Valla şaştım kaldım zaten. Bu kadar insan sevmeyen biriyle nasıl sevgili olunur hem de uzun yıllar. Çok geçimli biri gibi de durmuyor.Sevgilisi de kabul etmesin bunları.
Evlenince fikri değişir gibi bir düşünce de olabilir ama çocuğa sıcak bakıyorsa en önemlisi istemiyorum diyen biriyle evlilik düşünmeyecek. İnsan ilişkileri de aynı. Ben konu sahibinin arkadaş ilişkilerinde de farklı olduğunu sanmıyorum. Bunların hayatına olumsuz yansıyacağı kişi sevgilisi ve onun bunları görüp devam etmemesi gerekir ilk önce.
Aman uzun yıllar diyince 5 yıl sanmıştım. 2 yıllık bir ilişkiymiş. Sizin zaten bu uzlaşmanız tavrınızla evlilik yoluna girdiğinizde çıtırdamalar başlar yürümezValla şaştım kaldım zaten. Bu kadar insan sevmeyen biriyle nasıl sevgili olunur hem de uzun yıllar. Çok geçimli biri gibi de durmuyor.
İçini rahatlamıştır o zaman, derin bir nefes çekin ve rahatlayınAman uzun yıllar diyince 5 yıl sanmıştım. 2 yıllık bir ilişkiymiş. Sizin zaten bu uzlaşmanız tavrınızla evlilik yoluna girdiğinizde çıtırdamalar başlar yürümez
Ev arkadaşları bayramda birbirlerinin ailesine gitmek durumunda değillerdir eşiniz ne diyecek tarzı değil sevmiyor mu diyecek deseniz ki benim sınırlarımi aşıyorlar bana saygisizlar ne bileyim başka sorunlar vs o zaman mesafe konulur. Yollarmis gibi davranmak topraktan bitmiş gibi davranmak bunun adı ne bireycilik mi pesOkuduğunuzu anladığınızdan şüpheliyim gerçekten. Ben gitmedim diye neden ailesinden kopsun? Kendisi istediği kadar görüşsün diyorum ya zaten?
Bence siz evlilige uygunsunuz fakat eş adayınız size uygun değil.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
ben de insanlarla çok sıkı fıkı olmayı seven biri değilim kendi akrabalarım arasında da hoşlanmadığım sevmediğim insanlarla pek görüşmem ama bi düğün dernek olur toplanılır hepsine de saygı güler yüz gösteririm 1 günde insan ölmüyor yani olaya bambaşka yerden bakıyorsun böyle hayat geçmez herkesten uzak durmak zamanla sana da iyi gelmeyecek zaten göreceksin.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
valla benim eşim de eskiden bu kafadaydı, dayılarıyla kuzenleriyle falan köyde olmak istiyordu, evliliğin ilk 2 senesi falan böyle geçti. sonra kendi çocuğumuz olunca işler değişti. şu an umrunda değil akrabaları, sadece anasını babasını görmeye gidiyoruz, 1 gece kalırsak kalıyoruz o kadar. tabii bu durum kişiden kişiye farklılık gösterir.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
bence siz evliliğe uygun değilsiniz, bu şartlarda beraber aynı evde imzasız yaşamak daha mantıklı sizin için.İnsanlar tek tip değildir, çocuk istememek de istemek kadar normaldir kaldı ki konum bu hiç değildi zaten. Diğer dedikleriniz doğru olabilir ben de zaten o yüzden sorguluyorum ya acaba ben mi evliliğe uygun değilim diye.
Oyle bir dunya yok. Nasil yok gibi olsunlar, oyle sey mi olur. Ben de micmic aile iliskisi sevmem ama minimal duzeyde ailesiyle de gorusmek gerek diye dusunuyorum. Su anda tanimiyorsunuz ama zamanla birbirinize de alisirsiniz. Sadece esinizle evlenmiyorsunuz, sizinle evlendi diye ailesini de silecek hali yok. Kendinizi alistirin.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
Bence evlenmeyin. Birlikte yaşamaya başlayın sizin için daha uygun. bayramlarda tatillerde herkes kendi kafasına göre takılsın. bir aile olmayın zaten buna da pek hevesli değilsiniz.Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?
28 yaşındayım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum zaten, çocuk olmayınca da bu dediğim model daha uygulanabilir geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?