Evliliğim konusunda Çok çaresizim ne olur bi akıl verin

ya siz öyle diyince ben ayrı arayıp çağırmadılar da kendi kendinize trip atıyorsunuz falan sandım.
e madem ailesi bu kader kıymetliydi, anası bulsaydı birini evlendirseydi.
evlendikten sonra mı anlamış ailesinin kıymetini.

sizin ne yapayım demenize gerek yok, zaten eşiniz adam olmaz, evli sayılmazsınız. bir an önce hayatınızı kurmaya bakın.

Aynen öyle; onların beni çağırıp çağırmaması umrumda değil zoruma giden evlendiğim insan; karısının çağırılmadığı yere gidiyor hiç zoruna gitmiyor bi güzel eğleniyorlar bi de boy boy resim atıyorlar beni kahreden hep bunlar oldu ama artık bitti bende herşey dediğiniz gibi yoluma bakıcam

Boşanırdım

Bunca zaman neyi beklediniz ?
Niye bu adamla çocuk yaptınız ?
O herkese nispet fotografları var ya toplayın iyi bi avukat bulup tazmibatlı boşanma davası açın ,evli olup öyle eşsi gezmek tozmak nikaha gitmek vs bunlar cezasız kalmaz ,cebindeki son kuruşa kadar alın ,
Eşinize bunlardan bahsetmeyin varsa ev araba para iş yeri şerh koydurun önce

Bence eşinle psikoloğa git eşin seni seviyor olabilir ailesinin dolduruşuna geliyordur çoçuğun için ona şans ver son kez

Ailesi istemiyor madem sizi eşinizde yanınızda durmuyor ne diye evlendiki sizinle çok seviyorsa ailesini onlarn istediği birini alsaymis eş diye kendine ondan çocuk yapsaymis değer vermediği bı kadından çocuk yapmış ablaları için seni boşarm diyen adamın yanında bı dk durmam çocuğum olsada durmam o gün gider açarım davayı öyle boşanmaz böyle bosanilir derim olur biter. Kendilerini ne sanıyolarsa artk

Kayınvalideniz ne seçiyor pardon, pazardan karpuz mu alıyor?!
Ya eşinizin yaptıklarına ne demeli?!
Tam egoist bir kişilik.
Hem sizi istemiyor hem de ayrılmak istemiyor.
Bir ilişkide saygı olmaz ise hiçbir şey yürümez.
Eşiniz size saygı duymuyor.
Defedin başınızdan.
Ne ilk ne de son ayrılan kişisiniz.
Oğlunuzla güzel bir hayat kurarsınız.
Açın davayı hem maddi hem manevi tazminat da isteyin.
Zaten nafaka da alırsınız. Bir de işe girerseniz oğlunuzla yağınızda kavrulursunuz.
Bu adamı defedin.
Ablalarıyla saadet (!) sürsün.
Eden bulur zaten.

Siz davayı açın.

Çok zor bir durum gerçekten.Bende kayınvalide yüzünden boşanıyorum, tabi ki eski eş kişisi dengeyi kuramadı.Yoksa kimse giremezdi kimse aramiza yuvamiz dağilmazdi.hemen boşan evladinla bir ömür boyu mutlu ol inşallah.

Neyin yakışmıyormuş nereni beğenmiyorlarmış madem öyle neden seni almışlar eşin evlenmiş zorla tehditle olmadıya bu iş evine kendine bak giyin süslen eğlenceli ol surat asma umursamaz tavırda ol bırak onlar merak etsin buna ne oldu diye tabiikide boşan eğerki bu kadar çıkmazda isen çözülemeyecek sorunlar var pek fazlada yürümez bu evlilik giden yılların olur Allah ıslah etsin hiç bir yuva yıkılsın istemem ama çok fazla bunlar da Allah yardım etsin

Darp raporun falan var mi? Varsa cok rahat bosanirsin. Hic bosuna cekme bunlari. Karisiz koca pikniklerde mi gezermis. O adamin G.tunu kaldırmışlar resmen. Bosver giden 6 yila üzülme kurtardigin gelecegine sevin. Zararin neresinden donersen kardir.

Bak canım şimdi yazacaklarım iyi oku bende boşanıyorum ailesi için deki olan sırf kız kardeşinin doğum gününü unuttum kutlamadı diye boşanmak isteyen bir kere bile doğum günü vs hiç aramayan ama hiç aramayan sormayan ailesine bir lafım yokken onlar laf sokarken tek kelime etmeyen ben evet ben ailesine layık bir gelin olamamışımmmm bak bak oku şaşırma yalnız değilsin kp borç batağında gizli gizli para gönderir kredi ceker 5 yıldır üstüme kıyafet alamadım ben borc ödemekten kimin kp ben çalışıyorum işim de var yıllarca mücadele ettim sayemde iş sahibi oldu ayaga kaldırdım onu vasat haldeydi benle tanıştığında şimdi ne mi oldu ben begenilmedim ailesi istemedi annem babam ayrı diye hor gördüler evlenirken 1 kuruş vermediler ama ben onların borcları nı ödüyorum heheeee 1 kere dahi arayıp ta Allah razı olsun kızım yardımcı oldunuz belki de bizim yüzümüzden planınızı etlediniz vs der dimi el bile arar der kimse aramadı bile hala sen kimsin havasındalar 5 yıl uğraştım ailemi hiçe saydım çok sevdim evet yuvam yıkılmasın dedim evet ama tek başıma demişim sana sunu söyleyebilirim çok pişmanım inan ki artık kararlıyım bitecek köpek gibi yalvarsada aglada da bitecek dönüşü yok alsın ailesi tepe tepe kullansın beni anlayan değerini bilen beni gercekten seven biri çıkarsa karşıma inşallah yeniden sevicem hayat devam ediyor dünya dönüyor bende hep korktum boşanmakta onu kaybetmekten iyi de o korkmuyor üzülmüyor eeee kurtul hiç düşünme bile değişmşyorlaaarrrrrr kesinlikle

Şunu atladım arkadaşım 2 kardeş bunlar iki erkek kardeş ve 1 kız kardeşleri var benimki ortanca bak şimdi iyi oku abisi 1 kuruş vermez babasına ailem yuvam karım cocukların der altında jipi evi 2 tane de evladı var Allah mesut etsin iyi insandır görümce de fena sayılmaz ama sorun bizimkinde yani kocamda biter iş anladım mı kimsede suç bulma masaya vutupta ailem yuvam ben evliyim heyyttttt ne oluyor diyecek olan eşlerimizde dediler mi hayır ailemde ailem dediler eeeee o zaman bize de gitmek düşer istenmeyen yerde durmayacaksın anla işte ne demek istediğimi çekme boş yere ben çektim neleri sineye çektim kendimden geçtim olmuyor değmez

öyle evlilikler var ki kadın boşanmak ister koca tehdit eder aynı şu an benim durumumda olduğu gibi tamam ne kadar da ne yaparsa yapsın bana yine salak gibi seviyorum onu ama yine de benden boşanırsa onu tek celsede boşarım yok sürekli şiddet sürekli tehditler ne yapacağımı bilmiyorum ama senin kocan seni boşamak istiyosa hiç katlanma ona bırak onu allah yardım etsin inşallah

Ailesini boşver de. Eşin zaten tam boşanmalik adam. Boşan bence de. Mümkünse nafaka da al.

Sizi istemeyeni siz istemeyin. Ayrıca eşiniz ailesini size tercih etmiş. Sizinle aile olduğunu idrak edip dengede tutamamış. Bir 6 yıl daha bunların kahrını çekip heba olmayın.

Zurnanin son deligi bile saymamislar seni. Bosanmaktan baska napilir ki.

size birsey olsa bu aile cocugunuza da rahat vermez sizden ötürü. artim sagliginizi etkilemeye baslamis. herseyden once sagliginizi dusunun. en cok cocugunuz icin dusunun. çocuğunuzun saglikli bir anneye ihtiyaci var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…