İlk zamanlar eşimle bi sıkıntım yoktu ve hemen hamile kaldım sonrasında 2. Çocuğu düşünmedim bile ama oğlumun nasibi varmış iyi ki de olmuş benim yaşama sebebim o.Bastan beri bu kadar sorunlu bir evlilikte çocuk yapma nedeniniz nedir?
Canım son kararın ne oldu
Hayır çocukları için boşanmayıp adam gibi evliliklerini devam ettirmeye çalışmalıdırlar.İnsanlar hep çocukları için boşanmıyorlar ama bence çocuklar için boşanmalılar asıl.
Şu evlilikte bu kadın ne yapsın artık devam ettirebilmek için?Hayır çocukları için boşanmayıp adam gibi evliliklerini devam ettirmeye çalışmalıdırlar.
Konu sahibine lafım yok. Ben kocasına kızıyorum zaten. Evliliği kurtarmaya çalışmak boşanmaktan daha mı zor? Bu çocukların hakkını kim ödeyecek?Şu evlilikte bu kadın ne yapsın artık devam ettirebilmek için?
Sağlıklı sıhhatli olun ikinizde umarım .İlk zamanlar eşimle bi sıkıntım yoktu ve hemen hamile kaldım sonrasında 2. Çocuğu düşünmedim bile ama oğlumun nasibi varmış iyi ki de olmuş benim yaşama sebebim o.
O evde durman başlı başına bi hata zatenEşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
eşiniz adam olmaz da,
eşinizin gittiği nikaha ayrıca davet mi beklediniz?
nikah belli, saati/yeri belli.
girin eşinizin koluna, gidin siz de.
bu kadar onlara iteleyip sonra da hep ailem diyor demeyin.
Daha önce bi kez anlaşmalı dava açtık oğlum 3 aylıktı o zaman ayaklarıma kapandı bi daha olmayacak kimseyle muhattap ettirmiycem seni, kimse artık üzemeyecek seni dedi inandım ben de en fazla bi kaç ay sürdü sonra yine aynı şeyler devam etti ve eşim evden ve benden iyice soğudu eve bile gelmez oldu anlaşmalı boşanma teklifi sundum kabul etmedi çekişmeli dava açmak zorundayım ne yaparsan yap diyor zaten umrunda da değil olan boşa giden 6 yılıma oldu işte kızlar çok pişmanım çok hayatımın dersini aldım ama çok pahalıya patladı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?