Evliliğim birinci yılında sıkmaya başladı

İşte sorun orda zaten sosyal paylaşım siteleri.sanki herşey dört dörtlük güllük gülistanlık gibi gösteren insanlar.sanki onlar hiç sıkılmıyo hiç kavga etmiyomu eşleriyle.hiç eşiyle kavga ederken çekilmiş bi resim yada video paylaşan birini gördünüzmü.heralde iyi anlarını paylaşcaklar.bakıp bakıp kendinizi doldurmayın.

Eşimle nişanlılık, evlilik, sevgililik dahil 12 senedir birlikteyim. Bi kere doğum günümde pasta aldı o kadar. Buna hiç takılmadım. Çünkü eşimi seviyorum. Onun beni sevdiğini biliyorum. Kısacası öyle bi beklentim yok. Ama akşam gelipte iki bardak çayla yaptığım yarım saatlik sohbeti hiiiç bişeye değişmem. Eğer gerçekten bi iletişim probleminiz varsa onu çözmeye odaklanın gerisini hallolur zaten

Valla ben bu kadar hediye, kutlama, gezme meraklisi olmadigimdan cokta sorun edilecek bir sey gormedim. Hediye nedir ya insan sevmedigi kisiye bile alabilir hediyeyi, ben sevgiyle icten soylenmesini tercih ederim dogum gunun kutlu olsun diye.
Adam mantikli demis yani, maddi durumumuza gore bir seyler yapariz demis.
Simdi 100 liran varsa 500 liralik yere gidemezsin. O da bunun hesap kitabini yapiyordur.

Ayrica ben nasil boyle biriyle evlendim deee, aman hamile de kaldim daaaa diye sitem etmek yerine cuvaldizi biraz kendine de batirmalisin. Bakmalisin acaba benden mi kaynakli? Belki isleri cok yogun, belki cok calisiyor ve konusmaya bile mecali kalmiyor. Benim nisanlim cok calistigi gunler asla konusmaz biraz televizyon izler haberlere bakar yatar uyur.

Belki cok sik bogaz ettin onu ondan da bunalmis olabilir.
Yani ben de hicbir suc yok dersek, aslinda farketmemis olsakta en buyuk suc bizde oluyor

bir sene heyecanın gitmesi için çok kısa bir süre . hani 10 sene falan deseydin anlardım da . daha yeni evlisiniz . doğum günü olayı çok kırıcı olmuş .
bir çicek yada bir yemeğe götürmek çok da pahalı şeyler değil ki . yani en lüks restorana götürmezsin ama orta halli bi yere götürürsün oda yoksa mutfağa gir sen hazırla ne bileyim insan değer veriyorsa bunu göstericek . o beni seviyor biliyorum ee iyide ne yapıyor sevmenin karşılığında . ben anlamam seven adam göstericek alıcak çicek getircek hiç birşey getiremiyorsa . bunların maddiyatla ilgisi yok . parasıda olsa aynısını yapardı eminim .

Bence bu hediyeden daha buyuk bi sorun. Siz iliski filan yasamiyosunuz ozaman. Iceri girmeden bosaliyomus 1 saniye suruyo yani?

Valla zor, Allah yardımcınız olsun. Gençsinizdir de, heba edeceksiniz bununla ömrünüzü. Bebeğiniz sağlıkla gelsin, pişman değilmişsiniz ama siz yazdığınız için söyleyeceğim özel fakat, cinsel anlamda da sizi tatmin edebilen biri değil. Erken boşalma yüzünden doktora dahi gitmeyen bir insan. Kusura bakmasınlar ama cinsel anlamda performansını beğenmediğim erkek (ki bana göre erkek bile değildir) benim gözümde eksi seviyelere iner. Cinsellik gayet önemli, özellikle evliliklerde. Hani adam saçmalıklarını yatakta telafi ediyor bile diyemiyoruz, üzüldüm sizin için. Kolay gelsin ne diyelim.

Karşı taraf tarafından değil bizzat kendiniz kendinizi mutlu etmeyi öğrenin . Karşı taraf doğum gününüzü hatırlamıyor ya da önemsemiyorsa siz kendinizi önemseyin. Kendiniz için pasta yapın hazırlık yapın mutlu olun. Karşı taraf yüzünden kendinizi bezdirmeyin hayattan

Valla sırf sizi sevdiği ve düşünceli birine benziyor evlenince beni hediyelerle şımartır özel günleri atlamaz diye düşünüp evlendiyseniz ikinci senesine de boşanırsınız.

Valla sırf sizi sevdiği ve düşünceli birine benziyor evlenince beni hediyelerle şımartır özel günleri atlamaz diye düşünüp evlendiyseniz ikinci senesine de boşanırsınız.

+1
İnsanın sevmediği biriyle evlenmesi koskoca bir boşluk o kadar

Düğündü balayıydı cicili bicili olaylar bitip hevesini alınca normal hayata dönünce insan boşluğa düşer , höh evlilik bu muydu der.

Anlattıklarının içinde en büyük sorun yaratacak olan erken boşalma bence. Kendisine yoksa bile sana saygısından dra gitmesi gerekirdi. Neden evleniyoruz ki? Sevdiğimiz bizi seven adamla bir yuvamız geleceğimiz olsun istediğimiz gb sevişebilelim, bebelerimizi birlikte yetiştirelim diye. Siz zaten sevmediğiniz bir adamla evlenmişsiniz, iletişiminiz yok, cinselliğinizden tatmin olmuyorsunuz, bebeyi de istemeden yapmışsınız ve şimdiden yalnız büyütme ihtimalini düşünüyorsunuz. Ortada çok büyük sıkıntı var.
Bir de üzgünüm ama bu cins adamlara kendinden ödün vermek hiçbir işe yaramaz totosu iyice kalkar.

Üzülme desem elde değil biliyorum.. ama iyi yonunden bak cocugunla vakit geçireceksin eşine harcayamadigin boş kalan vakitlerinde canın daha az sklacak herseyin olacak yanlizliginada ortak

Yazdiklarin benim icimi isittti.Kesinlikle katiliyirum sana.Beklenti icinde olmaktansa kendimizi simartmayi ogrenmeliyiz.

Ailem her zaman arkamdadır ama bende çalışabilirim zaten bebekten sonra çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Aksine eşim çok cimri bir insan ve huyları değişmediği sürece maddi anlamda sıkıntı yaşayacak gibi geliyor yavrum.

Ben surat asınca üzüldüğümü görünce istemese de yapma çalışıyor sürekli surat asıp yaptırmaktan yoruldum alışkanlık haline getirmesi lazım Sanırım beklentiyi azaltcam haklısın... Bazen çok duygusal oluyorum bazen de içime atıp geçiyorum

Klasik bebeği yaptım , nasıl olsa boşanamaz mantığı...
eşim için mi söylediniz?? Bebek olsa bile ailemin arkamda oldğunu biliyor... Bi kere kavga ettğimizde annem bebeğe bakarız biz ayrılcaksanız ayrılın demişti. Bende hep söylüyorum bebk bana engel değil diye.....

Haklısınız. Ben birazda sürekli evde durmaktan böyle oldum. Evlenmeden önce çalışıyordum işimi bırakmak zorunda kaldım başka şehre evlendim diye. Kpss çalışması hamilelik derken evdeyim 1 yıldır. Hiç arkadaşım yok. Şöyle cnm sıkılınca bi kahve içebileceğim alışverişe gidebilecğm kimsem yok eşimde hiç bi yere götürmüyor sürekli evde... Ancak markete pazara gidiyoruz aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. Kaç kez uyardım dolmuşa atlayıp bi Avm ye gidelim bi kahve içip gelelim diyorum kahve içmek için oraya mı gidilir miş evde kahve yok mu?? İstanbul çok yakın şöyle dolmuşa atlayıp kadıköy e sahile gidelim diyorum bi sahilde deniz havasında çay içer geliriz diyorum bi deniz kenarında çay içmek için 1 saat dolmuş yolculuğu çekemezmiş ancak alışveriş falan bi işimiz varsa öyle gidermişiz... Keşke böyle biri olduğunu önceden belli etseydi. Evlenmeden önce sürekli dışarlarda her yere götürürdü beni.. Evlendik buraya geldim tam böyle bunalım olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…