Evliliğim bitiyor

Bunun 4 yılı 10 yılı yok. 20 senelik evliler pekala mutlu olabiliyorlar, bazıları daha cicim aylarında, ilk seneden kedi köpek oluyorlar.
Cocuk mevzusuda herkesin ve her evliliğin kaldiracabilecegi bisey degil ama ezbere hareket ediyoruz malesef. Evlendik cocuk yapmak zorundayız gibi. Ben dusunmuyorum. Bu fikre isinmayi denedim ama hayatimi mahvedecek bisey cocuk. Çok zor bisey

Evlilik de guzel cocukda guzel.eeee hep gulluk gulistanlik olmuyo tabi her evliligin zor yillari var ama gelip geciyor sukredin.bir eviniz kendi hsyatiniz var bebeginiz saglikli esiniz lede konusun bence erkekler bizim gibi olamsz.benim kizim 21 aylik cok yaramaz ve ben ikinciye hamisim cok bulantim olmasina ragmen yemek ev isi vs hepsini yapiyorum esimide her hafta sonu mutlaka film izleriz kizimiz uyuyunca uce kadar sarmas dolas otururuz.cinsellik de var bazen ben yanasirim bazen o.ama ben yaparim planlari onu davet ederim onu beklemem yani.sizde konusun uzuntunuzu dile getirin.calisiyosunuz ise ara verin gezin tozun.bebeginizi opup koklayin ailesiniz sukredin Allah dert verirse ben ne nankormusum dersiniz sonra...
Evlilik bir kumar bana gore ama kazanirsaniz o kumari cok da guzel.risk almak zor tabi cok karanlik gosteriliyor evlilik hayir cok guzel yuvalar da var cok mutlu olmasada guzel hayatlar.elindekilerle mutlu olmak gerekir bazen aza kanaat gerekir.evlilik iki kisinin uyumuyla guzel hatta harikadir kendi evim kendi esyam kendi yatagim benim kurallarim benim ve esimin dunyasi...

Yazıldı mı bilmiyorum ama kendinize bir tatil ayarlayın.
Ev temizliği için bir yardımcı alabilirsiniz.
Tüm yük sizde olduğu için bunalmıssınız.
Eşinizin anlayışsız olması da tuzu biberi olmuş

Hiç eşinizin yanında hüngür hüngür ağladınız mı?
Suçlamadan konuşmadan tartışmadan ağladınız mı?

Sizi en iyi anlayacak kişilerden biriyim.benim oglum 3 sene boyunca gündüz uyumadığı gibi gece de 12 de yatip geceleri uyanip uyanip yarım saat bir saat ağlıyordu.gece boyunca nerdeyse hiç uyumadan ise gidiyordum.gündüz de hep mizmiz hep aglar.artik uykusuzluktan sinir bozukluğundan ben benden geçtim.e vet eşinle de tartisiyorsun onla ilişkin de etkileniyor.ki su an 3 buçuk yaşında tek fark gece uyanmiyor.ama gündüz ağlıyor huysuz, gece 12 den önce yatmiyor.b en yatmadan 1 saat önce uyusa bir otursam demissin ya nasıl anlıyorum bu sözün ne demek olduğunu.of of tabiki evladimizi çok seviyoruz onsuz olamayız ama böyle zor büyüyen çocuklar çok zor oluyor.ben de resmen 10 yaş yaslandim bu 3 senede diyorum.b ir de kızım var 8 yaşında ne kolay buyutmusum onu.boyle zor büyüyen çocuğu olmayanlar anlayamaz ne demek olduğunu.kizimi zor buyuttum sanardim ne kolaymis

Bende de pcos var. Niye üzülüp evlilikle bağdaştırıyorsunuz ki bu konuyu canı veren Rabbim. Doktorlar her ne kadar kendiliğinden olmaz deselerde inanmıyorum size diyip çıktım odaşarında:) şimdi en doğalından 2 tane yavrum var...
Bir anne, bir kadın asla kocası için yaşamaz önce kendini mutlu edip sonra çocuğunu mutlu edecek ve çocukları için yaşayacak. Eşim beni evden kovduğunda bile çocuklarıma hiç birşey belli etmedim gittim ailemle tatil yaptım...
allah yavrularımıza sağlık versin

Üzülme onu umursama, kendine zaman ayır sende umursanmadigini farkedince belki silkelenir.

Bence bi kere de eşinize yaklaşıp şu çocuk erkenden uyusa da bi işimize baksak deyip cilve yapmayı deneyin. Bence uyutmak için elinden geleni yapacaktır. Erkekler sahip olduğumuz çocuklardan daha çocuk bunu unutuyoruz bazen...

Gerçekten mi :) çok güzel ya o kadar aklıma takiyorum ki anlatamam size Allah bağışlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…