evliliğe bu kadar yakınken yüklü kredi çekmek :(

yani ailesiyle istemeye gelecek mi anlamında.. ama birikim yok alyans tek taş bilezik bunları yapamaz çoook zor bu borçla
eşyaları alında..evet bu evlilik olayları çok masraflı oluyor..2003 de 22 milyar gitti benim evliliğimde..eşyalara..nikah vs ..4 bilezik taktı eşimin tarafı..ama yinede çok masraf çıkıyor..

kızkardeşimin eşi 10 yıllık özel sigortasını bozdurdu..hemde nikah..ve ev vardı kira değil yani..

farkındayım canım evlilik ev kurmak asla hafife alıncak şeyler değil ama ben anlatamıyorum erkek arkadaşım makul makul deyip duruyor.. evlilik paketleri falan oluyor ya salon yatak odası yemek odası bir arada 3999 tl 4999 tl falan onları düşünüyor heralde yoksa başka makul ne var ki

Canim kıtmıyım neyim 2-3 defa okudum msjini bisey anlamadim
estağfurullah..kızkardeşimle kocası evlenicekleri zaman para yetmeyince özel siğortasını bozdurmuş eniştem..10 milyar falan almış..

o bu sorumsuzluğu yaparken sen hiçbir şeyin sorumluluğunu almamalısın şu aşamada. sakın duygusal davranıp sonradan pişman olacağın fedakarlıklar yapma.

kesinlikle öyle zaten benim kadar isteseydi gözü araba falan görmez evlilik hazırlığı yapardı.. o kadar üzülüyorum ki

sen bu kadar beklemişken gönlünce seçmek istersin herhalde..oda seni borca sokucak gibi..allahım yardımcın olsun..

kaç yaşındasınız? bir de sevgilinin çektiği kredi ve maaşını söylemiş miydin merak ettim?

estağfurullah..kızkardeşimle kocası evlenicekleri zaman para yetmeyince özel siğortasını bozdurmuş eniştem..10 milyar falan almış..
Hee tamam anladim evet ya dugun zamani oyle zor bir donemki. Hersey masraf. 1 tl bile cok degerli oluyor.bir yeri kapatiyorsun baska bir yer acik kaliyor. Konu sahibinin mustakbel esi de mecbur kalacak arabayi satmaya. Simdi yeni diye heves ediyor satmam diyor ama kolay degil o isler. Hamama giren terler :)

şu an senin yerinde olsaydım nişanlımın eve girmesini isterdim araba borcuna değil..araba işi masraf,ama kirada eşyalar falan yıpranacağına ev alırsın öderdiniz beraberce..ne arabası araba şart değil bence ev yokken..

aynen canım ..200 lira paramız kalmıştı..evlendiğimizde

ehh bakalım hamama girecek mi satmamak uğruna girmeye de bilir .. o zaman kendi kaybederr

yaş 25 canım. iki bin küsür maaş 40 bin tl çekti 1400 ödeme yazmıştım önceki sayfalarda
yuhhh ..kusura bakma arkadaşım olacak şey değil..böyle düşüncesizlik olurmu..benzinle kasko taksitine 250 gitse 1650..

yaş 25 canım. iki bin küsür maaş 40 bin tl çekti 1400 ödeme yazmıştım önceki sayfalarda
ay şaka gibi ya. rahat 3 yıl sürecek. arabayı sıfır mı aldı? ya gerçekten hiç akıl karı bir tarafı yok. katı olman lazım canım gerçekten çok hödük bir davranış. en iyi ihtimalle hevesini alıp satarım belki diye almış olması. ama o da çok uzak gözüküyor. peki ailesine falan güveniyor olabilir mi?

aynen canım ..200 lira paramız kalmıştı..evlendiğimizde
Bizim tek umudumuz takilardi o kadar eksiye inmiştik. 1 senede anca toparladik. Esimin babasi yok. Annesininde sadece emekli maasi var. Sagolsun hicbiseyimi eksik birakmadi yine de.Ne istersen al dedi. Taksitle aldik esyalari,onlari kaynanam odedi. Kalan ivir ziviri da biz aldik. İvir zivirda dunya kadar para yiyor.Benm ailemde cok yardim etti. Onlar olmasa cadir kuracaktik zaten ikimizde calisiyoruz. Yoksa hic ayaga kalkamazdik

Benim kide aldı 40 000 liralık araba ikibine yakın maaşı var.arabayi aldıktan sonra 15 000 de kredi kartı borcu oldu.benzin oraya buraya arabayla gitme gezme yeme farklı sehirledeyiz. Şuanda odegemedigi vergi borcu da var.
Sonuc: evlenemiyoruz.koseye sıkışmış gibiyim ve bu kart borçlarından sonradan haberim oldu.aile de yardım etmiyor. Zaten problemli ailelerimiz . Iki tarafta istemiyor biz de bu borçlar yüzünden kendimiz yapamıyoruz.
Sorumsuz erkek çok zor belki senin ki okadar değildir. Ama çok benziyolar. Sevgili ken almıştı.nisanlandik o kadar ay geçti karşıma bu borçlar la çıktı. Arabayı satıyor şimdi anca çektiği krediyi kapatacak. Geriye 15000 borcu kalıyor ve bna bugün düğün için krediyi sen çek ben kefil olayım dedi.

yuva kurmak kolay değil canım..saolsun yine taksitle falan almış kayınvaliden..mutlulukla kullanın inşallah..bu işler çocuk oyuncağı değil...

b
bizim iş için araba gerekti..yoksa ben istemezdim..çektik krediyi allah hepimize cümlesine hayırlısıyla ödemeyi nasib etsin..bir sürü kısıntıya giriyorsun..bir kadın olmazsa erkeğin başında senin nişanlın gibi olur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…