- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor zaten benim davayı açmamı bekliyor hakkımı sonuna kadar arıycam zatenBunca zaman neyi beklediniz ?
Niye bu adamla çocuk yaptınız ?
O herkese nispet fotografları var ya toplayın iyi bi avukat bulup tazmibatlı boşanma davası açın ,evli olup öyle eşsi gezmek tozmak nikaha gitmek vs bunlar cezasız kalmaz ,cebindeki son kuruşa kadar alın ,
Eşinize bunlardan bahsetmeyin varsa ev araba para iş yeri şerh koydurun önce
Bence eşinle psikoloğa git eşin seni seviyor olabilir ailesinin dolduruşuna geliyordur çoçuğun için ona şans ver son kez
Darp raporum yok; o kadar büyük bi şiddet de görmedim zaten ama onun dışında delilim çok; Mesajlar duruyor fotoğraflar herşey duruyor telefonumdaDarp raporun falan var mi? Varsa cok rahat bosanirsin. Hic bosuna cekme bunlari. Karisiz koca pikniklerde mi gezermis. O adamin G.tunu kaldırmışlar resmen. Bosver giden 6 yila üzülme kurtardigin gelecegine sevin. Zararin neresinden donersen kardir.
Aynen bu güne kadar beklediğime yanıyorum zatenYanına yakıştırmadıysa neden evlenmiş ? Bence eşin tamamen ailesinin aklıyla hareket ediyor, kendi fikri kendi düşüncesi bile yok. Çocuğun büyümüş okul çağına gelmiş, boşan kurtul. İşe girer yeni bir hayata başlarsın, mutlu mesut kafan rahat yaşarsın.
Altı yilim heba oldu diye de hiç üzme kendini. Tecrübe, zalim bir öğretmen önce sınav yapar sonra öğretir. Dersini yeterince almışsın bundan sonraki süreçte çok akıllı adımlar at...yaşadıklarına uzulmeyi bırak hayatını düzene koymak için önlemler al...Ailesi senden ayrıldıktan sonra emin ol bu kadar yanında olmayacaklardir. Son pişmanlık fayda etmeyecek seni, yuvasını kaybettiğiyle kalacak zavallı .... Allah şimdiden yardımcın olsun.
Sizi neden yakistirmiyorlar böyle söylemlerde bulunuyorlar acaba ?Eşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
Aynen çok benzer şeyler yaşamışız be şunu da anladım; kendimizden ödün verdikçe onlar kendilerini bişey sanmış iyice havaya girmişler o balondan havaları sönecek ama iş işten geçmiş olacakBak canım şimdi yazacaklarım iyi oku bende boşanıyorum ailesi için deki olan sırf kız kardeşinin doğum gününü unuttum kutlamadı diye boşanmak isteyen bir kere bile doğum günü vs hiç aramayan ama hiç aramayan sormayan ailesine bir lafım yokken onlar laf sokarken tek kelime etmeyen ben evet ben ailesine layık bir gelin olamamışımmmm bak bak oku şaşırma yalnız değilsin kp borç batağında gizli gizli para gönderir kredi ceker 5 yıldır üstüme kıyafet alamadım ben borc ödemekten kimin kp ben çalışıyorum işim de var yıllarca mücadele ettim sayemde iş sahibi oldu ayaga kaldırdım onu vasat haldeydi benle tanıştığında şimdi ne mi oldu ben begenilmedim ailesi istemedi annem babam ayrı diye hor gördüler evlenirken 1 kuruş vermediler ama ben onların borcları nı ödüyorum heheeee 1 kere dahi arayıp ta Allah razı olsun kızım yardımcı oldunuz belki de bizim yüzümüzden planınızı etlediniz vs der dimi el bile arar der kimse aramadı bile hala sen kimsin havasındalar 5 yıl uğraştım ailemi hiçe saydım çok sevdim evet yuvam yıkılmasın dedim evet ama tek başıma demişim sana sunu söyleyebilirim çok pişmanım inan ki artık kararlıyım bitecek köpek gibi yalvarsada aglada da bitecek dönüşü yok alsın ailesi tepe tepe kullansın beni anlayan değerini bilen beni gercekten seven biri çıkarsa karşıma inşallah yeniden sevicem hayat devam ediyor dünya dönüyor bende hep korktum boşanmakta onu kaybetmekten iyi de o korkmuyor üzülmüyor eeee kurtul hiç düşünme bile değişmşyorlaaarrrrrr kesinlikle
Diyecek bi şey bulamıyorum size yaşattıklarını kat kat yaşasınlar . Eşiniz sizle değil onlarla evli keşke başkasının hayatını karartmasaydı. Kendilerinden başka kimseye değer vermeyen benciller yazıklar olsun .Acilen boşanıp kendinizi ve çocuğunuzu kurtarın bu adam müsveddesinden . Onsuz çok daha mutlu ve huzurlu olursunuz.
Kızlar imkanınınız varsa herşeyi yapın bizim ailemiz arkamızda olmuyor maalesef böyle çaresiz konuşuyoruzÇok şans verdim ayrıca psikolog karakterini değiştircek değil ya karakteri böyle bu insanın
Canım son kararın ne olduÇok şans verdim ayrıca psikolog karakterini değiştircek değil ya karakteri böyle bu insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?