- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
siz bayaga cekmışsınız bu kvdeden belli
Erkekler ağlayan kadın sevmez :/Hiç eşinizin yanında hüngür hüngür ağladınız mı?
Suçlamadan konuşmadan tartışmadan ağladınız mı?
Erkekler ağlayan kadın sevmez :/
Erkekler olur olmaz herşeye ağlayan kadın sevmezErkekler ağlayan kadın sevmez :/
Bende de pcos var. Niye üzülüp evlilikle bağdaştırıyorsunuz ki bu konuyu canı veren Rabbim. Doktorlar her ne kadar kendiliğinden olmaz deselerde inanmıyorum size diyip çıktım odaşarında:) şimdi en doğalından 2 tane yavrum var...Aslında sukretceginiz öyle güzel bir Şey var ki..Bir bebeği olsun diye canını verecek insanlar var görüyorsunuz burda o kadar çok anne olmak isteyen kişi var ki ben şuan evli değilim ama evlenmeyi dusunuyorum pcos var bendede her evlilik aklıma gelince bunu dusunuyorum ne kadar üzücü bir bilseniz.. sizse yaşamak istemiyorum diyorsunuz lütfen böyle dusunmeyin şükredin
Üzülme onu umursama, kendine zaman ayır sende umursanmadigini farkedince belki silkelenir.Bir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
Bence bi kere de eşinize yaklaşıp şu çocuk erkenden uyusa da bi işimize baksak deyip cilve yapmayı deneyin. Bence uyutmak için elinden geleni yapacaktır. Erkekler sahip olduğumuz çocuklardan daha çocuk bunu unutuyoruz bazen...Bir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
Gerçekten mi :) çok güzel ya o kadar aklıma takiyorum ki anlatamam size Allah bağışlasinBende de pcos var. Niye üzülüp evlilikle bağdaştırıyorsunuz ki bu konuyu canı veren Rabbim. Doktorlar her ne kadar kendiliğinden olmaz deselerde inanmıyorum size diyip çıktım odaşarında:) şimdi en doğalından 2 tane yavrum var...
Bir anne, bir kadın asla kocası için yaşamaz önce kendini mutlu edip sonra çocuğunu mutlu edecek ve çocukları için yaşayacak. Eşim beni evden kovduğunda bile çocuklarıma hiç birşey belli etmedim gittim ailemle tatil yaptım...
allah yavrularımıza sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?