Evliliğim konusunda Çok çaresizim ne olur bi akıl verin

Bastan beri bu kadar sorunlu bir evlilikte çocuk yapma nedeniniz nedir?
İlk zamanlar eşimle bi sıkıntım yoktu ve hemen hamile kaldım sonrasında 2. Çocuğu düşünmedim bile ama oğlumun nasibi varmış iyi ki de olmuş benim yaşama sebebim o.

Peki bundan sonra napcaksiniz calisiyor musunuz siz mesleginiz varmi? Cocugunuz ufakmis daha. Annenizle mi yaşayacaksınız?
Bunlari Düşündünüz mü
Umarim kolaylıkla atlatırsınız bu zamanı

Terbiyesiz adam. Yakışmıyorsun ne demek? Çocuk yaparken nasıl yakıştırmış kendine? İnsanları böyle yargılamayı sevmem ama kesin kendi tipi b.k gibidir. Aşağılık kompleksi olabilir bence. Arkadaşım üzüldüm gerçekten ama siz değerlisiniz böyle ciğeri beş para etmez birisi için kendinizi değersiz hissetmeyin.Evladınızı ve kendinizi bu insan israfından kurtarın bir an evvel.

Sizinle evlenirken gozu mu kapaliymis. Yakismadiginizi 5 yil sonra mi anlamis. Kendinize bu hayati zehir etmeyin. Bir insana bosanin demek cok zor ama bu adamdan da ailesinden de hayir gelmez.

İlk zamanlar eşimle bi sıkıntım yoktu ve hemen hamile kaldım sonrasında 2. Çocuğu düşünmedim bile ama oğlumun nasibi varmış iyi ki de olmuş benim yaşama sebebim o.
Sağlıklı sıhhatli olun ikinizde umarım .

O evde durman başlı başına bi hata zaten
Boşan. Napcan başka evliliğinin elle tutulur bi tarafı kalmamış

Yazdığını okuduğumda bir anım geldi aklıma paylaşmak istedim cift arkadaşım bize misafirliğe gelmişlerdi annemde vardı evde kadın adamdan 6 yaş büyük. Adam başladı durduk yere karım benden 6 yaş büyük vs vs bot bır konuşmaya vallllaaa annen bir döndü adama EVLENİRKEN BİLMİYORMUYDUM SEN.. AĞIZA SAKIZ EDİLMEZ AYIP AYIP EŞİN ÜZÜLÜR NE VAR EŞİN DAHA GENÇ GÖRÜNÜYOR SENDEN..... dedi biz arkadaşla şok kocası kıpkırmızı oldu bu anımı hiç unutmam sonra gittiler annem dedi ki ahh kız ne kadar da güzel iyi huylu narin yalnız adam olmamış bu kıza adamı hiç beğenmedim demişti.

eşiniz adam olmaz da,
eşinizin gittiği nikaha ayrıca davet mi beklediniz?
nikah belli, saati/yeri belli.
girin eşinizin koluna, gidin siz de.
bu kadar onlara iteleyip sonra da hep ailem diyor demeyin.

iyi de adam istemiyor kadını? eşiniz size bana yakışmıyorsun, kıskançsın, mutluluğumuzu kıskanıyorsun dese hiçbir şey olmamış gibi eşinizin koluna girip düğüne mi giderdiniz?

Ya ben size hem çok kızdım hem çok üzüldüm. Ne diye sizi istemeyen birinin yanında durursunuz ki? Ezdirmişsiniz kendinizi. Lütfen kararınızdan vazgeçmeyin artık. İstediğini yapsın ikna etmek için ama lütfen kanmayın.

“Ablan için boşanırmışsın” diyen adama “ben kendim için boşanıyorum senden” diyin. Çocuğunuz da var. O da etkileniyordur. Uzak durun bu adamdan.

Terbiyesiz ve görgüsüz bir sülale bunlar bu dünyanın gerisini düşünmüyorlar insanlık ne hale geldi

Kızlar hepinize teşekkür ederim tanımadığınız halde sıkıntımı paylaştınız ben son dönemde hiç birinize cevap yazamadım Mâlum içinde bulunduğum durum, hayata yeniden tutunma çabam, oğluma yatsıtmama çabalarım vs. Değişik bir ruh halindeydim ondan dolayı çok fazla cevap yazamadım.. Rabbim kimseye yaşatmasın bana da kolaylık versin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…