Evliliğim konusunda Çok çaresizim ne olur bi akıl verin

tugces23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
275
118
123
Eşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız

Son düzenleme:
Ne yapayım diye sormuşsunuz, sizi yanına yakıştırmayan,ablalarim için seni boşarım diyen adamla evli kalınır mı?

Hakaret saymalısınız bu lafları kendinize ve ayrılmalısınız.
zaten kendimi buna hazırladım artık son noktadayım ve bayram sonrası herşeyi resmiyete dökmek istiyorum çok zor şeyler yaşadım kendi muhakeme yeteneğimi kaybetme noktasına geldim
Ne yapayım diye sormuşsunuz, sizi yanına yakıştırmayan,ablalarim için seni boşarım diyen adamla evli kalınır mı?

Hakaret saymalısınız bu lafları kendinize ve ayrılmalısınız.

Ayy çok üzüldüm senin için canım inan ki Allah yardımcın olsun valla ailesi için seni bosayacaksa sen hiç durma bırak ondan sana hayır gelmez ailesi de aile olsa zaten der oğlumuzun yuvası dağılmasın madem seni yakıştırmadılar istemeselerdi körmüydüler ne kadar cahilce konuşma o öyle ya Allah sabır versin sana

eşiniz adam olmaz da,
eşinizin gittiği nikaha ayrıca davet mi beklediniz?
nikah belli, saati/yeri belli.
girin eşinizin koluna, gidin siz de.
bu kadar onlara iteleyip sonra da hep ailem diyor demeyin.

Yok yok hiç birşeyden haberim yok; nikahın yeri, saati, hatta onlar hakkında hiç bişey ya sanki eşimle değil de yedi yabancıyla yaşadım 6 sene neden çektim neden yaşadım bilmiyorum. Hep çocuğum mağdur olmasın dedim kendi hayatımı bitirdim

Canım sen ne yapmaya çalışıyorsun bunca yıl onların yanında durulurmu çıldırdın mı sen boşanma gitsin akşama konuş ben boşanmak istiyorum diye daha bu evliligi sürdürme kendinede yazık etme

Bastan beri bu kadar sorunlu bir evlilikte çocuk yapma nedeniniz nedir?

Çocuk planlı bi şekilde olmadı zaten evliliğin ilk aylarında oldu. O zamanlar eşimle sıkıntım yoktu ailesi istemiyordu sonradan ne yapıp edip kendi safına çektiler oğullarını zaten 2. Çocuğu asla düşünmedim çünkü bir gün biteceğini biliyordum baştan beri neden bu kadar uzattın diye kızıyorum kendime ama o 6 yılımı geri getirmem imkansız bundan sonraki hayatımı kurtarmaya bakıcam

Anlıyorum, ikinci çocuk olsa 10 kat daha yıpratıcı olurdu. Sanırım eşinize bağlısınız ama bunu aşk sanıyorsunuz . Bunun için vazgeçmek çok zor geliyor .
Ama dışarıda size gerçekten de ger verecek bir sürü insan var illa eş olmak zorunda değil arkadaş aile belki sevgili ..
Siz bu adama takıldıkça bu insanların hayatınıza gelmesini de engelliyorsunuz. Lütfen artık kendinize deger verin ve bu adamdan kurtulun .sonrasinda her şey çok daha güzel olacak.

Sizi istemeyen biriyle evli kalmamalısınız.
Eşiniz kolay etki altında kalan, zayıf karakterli biri.
Ablası için boşanacaksa defolsun boşansın.
Reste rest çekin.
Bu arada neden ailesi sizi ilk günden istemedi?

Özel bir kavga, tartışma mı oldu?

Canım benim bu soru mu. Tabiki en dorusu ayrılmak sen ne kadar sağlıklı ve mutlusun ki mutlu sağlıklı çocuk yetistiresin. Kopamıyorsa onlardan bırak onlarla kalsın. Kendine bu kadar yapma niye bu kadar ezdirdin kendini. Kendine yakışanı bulsun eve geldiğinde belki yatakta biriyle yakalar o zaman anlar yüz güzelliğinin önemini (!) gücünü topla evladını al ayrıl ne ilksin ne son

eşiniz zaten hiç sizin yanınızda olmamış ki..
bu yaşadığınız evlilik değil başka bir şey..
aile olduğunu anlayamamış adam..
bu hakaretlere şiddete katlanmak için evladınızı bahane etmeyin lütfen.
sizi sindirmişler ve psikolojik zulüm altında olduğunuz için gerçekleri göremiyorsunuz..
evladınız için en kısa zamanda bu durumdan kurtulmalı, güçlü olmalı ve özgüveninizi geri kazanmalısınız

Aileniz arkanızda mı en önemlisi mesleğiniz var mı tek başına çocuğunuza bakabilecek misiniz bunlara evet diyorsaniz simdi gidip boşanma işlemlerine başlayın derim . Tabi boşanmak kolay değil ama size değer vermeyen ablaları için boşanırım sizden diyen biriyle olmaz .

kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama size saygi duymak zorundalar ama malesef esinizde is olmadigi icin saygi duymuyorlar. Ben siz kendinize saygi duyun ve "seni ablamlar icin bosarim" diyen adimi siz birakin.
Canım sen ne yapmaya çalışıyorsun bunca yıl onların yanında durulurmu çıldırdın mı sen boşanma gitsin akşama konuş ben boşanmak istiyorum diye daha bu evliligi sürdürme kendinede yazık etme

Daha önce bi kez anlaşmalı dava açtık oğlum 3 aylıktı o zaman ayaklarıma kapandı bi daha olmayacak kimseyle muhattap ettirmiycem seni, kimse artık üzemeyecek seni dedi inandım ben de en fazla bi kaç ay sürdü sonra yine aynı şeyler devam etti ve eşim evden ve benden iyice soğudu eve bile gelmez oldu anlaşmalı boşanma teklifi sundum kabul etmedi çekişmeli dava açmak zorundayım ne yaparsan yap diyor zaten umrunda da değil olan boşa giden 6 yılıma oldu işte kızlar çok pişmanım çok hayatımın dersini aldım ama çok pahalıya patladı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…