- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
gerçekten o kadar haklısınız ki . Yani o an adam öyle bir konuşuyorduki tam tersleyecegım konuşamıyorum bile yanında eşi var diye . gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz inşallah sizde yaşamazsınız böyle bir olay bir daha. Çok korktum ya bu olaylara aklım şaştı bir anda18 yaşındayken benim de başıma benzer bir şey geldi. O zamanki erkek arkadaşımla buluşmak için şehirdeki diğer üniversitenin kampüsüne girmiştim. O kampüs bizimki gibi değil, içinde kocaman hastanesi var, normal şehir içi otobüsler kampüsün içinden geçebiliyor. O yüzden bizimkine oranla daha bir elini kolunu sallayanın girebildiği bir kampüs (zaten geçtiğimiz yıllarda silahlı saldırı da olmuştu, güvenlik zaafiyeti açısından şehirde çok konuşulur). Bu kadar detaya girme sebebim, kendi kampüsümde olsa başıma bir şey gelme ihtimali olmazdı. Kampüse çalışan ve öğrenci dışında kimse giremiyor. Ancak o kampüs bizimki gibi değil işte, öğrenci ve hocalar dışında insanlar olabiliyor.
Neyse yolda yürüyordum, o zamanlar zayıftım, fiziğim de gayet düzgündü. Ayakkabılarımı bağlamak için eğildim. Doğrulduğumda birisi yaklaştı yanıma. Amerikan dizilerindeki avukat tiplemesi gibi birisiydi tam (kısa boylu, hafif kilolu, saçları seyrek). Boyumu kilomu sordu, iş kartını verdi menajer olduğu yazıyordu. Modellik düşünür müsün vs sorular sordu. Öyle manipülatif oluyor ki bu tarz insanlar, kendi içinizden bile “hemşerim noluyor ya, ben seninle konuşmak istemiyorum, sana ne boyumdan kilomdan” diye düşünemiyorsunuz. Acelem olduğunu kampüsteki bir yere gitmem gerektiğini söyleyedim. Arabası hemen oradaymış, bırakayım dedi. Yok zahmet olmasın yürürüm vs desem de ikna etti. İçimden diyorum kampüsten çıkmaya kalkarsa kapıdaki güvenliklere işaret yaparım beni kurtarırlar herhalde . Numaramı aldı bir de arayıp numaramı doğru söylediğimden emin olmak istedi. Ben de onun numarasını kaydettim falan. Gideceğim yere bıraktı. İner inmez numarasını engelledim. O zamanki erkek arkadaşımı da şimdikine de anlatmadım. Kız arkadaşlarımın falan da hiçbirisine anlatamadım utancımdan.
Ama basiret bağlanması böyle mi oluyor, ikna kabiliyeti manipülasyon yeteneği çok yüksek olarak algılıyorum ben. Çünkü öyle dolandırılacak, kandırılacak bir insan değilimdir kolay kolay. En ufak şeyden şüphelenen gayet kendini korumasını bilen bir insanım. İnanılmaz şekilde rahat, güvende hissettiriyorlar insana kendini.
gerçekten şaka değil ama bende kendime inanamıyorum bu olayı nasıl hafife alırım diyeŞaka mı bu okuduklarım?
Adam ne dese cevap veriyorsunuz yetmiyor,telefon numaranızı veriyorsunuz,böbreğinizi istese kabalık olmasin diye onuda verecektiniz korkarım.
Şimdi de niyeti ne diye soruyorsunuz. Ne olabilir sizce?
Adam ve eşi grup seviyor olabilirler mesela,yada adam sizi gözüne kestirmiş yürüyor olabilir. Olabilir de olabilir ama siz gerçek olamazsınız,değilsiniz dimi? Lütfen şaka yaptım diyin. Bu yaşa sapasağlam gelmeniz mucize zira.
Ya da alternatif olarak SA-NA-NE diyebilirdi ama özbek misinizden girip telefon numarasına uzanmış konuKonu gercekse, neden sohbet ettiniz?
Ozbek mısınız sorusuna, hayır dıyıp gecseydın.
Dememıs, baya sohbet etmıs fotosu cekinene kadar sonra da rerero.Ya da alternatif olarak SA-NA-NE diyebilirdi ama özbek misinizden girip telefon numarasına uzanmış konu
Ayıp olmasin diye yıldırım nikahı kıydık yazicak sandim ama cok şükürDememıs, baya sohbet etmıs fotosu cekinene kadar sonra da rerero.
e insan sarrafı değilsin o kesinay valla okudukça ürperiyorum. Ben eşinin yüzündeki iyi niyete neden kandım anlamadım
Maksat numara almak gözlük değişmekBulgar göçmenini özbeklere benzetmekte değişik olmuş biraz.
Benim arkadaşımın eşi de öyle. Çocuksu hareketleri var olur olmadık konuşur. Ilk nişanlandıklarinda beni aramıştı arkadaşım konuşurken telefonu eline aldı adam bana bir yer tarif etti biliyor musun dedi evet dedim hmm tamam orayı gördüm ben dedi☺ arkadaşım çok mahcup olmuştu. Bence oda öyle saf biri gibi geldi bana ama bundan sonra daha dikkatli olursunuz.evet inanın herkesle konuşuyordu. teyzeyle şakalaşıyor yani herkesle bende adamı saf iyi niyetli birine benzettim eşide öyle ama engelledim her yerden İyiki yazmışım buraya
Maksat numara almak gözlük değişmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?