evli olduğunu anlamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sorun burası. Ben çalıştığım kadın arkadaşım da olsa aklıma gelir evli mi bekar mı diye. Soramaycak konumdaysam da öğrendiğimde şaşırmam, sunçta iki seçenek var ya evli ya değil.

iyi de adamla kaç aydır çalışıyoruz ben sormasam dahi sormaya çekinsem dahi (çekinecek bir şey yok) velev ki aklıma gelmedi. adam neden sohbet arasında hiç eşinde bahsetmiyor ? mecbur değil tamam ama bahsedebilirdi gayet

ben erkek arkadaşım varken ortamlarda genelde anlatırdım. bana neden sormadın baskısı yapanlar o adamla karşılaşsalar neden evli olduğunu laf arasında söylemedin bak kız umutlanmış işte diye laf söylerler miydi merak ediyorum.

Bunu belirtmiş miydiniz ben mi gözden kaçırmışım acaba? Böyle bir şeyi okumuş olsaydım adamı suçlardım.

Yoo burda konu sahibi de suçlu değil sonuçta Bir şey geçmemiş aralarında. Sadece daha temkinli olursa üzülme ihtimalini düşürür.
Ama adam da evli olduğunu söylemek ya da yüzük takmak zorunda değil. Yok ışıklı pano taksın ya da alnına yazsın.

evli ve sadık adamlar sadece işlerine yoğunlaşır
flörtleşmez, yatağa atmaya kalkmaz, sadece ihtiyacınız olduğu için gerçekten yardım eder. bu da sizi cezbediyor. önce medeni durumu öğrenmenizde fayda var

Ciddi misin.Birde dışarıda buluşmak mi istediniz ?
Yazmayım dedim ama dayanamadım. Yavrucum, canım sen okuduklarını anladın mı?

Kız adamın evli olduğunu bilmediği için buluşmak istemiş, yani bekar sanmış, evli olduğunu bile bile buluşmak istememiş.

bakin burada hatalisiniz. ne ben ne esim ne arkadaslarim akademide calisiyoruz kimse kimseye kocasini karisini anlatmaz .siz yazinca dusundum hala evli mi bekar mi bilmedigim hocalar var ki bu insanlardan biriyle bu aksam meets toplantim var

işinde gücünde olması evet cezbetti ama yukarıda ellerimi tutması okşaması gibi bir davranışından bahsettim, evli olduğunu göz önüne alınca bu bana normal gelmedi. başkasına normal gelebilir

Bunu yazmaya gelmiştim tam.

Bekar erkeklerin genellemek istemem, genellemem de ama bir kısmı diyeyim belli bir kafa yapısına sahip. O kafa yapısı size çekici gelmiyor demek ki. Evliler ya evlenecek olgunluğa sahip oldukları için ya da evliliğin getirdiği o sorumlulukla daha işinde gücünde, çok aykırı uçarı kaçarı olmayan tipler oluyor. Yani evli olduğu için değil o evliliğin sorumluluğunu alabilen tipler olduğu için sizi çekiyorlar herhalde.

Bence de sorun, birine evli misiniz demek çok absürt bi soru değil neticede. Sizin "neden bahsetmedi ki" dediğiniz şeyde de gerek görmemiştir belki.

bakin burada hatalisiniz. ne ben ne esim ne arkadaslarim akademide calisiyoruz kimse kimseye kocasini karisini anlatmaz .siz yazinca dusundum hala evli mi bekar mi bilmedigim hocalar var ki bu insanlardan biriyle bu aksam meets toplantim var

zaten sorun da burada. akademide kimse medeni durumundan bahsetmiyor daha önce şahit olmadım. herhalde bekardır yaa dediğim hocalarımın evli çıktığını da öğrendim rastgele. böyle bir ortamda ben nasıl sorabilirim ki ? öyle ağzından laf alma huyu da yok bende ya açıkça sorarım ya da hiç sormam. bu adama açıkça evli misiniz hocam diye sorsaydım yanlış anlamaz mıydı ?

Bunlar cidden normal ama. Eşimi geç saatte işi için ararlar konuşurlar. Neden açamasın ki? Özel bir görüşme değil neticede.
Yada yüzük takmayan da çok. Bu da bir belirti değil.
Bir dahakine iyice detaylı bir araştırın derim ben. Böyle hayal kırıklığı yaşamayın

Anladım tabiki benim garibime giden kadının kahve içmeye çağırması.Cevremde hiç duymadım.

"Alakasız saatlede arıyorum ama aileniz, varsa eşinizi rahatsız etmiyorumdur umarım" diyebilirdiniz. Pat diye evli misiniz denmez tabii ama yolları var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…