Sürekli günlerim evde geçiyor onun yüzünden evlenip başka şehre geldim hiçbir arkadaşım yok. Eşim de sanki evde yok gibi. Hayatımda bi renk olsun istiyorum bari böyle özel Günler monoton geçmesin diyorum ama hep monoton inanin sıkıldım bi özgürlüğüm yok arkadaşım yok. Hamilelikten mi bilmiyorum daha bi duygusal olmaya başladım. Sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarımı görüyorum eşleri ile güzel vakit geçiriyorlar bense çok sıkıcı bi hayat yaşıyorumBeklentiyle mutluluk ters orantılı.
Klişeden can verebilirim şu an ama hamile hamile sıkmayın canınızı bu kadar, 3 günlük dünya.
Zorlamayınca da zorlayinca da hiçbir değişiklik yok inanin zaten zoruma giden de evlilik öncesi farklı biri gibi göründü bana. Evliliğimin 6. Ayında kaldım isteyerek değil bu yüzden zorluk çok çektimZorlamamak lazım diyeceğim ama başta kendini bu şekilde gostermemiş. Erken hamile kalmışsınız baya belki bununda etkisi vardır.
Zorlamayınca da zorlayinca da hiçbir değişiklik yok inanin zaten zoruma giden de evlilik öncesi farklı biri gibi göründü bana. Evliliğimin 6. Ayında kaldım isteyerek değil bu yüzden zorluk çok çektim
Katılıyorum. Bir de kıskanıyorsanız kapatın sosyal medya hesaplarınızı görmeyiverin kimseyi. Açın burayı okuyun böyle şeylerin aslında ne kadar boş olduğunu görün.hadi bu özel günlerdeki hediye olayını kaldıralım çünkü bence o anı güzel yapacak şey samimi bir kutlama bir sarılma bir bakış birkaç güzel sözdür. Bunları yapsa hediye beklemezsiniz diye düşünüyorum tabi hediyenin da yeri ayrı şimdi ama ....
Bi iletişimsizlik var dediğin gibi. Keşke arkadaş edinsen, adamla hiç ilgilenmesen ama suratta asmasan, tv mi izliyo başka odada internette takıl, kendi kendini eğlendir mutlu ol neşeli ol, yemek yaparken şarkı söyle, gül, durduk yere dans etmeye başla. Bence böyle olunca erkeklere dank ediyo aslında yanıbaşımda hayattan zevk alan bi kadın var diyerek yakınlaşmaya ve mutluluğunuzdan kendilerine pay istemeye başlıyolar. Yani neler kaçırıyorum demesini sağlarsanız ilgi işetişim sohbet muhabbet kıvama gelir gibi düşünüyorum
Evliliğim mutsuzlu veriyo demişsin ya, önce biraz kendinkendine mutlu ol bak nasıl tıpış tıpış geliyo yanına, sonra ona vereceğin biraz mutlulukla o da seni çoook mutlu bir kadın yapabilir. Umarım yapar.
Bence cok aciklayici olduhadi bu özel günlerdeki hediye olayını kaldıralım çünkü bence o anı güzel yapacak şey samimi bir kutlama bir sarılma bir bakış birkaç güzel sözdür. Bunları yapsa hediye beklemezsiniz diye düşünüyorum tabi hediyenin da yeri ayrı şimdi ama ....
Bi iletişimsizlik var dediğin gibi. Keşke arkadaş edinsen, adamla hiç ilgilenmesen ama suratta asmasan, tv mi izliyo başka odada internette takıl, kendi kendini eğlendir mutlu ol neşeli ol, yemek yaparken şarkı söyle, gül, durduk yere dans etmeye başla. Bence böyle olunca erkeklere dank ediyo aslında yanıbaşımda hayattan zevk alan bi kadın var diyerek yakınlaşmaya ve mutluluğunuzdan kendilerine pay istemeye başlıyolar. Yani neler kaçırıyorum demesini sağlarsanız ilgi işetişim sohbet muhabbet kıvama gelir gibi düşünüyorum
Evliliğim mutsuzlu veriyo demişsin ya, önce biraz kendinkendine mutlu ol bak nasıl tıpış tıpış geliyo yanına, sonra ona vereceğin biraz mutlulukla o da seni çoook mutlu bir kadın yapabilir. Umarım yapar.
Haklısınız. Bebek gelince belki daha da ilgisiz olacak. Sanırım daha zor günler beni bekliyorKötü olmuş. Zaten eşin cok ilgilenmiyormuş birde bebek gelmiş.Genelde bebekten sonra evlilikler biraz çalkalanıyor. Benim cocugum yok ama gerek burada, gerek cevremde, bebek olunca uzaklaşan ilgisizleşen eşler var. Sizin durum buyken birde bebek tuz biber olmuş olacak. Zorlamak şu evrede kendinizi boşa üzmek ve yıpratmak gibi olur hamilesiniz diye dedim. Zor çünkü kavgayla, zorla yaptirilan seylerin arkasi gelnez, istekli yapilmaz bosuna moraliniz bozulmasın.
Inanin aslında hediye den ziyade normalde dışarı çıkıp yemek yeme adeti yoktur eşimin ancak avm ye alışverişe gidince acıkinca o zaman yer. Yani böyle özel Günler de beni bi yere görürse başbaşa bi yemek yesek. Çok şükür maddi durumumuz çok kötü değil yani hani o kadar da. Eşim biraz fazla cimri sanırım ve ben cimri olduğunu nikahtan sonra görmeye başladım düğün hazırlıkları yaparken. Bende dediginiz gibi yapıyorum yatak odasına gidiyorum müzik dinliyorum falan geliyor kapat namaz kılcam diyo. Mutfağa gidiyorum dediğiniz gibi eğleniyorm başka uğraş buluyorum ama adam hiç farketmyo. Bizim ki ancak surat asinca farkedip ilgi göstermeye başlıyor. Sonra benim suratımı düzeltiyor yine eski haline geri dönüyorhadi bu özel günlerdeki hediye olayını kaldıralım çünkü bence o anı güzel yapacak şey samimi bir kutlama bir sarılma bir bakış birkaç güzel sözdür. Bunları yapsa hediye beklemezsiniz diye düşünüyorum tabi hediyenin da yeri ayrı şimdi ama ....
Ben çocuk falan düşünmüyordum. Eşimin tedbirsizligi yüzünden oldu. Biraz özel girmek istemiyorum ama anlatayım. Normalde eşim korunuyordu ben korunmuyordum çünkü ben ilaç almak istemedim ve ilaç düzenli kullanan biri değilim zaten bu yüzden eşim korunuyordu ve o gün adetmin son günüydü eşim de korunmadi o gün bunu evde kalmamış kondom ve adet bittiği gün kalmaz diye düşündü ve geri çekme yöntemi ile sıkıntı olmayacağını söyledi. Ayrıca eşim de erken boşalma rahatsızlığı var kaç kez dedim tedavi ol diye hiç orali olmadı ve ben pek bi cinsel ilişki yaşamadım eşim ile bu erken boşalma yüzünden içeri tam girmeden erken oluyordu ve o gün de yine öyle oldu ve korunmadan oldu güya geri çekecekti zaten normalde çok içeri girmeden olur eşim ve adet son günü bittiği gün kalmam diye düşündüm ama nasıl oldu anlamadım. Hamile kaldığımı öğrenince çok şaşırdım kabullenmem bile çok zaman aldı. Yani böyle maalesefYa adamdan memnun degilsiniz
Degil beklentilerinize ,sorulariniza bile caNi isterse cevap veriyor .
Siz niye kut diye cocuk yapiyorsunuz ?
Memnun degilsiniz iste hayatinizdan neden cocugu da dahil ediyorsunuz ?
Ben çocuk falan düşünmüyordum. Eşimin tedbirsizligi yüzünden oldu. Biraz özel girmek istemiyorum ama anlatayım. Normalde eşim korunuyordu ben korunmuyordum çünkü ben ilaç almak istemedim ve ilaç düzenli kullanan biri değilim zaten bu yüzden eşim korunuyordu ve o gün adetmin son günüydü eşim de korunmadi o gün bunu evde kalmamış kondom ve adet bittiği gün kalmaz diye düşündü ve geri çekme yöntemi ile sıkıntı olmayacağını söyledi. Ayrıca eşim de erken boşalma rahatsızlığı var kaç kez dedim tedavi ol diye hiç orali olmadı ve ben pek bi cinsel ilişki yaşamadım eşim ile bu erken boşalma yüzünden içeri tam girmeden erken oluyordu ve o gün de yine öyle oldu ve korunmadan oldu güya geri çekecekti zaten normalde çok içeri girmeden olur eşim ve adet son günü bittiği gün kalmam diye düşündüm ama nasıl oldu anlamadım. Hamile kaldığımı öğrenince çok şaşırdım kabullenmem bile çok zaman aldı. Yani böyle maalesef
Beni sevdiğinden eminm ama yapısı böyle ben çok duygusal düşünceli bi insanken böyle bi eşe alışamadım sanırım. Terazi Burcuym eşim başak yani zıt karakterdeyiz tamamen. Bunu evlenince anladım evlenmeden önce böyle değildi. Iyi niyetli bi insan güvenilir ama bi o kadar da düşüncesiz dediğiniz gibi aile den gelen birsey. Düzelir mi bilmiyorum. Az önce ağladım. Beni ağlarken görünce üzüldü neden ağlıyorsun bu saatte dedi anlattım içimdekileri. Benim yapım bu dedi. Ama ben böyle mutlu değilim dedim. Evlilik yıldönümümzu kutlamadn çok koydu ilk yıldönümümzdu oysa dedim. Telafi ederim dedi. Bu aralar ülkenin hali karışık arkadaşlarımdan meslekten ihraç edilenler oldu onlara üzüldüm bi sürü sıkıntı var ortalık böyleyken kutlama yapmak istemedim dedi ama bilmiyorum gerçekten sebebi bu muGuzelce cevaplamissiniz tesekkur ederim ..
Esiniz mutlaka sizi seviyodur ama bazilari romantizmden oldukca uzak oluyorlar ..
Ya yaradilis
Ya da evde gormediklerinden .
Ailelerinden yani
Bu sekilde kendinizi uzmeyin
Kabul edin
Biliyorum cok kolay degil ama biz kadar yipranmiyolar onlar
Beni sevdiğinden eminm ama yapısı böyle ben çok duygusal düşünceli bi insanken böyle bi eşe alışamadım sanırım. Terazi Burcuym eşim başak yani zıt karakterdeyiz tamamen. Bunu evlenince anladım evlenmeden önce böyle değildi. Iyi niyetli bi insan güvenilir ama bi o kadar da düşüncesiz dediğiniz gibi aile den gelen birsey. Düzelir mi bilmiyorum. Az önce ağladım. Beni ağlarken görünce üzüldü neden ağlıyorsun bu saatte dedi anlattım içimdekileri. Benim yapım bu dedi. Ama ben böyle mutlu değilim dedim. Evlilik yıldönümümzu kutlamadn çok koydu ilk yıldönümümzdu oysa dedim. Telafi ederim dedi. Bu aralar ülkenin hali karışık arkadaşlarımdan meslekten ihraç edilenler oldu onlara üzüldüm bi sürü sıkıntı var ortalık böyleyken kutlama yapmak istemedim dedi ama bilmiyorum gerçekten sebebi bu mu
Boyle bir dünya yok.Herkes boşaninca bebeğine çok iyi bakacağını sanıyor ama gerçek hayatla karşılaşınca duvara çarpıyorlar.Anne babadan maddi anlamda destek varsa güzel yoksa o bebek ne olacak bakıcı yuva yemek içmek yaşamak herşey para.Ayrıca bebek büyüyüp baba istiyor by arada kadın kalbini hoş tutacak bir can istiyor. SENELER geçtikçe herşey zorlaşıyor. Evlilikler zorda ise bebek yapılmasın .Düşünüyorum da evlenmeden evlat edinen insanlar var yani eşim ile yollarmiz ayrılsa bile çocuğuma çok iyi bakabilecgme inanıyorum.
Bana mantıklı sebepler gibi geldi açıkçası. .Beni sevdiğinden eminm ama yapısı böyle ben çok duygusal düşünceli bi insanken böyle bi eşe alışamadım sanırım. Terazi Burcuym eşim başak yani zıt karakterdeyiz tamamen. Bunu evlenince anladım evlenmeden önce böyle değildi. Iyi niyetli bi insan güvenilir ama bi o kadar da düşüncesiz dediğiniz gibi aile den gelen birsey. Düzelir mi bilmiyorum. Az önce ağladım. Beni ağlarken görünce üzüldü neden ağlıyorsun bu saatte dedi anlattım içimdekileri. Benim yapım bu dedi. Ama ben böyle mutlu değilim dedim. Evlilik yıldönümümzu kutlamadn çok koydu ilk yıldönümümzdu oysa dedim. Telafi ederim dedi. Bu aralar ülkenin hali karışık arkadaşlarımdan meslekten ihraç edilenler oldu onlara üzüldüm bi sürü sıkıntı var ortalık böyleyken kutlama yapmak istemedim dedi ama bilmiyorum gerçekten sebebi bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?