- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
İşte sorun orda zaten sosyal paylaşım siteleri.sanki herşey dört dörtlük güllük gülistanlık gibi gösteren insanlar.sanki onlar hiç sıkılmıyo hiç kavga etmiyomu eşleriyle.hiç eşiyle kavga ederken çekilmiş bi resim yada video paylaşan birini gördünüzmü.heralde iyi anlarını paylaşcaklar.bakıp bakıp kendinizi doldurmayın.Sürekli günlerim evde geçiyor onun yüzünden evlenip başka şehre geldim hiçbir arkadaşım yok. Eşim de sanki evde yok gibi. Hayatımda bi renk olsun istiyorum bari böyle özel Günler monoton geçmesin diyorum ama hep monoton inanin sıkıldım bi özgürlüğüm yok arkadaşım yok. Hamilelikten mi bilmiyorum daha bi duygusal olmaya başladım. Sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarımı görüyorum eşleri ile güzel vakit geçiriyorlar bense çok sıkıcı bi hayat yaşıyorum
Bence bu hediyeden daha buyuk bi sorun. Siz iliski filan yasamiyosunuz ozaman. Iceri girmeden bosaliyomus 1 saniye suruyo yani?Ben çocuk falan düşünmüyordum. Eşimin tedbirsizligi yüzünden oldu. Biraz özel girmek istemiyorum ama anlatayım. Normalde eşim korunuyordu ben korunmuyordum çünkü ben ilaç almak istemedim ve ilaç düzenli kullanan biri değilim zaten bu yüzden eşim korunuyordu ve o gün adetmin son günüydü eşim de korunmadi o gün bunu evde kalmamış kondom ve adet bittiği gün kalmaz diye düşündü ve geri çekme yöntemi ile sıkıntı olmayacağını söyledi. Ayrıca eşim de erken boşalma rahatsızlığı var kaç kez dedim tedavi ol diye hiç orali olmadı ve ben pek bi cinsel ilişki yaşamadım eşim ile bu erken boşalma yüzünden içeri tam girmeden erken oluyordu ve o gün de yine öyle oldu ve korunmadan oldu güya geri çekecekti zaten normalde çok içeri girmeden olur eşim ve adet son günü bittiği gün kalmam diye düşündüm ama nasıl oldu anlamadım. Hamile kaldığımı öğrenince çok şaşırdım kabullenmem bile çok zaman aldı. Yani böyle maalesef
Evlilikten öyle sıkıldım ki. 1 yıl içinde böyle olacağını hiç tahmin etmezdim. Eşim ile evlenme sebebim beni gerçekten sevip değer vermesiydiBeni çok seven insan beni mutlu eder diye düşündüm. Evlenmeden önce böyle birine hiç benzemiyordu. yıl dönemlerimizde ne yaparız derdim "maddi duruma bağlı bi Otel de yer rezerve eder bir kaç gün kalıp kutlayabiliriz ya da yemeğe gideriz sadece yani tamamen maddiyat o an ki durum ile ilgili" derdi. Yani böyle günleri önemsemeyem biri gibi değildi. Evlendikten sonra çok değişti. Sıkıcı biri oldu çıktı. Evlenip balayı dönüşü evimize geldiğimiz gün doğum günümdü ve sadece ağzı ile kutladı. 12 saatlik otobüs yolculuğu yaptık ters bi güne denk geldi ondan birsey yapmadı diye düşündüm ama insan önceden bi hediye alırdı ya da yoldan geldik yorgun mutfağa girmesin dışarda yiyelim demedi hiç sonuçta benim doğum günümdü ama hiç özel birsey yapmadı çok bozuldu ama içime attım yoldan geldik diye kendime moral verdim yoksa kutlardi ters denk geldi dedim. Oysa benden 23 gün önce onun doğum günü vardı ve ben ona üstüne yazı yazdırıp güzel bi pasta yaptırdım kalp şeklinde ve ne gerek var niye para verdin buna dedi o zaman da kırdı beni. Aradan 1 yıl geçti nerdeyse 13 ağustos evlilik yıl dönümümüzdü ve eşim memleketteydi tam o sıra. Telefon da evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun dedi ve bende gelince kutlarız dedim tamam dedi ve geldi geleli 10 gün oluyor hiç kutlamak için bi plan yapmadı. Ben soruyorum durumlar sıkışık diyor. Ya Allah aşkına bi dışarda yemek olsa olsa 50 tl gider bunun hesabını yapacağına sigara 5 gün içme diyorum o alışkanlık diyor. Nasıl bi insan ile evlendim diyorum nasıl üzülüyorum. Kavga çıkardım en sonunda içimde ne varsa kustum. Ama nafile.. adam öyle kaygısız ki sürekli tv başında yatma kalkma saatleri düzensiz. Bi oturup muhabbet edemiyorum. Aramızda iletişim yok. Nasıl böyle biriyle evlendim nasıl böyle birine dönüştü bu insan aklım almıyor. Sorun bende mi diyorum ama ben kendimde inanin bi sorun göremiyorum. Bugün eşimin doğum günüydü ve ben hiç kutlamadim. Hicbirsey yapmayı bırakın dilim ile bile kutlamadim. Sendika dan mesaj gelmiş doğum günün kutlu olsun diye bana onu söyledi gülerek tek sendika kutladı diyor. Bende sen evlilik yıl dönümünü geçistrdin ya bende doğum gününü kutlamak istemedim içimden gelmedi dedim olsun diyo 23 gün sonra senin doğum günün bende onu kutlamam diyo bana tabi zaten normalde de kutlayacak biri değil bunu bahane yapacak. Bi tek sevgililer gününde hediye aldı onu da bi gün önce kavga çıkardım diye yaptı biliyorum onun haricinde ne hediye gördüm ne kutlama. Normal zamanda da iletişim problemimiz var sürekli tv izler birsey sorarım geç cevap verir dalgın mı dalgın biri. Evde duvarlarla konuşmaya başladım artık. Bi de böyle bi adam dan hamile kaldım onun tedbirsizligi yüzünden zaten o konuya hiç girmeyelm çıkamayiz. Yani evliliğim bana sürekli mutsuzluk veriyor ve eşim bunun farkında değil. Aslında onun hayatta en korktuğu şeylerden biri benden boşanmak yani beni hem çok seviyor hem nasıl böyle biri olabiliyor aklım almıyor inanin. Şimdi içinizden diyorsunuz böyle adamlarla evlenirken aklınız nerde diye ahh işte bu soruyu kendime çok soruyorum..
Valla sırf sizi sevdiği ve düşünceli birine benziyor evlenince beni hediyelerle şımartır özel günleri atlamaz diye düşünüp evlendiyseniz ikinci senesine de boşanırsınız.
Yazdiklarin benim icimi isittti.Kesinlikle katiliyirum sana.Beklenti icinde olmaktansa kendimizi simartmayi ogrenmeliyiz.Önce kendin Mutlu olmalısın, güleryüzlü, sevecen, bazı kadınlar vardır, yoktan var eder. 3 kuruş kazançla bile yaşadığı hayattan zevk alıp, etrafındakileri Mutlu eder.
Bakış açını değiştir, bekleme birşey artık. Birşey beklemeden ver, eşini Mutlu et, ona minik sürprizler hazırla, Kücük notlar bırak, sürekli evde oturma, biraz gez dolaş ama ona sevgini hissettirmekten kaçınma. Bir de bu yolu izle.
Doğumgununde kendine en güzelinden bir pasta yap, evi süsle, kendine ufak bir hediye al ve eşini bekle. İllaki istedigin aslında Kocaman bir hediye paketi değil ki, değer gördüğünü bilmek, sayıldığını sevildiğini hissetmek. Hepsi düzelecektir inan, sen hamileliğinin keyfini çıkar
kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorumHayir bilmiyor..
Bilmedigi icinde bahane buluyor ..
Ne alakasi var milletin ihrac edilmesiyle bunun
Hayat devam ediyor yani ..
Bilmiyorum daha degisen sonra romantiklesen insan gormedim
Icinden gelicek insanin boyle seyler
Ailem her zaman arkamdadır ama bende çalışabilirim zaten bebekten sonra çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Aksine eşim çok cimri bir insan ve huyları değişmediği sürece maddi anlamda sıkıntı yaşayacak gibi geliyor yavrum.Boyle bir dünya yok.Herkes boşaninca bebeğine çok iyi bakacağını sanıyor ama gerçek hayatla karşılaşınca duvara çarpıyorlar.Anne babadan maddi anlamda destek varsa güzel yoksa o bebek ne olacak bakıcı yuva yemek içmek yaşamak herşey para.Ayrıca bebek büyüyüp baba istiyor by arada kadın kalbini hoş tutacak bir can istiyor. SENELER geçtikçe herşey zorlaşıyor. Evlilikler zorda ise bebek yapılmasın .
Ben surat asınca üzüldüğümü görünce istemese de yapma çalışıyor sürekli surat asıp yaptırmaktan yoruldum alışkanlık haline getirmesi lazımBana mantıklı sebepler gibi geldi açıkçası. .
Sanki biraz da sen mi duygusallasmissin iyice..
Seni sevmese bu şekilde konuşmaz diye düşünüyorum. . Şimdi boşan demeyeceğim bana ortada çok çok büyük sorunlar yok gibi geldi.. zamanla duzeltilebilir bunlar.. Ayrıca her evliliğin dinamiği farklıdır. . Zamanla dengeyi bulacaksiniz . O biraz kendini torpuler sen biraz beklentiyi azaltirsin olur biter.. Ayrıca bazı insanların yapısı gerçekten bizim gibi değil. . Kabul edersek daha kolay olur hersey. . Zamanla hersey düzelecek. .
eşim için mi söylediniz?? Bebek olsa bile ailemin arkamda oldğunu biliyor... Bi kere kavga ettğimizde annem bebeğe bakarız biz ayrılcaksanız ayrılın demişti. Bende hep söylüyorum bebk bana engel değil diye.....Klasik bebeği yaptım , nasıl olsa boşanamaz mantığı...
Haklısınız. Ben birazda sürekli evde durmaktan böyle oldum. Evlenmeden önce çalışıyordum işimi bırakmak zorunda kaldım başka şehre evlendim diye. Kpss çalışması hamilelik derken evdeyim 1 yıldır. Hiç arkadaşım yok. Şöyle cnm sıkılınca bi kahve içebileceğim alışverişe gidebilecğm kimsem yok eşimde hiç bi yere götürmüyor sürekli evde... Ancak markete pazara gidiyoruz aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. Kaç kez uyardım dolmuşa atlayıp bi Avm ye gidelim bi kahve içip gelelim diyorum kahve içmek için oraya mı gidilir miş evde kahve yok mu?? İstanbul çok yakın şöyle dolmuşa atlayıp kadıköy e sahile gidelim diyorum bi sahilde deniz havasında çay içer geliriz diyorum bi deniz kenarında çay içmek için 1 saat dolmuş yolculuğu çekemezmiş ancak alışveriş falan bi işimiz varsa öyle gidermişiz... Keşke böyle biri olduğunu önceden belli etseydi. Evlenmeden önce sürekli dışarlarda her yere götürürdü beni.. Evlendik buraya geldim tam böyle bunalım olmaya başladımİşte sorun orda zaten sosyal paylaşım siteleri.sanki herşey dört dörtlük güllük gülistanlık gibi gösteren insanlar.sanki onlar hiç sıkılmıyo hiç kavga etmiyomu eşleriyle.hiç eşiyle kavga ederken çekilmiş bi resim yada video paylaşan birini gördünüzmü.heralde iyi anlarını paylaşcaklar.bakıp bakıp kendinizi doldurmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?