Evliliğim birinci yılında sıkmaya başladı

Valla ben evleneli daha 6 ay oldu 6 yıllık sevgiliydik keşke sevgili kalsaydım diyorum birde ben evlenmek için can atıyordum evlendiğim güne lanet olsun iyice asosyal olduk dışarı çıkmıyoruz sinemaya 1 kere gittik evlendiğimizden beri işe gidiyorum eve geliyorum yemek yapıyorum evi topla çamaşır bulaşık birde kocamla ilgileniyorum ama o eline lanet telefonunu alıp salakça bir savaş oyunu oynuyor zaten aileside soğuk insanlar onlarıda sevemedim ısınamadım ama eşimi çok sevdiğim aşık oldum için evlendim ama evlendim adam bu olamaz diyorum ya eve gelip ayaklarını yıkayıp çorabını bile değiştirmiyor ve birde aldım maaşımı neye harcadığıma karışıp duruyor mutfaka almaktn başka yaptığım birşeymi var Allah kahretsin evlenmez olaydım ayrılaydımda evlenmeden önce aşk acısı çekeydim keşke hayat şuan ruh gibi çok sıkıcı ve monoton hep aynı şeyler hareket yok sağlığımda bozuluyor evlendiğimden beri stresten hem çalışıyorum haftanın 6 günü hem evle hem herifle ilgileniyorum birde yemek beğienmiyor üstüne neyapıyormuşumki laf işitiyorum sanki ölmüşümde mezarda kısır döngü içindeyim bekarlığımı arkadaşlarımı ailemi çok özledim aklı olan bu zamanda evlenmesin valla aşk sevgi karın doyurmuyormuş söliyim size hep fedakar olan kadınlar canım bazen ölsemde kurtulsam diyorum

Cok sacma kavga sebepleri bence. Hamile olmasaniz size cok kizardim. Ama belki de yalnizliktan takiyorsunuz. Bu kadar takmaya gerek oldugunu sanmiyorum. Ufak tefek seyler bunlar. Bunlar icin bir evlilik bitirilmez. Erkeklerin bircogu boyle.

Ayni ben. Dogum gunumu falan kimse kutlamasin diye face hesabimi o gun kapatirim. Ne gerek var. Hediye o an icinden gelerek alinmali. Mecburiyetten degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…