- 28 Aralık 2019
- 1.410
- 1.006
- 83
- 36
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
her yerden engelledim gerçekten çok korktum ya . Engelleyeli oldu bayağı ama naşllah musallat olmaz banaKonu sahibi olan olmuş. Hemen onları engelle ve telefonuna mesaj atarlarsa ver annene. Annen durumdan korktuğunu, yarın savcılığa gidip taciz için şikayet edeceğini, alanda kameralar olduğunu ve onlarla da seni rahatsız ettiklerini ispatlayacağını falan söylesin. Eğer anneye ihtiyaç duymam diyorsanız direk siz söyleyin. Ve aynen yapın bunu. Başka insnaların hayatını kurtarın.
ay valla okudukça ürperiyorum. Ben eşinin yüzündeki iyi niyete neden kandım anlamadımBuyuk ihtimalle dolandirici sebekesi ya da kadin saticilar , yaninda karim dedigi de sattigi kadinlardan biri olabilir
Bulmus sizin gibi safı ben bunu alirim portfoyume demis
Hayirli ugurlu olsun ne diyim , azicik aklinizi kullanin cocugum ya
Eğer yazarsa savcılık konusunu açın mutlaka.her yerden engelledim gerçekten çok korktum ya . Engelleyeli oldu bayağı ama naşllah musallat olmaz bana
Tanımadığınız birine numaranızı neden verdinizDün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım
23 yaşındasınız rahatsizliginizi karşınızdaki insana nasıl belirtemedinjz anlayamadım. Ben tanımadığım biri bana gereksiz sorular sormaya başlarsa konuşmaya devam etmem keserim hemen eğer oradan ayrilamiyorsam yüzüne bakmam söylediklerini duymamazlıktan gelirim ve cevap vermem. Siz telefon numaranıza kadar veriyosunuz. Allah aşkına yapmayın insanlara bu gereksiz güven nerden geliyoDün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım
hakikatten hoşuma gitmedi. eşi numaramı aldı diye güvendim . Ama engelledim her yerdenTanımadığınız birine numaranızı neden verdiniz
Bence önce kendinizi sorgulayın.
Buradan gözüken "adamın iltifatlari hoşunuza gittiği"...
evet inanın herkesle konuşuyordu. teyzeyle şakalaşıyor yani herkesle bende adamı saf iyi niyetli birine benzettim eşide öyle ama engelledim her yerden İyiki yazmışım burayaBende adam biraz saf diye düşündüm çocuk ruhlu yani. Ama bu size ders olsun bir daha ne muhabbeti uzatın nede tanımadığınız birisine tel no verin.
Ya kusura bakmayın ama yanınızda el kadar çocuk varken neden yabancılar ile bu kadar yüz göz oluyorsunuz. Adamla gözlük değiştirmek, izinsiz fotoğrafınızı çekmesi bunlar ne kadar kulağa korkunç gelen şeyler. Sizi geçtim ya sizi lafa tutup çocuğa bişey yapsalardı. Siz nasıl bir ülkede yaşadığınızın farkında değilsiniz sanırım. Daha birkaç gün önce benzinlikte bir çocuğu annesinin yanından zorla kaçırmaya çalıştılaray valla okudukça ürperiyorum. Ben eşinin yüzündeki iyi niyete neden kandım anlamadım
Şu numarayı verme kısmını okuduktan sonra "salak mısın cemile?" Demekten kendimi alamadım. Fake mi bu yoksa cidden bu kadar akıl yoksunu olabilir misin ya?! Adamın ne amaçla yaptığı belli zaten hadi sesin çıkmadı numarayı neden verirsin ki? Orda kadının da isterseniz demesi... Bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu. Evli adam asılır ama karısının yanında asılacak, karşıdaki saftirik no verecek. Nasıl ad soyad öğrendi anlamadım ama Facebook'tan ekleyip fotodan yorum yapacak...Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım
Numara engellemen işe yaramazhakikatten hoşuma gitmedi. eşi numaramı aldı diye güvendim . Ama engelledim her yerden
Tel nosunu verirken adını soyadınıda vermiştir.Nasıl ad soyad öğrendi anlamadım
benimdekendime aklım almıyor kendime bende bu yazdıklarınıızı dedim dün geceyi silmek istiyorum resmen yaYa kusura bakmayın ama yanınızda el kadar çocuk varken neden yabancılar ile bu kadar yüz göz oluyorsunuz. Adamla gözlük değiştirmek, izinsiz fotoğrafınızı çekmesi bunlar ne kadar kulağa korkunç gelen şeyler. Sizi geçtim ya sizi lafa tutup çocuğa bişey yapsalardı. Siz nasıl bir ülkede yaşadığınızın farkında değilsiniz sanırım. Daha birkaç gün önce benzinlikte bir çocuğu annesinin yanından zorla kaçırmaya çalıştılar
Sizin yorumlara bayiliyorum.Yazmayim dedim ama dayanamadim.Duz adam sami geliyo aklima.Net dumduz cevaplar.Konu gercekse, neden sohbet ettiniz?
Ozbek mısınız sorusuna, hayır dıyıp gecseydın.
kk ya geldim geleli bu kadar net bir açıklamayi ilk kez okuyorum desemSeni bu kafayla kandırıp satarlar bak dikkat et. Belki adam pezevenk belki yanındaki hayat kadını vs sen ne bileceksin eşim dedi diye inanmışsın ne malum. Çocuk görünce her şey normal mi oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?