Evliliğim konusunda Çok çaresizim ne olur bi akıl verin

Yanına yakıştırmadıysa neden evlenmiş ? Bence eşin tamamen ailesinin aklıyla hareket ediyor, kendi fikri kendi düşüncesi bile yok. Çocuğun büyümüş okul çağına gelmiş, boşan kurtul. İşe girer yeni bir hayata başlarsın, mutlu mesut kafan rahat yaşarsın.

Altı yilim heba oldu diye de hiç üzme kendini. Tecrübe, zalim bir öğretmen önce sınav yapar sonra öğretir. Dersini yeterince almışsın bundan sonraki süreçte çok akıllı adımlar at...yaşadıklarına uzulmeyi bırak hayatını düzene koymak için önlemler al...Ailesi senden ayrıldıktan sonra emin ol bu kadar yanında olmayacaklardir. Son pişmanlık fayda etmeyecek seni, yuvasını kaybettiğiyle kalacak zavallı .... Allah şimdiden yardımcın olsun.

Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor zaten benim davayı açmamı bekliyor hakkımı sonuna kadar arıycam zaten

Darp raporum yok; o kadar büyük bi şiddet de görmedim zaten ama onun dışında delilim çok; Mesajlar duruyor fotoğraflar herşey duruyor telefonumda

Aynen bu güne kadar beklediğime yanıyorum zaten

Sağolun ya daha boşanmadan bulurlar birini umrumda da değil ayrıca ne yaparlarsa yapsınlar ben hakkımı Allah’a havale ettim zaten

Sizi neden yakistirmiyorlar böyle söylemlerde bulunuyorlar acaba ?

Diyecek bi şey bulamıyorum size yaşattıklarını kat kat yaşasınlar . Eşiniz sizle değil onlarla evli keşke başkasının hayatını karartmasaydı. Kendilerinden başka kimseye değer vermeyen benciller yazıklar olsun .Acilen boşanıp kendinizi ve çocuğunuzu kurtarın bu adam müsveddesinden . Onsuz çok daha mutlu ve huzurlu olursunuz.

Niye evlenmiş yanına yakıştırmıyorsa adama bak yanına yakıştırmıyor çocuk yapıyor
Kendi akıl sağlığın ve çocuğunun akıl sağlığı için boşan bence aslında boşan demeyi doğru bulmuyorum ama sana diyorum vallahi gençliğine de yazık zararın neresinden dönersen hesabı

Aynen çok benzer şeyler yaşamışız be şunu da anladım; kendimizden ödün verdikçe onlar kendilerini bişey sanmış iyice havaya girmişler o balondan havaları sönecek ama iş işten geçmiş olacak

Aynen bi de ailece böyleler biliyor musunuz ablaları da kendi eşlerinin ailesiyle görüşmüyorlar tıpkı benim eşimin benim ailemle görüşmediği gibi.. onlar herkesten üstün, onlar herkesten kıymetli, onların her sözü kanun.. Allah’a havale ettim en büyük hakim o. Alsınlar oğullarını kendilerinin olsun zaten ben bıraktım bu saatten sonra

Asıl çocuğunuzu düşündüğünüz için boşanmalısınız o adamdan. Huzursuz bir ortamda büyüyen çocuğun yaşayacağı hayat bence çok daha ağır...
Öte yandan sizin yaşadıklarınız da çok ağır. 6 yıl olmuş hala ailesi olarak görememiş sizi.

Canım sen çalışıyor musun mesleğin var ben işini biraz büyür ve hemen ayaklarının üzerinde dur gerisini düşünme Allah kerimdir. Yücedir şer dediğinde bin hayır hayır dediğinde bir şer olur bilemeyiz hep dua et hayırlısını dile bebişini Allah korusun ömrünce gülsün inşallah çok iyi mesleği olsun okusun yaşı uzun olsun. Cennet ayakların altında işte neden diye soranlara cevap işte baba denecek adam neler düşünüyor anne cocugu düşüncesinde Rabbim hayırlı kişi çıkarsın karşına umutsuz asla olma çok iyi baba adaylarıda var sen şimdi kendini ve bebişini düşün aşk sonra da gelir gelmezse de bebişinle gül gibi yaşarsınız ama önce meslek ve iş bunları düşün sen şimdi güçlü ol dik dur

Alırken nasıl almış ? Gözü körmüymüş şimdi yakışmıyorsun boşarım diyor.
Bırak kardeşim bundan ne koca ne baba ne de adam olur milletin ağzının lafıyla namusuna laf edenden bir b.k olmaz.
Ben olsam senin yerine bütün bu paikolojik ve fiziksel şiddeti kanıtlayan delilleri toplar boşanır tazminatımı, nafakamı alırdım. Çocuğumu kreşe verip çaycılık yapar kendi düzenimi kurardım.
Orası sana ne yurt ne yuva olmuş. Bunların vebalide bütün ailenin üzerinde kalsın elbet birgün çekerler yaptıklarını.

Atın başınızdan şu baş belası insanları.
Eşiniz size bir parça değer verse başka olurdu yorumum.
Tutunacak bir dal göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…