evliliğe bu kadar yakınken yüklü kredi çekmek :(

ve kendi kendine kararlr alıyor szde uygulayacaksınız enteresan

e aynı şey değil mi canım benim? kısasa kısas. bence sen de çek kredini al arabanı.
ne arabası ..arabayı almakla bitmiyorki..vergisi kaskosu..çocuk yapmadan çocuk sahibi olmak gibi..

hayır canım işi yakın arabaya gerek yoktu ama tabi araba aldığı için yrüyerek 10 dklık yolu 5 dkda gidiyor gerekli değildi yani
saçmalık..zaten ben aldım sende kredi çekeceksin düğün için demiş..hiç böyle şey görmedim hayatımda..kararlar ortak alınmalı...ooo 10 senede anca biter sizin borçlar..o kadar zamanda ne aşk kalır ne meşk..

aynen canım zaten benim ailem biraz katı olduğu için hayalim evlenince eşimle rahat rahat gezmek tozmak tatil yapmak falan ama dediğin gibi bu borçlarla adımımızı atamayız

öyle tabi ama ilşkiyi yarış haline getirmek istemiyorum işte, şu olayda bile çok üzüldüm iyice yıpranacağım biliyorum çok duygusal biriyim
evlendikten sonra alsaydı ortak olacaktınız acaba onedenlemi evlenmeden önce aldı..allahım affetsin..

yani ailesiyle istemeye gelecek mi anlamında.. ama birikim yok alyans tek taş bilezik bunları yapamaz çoook zor bu borçla
o bu sorumsuzluğu yaparken sen hiçbir şeyin sorumluluğunu almamalısın şu aşamada. sakın duygusal davranıp sonradan pişman olacağın fedakarlıklar yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…