Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

Kusura bakmayinda bu durum biraz sizi cezbetmis ben kadinlara bile nomu verirken tedirginim esiyle danisikli dovus olmadigini ne biliyorsunuz heryerde swinger partisj baskinlarinin haberleri var ne malum kurban olmadığınız bu kadar merak edip kafaniza taktiginiza gore begenilmek hosunuza mi gitti anlamadim bu ne cesaret

her yerden engelledim gerçekten çok korktum ya . Engelleyeli oldu bayağı ama naşllah musallat olmaz bana

Buyuk ihtimalle dolandirici sebekesi ya da kadin saticilar , yaninda karim dedigi de sattigi kadinlardan biri olabilir
Bulmus sizin gibi safı ben bunu alirim portfoyume demis
Hayirli ugurlu olsun ne diyim , azicik aklinizi kullanin cocugum ya
ay valla okudukça ürperiyorum. Ben eşinin yüzündeki iyi niyete neden kandım anlamadım

Tanımadığınız birine numaranızı neden verdiniz
Bence önce kendinizi sorgulayın.
Buradan gözüken "adamın iltifatlari hoşunuza gittiği"...

23 yaşındasınız rahatsizliginizi karşınızdaki insana nasıl belirtemedinjz anlayamadım. Ben tanımadığım biri bana gereksiz sorular sormaya başlarsa konuşmaya devam etmem keserim hemen eğer oradan ayrilamiyorsam yüzüne bakmam söylediklerini duymamazlıktan gelirim ve cevap vermem. Siz telefon numaranıza kadar veriyosunuz. Allah aşkına yapmayın insanlara bu gereksiz güven nerden geliyo

Bende adam biraz saf diye düşündüm çocuk ruhlu yani. Ama bu size ders olsun bir daha ne muhabbeti uzatın nede tanımadığınız birisine tel no verin.
evet inanın herkesle konuşuyordu. teyzeyle şakalaşıyor yani herkesle bende adamı saf iyi niyetli birine benzettim eşide öyle ama engelledim her yerden İyiki yazmışım buraya

ay valla okudukça ürperiyorum. Ben eşinin yüzündeki iyi niyete neden kandım anlamadım
Ya kusura bakmayın ama yanınızda el kadar çocuk varken neden yabancılar ile bu kadar yüz göz oluyorsunuz. Adamla gözlük değiştirmek, izinsiz fotoğrafınızı çekmesi bunlar ne kadar kulağa korkunç gelen şeyler. Sizi geçtim ya sizi lafa tutup çocuğa bişey yapsalardı. Siz nasıl bir ülkede yaşadığınızın farkında değilsiniz sanırım. Daha birkaç gün önce benzinlikte bir çocuğu annesinin yanından zorla kaçırmaya çalıştılar

Şu numarayı verme kısmını okuduktan sonra "salak mısın cemile?" Demekten kendimi alamadım. Fake mi bu yoksa cidden bu kadar akıl yoksunu olabilir misin ya?! Adamın ne amaçla yaptığı belli zaten hadi sesin çıkmadı numarayı neden verirsin ki? Orda kadının da isterseniz demesi... Bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu. Evli adam asılır ama karısının yanında asılacak, karşıdaki saftirik no verecek. Nasıl ad soyad öğrendi anlamadım ama Facebook'tan ekleyip fotodan yorum yapacak...

benimdekendime aklım almıyor kendime bende bu yazdıklarınıızı dedim dün geceyi silmek istiyorum resmen ya

Eve davet etseler gidermişsiniz, o potansiyeli gördüm sizde.
Saygısızlık olurdu aksi.

Şaka gibi. Böyle cahilliklere acayip sinir olurum.
Aklınız mı tutuldu, fotoğraf çekmişler numara almışlar, sosyal medyadan taciz başlamış.
Ne malum karı koca oldukları? Belki çete?
Çok mu film izlemişim dicem ama film de değil, her Allahın günü bir haber okuyoruz.
Silin engelleyin daha fazla hakkınızda bilgi vermeden.
Allah korusun.
Tanımadığınız insanlarla konuşmayın diyeyim bir de.

Hayır adamın gözlüğünü niye takiyorsun mesela anlatsana, corona varken tanımadığın insanin eşyasını nasi yüzüne degdiriyorsun, corona olmasa bile takmam takilmaz yani belki cilt hastalığı var ay o gözlükler kulak arkasına değiyor falan ay şimdi bayilazeymmm

Seni bu kafayla kandırıp satarlar bak dikkat et. Belki adam pezevenk belki yanındaki hayat kadını vs sen ne bileceksin eşim dedi diye inanmışsın ne malum. Çocuk görünce her şey normal mi oluyor yani
kk ya geldim geleli bu kadar net bir açıklamayi ilk kez okuyorum desem

18 yaşındayken benim de başıma benzer bir şey geldi. O zamanki erkek arkadaşımla buluşmak için şehirdeki diğer üniversitenin kampüsüne girmiştim. O kampüs bizimki gibi değil, içinde kocaman hastanesi var, normal şehir içi otobüsler kampüsün içinden geçebiliyor. O yüzden bizimkine oranla daha bir elini kolunu sallayanın girebildiği bir kampüs (zaten geçtiğimiz yıllarda silahlı saldırı da olmuştu, güvenlik zaafiyeti açısından şehirde çok konuşulur). Bu kadar detaya girme sebebim, kendi kampüsümde olsa başıma bir şey gelme ihtimali olmazdı. Kampüse çalışan ve öğrenci dışında kimse giremiyor. Ancak o kampüs bizimki gibi değil işte, öğrenci ve hocalar dışında insanlar olabiliyor.

Neyse yolda yürüyordum, o zamanlar zayıftım, fiziğim de gayet düzgündü. Ayakkabılarımı bağlamak için eğildim. Doğrulduğumda birisi yaklaştı yanıma. Amerikan dizilerindeki avukat tiplemesi gibi birisiydi tam (kısa boylu, hafif kilolu, saçları seyrek). Boyumu kilomu sordu, iş kartını verdi menajer olduğu yazıyordu. Modellik düşünür müsün vs sorular sordu. Öyle manipülatif oluyor ki bu tarz insanlar, kendi içinizden bile “hemşerim noluyor ya, ben seninle konuşmak istemiyorum, sana ne boyumdan kilomdan” diye düşünemiyorsunuz. Acelem olduğunu kampüsteki bir yere gitmem gerektiğini söyleyedim. Arabası hemen oradaymış, bırakayım dedi . Yok zahmet olmasın yürürüm vs desem de ikna etti. İçimden diyorum kampüsten çıkmaya kalkarsa kapıdaki güvenliklere işaret yaparım beni kurtarırlar herhalde . Numaramı aldı bir de arayıp numaramı doğru söylediğimden emin olmak istedi. Ben de onun numarasını kaydettim falan. Gideceğim yere bıraktı. İner inmez numarasını engelledim. O zamanki erkek arkadaşımı da şimdikine de anlatmadım. Kız arkadaşlarımın falan da hiçbirisine anlatamadım utancımdan.

Ama basiret bağlanması böyle mi oluyor, ikna kabiliyeti manipülasyon yeteneği çok yüksek olarak algılıyorum ben. Çünkü öyle dolandırılacak, kandırılacak bir insan değilimdir kolay kolay. En ufak şeyden şüphelenen gayet kendini korumasını bilen bir insanım. İnanılmaz şekilde rahat, güvende hissettiriyorlar insana kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…