O zaman ailesi olmayan bir erkekle evlenmenizi tavsiye ederim ya da sizin gibi biri olacak. Yoksa kimse ailesinden vazgeçmez.Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum.
Erkoların bu kadar düşünüp değerlendirecek kabiliyeti var mı sizce? Çok görmüş geçirmiş olmak, dış görünüşün ötesine bakmayı bilmek kavramları çoğunda yok bence.Sevgilisi de kabul etmesin bunları.
Evlenince fikri değişir gibi bir düşünce de olabilir ama çocuğa sıcak bakıyorsa en önemlisi istemiyorum diyen biriyle evlilik düşünmeyecek. İnsan ilişkileri de aynı. Ben konu sahibinin arkadaş ilişkilerinde de farklı olduğunu sanmıyorum. Bunların hayatına olumsuz yansıyacağı kişi sevgilisi ve onun bunları görüp devam etmemesi gerekir ilk önce.
çoğunda muhtemelen yoktur amaErkoların bu kadar düşünüp değerlendirecek kabiliyeti var mı sizce? Çok görmüş geçirmiş olmak, dış görünüşün ötesine bakmayı bilmek kavramları çoğunda yok bence.
Tebrikler. Çoğu ya gerçeği söylemez ve eşinin buna uymasını bekler ya da şimdi böyle diyor ama yani dediğini nasıl yapabilir ki diye düşünür… bir arkadaşın eşi annem arasıra gelip kalır demiş sadece, meğer kadın iki oğlu arasında dönüşümlü yaşıyormuş. Arkadaşım şu an bu duruma adapte oldu 13 yıllık evli.çoğunda muhtemelen yoktur ama
doçent bir arkadaş tanıdığı mesela, nişan atmıştı
eve mobilya bakarken olmuş bu olay, erkek tarafı "gelen giden olunca nerede yatacak eve yatak olabilecek açılır bir koltuk çekyat bişey alalım" diyor, kadın tarafı "benim evime kimse gelemez kalamaz" diyor
the end.
Senin gibi düşünen biriyle evliliğe uygun olabilirsin ama güncel sevgilinle değilsin.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
Herhangi psikolojik bir rahatsızlığınız var mı ?Çocuk istemediğimi biliyor zaten. Aile konusunda da kendi ailesiyle görüşsün beni katmasın yeter , yukarıda da biri yazmış evde 2 den fazla kişi olunca bile bunalıma giren biriyim ben. Zaten benim gibi biri o kalabalıklardan zevk de almayacak sıkılıp onun da tadını kaçıracak
Daha öncede başka bir konuda söylemiştim,eleştirmişlerdi beni burada.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
Ya bizim toplumda işte biriyle evlendin mi tüm ailesi ile evleniyorsun. Ben de sizin gibi böyle evliliklere uygun yapıda biri değilim. Sizin gibi düşünen erkek var desek ayrılacak mısınız? Ya da yok desek iyi ben de kaderime razı olayım zaten yokmuş falan mı diyeceksiniz? Genelinde aileler böyle iç içe bizim toplumda ama öyle olmayanı da var. Erkeklerin de ailelerine düşkünlük dereceleri farklı. Sizinki belli ki düşkün gibi görünüyor. Yani aynı durumda "ay bayramları da sevmiyorum, illa tüm aile toplanıp kahvaltı yapmak zorunda olmak beni sıkıyor, zaten çalışıyorum, bir bayram tatilim var" diyecek erkek de vardır. Veya bizim ailede öyle şey baskı yok bir telefonla aramak ya da bir ara 5 dakika uğramak yeterli, diyen de olabilir.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
Evlilik budurHerkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
Fazlasıyla önyargılı gördüm sizi. Sizin aile bağlarınız kuvvetli değilse adam ne yapsın sizin için ailesindenmi vazgeçsin?Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
çocuk yok akraba yok aile yok. ne olsun istiyorsunuz:/28 yaşındayım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum zaten, çocuk olmayınca da bu dediğim model daha uygulanabilir geliyor bana
Çocuk istemediğimi biliyor zaten. Aile konusunda da kendi ailesiyle görüşsün beni katmasın yeter , yukarıda da biri yazmış evde 2 den fazla kişi olunca bile bunalıma giren biriyim ben. Zaten benim gibi biri o kalabalıklardan zevk de almayacak sıkılıp onun da tadını kaçıracak
Çocuk istemediğimi biliyor zaten. Aile konusunda da kendi ailesiyle görüşsün beni katmasın yeter , yukarıda da biri yazmış evde 2 den fazla kişi olunca bile bunalıma giren biriyim ben. Zaten benim gibi biri o kalabalıklardan zevk de almayacak sıkılıp onun da tadını kaçıracak
Kimsenin ailesinden ya da alıştığı yaşantıdan vazgeçmesini bekleyemezsiniz. İleride adamın başını ağrıtacaksanız şimdiden ayrılın bence.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?