saklı şeyler yedirdiler şımarttılar yanında yatırıyor anne dedirtiyor diye bir sürü post acarsın aman diyim ertele cocugu
En iyi ve mantıklısı kesinlikleOlunmamalı da ben k.validemle ayni evde oturdugumu düşünemiyorum asla ayyy yok yok
Aşırı mantıklı ama…Yeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Burada iyi niyet göremiyorum o zaman neden öksürüğünüzü merak edince iyi niyetli olamadınız ? Bu evlenme merakını anlayamıyorum her şartı nasıl böyle gözleriniz kapalı kabul edebiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?