Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

Sizi nasıl sindirmişse, özgüven ve özsaygınızı tamamen yitirmişsiniz kız kardeşim. Umarım destek alıp en yakın zamanda bunun farkına varabilirsiniz.
Evet inşallah destek alıyorum ilaç kullanıyorum ama herşeyden önce kendi kafamda bitirmem lazım

Iyiyken herkes iyidir zaten bacı onemli olan herhangi tartisma aninda nasil davrandigi. Seni alttan alabilir mi, ofke kontrolu var mi... iyiyken ben de iyiyim mesela ama kotuyken de kotuyum sen bosan birak iyiligini baskasina yapsin.

cnm madem esinin hakaretlerinden siddetinden herseyinden memnundun neden ses cikardin simdi ailenin yanindaymissin 1 aydir donmuyo diyorsun sen ne hayal etmistin boyle narsist birinin sana yalvarip don nolur demesinimi gercekten bizleri anlamak cok zor

Şöyle pisliklerede özünde iyi diyorsunuz ya hic mi adam gibi birini görmediniz ömrünüzde.Iyi falan değil iyi adam eşini tartaklamaz hakaret etmez küfretmez.Iyi adam henüz bir yaşindaki kızını düsünür gelecegini düsünür ona örnek baba olmaya calışır.Şunları yücelttikce degersizleşiyorsunuz, idrak edin arık.

Ya siz gerçekten gurursuzsunuz, bir de üstüne üstlük yalvarıyorsunuz allah akıl fikir versin yazık çocuğunuz var bir de en çok da çocuklara üzülüyorum böyle anne babaya sahip olduğu için Böyle insanlar anne baba olmamalı korkunçsunuz

"İyiyken iyi" imiş diye mi bu yalvar yakar evlilikte tutunma çabanız????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…