Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

Alice’in harikalar diyarına bile gitseniz bu derece güvenip özel bilgilerinizi vermemelisiniz. Tanımadığınız kişilere karşı lütfen dikkatli davranın. Yanınızda sorumluluğunu aldığınız başkanbir birey varken 5 kere dikkatli davranın. Bu adam tekinsizim diye bas bas bağırmış. ne malum yanındakinin karısı olduğu aile oldukları ne malum? Biraz şüphe lütfen.

Adam numarayi isterken "esim için " demiş..şimdi kendisi için istiyor ...haftaya da çocuğunun telefonuna kaydetmek için tekrar arayıp numara isteyecek zaar

Aramıza hoşgeldin mi dedi? Owwww fena. Kaççççç.

bu konu gerçek mi ya, pardon ama hic mi haber okumuyorsunuz, ben önce cocugu kacıracaklar falan diye dusundum ikisi sizi oyalarken baska biri cocugu kacıracak, yani bunların niyetinin iyi olmadıgı belli belki de fuhus cetesi sizin resminizi cekti paylastılar bile coktan. ay cok korkunc, saf mısınız yaa

Numaranızı verdiğiniz halde niçin tekrar sizden tel istiyor bu adam orasını anlamadım

Ne kadar yanlış davranışlar bunlar... Sapık mı dolandırıcı mi belli değil.. Apaçık yüksek sesle beni rahatsız ediyorsunuz diyememişsiniz.

o kadar rahatsiz olmussunuz bi tersleyip höst diyememissiniz üstüne sorun olmaz deyip numara vermissiniz. facebooktanda engellememisinizdir numarayi da silmemissinizdir simdi

İyi misin? Gerçekten diyorum. Ben çok endişelendim senin için. Bu saçma muhabbetin hiçbir masum tarafı yok. Fotoğraf çekmek, numara istemek nedir ya? Nasıl izin verirsin buna? Biri benim iznim olmadan fotoğrafımı çekse ciyak ciyak bağırırım. İhtimalleri sayıyorum:

1. Karı-koca fuhuş çetesi. Hatta evli bile değiller. Saf kızları kandırıp ağlarına düşürmek istiyorlar.
2. Üçlü fantezileri var. Grup yapacak birini arıyorlar.
3. Kadın g.....t, kocasını kıskanmayan ve hatta ona kadın arayan bir sapık.
4. Adam sizi gözüne kestirip ya kendisi bir şey yapmak istiyor ya da başkasına ayarlamanın derdinde.

Başka bir ihtimal yok. Bu şahıslardan derhal kurtulmalısın. Numaranı, adını ve soyadını bilmekle beraber fotoğraflarınız herifin elinde. Çok safsınız ve bu saflıkla bu yaşa gelmeniz mucize.

Olabilecek ihtimalleri yazmak istiyorum. Atladiklarimi cevapla yaparak yazabilirsiniz.
Organ mafyası üyesi olabilir.
Fuhuş
Swinger. Karısının iltifatlara tepki vermemesi, kocayi alip goturmemesi, butun bunlara razı olan tavrı bana bu ihtimali düşündürdü.
Mügedeki evlilik dolandiricilari gibi bir çete reisi. Seni de gelin rolündeki kişi yapacaklardi.

Sen de bu insanlarla facebooktan görüştün numaranı verdin. Ya çok safsın ya da bu dunyada yasamiyorsun.

Ayrica korona kol gezerken lunapark gibi mikrop virüs yuvasi bir yere gitmek, hic tanimadigin insanlarla agiz agiza konusmak, yüzünde takili duran gözlüğü alip degis tokuş ederek takmak ne kadar sacma. Umarim gerçek değildir butun bunlar. Gerçekse benzerlerini defalarca yasamissinizdir. Bu kafayla sans eseri hayattasiniz.

Tanımadın insanlara Numaranı verirsen adamda ekler
Buraya gelipte anlamadım ben bilmiyom şöyle böyle demenin alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…