Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

Şaka mı bu okuduklarım?
Adam ne dese cevap veriyorsunuz yetmiyor,telefon numaranızı veriyorsunuz,böbreğinizi istese kabalık olmasin diye onuda verecektiniz korkarım.
Şimdi de niyeti ne diye soruyorsunuz. Ne olabilir sizce?
Adam ve eşi grup seviyor olabilirler mesela,yada adam sizi gözüne kestirmiş yürüyor olabilir. Olabilir de olabilir ama siz gerçek olamazsınız,değilsiniz dimi? Lütfen şaka yaptım diyin. Bu yaşa sapasağlam gelmeniz mucize zira.

gerçekten o kadar haklısınız ki . Yani o an adam öyle bir konuşuyorduki tam tersleyecegım konuşamıyorum bile yanında eşi var diye . gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz inşallah sizde yaşamazsınız böyle bir olay bir daha. Çok korktum ya bu olaylara aklım şaştı bir anda

gerçekten şaka değil ama bende kendime inanamıyorum bu olayı nasıl hafife alırım diye

Hadi numara için adını aldılar diyelim ya soyad?nasıl buldu da ekledi o adam?Bacım sen deli misin kendimi saf bulurdum.Buradaki okuduklarımı görünce şok oluyorum...

ay valla okudukça ürperiyorum. Ben eşinin yüzündeki iyi niyete neden kandım anlamadım
e insan sarrafı değilsin o kesin bi daha kimsenin değil çocuğunu hiç bişeyini emanet alıp bi yere gitme hatta mümkünse sen tek gitme bu ne böyle ya , çıkartıp oracıkta çekinme böbreklerini falan ver.ne karısı adam büyük ihtimalle "patronu" kadının.

evet inanın herkesle konuşuyordu. teyzeyle şakalaşıyor yani herkesle bende adamı saf iyi niyetli birine benzettim eşide öyle ama engelledim her yerden İyiki yazmışım buraya
Benim arkadaşımın eşi de öyle. Çocuksu hareketleri var olur olmadık konuşur. Ilk nişanlandıklarinda beni aramıştı arkadaşım konuşurken telefonu eline aldı adam bana bir yer tarif etti biliyor musun dedi evet dedim hmm tamam orayı gördüm ben dedi☺ arkadaşım çok mahcup olmuştu. Bence oda öyle saf biri gibi geldi bana ama bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…