Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

İnsanlar hadsizlik yaparlar doğalarında var, ama sınırlarınızı siz kendiniz belirleyeceksiniz. İyi niyetli davranmışsınız anlayabiliyorum keşke numaranızı vermeseydiniz, tekrar karşılaşma ihtimaliniz yok gibi engelleyin kurtulun.
 
Ya herkeste hazır kıta hakaret etmek için bekliyormuş he, ayıp ediyorsunuz ama nazikçe danışmış hanfendi. kezâ herkesin sosyalliği kendine, olmuş bitmiş bir mevzu, hayatta her şey deneyim bir daha böyle bir durum yaşarsa ne tepki vereceğini bilecek en azından.
 
Yuh direk eşini arayın görüşelim deyin bi kahve içeriz diye ve direk ekran fotolarnu gösterin aksi halde adam resmleri siler veya kendni ifade edemezsiniz
 
Şimdi seni evlerine de çağırırlar sonrasını yazmayayım ban yerim Ama konu doğruysa saf mısın senn nonu verion adamla konuşuon ve hadii verdin engeli basmıyorsun i iltifatlara
 
Çok saçmasınız kusura bakmayın. Anlamadım ben sizi. Adam da kadın da aşırı ısrarlılar siz de hiç kesip atmamışsınız neyse olan olmuş engelleyin artık ne diyelim
 
Bence insanlara hayır demeyi öğrenin biran önce.Korkmayın saygısızlık etmiş olmazsınız. Dışarda milyon çeşit insan var. Size ne, o niye böyle davrandı bu ne yapmaya çalıştı...Siz kendinizle ilgilenin. Her sorana adınızı soyadınızı telefonunuzu hatta resminizi verirseniz bugün değilse yarın başınıza bir iş gelir Allah korusun.
 
Yok görüş görüş eksik olmuş bu iş. Görüşünce başına gelenleri gel gene burda sor neden acaba böyle oldu diye. Adamın sorgulanacak yanı yokta masaya yatırılması gereken tek şey senin tepkilerin. Numara vermek faceden eklemek nedir yarabbi!
 
Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı
Nedense, sizin bu konu hakkındaki ileriye dönük hayaller/beklentilerle irtibat kurmak isteğiniz tüm bunlara sebep oldu kanaatindeyim.

Yazdıklarınızın hepsi doğruysa (ki doğru diyorsunuz), muhakkak eksik anlatıyorsunuz.

Böyle tuhaf beklentilere gitmeyin hiç. Yaşadığınızın hayatın normalliği içinde hiçbir yeri yok.
 
Adamın niyeti ne bilmiyorum ama sizin akliniz neredeydi çok merak ettim. Adam bence resmen yem atmış, sizde yemisiniz. İnsanlara sınır çizmeyi beceremezseniz, ihlal eden çok olur. Çok mu zor terslemek. Çocuk da değilsiniz, yaş 23 diyorsunuz
Adam umarım bela olmaz.

Kardeşimle yasitsin, abla tavsiyesi, tanımadığın adamlara telini verme, adını söyleme,evli yada bekar hiç fark etmez. Adres bilgilerini verme. Bunları annem bana cooook küçükken öğretti. Hatta telefon da kimsiniz diyene bile adını söylemem ben. Kimi aramıştınız derim! Aklınızda bulunsun ortalık kötü.

Bak gecen gün gencecik bir kız, evli ve kızı olan bir hayvan tarafından katledildi. Dikkatli olmak zorundayiz.
 
+1
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…