- 23 Ağustos 2022
- 322
- 765
- 23
- Konu Sahibi gweny chopstick
-
yapacak bir sey yok .bazi insanlar ozel hayatindan konusmayi sevmiyor birisi de benim esim mesela .beni ogrenen sok oluyordu sizinkinin bir tik ilerisi olay sonrasi yuzuksuz gezmiyor artik .olur boyle seyler umarim ayni sekilde birisi cikar karsiniza
İyi de her kahve içen, yemek yiyen, konsere tiyatroya giden insan bunu artniyetle yapmaz ki. Kadınlar da pekala insanları bir yerlere davet eder , iş arkadaşlarıyla yemek yer , fazla bileti vardır kadin-erkek arkadaşlarına teklif eder, ya da bir organizasyona gidecektir herkese yayar bilet alınsın kalabalık gidelim diye.
Sosyal hayatta gayet olağan seyler bunlar.
Gweny de öğrenmiş artık evli olduğunu, davet etmez zaten.
Üzüldüm konusuna
Benim bir arkadaşım da asla kimseden hoşlanan biri değil. Yaşı kırka yaklaştı, hoşlandığı kişi sayısı birdi, onunla da olmadı. Derken bir anda iş vasıtasıyla tanıdığı adama ask ve hayranlık arasinda bir şeyler beslemeye başladı. Arkadaşımın bir anda hayat odağı kaydı. Denk gelecekleri günler için kombinler hazırlar giyer giyer atardı, bugün oturayım diye sandalyemi çekti, bugün kalem verdi, bugün Ali'yle oturuyordum bozuldu gitti , bugün gülerken gozgoze geldik falan, her şeyden anlam çıkarır dururdu. Adamın herhangi bir sosyal medyasini da bulamadık. Böyle bir bucuk seneye yakın zaman geçti, bazen bir tık ilerleme katettiler yemek saatinde birkaç kişi yemeğe çıkıp falan. Derken derken adamın evli olduğunu öğrendi , sağlam bir kaynaktan
Tüm dünya başına yıkıldı.
O yüzden anlayabiliyorum seni
kendisi bana mentörlük yaptığı için haliyle hocam, bey şeklinde hitap ediyordum hiç özel hayatını soracak kadar yakınlaşamadık. veya ben mi soramadım bilmiyorum ben nedense direkt bekar olarak kodladım
yani evet ben soramamış olabilirim o benim hocam konumunda ama kendisi laf arası ben de hanımla şuraya gittim diyebilirdi. ben ortak bir tanıdıktan öğrendim belki de hiç söylemeyecekti.
Evli olmasaydı bile o yaş grubunda hayatında birisi olma ihtimali yüksek. Bence karşı taraf bahsetmeden siz sorun bundan sonra dolaylı yoldan sonra kötü ve nahoş bir duruma düşersiniz istemeden de olsa
Siz direkt bekar olarak kodlamışsınız. Birde size neden açıklama yapsın, hanımım var desin? Anladığım kadarıyla bu kişi size karşı bir hoşlandığını beğendiğini açık açık söylememiş. Siz kendiniz hayal kurmuşsunuz beğenmişsiniz bu normal insansınız sonuçta.
İNsanların medeni durumunu, sevgilisi olup olmadığını öğrenmek için yakın olmaya, uzun özel sohbet etmeye gerek yok. Laf lafı açar, konu bir yerde açılır. Artık yeni evlililere şu yaş aralığında belediyeler destek veriyomuş haberlerde izledim, bu ekonomi için evlenmek zor gibi şeyler derdiniz konu açılırdı.
Daha önce üniversite ya da iş için bir projede yer almadınız mı ya da çalışmada? Yani adamın davranışları size yardımcı olması, gece cevap vermesi aslında çok normal, sıradan bir şey.
Siz bu konuyu bir yıl önce falan yine açmıştınız. Yine ilk tanışmada çok etkilenmiş ve evli olduğunu anlamamış sonra anlamıştınız. Hem de adamın alyansı olmasına rağmen. Hep aynı hikaye güncelleyin kendinizi :)
Yok hayır emin olmak için az önce tekrar okudum aşktan gözüm kör olmuş alyansı ikinci gün fark etmişim yazmışsınız. İkisinin aynı kişi olmadığından emin misiniz? E madem aynı kişi değil bir kere böyle bir durum yaşamışsınız artık medeni durumunu sorun birinden etkilenince. Ona da çok deli divane olmuştunuz gözünüzde çok büyütüyosunuz bu adamları.bahsettiğiniz kişi alyansını bir süre sonra takmaya başladı. ben tanıdığımda yoktu. aynı şeyi yaşamayı emin olun en çok ben istemezdim ama yazımı iyi okursanız aylar süren bir anlamamazlıktan bahsediyorum. sorunun bende olduğunu düşünüyorum o da ayrı bir mesele
Yok hayır emin olmak için az önce tekrar pkudum aşktan gözüm kör olmuş alyansı ikinci gün fark etmişim yazmışsınız. İkisinin aynı kişi olmadığından emin misiniz? E madem aynı kişi değil bir kere böyle bir durum yaşamışsınız artık medeni durumunu sorun birinden etkilenince.
Çoluk çocuk var mı diye sormak bu kadar zor olmamalı.merhabalar herkese. ortak kitap bölümü yazmak için doktoralı bir adamla çalışıyorum birkaç aydır. kendisini ilk aramamla iletişimimiz başlamıştı o gün bile ses tonundan etkilendim. hani olur ya bazen telefondan dahi o kişiye çekilirsiniz sesi hoşunuza gider. bu benim başıma ilk defa geldi. zaten birkaç yıldır yalnızım ve son ilişkim hüsran dolu bitti, tüm hayallerim bitmişti ve ben ilişki yaşayacak kafada halen değildim.
adamla buluştuk çalışıyoruz ama inanılmaz donanımlı inanılmaz kültürlü, görünüş olarak babacan sempatik ama mesafeli ve ciddi de duruşu var. yılışık değil. benim hayatımda istediğim profilin bu kadar aynısı olabilirdi. bana fazladan fazladan yardımcı oluyor yardımsever de biri. daha ne olsun dedim ve yıllardır üzerimde olan bunalımı bu adam sayesinde atıp kendime bakmaya başladım. asla aklımdan çıkmamaya başladı ve liseli insanlar gibi arada akademik sitelerden profiline bakıp yav ne tatlı adam bu da derken kendimi buluyordum. onunla ilişki yaşama ihtimali bile benim geçmişten gelen kırılganlıklarıma iyi gelmişti. bu arada evli olduğu aklıma asla gelmiyor yüzüğü yok, biz çalışırken arayanı soranı yok, adamla akşam dahi iş konuşuyoruz çekinmiyor. yardımcı olabileceği başla makalelerimi gönderiyorum onları da düzenliyor benim için. oldukça ilgili. tabi bunlar evli olmadığını göstermez lakin evli olduğunu da göstermedi işte.
bugün öğrendim ki bu arkadaşımız evliymişbiz daha yıllarca aynı projede çalışacağız. tahmin ederseniz ki ben bir mesafe koyacağım. aklıma takılan şu, neden hoşlandıklarım genelde evli çıkıyor ? bende mi anlamamazlık var bilmiyorum ama nadiren birinden hoşlanırım onun da bir süre sonra evli olduğunu öğrenirim hiç şaşmaz. bu adam 32-33 yaşında öyle yaşı fazla büyük de değil. daha küçük yaşta olup da evli çıkan biri de olmuştu. bundan sonra birinden hoşlandığımda direkt medeni durumunu mu öğrenmeliyim sizce ? artık şu duruma düşmekten sıkıldım gerçekten..
haklısınız artık öyle yapacağımÇoluk çocuk var mı diye sormak bu kadar zor olmamalı.
30u geçmişse geneli evlidir. Arada tek tük çıkar bekar.
Önce elektrik alıyormuyum diye değil dur bakalım evli mi diye yaklaşım erkeklere
siz neden atarlandınız bir sakin olun öncelikle. konumda da belirttim yardımcı olması, gece telefonla konuşmalarımız evli olmadığını göstermez ama evlilik emaresi de göstermediği için aklıma asla gelmedi. belki de getirmek istemedim çünkü adama en ufak yakınlığım yoktu.
üstelik kendisinin ben derslerle ilgili kötü bir durum yaşadığım gün gelip birkaç kez elimi teselli amaçlı tutmuşluğu da var. benim kendisine bir yakınlaşmam olmadığı için bekar mı değil mi sorgulamak aklıma gelmedi. çünkü evli de olsa adama bir yakınlığım yoktu.
Çok talihsizlik olmuş ama adam birinin eşi o yüzden hakkında konuşulması bile yanlış bir şey bence. Duyduğunuz an bıçak gibi kesip atmalıydınız yani düşünüyorum da kocamın böyle forumlarda konuşulmasını istemezdim sanırım
Bende yüzük takmiyorum, ve durup dururken birine evli oldugumuda söylemem yani sohbet açılır veya yeri gelirse söylerim, o yüzden adam tuhaf gelmedi bana. İş yaptığım insana evliyim ben demek ne biliyim tuhaf değil mi.
Eğer birinden hoşlanırsanız bidaha laf arasında sorarsınız
Bence sorun burası. Ben çalıştığım kadın arkadaşım da olsa aklıma gelir evli mi bekar mı diye. Soramaycak konumdaysam da öğrendiğimde şaşırmam, sunçta iki seçenek var ya evli ya değil.siz neden atarlandınız bir sakin olun öncelikle. konumda da belirttim yardımcı olması, gece telefonla konuşmalarımız evli olmadığını göstermez ama evlilik emaresi de göstermediği için aklıma asla gelmedi. belki de getirmek istemedim çünkü adama en ufak yakınlığım yoktu.
üstelik kendisinin ben derslerle ilgili kötü bir durum yaşadığım gün gelip birkaç kez elimi teselli amaçlı tutmuşluğu da var. benim kendisine bir yakınlaşmam olmadığı için bekar mı değil mi sorgulamak aklıma gelmedi. çünkü evli de olsa adama bir yakınlığım yoktu.
Aman canim burdakiler seni anlamaz. Onlara göre yüzük takmayan,evliyim demeyen adam suçlu değil onu bekar sanıp beğenen kadın suçlu. Üstüne bir de kadını suclarlar. Evli olduğunu öğrenince de uzak durduysan bir sıkıntı yok. Adamdan nedense bir suphelendim, pek içime sinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?