Evli memur kızlar sorum sizlere

Aile çocuk yapmaya karar veriyorsa sorumluluğu almak zorunda. Okutmak beslemek emek vermek zorunda. Beni doğur diye yalvaran biz değiliz. O yüzden yaptıklarının karşılığını vermeye gerek yok. İçinden gelir hediye alır geçersin. Düşkün değillerse eğer gerek yok.

Merhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
Evi yapıldı eşyasını ben aldım. Kendisi emekli. Dışarıda yemek ısmarlarım, beğendiği şeyleri ona hediye alırım, robot süpürge aldım en son. Çok emek verdi, ekmeğimi de yiyecek tabi. Eşim de sağolsun hiç ses çıkarmaz.

Çok istekleri olan bir bireyde değildim.hep azla yetindim. Ama arada düşünüyorum.acaba aylık para göndermem gerekir mi okadar emek ettiler bana diye. Göndersem kabul etmiyorlarda. Bende kiz kardesime veriyorum ihtiyacı oldukça.

Soruyorum sürekli ihtyacimiz yok diyorlar. Kız kardeşim var liseye giden ona aylık harçlık atiyorum. Ailem atma desede atmaya calisyorum
harçlığı direkt ona vermektense annene onun için kullanması için ver ya da ona sevdiği bir şeyler alırsın kıyafet gibi.ya da bi yere gidiceği zaman cebine 50 lira vs verirsin, dershaneye yollarsın ya da.lise çağındaki ergenlere direkt olarak bu şekilde para aktarımı yanlış olabilir.

Haklisin .dershaneye yollamak mantıklı evet. Yada bizzat kiyafetilerinj almak.yanlis yerleere para harcayablr

Çok güzel

İçimden geldiği gibi davranıyorum. Bazen dışarı çıkarız bir şeyler alır annem ben öderim. Bu şekilde olur genellikle. Nakit para şeklinde vermedim hiç

İçimden geldiği gibi davranıyorum. Bazen dışarı çıkarız bir şeyler alır annem ben öderim. Bu şekilde olur genellikle. Nakit para şeklinde vermedim hiç
Öyle bende yapıyorum ama acaba aylık para mi versem diye dusunuyorum. Ama almazda biliyorum. Sizler nasil yapıyorsunuz diye merak ettim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…