Yok yok hiç birşeyden haberim yok; nikahın yeri, saati, hatta onlar hakkında hiç bişey ya sanki eşimle değil de yedi yabancıyla yaşadım 6 sene neden çektim neden yaşadım bilmiyorum. Hep çocuğum mağdur olmasın dedim kendi hayatımı bitirdim
Aynen öyle; onların beni çağırıp çağırmaması umrumda değil zoruma giden evlendiğim insan; karısının çağırılmadığı yere gidiyor hiç zoruna gitmiyor bi güzel eğleniyorlar bi de boy boy resim atıyorlar beni kahreden hep bunlar oldu ama artık bitti bende herşey dediğiniz gibi yoluma bakıcamya siz öyle diyince ben ayrı arayıp çağırmadılar da kendi kendinize trip atıyorsunuz falan sandım.
e madem ailesi bu kader kıymetliydi, anası bulsaydı birini evlendirseydi.
evlendikten sonra mı anlamış ailesinin kıymetini.
sizin ne yapayım demenize gerek yok, zaten eşiniz adam olmaz, evli sayılmazsınız. bir an önce hayatınızı kurmaya bakın.
Amin İnşallah Allah razı olsunKangren olmus bi organi kesip atarlar tedavisi yoktur....bundan sonraki hayatinda rabbim iyilerle karsilastirsin
Eşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
Bence eşinle psikoloğa git eşin seni seviyor olabilir ailesinin dolduruşuna geliyordur çoçuğun için ona şans ver son kezEşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
Ailesi istemiyor madem sizi eşinizde yanınızda durmuyor ne diye evlendiki sizinle çok seviyorsa ailesini onlarn istediği birini alsaymis eş diye kendine ondan çocuk yapsaymis değer vermediği bı kadından çocuk yapmış ablaları için seni boşarm diyen adamın yanında bı dk durmam çocuğum olsada durmam o gün gider açarım davayı öyle boşanmaz böyle bosanilir derim olur biter. Kendilerini ne sanıyolarsa artkEşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
Kayınvalideniz ne seçiyor pardon, pazardan karpuz mu alıyor?!Yok kavga falan yok, annesi dedi ben severek evlenmeye karşıyım kendim seçecektim oğluma o bizi dinlemedi dedi.. sonra nişandan sonra akrabaları güyya oğlunun gözü körmüydü yanına hiç yakışmıyor bu kızın neresini beğenmiş demiş, başka biri yazık oldu gül gibi çocuk aldığı kıza bak demiş düğünden sonra hep bunları söyledi durdu o kadar ağlattı o kadar üzdü ki.. o zamanlar eşim kızıyordu, ben beğenmişim kime be diyordu son zamanlarda o da aynı şeyleri söylemeye başladı..
Neyin yakışmıyormuş nereni beğenmiyorlarmış madem öyle neden seni almışlar eşin evlenmiş zorla tehditle olmadıya bu iş evine kendine bak giyin süslen eğlenceli ol surat asma umursamaz tavırda ol bırak onlar merak etsin buna ne oldu diye tabiikide boşan eğerki bu kadar çıkmazda isen çözülemeyecek sorunlar var pek fazlada yürümez bu evlilik giden yılların olur Allah ıslah etsin hiç bir yuva yıkılsın istemem ama çok fazla bunlar da Allah yardım etsinEşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
Bence eşinle psikoloğa git eşin seni seviyor olabilir ailesinin dolduruşuna geliyordur çoçuğun için ona şans ver son kez
Bence eşinle psikoloğa git eşin seni seviyor olabilir ailesinin dolduruşuna geliyordur çoçuğun için ona şans ver son kez
öyle evlilikler var ki kadın boşanmak ister koca tehdit eder aynı şu an benim durumumda olduğu gibi tamam ne kadar da ne yaparsa yapsın bana yine salak gibi seviyorum onu ama yine de benden boşanırsa onu tek celsede boşarım yok sürekli şiddet sürekli tehditler ne yapacağımı bilmiyorum ama senin kocan seni boşamak istiyosa hiç katlanma ona bırak onu allah yardım etsin inşallahEşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
Zurnanin son deligi bile saymamislar seni. Bosanmaktan baska napilir ki.Eşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da.. eve her geldiğinde surat beş karış Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor.. bi kaç kez şiddet de gördüm, zaten bekar erkek gibi takılıyor nereye gittiğinden mimlerle gezdiğinden parasından hiç bişeyden haberim yok.. 6 yıllık evliliğimde ülser oldum, migren oldum, mide kanaması geçirdim stresten.. söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. 5 yaşında çocuğum var, bu güne kadar onun için katlandım herşeye. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?