evli olduğunu anlamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yapacak bir sey yok .bazi insanlar ozel hayatindan konusmayi sevmiyor birisi de benim esim mesela .beni ogrenen sok oluyordu sizinkinin bir tik ilerisi olay sonrasi yuzuksuz gezmiyor artik .olur boyle seyler umarim ayni sekilde birisi cikar karsiniza

yani evet ben soramamış olabilirim o benim hocam konumunda ama kendisi laf arası ben de hanımla şuraya gittim diyebilirdi. ben ortak bir tanıdıktan öğrendim belki de hiç söylemeyecekti.

yani Yengenc çok detaya girmeyeyim dedim ama ben uzun süredir depresyonla mücadele ediyorum adamla tanıştıktan sonra ilk defa oturup bir yemek yaptım, üstüme başıma bir şeyler aldım, saç cilt bakımlarıma başladım, gülmeye başladım çünkü düşüncesi bile güzeldi. benim için her anlamda çok uygun ve doğru birine benziyordu. çok önemsiyordum çok değer veriyordum. bunlar zamanla artacaktı. evli olduğunu öğrenince şaka gibi geldi ve sonrasında ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim desem yeridir. kırk yılın başı olan bir şey arkadaşının başına gelen benim de başıma geldi bir daha ilk sorduğum soru evli misin? olacak

Evli olmasaydı bile o yaş grubunda hayatında birisi olma ihtimali yüksek. Bence karşı taraf bahsetmeden siz sorun bundan sonra dolaylı yoldan sonra kötü ve nahoş bir duruma düşersiniz istemeden de olsa

kendisi bana mentörlük yaptığı için haliyle hocam, bey şeklinde hitap ediyordum hiç özel hayatını soracak kadar yakınlaşamadık. veya ben mi soramadım bilmiyorum ben nedense direkt bekar olarak kodladım

yani evet ben soramamış olabilirim o benim hocam konumunda ama kendisi laf arası ben de hanımla şuraya gittim diyebilirdi. ben ortak bir tanıdıktan öğrendim belki de hiç söylemeyecekti.

Siz direkt bekar olarak kodlamışsınız. Birde size neden açıklama yapsın, hanımım var desin? Anladığım kadarıyla bu kişi size karşı bir hoşlandığını beğendiğini açık açık söylememiş. Siz kendiniz hayal kurmuşsunuz beğenmişsiniz bu normal insansınız sonuçta.

İNsanların medeni durumunu, sevgilisi olup olmadığını öğrenmek için yakın olmaya, uzun özel sohbet etmeye gerek yok. Laf lafı açar, konu bir yerde açılır. Artık yeni evlililere şu yaş aralığında belediyeler destek veriyomuş haberlerde izledim, bu ekonomi için evlenmek zor gibi şeyler derdiniz konu açılırdı.

Daha önce üniversite ya da iş için bir projede yer almadınız mı ya da çalışmada? Yani adamın davranışları size yardımcı olması, gece cevap vermesi aslında çok normal, sıradan bir şey.

Evli olmasaydı bile o yaş grubunda hayatında birisi olma ihtimali yüksek. Bence karşı taraf bahsetmeden siz sorun bundan sonra dolaylı yoldan sonra kötü ve nahoş bir duruma düşersiniz istemeden de olsa

diyorum ya adama buluşma teklif edecekken öğrendim yani az kalsın evli adamla buluşma yaşayacaktım kim bilir ne anlayacaktı ki muhtemelen reddedecekti. yaşım 26, yaşıtım biriyle de benzer durum oldu o da bir süre sonra evli çıktı. o yüzden yaştan olduğunu düşünmüyorum.

siz neden atarlandınız bir sakin olun öncelikle. konumda da belirttim yardımcı olması, gece telefonla konuşmalarımız evli olmadığını göstermez ama evlilik emaresi de göstermediği için aklıma asla gelmedi. belki de getirmek istemedim çünkü adama en ufak yakınlığım yoktu.

üstelik kendisinin ben derslerle ilgili kötü bir durum yaşadığım gün gelip birkaç kez elimi teselli amaçlı tutmuşluğu da var. benim kendisine bir yakınlaşmam olmadığı için bekar mı değil mi sorgulamak aklıma gelmedi. çünkü evli de olsa adama bir yakınlığım yoktu.

bahsettiğiniz kişi alyansını bir süre sonra takmaya başladı. ben tanıdığımda yoktu. aynı şeyi yaşamayı emin olun en çok ben istemezdim ama yazımı iyi okursanız aylar süren bir anlamamazlıktan bahsediyorum. sorunun bende olduğunu düşünüyorum o da ayrı bir mesele

Yok hayır emin olmak için az önce tekrar okudum aşktan gözüm kör olmuş alyansı ikinci gün fark etmişim yazmışsınız. İkisinin aynı kişi olmadığından emin misiniz? E madem aynı kişi değil bir kere böyle bir durum yaşamışsınız artık medeni durumunu sorun birinden etkilenince. Ona da çok deli divane olmuştunuz gözünüzde çok büyütüyosunuz bu adamları.

tamam sorarım

Çoluk çocuk var mı diye sormak bu kadar zor olmamalı.
30u geçmişse geneli evlidir. Arada tek tük çıkar bekar.
Önce elektrik alıyormuyum diye değil dur bakalım evli mi diye yaklaşım erkeklere

Reactions: The

Atarlandığım size tepki gösterdiğim bir şey yazmadım. Adamla ilgili hayaller kurup, gelin güvey olmuşsun. Nereye sorgulamak aklına gelmedi. Siz de bir garipsiniz.

Siz yanlış açıdan bakıp, değerlendiriyorsunuz bu durumu. Siz galiba üniversitede akademidesiniz. Üniversite ortamından lisanstan doktoraya kadar benzer durumda hoca-öğrenci iletişimine denk gelmemiş olmanız imkansız. Adamın sizle gece görüşmesi çok normal. Size evli olduğunu belirtmesine gerek yok. Size açık ve net şekilde duygusal bir şeyler dememiş.

İş ortamında birini beğendiniz, hayatında biri var mı yok mu bilmiyorsunuz, konu açarsınız bunu öğrenirsiniz. Birinin sizi teselli için yardım için elinizi tutması, sizin için duygusal anlama geliyorsa buna izin vermeyip, kendi çizginizi çizmelisiniz.

İnsansınız, duygularınız var. Birini beğenmişsiniz. Bu normal bir şey. Ama bu kadar böyle yemek yemeye çıkarmayı düşünüp, hayatında biri olup olmadığını sorgulamamanız garip.

Bende yüzük takmiyorum, ve durup dururken birine evli oldugumuda söylemem yani sohbet açılır veya yeri gelirse söylerim, o yüzden adam tuhaf gelmedi bana. İş yaptığım insana evliyim ben demek ne biliyim tuhaf değil mi.
Eğer birinden hoşlanırsanız bidaha laf arasında sorarsınız

her ne kadar uzun zaman daha çalışacak da olsak iletişimimize kendimce mesafe koydum zaten. buraya gelip içimi dökmek istedim. adama tabiki halen bu duyguları beslemiyorum. elimden geldiğince çabuk kabullenip kestirip attım kendi içimde

Aman canim burdakiler seni anlamaz. Onlara göre yüzük takmayan,evliyim demeyen adam suçlu değil onu bekar sanıp beğenen kadın suçlu. Üstüne bir de kadını suclarlar. Evli olduğunu öğrenince de uzak durduysan bir sıkıntı yok. Adamdan nedense bir suphelendim, pek içime sinmedi

sormak istemedim çünkü bazılarına her ne kadar garip gelse de düşünemedim (düşünmek istemedim).

kendisiyle herhangi bir yakınlaşmamız da olmadığı sürece öğrenmeme gerek yok diye bilinçaltımda bastırdım. fakat keşke başta dediğiniz gibi öğrenseydim üzülen ben oldum

Bence sorun burası. Ben çalıştığım kadın arkadaşım da olsa aklıma gelir evli mi bekar mı diye. Soramaycak konumdaysam da öğrendiğimde şaşırmam, sunçta iki seçenek var ya evli ya değil.

açıkçası ben dersle ilgili kötü bir durum yaşadığımda teselli amaçlı da olsa ellerimi tutup tutup okşamasını buradakiler bunu normal karşılayabilir. benim bir yerlerimde geri kafalılık var ve evli bir adamın bu amaçla da olsa ellerimi tutup okşaması şuan düşününce yanlış geliyor. eğer bekar olsaydı böyle düşünmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…