- 1 Mayıs 2016
- 117
- 77
- 28
- 35
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
çalışmak zorunluluğunuz yoksa biraz ara vermeyi deneyin isterseniz.çok bunalmışınız belli ve anlayışsız bir eş.Bir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
Memurum ücretsiz izne ayrilabilirim ama evde daha çok bunaliyorum. İşte o kadar yorulmama rağmen daha iyi hissediyorumçalışmak zorunluluğunuz yoksa biraz ara vermeyi deneyin isterseniz.çok bunalmışınız belli ve anlayışsız bir eş.
en azından eşinize daha fazla vakit ayırabilrsiniz belki diye dedim yada ufak bir tatil.burda iş birazda eşinizde bitiyor tabi herşey karşılıklı.bence size tatil iyi gelir bebeğinizle.Memurum ücretsiz izne ayrilabilirim ama evde daha çok bunaliyorum. İşte o kadar yorulmama rağmen daha iyi hissediyorum
Ben de diyorum sukret haline Allah bi bela verir nankör olma diyorum ama olmuyor. . Gözlerim aglamaktan şiş öylece yatıyorum. Defol git başımdan dedim çocuğu aldı gitti. İnsan çocuğu anneannesine bırakır gelir bakar nasilim ama yokUfff bu ara herkes neden bu kadar mutsuz ya
Ben de bazı günler yaşamdan o kadar tat almıyorum ki
bu şükürsüzlük beni korkutuyor
Bir yıl içinde 50 kere konusmusumdur. Sonuç bi haftadan sonra eskiye dönmeAma feragat edilmez,görev yerine getirmiyorsunuz ki....Karşılıklı bir şeyler olmamasından ötürü bu derece kızgınsınız,hep o mu adım atar ?Siz atmazmısınız?
Neticede yorgun ve bitkinsiniz ama dünyanın en güzel meşguliyeti sizin ki....Eşinizle açık açık hisleriniz hakkında konuşun,merak etmeyin sadece hislerinizi anlatınca anlaşılırsınız,suçlayınca değil....
Evet kesinlikle yardım almayi düşünüyorum. Haklisinizkesinlikle psikolojik destek alın iyi değilsiniz
bebeğinin annesine ihtiyacı var unutma
Bence şu an için kendinizi iyileştirmeye çalışın, çünkü buradan okuduğum kadarıyla fazlasıyla yorgun bir kadın var karşımda,destek alın belli ki buna ihtiyacınız var....Bir yıl içinde 50 kere konusmusumdur. Sonuç bi haftadan sonra eskiye dönme
Aslında olmayacak şey değil. Biraz bütçeyi zorlariz ama olur. Yani bana kalsa. Yoksa eşim olacak beyefendi ne gereği var der. Annem ayrı karışır nerden çıktı der. Öteki para çok heralde der. Yani çözüm yeni problemleri beraberinde getiriyorbence yorulmuşsunuz siz
bi süre çocuğu babaya bırakıp bi arkadaşınızın yanına haftasonu gezmesine gitseniz mesela ya da otele bi başınıza uyuyun gezin gülün eğlenin biraz.
aslında çocuğu anneye vs bırakıp eşinizle haftasonu tatili yapsanız ilaç olurdu ilişkinize ama maddi durumlar nası bilemedim.
Öncelikle destek alıp biraz toparlanın sonrasında da eşinizle biraz yalnız vakit geçirin ufak bir tatil olabilir sadece birkaç günlükBir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
Ah ahh aynen öyle. Çok çok iyi ifade etmissin teşekkür ederim. Ben bekarken çok sevildim. Adıma şiirler yazıldı kıymet bilmedim. Şimdi bir odunla hayatımı gecirdigimi farkettim. Bi kere ben demeden seni seviyorum bile demeyen bir odun. Bilmiyorum böyle giderse evli kalmak isteyeceğimi sanmıyorum. Hayat daha zor olacak eminim ama belki mutlu olurum. Tek taraflı cabadan çok yoruldumCanım sorunun yorgunluk yada çocuğun yaramazligi değil. Sevgiye sevilmeye aç durumdasin. Ruhun aç kalmış bedenin yorgun değil aslında . Burda tek suç eşinin , klasik kendi hayatını yaşaması ve sana kadınlığını hissettirmemesi . Bencede izne çık ve esinle birşeyler yapmaya çalışın gezmeye gidin, birşeyler paylaşın. Ben bu evlilikte heyecan bitmiş gördüm buda çok tehlikeli boşanma kaçınılmaz olur karşı tarafin herşeyi batar..
cocuk dogduktan sonramı boyle oldu esiniz[/QUOöncesinde aşabiliyorduk benim çabamla ama artık çaba göstermek istemiyorum
Memurum ücretsiz izne ayrilabilirim ama evde daha çok bunaliyorum. İşte o kadar yorulmama rağmen daha iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?