kredi ile alınan arabanın satımı zor canm..Demek ki guvendigi seyler var maddi acidan. Seninde bilmedigin belki de. O kadar tasa etme bence. Cok daralirsaniz arabayi satarsiniz
e aynı şey değil mi canım benim? kısasa kısas. bence sen de çek kredini al arabanı.dişli bi kız olsa kesin yapardı haklı olarak :)
ve kendi kendine kararlr alıyor szde uygulayacaksınız enteresano konuyu sorduğumda tekrar bir kredi çekecekmiş tabii o artık fazla çekemeyeceği için benim de bir miktar çekip nasılsa evlendiğimiz için beraber ödeyeceğimizi söyledi.. ben bunu yapsam bile biz zaten kredilerden borçlardan hiçbir şey yapamayız ki ev de kira.. ayrıca ailem bu duruma tepki gösterir
ev kira olacaksa araba nden alıyorki..iş iinmi gerekli
ne arabası ..arabayı almakla bitmiyorki..vergisi kaskosu..çocuk yapmadan çocuk sahibi olmak gibi..e aynı şey değil mi canım benim? kısasa kısas. bence sen de çek kredini al arabanı.
saçmalık..zaten ben aldım sende kredi çekeceksin düğün için demiş..hiç böyle şey görmedim hayatımda..kararlar ortak alınmalı...ooo 10 senede anca biter sizin borçlar..o kadar zamanda ne aşk kalır ne meşk..hayır canım işi yakın arabaya gerek yoktu ama tabi araba aldığı için yrüyerek 10 dklık yolu 5 dkda gidiyor gerekli değildi yani
e aynı şey değil mi canım benim? kısasa kısas. bence sen de çek kredini al arabanı.
İhtiyac kredisi cekmis ama canim. Arac kredisi cekse zorda,araba uzerine degil kredi, ipotek altinda degil. Yani oyle yazmis oldugu icin boyle bir yorum yaptim :)kredi ile alınan arabanın satımı zor canm..
saçmalık..zaten ben aldım sende kredi çekeceksin düğün için demiş..hiç böyle şey görmedim hayatımda..kararlar ortak alınmalı...ooo 10 senede anca biter sizin borçlar..o kadar zamanda ne aşk kalır ne meşk..
arabayı aldıktan sonra gerisi teferruat kalıyor. : D sıfır almaktan bahsetmiyorum tabi.ne arabası ..arabayı almakla bitmiyorki..vergisi kaskosu..çocuk yapmadan çocuk sahibi olmak gibi..
ne yapmayı düşünüyorsun?öyle tabi ama ilşkiyi yarış haline getirmek istemiyorum işte, şu olayda bile çok üzüldüm iyice yıpranacağım biliyorum çok duygusal biriyim
evlendikten sonra alsaydı ortak olacaktınız acaba onedenlemi evlenmeden önce aldı..allahım affetsin..öyle tabi ama ilşkiyi yarış haline getirmek istemiyorum işte, şu olayda bile çok üzüldüm iyice yıpranacağım biliyorum çok duygusal biriyim
İhtiyac kredisi cekmis ama canim. Arac kredisi cekse zorda,araba uzerine degil kredi, ipotek altinda degil. Yani oyle yazmis oldugu icin boyle bir yorum yaptim :)[/QUOTE
aynen ihtiyaç kredisi satmak sıkıntılı değil de satmaması sıkıntı
ne yapmayı düşünüyorsun?
gelecek mi derken?bizim söz tarihimiz kış canım bugün arkadaşlarımla da dertleştim onlar da kışa kadar bi dur bakalım ne olcak gelecek mi ne yapıcak bi izle şimdilik dedi öyle yapıcam heralde
evlendikten sonra alsaydı ortak olacaktınız acaba onedenlemi evlenmeden önce aldı..allahım affetsin..
kızkardeşimin eşi 10 yıllık özel sigortasını bozdurdu..hemde nikah..ve ev vardı kira değil yani..Simdi hersey toz pembe ona. Dugun telasesi baslasin bak gor nasil satiyor..
gelecek mi derken?
o bu sorumsuzluğu yaparken sen hiçbir şeyin sorumluluğunu almamalısın şu aşamada. sakın duygusal davranıp sonradan pişman olacağın fedakarlıklar yapma.yani ailesiyle istemeye gelecek mi anlamında.. ama birikim yok alyans tek taş bilezik bunları yapamaz çoook zor bu borçla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?