Evliliğim birinci yılında sıkmaya başladı

Reglinin son gunu hamile kainmaz.baslangicindan itibaren 12-16arasi. Bu sirada bence evliliginizin kutlamadan daha ciddi sorunlari var bence.

Yazdiklarin benim icimi isittti.Kesinlikle katiliyirum sana.Beklenti icinde olmaktansa kendimizi simartmayi ogrenmeliyiz.
Bence boyle yorum yapanlar tum yazilanlari okumayanlar.erken bosaliyo doktora gitmeyi reddiyo ilgisiz.polyannacilik mi oynuycaz? Karamursel sepeti mi bu adam? Kendini yok kendine saril yok muzik dinle vs gibi tavsiyelerle mi teskin edebilirsin. Yazilanlarin hepsini okuyanlar yine de bu yorumu yapiyolarsa masturbasyon yapmakla yetin diyolar yani.olmaz, ı-ıh.cık.

Ay çok sıkıcı
Adam var mı yok mu belli değil
Bildiğin dümdüz bir adam
Cinsellik problemli
Ozel günleri agizla bile kutlama yok
Arada yakin bir yere çıkıp dolasmak bile yok
İnsanın en azindan bir seye hevesi isteği olur kimisi gezmeyi tozmayi sever
Kimisinin bir hobisi olur onunla uğraşır
Kimisi evden çıkmaz ama arkadaşlarını falan başına toplar
Adamda hic biri yok 65 yaşında ki emekli amcalara dönmüş
Çocuğu olacak en azından bir gun çarşıda dolaşırken bebegime sana sunu aldim dese kadın mutlu olur

Evet bosanilacak bir durum olmayabilir ama hiç de önemsiz neden değil bu kadar odunluk
Kadın çalışmaya bebekle ilgilenmeye başlasa bile onların yeri ayrı esin yeri ayri

Bence boşuna sıkıntı yapiyosun kendine.keşke herkesin kocasinda tek skinti bu olsa.neler neler varr.hem hamilesinde ohhh keyfini çıkar bu gunlerin.bebeğin olacak bundan daha guzel bisey var mi.küçük seylerden mutlu olmaya calis

Biraz okudum. .
Az beklenti, çok mutluluk. .

eşiniz yengeç burcu mu

Adamı beğenmiyorsun niye hamile kalıyorsun ? İstemeden mi oldu yoksa ? Kesin öyledir..
Adam odun değiştiremezsin,ağız her türlü lafı yapar evlenmeden önce eşinin atıp tuttuğu gibi yok tatiller yok yemekler.. İcraata bakacaksın,evlenmeden önce atıp tutmaları dışında napıyordu sana ?
Dışarda yemek olsa olsa 50tl demişsiniz. Özel bi günde öyle bi yere götürse onuda beğenmeyeceksiniz,lüksü isteyeceksiniz. Mutlu olmak istiyorsanız beklentilerinizi sıfırlayın,bu adamla başka türlü zor çünkü..

Bu kadar seyden mutsuzluga dusmenızıde ben anlamadım
sızın ıcın evlılıgın anlamı veya evlılıkten beklentınız bumuydu?

Eşim ile evlenme sebebim beni gerçekten sevip değer vermesiydi Beni çok seven insan beni mutlu eder diye düşündüm.

hata etmişsiniz.geçmiş olsun. demek ki adamın bu günlerde özel bişey yapmak huyu değil. siz de bu isteğinizden ve ısrarınızdan vazgeçip ona uymaya çalışın. yoksa daha da mutsuz olursunuz.

Eşinizin huyu buymuş demekki. Beklentilerinizi azaltırsanız hayal kırıklığına uğramazsınız. Kavgadan öte alın karşınıza konuşun. Bu günlerin sizin için önemli olduğunu, değer görmek istediğinizi sakin bir dille anlatın. Belki kafasına bu şekilde dank eder.

evlenince değişti diyorsunuz ama evlenmeden önce de sadece sözleriyle vaat vermiş, yemeğe gideriz, otele gideriz özel günlerde ama durumlar uygun olursa diye de kendine çıkış noktası yaratmış...yani bilfiil yaptığı bişeylerini gördünüz mü evlenmeden önce? sadece boş vaat vermiş gibi sanki...yani bence bir insanın yakınlığı, samimiyeti ve sevdiğinin isteklerine değer verip vermediği belli olur tanıma sürecinde...ne bileyim sevgiliyken sizin sevdiğiniz şeylere dikkat edip ona göre bişeyler yapıyor muydu mesela? sevgiliyken yapmadıysa şimdi de yapmaması normal....aldatılma yoksa ki bugunun en cok cıkan sorunu sukredip oturun bari

Evliliğin benim evliliğim ile çok benzer biliyor musun.. Tek fark hamile olmamam ve 2 aylık evli olmam.. Ben 2 ayda çok bunaldım ayrıca..
Doğum günü, çıkma yıldönümü, çıkma ay dönümü gibi şeylere önem verirdi nişanlılık ve sevgililikte.. Bu evlendiğimiz 2 ay içinde benim doğum günüm 11 ağustos ve benim ağzımı arayarak bir hafta öncesinden istediğim birşeyi hediye aldı, mesela her ayın 6 sını unutmaz ve atıyorum 45. Ay dönümümüz der.. Bunlar şimdilik değişmedi bakalım gerçi dediğim gibi 2 aylık daha.. Ama hani demişsin ya tek başıma odada müzik dinliyorum vs. Diye .. Bizde de aynı biliyor musun , eşim işte çok yoruluyor gelince yemek yeyip biraz oturup( otururken bile uyukluyor) yatsı namazını kılıp hemen uyumayı düşünüyor.. Halbuki benim uykum yok, daha şimdiden o önce ben sonra yatmalara başladık, şimdiden ayrı Zaman'larda yatmaya başladık.. Mesela tartıştığımızda o gidiyor salonda oturuyor, ya da uyukluyor. Ben de oturma odasında.. Ne o çıkıyor ordan ne de ben.. Hiçbir şeyi böyle hayal etmemiştim, ne kadar dayanırım Nasıl dayanırım hiçbir bilgim yok.. Bildiğim tek şey bu evliliğe aşılamadığı ve çok ama çok mutsuz olduğum ...

Ablacim sana cookk uzuldum, belli ki cok hassas ve kirilgan birisin, bir de hamilelik hormonlariyla iyice depresyona girmissin. Sadece bir kac sayfa okuyabildim ama burada yazilmis olan cogu seye katiliyorum, yani beklentileri dusuk tutmamiz gerekiyor artik, maalesef biz olaylara cok anlam yukluyor ve duygusal bakiyoruz, erkeklerinde oyle olmasini gerektigini dusunuyoruz ama ilk hatamiz oradan basliyor maalesef. Ustte biri kendimizi simartmamiz gerektigini soylemis, buna yuzde yuz katiliyorum. Sevdigin seyler ne ise onunla ilgilen bence, kazar ve ya degil Allah bir bebis vermis size, saglikla dunyaya gelmeyi nasip etsin, bebisinle ilgili kitaplar al oku mesela, maddi durumun el veriyorsa magazalari gez dolas tek basina ama sakin evde yanliz kalma, cok yipranmissin cunku.

Daha evliliginiz çok yeni bebek olayina yapacak bisi yok olumsuz düşünmeyin kc.seyleri gormezden gelmeye calisin bizde yeni evliyken çok tartisirdik en ufak seyler gozumde buyurdu simdi hersey yolunda sukur 10 yıllık evliyim sonra inşallah sizinde düzene girer esinizinde bir alisma süreci var gibi duruyor birbirinize sans verin bence

adamın huyu bu demek. ya sen de onun özel gününü es geçeceksin ya da özel günden önce yarın evlilik yıldönümü beni dışarı çıkartıp yanında hediyeyle gel diyeceksin. ben ikincisini hep yaparım

Is dolayisiyla 2 dogum gununde de yaninda degildi sevglm 2 yil olacak anca anca benim soylemelerimle bir cicek yollar :) bazisi bilmiyor gercekten bende artik takilmiyorum baslarda cok kavgasini verdim ama allah askima her gun suprizlere bogan eski sevglm ise beni defalarca aldatmis..esin suprizlerle dolu olup sana kotu davransa daha mi iyidi ?

Güçlü ol sinirlerini saglam tut ve adami kendine gore yonlendirmeye başla. Ben de evleneli 2 yıl oldu ama cok yol katettik. Yeri geldi alttan alıp sinirime ragmen sarılıp ozur diledim yeri geldi dirdirimla başının etini yedim, acik acik tehdit ettim :)
Esin dusunemiyorsa sen hatirlat, hatirlatmana ragmen yapmiyorsa huzursuz et ama misilleme yapma en guzel sekilde kutlamani yap. En kotu git kendine hediye al bak bu da senin bana hediyen de tesekkur et
Hamileliginin tadını çıkar sakın evde oturuyorum nasilsa diye bebeginin her seyiyle sen ilgilenme simdiden başla görev dağılımı yapmaya ve esinle de paylas. Allah sabır ve kolaylik versin

Ummaki küsmeyesin diye bi söz varya canım karşıdaki insandan çok fazla beklenti içine girdiğimizde bizde üzülüyoruz erkeklerin geneli böyle benim eşim hiçbi günü bilmez sadece nişan günümüzü bilir oda Alyansını çıkarır bakar Şakayla karışık bende ilk başlarda sıkılıyodum eşim eve geç geliyo ve genelde yorgun oluyo dinlenmek istiyo ama yapıcak bişeyler buldukça birlikte güzel oluyo doğumdan sonra bebekle herşey Güzel olur inşallah

Belki sürprizlerden hoşlanmıyordur..ben oyleyim cunkü eşim dogum gunümde surpriz yapmasin die dua ediyordum ki bende surpriz yapmayi sevmem ozel gunlerde hediyelesmek bana gore degil yapmacik duruyo..ben canim istediginde jediye aliyorum dogum gununde operek iyi varsin diyorum yetiyo esim de hep kutlar yemege cikarir hediye alir ama bu beni mutlu etmiyo bi sarilsa evde film izlesek daha mutlu olucam belki yapisidir benim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…