- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Biz de 5 kardesiz ama annem bakıyor cocuguma ve böyle çocuk görmedim diyor. Eskiler bu kadar hareketli ve uykusuz degillermis. Çoğu buyugumden bunları duyuyorum ben. Benim çocuğum gece gündüz toplamda 8 saat uyuyor. Böylebe bebek nadir zatenKonu sahibi sizin için söylemiyorum ama aklıma geldi. Bir -rakam olarak 1- çocukla başedilmiyor, peki eski insanlar 8-10 çocukla ne yapıyorlardı? Düşünemiyorum, ve bir odanın içinde 8 çocuk ve anne baba yatıyor, kalkıyor, yiyip içiyor belki. Eskiden 10 çocuklu kadınlar nasıl büyütüyorlardı? Misal benim eşim 8 kardeş. Bir kadın nasıl yetebilir 8 çocuğa
Haklısın. Ama içimde eşime karşı engel olamadigim bi öfke ve deli gibi ağlama hissi var. Saat 3 oldu pazar günü ve ben aptal gibi yatıyorum tek hissettiğim acı, öfkebence içinizde bir mutsuzluk var evlenmeden önceki halinizi özlemişsiniz evlilik alışkanlık farklı şeylere yönelin arkadaşla gezin tatil yapın kendinizlede takılın hayattan şikayetçi olmayın şüküredn çocuk büyücek ilişkinzede renkkatın kendinize bakın güzelleştrin eşiniz gelir
Biz de 5 kardesiz ama annem bakıyor cocuguma ve böyle çocuk görmedim diyor. Eskiler bu kadar hareketli ve uykusuz degillermis. Çoğu buyugumden bunları duyuyorum ben. Benim çocuğum gece gündüz toplamda 8 saat uyuyor. Böylebe bebek nadir zaten
Bende 4 yıllık evliyim bi kızım var bide Yeni oğlan gelecek nasipse 1.5 aya kadar. Sizi anlıyorum benim de böyle düşündüğüm zamanlar oldu ama benim tavsiyem siz bişey bekliyorsanız adamın yapmasını beklemeyin,yani yatağa geçip de bakalım gelecek mi diye bekleyip gelmeyince hırslanmak biraz size eziyet. Beklemek yerine git eşinin yanına kapat tv yiBir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
Haklısın eskiden öyle yapardım. Ama istiyorum ki kendisi gelsin. Çocuk uyudu vakit geçirelim desin. Yok. Sevgisizlik, ilgisizlik öldürecek beniBende 4 yıllık evliyim bi kızım var bide Yeni oğlan gelecek nasipse 1.5 aya kadar. Sizi anlıyorum benim de böyle düşündüğüm zamanlar oldu ama benim tavsiyem siz bişey bekliyorsanız adamın yapmasını beklemeyin,yani yatağa geçip de bakalım gelecek mi diye bekleyip gelmeyince hırslanmak biraz size eziyet. Beklemek yerine git eşinin yanına kapat tv yi
cocuk nerede kaliyor siz isteyken ve kac yasinda? hayatinizda duzeni cocukla oturtturamadiginizdan kaynaklaniyor olabilir. bi cocugun 12 de yatmasi bence bi sorun. sizden once onun bi duzeni olmali.Bir yaşında bir bebeğim var. Tam büyüdükçe herşey yoluna girecek diye düşünürdüm ama tam tersi. Çok zor bir çocuk. 12 den önce uyumuyor ve eşimle geçirdiğim hiç zamanım yok. Çocuk yüzünden kavga ettiğimiz zamanları saymazsak. Ben de çalışıyorum işten gel evde ayrı yorul ve çocuk benden bi saat önce uyusa da kafa dinlesem diyorum. Hergün lanet okumaya başladım. Nedenbu kadarzor bi hayatım var? Haftasonu gelse diyorum aha da geldi noldu? Bitti bile hiçbir halt yapmadan.
Kocama karşı bazen nefret hissediyorum. Öyle sinirleniyorum ki ona. Mesela maça gitmeyi asla unutmaz gecikmez ama konu ben yada sorumlulukları olunca hep erteler. Cinsellik desen bitti gibi. 70 li yaslardakiler bile bizden daha çok sevisiyordur. 15 günde bir kere o da ben kendimden vaktimden feragat ediyorum. Mesela cuma günü 40 yılın başı 10 bucukta uyudu çocuk. Ben de uyuttum gittim yattım bekledim gelecek mi ama beyefendi beyaz show izlemeyi tercih etti.bi sarıl yanagimi okşa yok!Böyle mutsuz olacagimi bilseydim ölürdüm evlenmezdim. Bi b.k yok evlilikte. Aaa hiç de bıle demeden önce bi 4 yıl evli kalın ve çocuk yapın.
Öyle olmasına rağmen mutlu olanlar da kocalarinin kiymetini bilsin. Bu arada herşeyi yakıp yikasim var. İçimde öyle bir öfke var ki anlam veremiyorum. Ağlayarak yazıyorum ve yaşamak istemediğimi farkettim
Eşiniz ne iş yapıyor? Belki gerçekten cok yoruluyordur?Memurum ücretsiz izne ayrilabilirim ama evde daha çok bunaliyorum. İşte o kadar yorulmama rağmen daha iyi hissediyorum
Büyük olan küçüğe bakıyordu. Şimdiki gibi değildi ki kızlar ev işine yardım ediyordu. Erkek çocuklar da aile butcesine. Yoksa bir kadın nasıl yetecek. Şimdi bile Evde büyük bir çocuk varsa bebeğin bakımında yardımcı oluyorKonu sahibi sizin için söylemiyorum ama aklıma geldi. Bir -rakam olarak 1- çocukla başedilmiyor, peki eski insanlar 8-10 çocukla ne yapıyorlardı? Düşünemiyorum, ve bir odanın içinde 8 çocuk ve anne baba yatıyor, kalkıyor, yiyip içiyor belki. Eskiden 10 çocuklu kadınlar nasıl büyütüyorlardı? Misal benim eşim 8 kardeş. Bir kadın nasıl yetebilir 8 çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?