Evliliğe uygun değil miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklı bir yorum
+1

1.Evlenmeyin :)
2.Evlilik 2 kisi arasinda olmuyor. Gelip gitmelere sira gelene kadar evlilik adimi attiginizda o kadar cok ic ice gececeksiniz ki. Su soyledikleriniz bana tebessum ettirdi :)
3.Hayat gorusunuzu mustakbel esinizle en geleneksel noktaya dem vurarak ortaya koymanizi da eksik buldum. Konustugunuz konuda sozlesme yapmaniz lazim evlenmeden once ve ceza maddeleri koymalisiniz. Cocuk istersen su kadar ceza, bayramda annemlere gidelim dersen bu kadar ceza gibi.
4. Bekarken herkesin sizi tolere etme sekli siz evlendikten sonra degisir. Su an sizden kaynakli her uyumsuz durumu anne babaniz yuklenir cunki siz kac yasinda olursaniz olun cocuksunuzdur. Sizi bilen akrabalariniz ses etmez, rahatsiz etmez cunki siz hep oylesinizdir. Ancak evlenince o isler degisir. Sizden beklenenleri gorsugunuzde sok olacaksiniz.
5. Soz, nisan, kim ne takacak, dugun nerede olacak, kina, bindalli, nikah, dugun, burma bilezik, aileyle yazlik, kurban kesme, sunnet dugunu, yatiya gelme/kalma, borc alma/verme, kaza -bela-hastalik... saybsay bitmez. 1 bayramda gidince bitiyor olsaydi kadinlar kulubu topluca 2 bayram giderdi herhalde es ailesine :)
6. Aileye mesafe ve cocuksuz evlilikler icin bizim ulkemizin hala zamana ihtiyaci var.
7. Adami yaniltmayin. Baslangiclarda herkes herseye he he der.

Kısmen sizin gibi düşünen kuzenim var hiç mantıklı gelmiyor yaptıkları. Adamın ailesi var sonuçta neden bayramda tatilde beraber olmasın veya arada da olsa görmeyesiniz çok bencilsiniz kusura bakmayın ama umrunuzda mi değil etrafınızdakilerin ne düşündüğü?
Evde de iki kişiden fazlasına tahammül edemeyen biriyim demişsiniz aslında şımarık buldum ama hayat sizin, adam da kendi kaşınıyor kız aileni istemiyor hala çaba neden

Yurtdışında bir hayat kurmanız lazım o zaman. Kuzenim mühendis, evlendi yurtdışından teklif aldı şimdi ayda yılda bir geliyor ziyarete bayramda seyranda o da uygunsa, yoksa Türkiye'de yaşayıp böyle bireysel evlilik yürütmek hayal olur.

Evlilige neden uygun olmayasiniz? Sadece belki bu kişiyle uygun degilsinizdir. Pazarliga oturmak yerine bence evlenmeyin.
Bu tarz durumlarda herkes birbirine evlenince hallederiz diye he he diyor. Cocuk istemiyor oluşunuzu ne kadar ciddiye aldi mesela belli degil simdi istemiyor evlenince ister bir kac seneye diye hesap etmesi cok buyuk olasilik

Biz esimin ailesiyle yakin oturuyorduk ayda 1 defa filan 2-3 saat max gorusuyorduk istemesem ina da gitmezdim ama esimin yaninda olmak icin giidyordum. Onlar da bize gelmiyordu pek. Cocuk yok tabi ki.
Şuan ayri ulkelerdeyiz senede 1 defa filan 1 hafta goruruz.
Gayette bu şekilde evlilik oluyor yani ve cocuk yapmak sevgi gostergesi degildir.

Zaten ailesi de eşime hayatta kalmasini saglamak disinda pek bir emek vermiş degiller. Kendi gobegini kesenlerden...

Bence de söylediklerini tam ciddiye almamıştır kararının değişeceğini ya da şimdiden böyle konuştuğunu düşünüyordur. Sen kesin bir dille düşüncelerini söyle bilsin. Ama bu konularda zıt olduğunuz için çok tartışırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…