- 12 Temmuz 2006
- 3.545
- 2.112
- 698
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Oncelikle al esini karsina konus. Sikintilarini mutsuzluklarini ondan bekledigin yrdmi anlat. Ikinizde calisiyormussunuz eve arada yrd al.Bir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
bu kadar öfke ve mutsuzluk insanı hasta eder. passiflora gibi bitkisel,yan etkisi olmayan yatıştırıcı alabilirsiniz bir süreHaklısın. Ama içimde eşime karşı engel olamadigim bi öfke ve deli gibi ağlama hissi var. Saat 3 oldu pazar günü ve ben aptal gibi yatıyorum tek hissettiğim acı, öfke
Aslında sukretceginiz öyle güzel bir Şey var ki..Bir bebeği olsun diye canını verecek insanlar var görüyorsunuz burda o kadar çok anne olmak isteyen kişi var ki ben şuan evli değilim ama evlenmeyi dusunuyorum pcos var bendede her evlilik aklıma gelince bunu dusunuyorum ne kadar üzücü bir bilseniz.. sizse yaşamak istemiyorum diyorsunuz lütfen böyle dusunmeyin şükredinBir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
sanki düzgün bakıyorlarmı hayır. 8 cocugu yetişmek imkansiz. sadece korunma ne oldugunu bilmedıklerı ıcın doguran kadınlar bunlar. ve en iğrenc olan evet ufacık evlerde cocukların yanında ilişkiye gırıyorlardıKonu sahibi sizin için söylemiyorum ama aklıma geldi. Bir -rakam olarak 1- çocukla başedilmiyor, peki eski insanlar 8-10 çocukla ne yapıyorlardı? Düşünemiyorum, ve bir odanın içinde 8 çocuk ve anne baba yatıyor, kalkıyor, yiyip içiyor belki. Eskiden 10 çocuklu kadınlar nasıl büyütüyorlardı? Misal benim eşim 8 kardeş. Bir kadın nasıl yetebilir 8 çocuğa
Derler ya ağlamayan bebeğe meme Yok bu devirde diye. Bilmiyorum en azından ben bu tarzı benimsedim bişeyin olmasını istiyorsam söylüyorum en azından oluyor :)Haklısın eskiden öyle yapardım. Ama istiyorum ki kendisi gelsin. Çocuk uyudu vakit geçirelim desin. Yok. Sevgisizlik, ilgisizlik öldürecek beni
sanki düzgün bakıyorlarmı hayır. 8 cocugu yetişmek imkansiz. sadece korunma ne oldugunu bilmedıklerı ıcın doguran kadınlar bunlar. ve en iğrenc olan evet ufacık evlerde cocukların yanında ilişkiye gırıyorlardı
bakamadıgın cocugua bakmak günah degilde korunmkmı günah. yok şaka bir yana özelikle bazi bölgelerde yaşıyan vatandaşlarımız cocuk yaşta evlendırılıp neyin ne oldugunubilmiyorlardi.Doğru söylüyorsunuz. Korunmayı bilmediklerine de ben inanmıyorum şahsen. Herşeyi biliyorlar, laf söz dedikodu biliyorlar, kaynanalık yapmayı biliyorlar da. Bırakın Allahınızı severseniz. Kim para verip doktora gidecek, para verip ilaç alacak da korunacak? Hem ne kadar çok çocuğun varsa o kadar güçlüsün demektir. Ayrıca da korunmak günah, günah!
Bir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
bakamadıgın cocugua bakmak günah degilde korunmkmı günah. yok şaka bir yana özelikle bazi bölgelerde yaşıyan vatandaşlarımız cocuk yaşta evlendırılıp neyin ne oldugunubilmiyorlardi.
siz bayaga cekmışsınız bu kvdeden belliBakamamak diye birşey yok. Rızkını Allah verir! Ne demek bakamamak? Sen Allah'a karşı mı geliyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?