Evliliğim konusunda Çok çaresizim ne olur bi akıl verin

Ben bu konularda aileye ne kadar kiziyorsam eşlere beş katı kızıyorum. KV gorumce her neyse ne yaparsa yapsın adam sahip ciksaydi siz bu durumda olmazdiniz. Belki evliliğin ilk yıllarında durumunuz toparlanabilirdi ama siz ipleri hepten kaptırmissiniz. Düzeleceğini sanmıyorum.

Ben ne yapayim diye sormamaniz lazim .. sizi istemeyeni siz neden isteyesiniz ki .. kurtarin kendizi .. zaten aile olamamissiniz

Mafya falan mı aileniz? Abileriniz filmlerde gördüğümüz silahlı tiplerden falan heralde.

Madem ailesi için sizi boşayacakmış, yanına yakışmıyormuşsunuz, neden evlenmiş?

Hemen boşa hemen hemen hemen!! Daha neyi bekleyeceksin boşanmak için? Geç bile kalmışsın.

Canm bir adam 7 sinde neyse 70 de odur değişmez imkansız boşan kuzum derhal bosan evladına ve kendine yapma bir kadinin evladı için yapamayacağı hiç birşey yoktur

Bunca olaya iyi tahammül etmişsiniz. Bundan sonrasin da çocuğunuz ve kendiniz icin biseyler yapın lütfen.
Oda alsin ailesini başına çalsin.!

Çok haklısınız zaten özsaygımı, özgüvenimi yitirdim evliliğim boyunca.. neden bilmiyorum saçma bi psikolojiyle evliliği sürdürüp durdum eşim beni seviyor onların dolduruşuna geliyor diye düşünüyordum,. Eşim beni sevseydi kimsenin dolduruşuna gelmezdi bunu daha yine idrak edebiliyorum nasıl yaptım kendime bunu neden kendimi bu denli ezdirdim çok pişmanım çok

Defol git ablalarinin yanina derim boyle adamla evli kalinmaz herseyden once boylesine sevgi beslenmezki tiksinirim sogurum bide beni yanina yakistirmadigini soyleyecek hadi ordan boyle adami hangi kadin koca olarak yaninda ister kendinizi kurtarin

Defol git ablalarinin yanina derim boyle adamla evli kalinmaz herseyden once boylesine sevgi beslenmezki tiksinirim sogurum bide beni yanina yakistirmadigini soyleyecek hadi ordan boyle adami hangi kadin koca olarak yaninda ister kendinizi kurtarin

Aynen öyle dedim zaten bende de bitti herşey, zaten sevgi yoktu da oğlumun ve benim düzenimizi bozmaktan korkuyordum en büyük bu düşünceyle en büyük zararı kendime verdim zaten

Aynen öyle dedim zaten bende de bitti herşey, zaten sevgi yoktu da oğlumun ve benim düzenimizi bozmaktan korkuyordum en büyük bu düşünceyle en büyük zararı kendime verdim zaten
Boyle bir ortamda yetisse daha kotu cocugunuz icin herseyi idrak etmeye baslayinca babasinim annesine olan kotu soylemleri onu etkileyecek anne baba surekli gergin stresli arada sevgi yok ileride onun hayatinada yansir bu durum

Sizi böyle aşağılayan, zerre kadar değer vermeyen, sevmeyen birinin yanında nasıl ve neden duruyorsunuz?
Daha önce bi boşanma davamız oldu, sonra pişmanım dedi, seviyorum dedi vazgeçtik ve herşey daha beter oldu, düzelir dedim değişir dedim olmadı, ben kaybettim yani bu soruyu şimdi ben de çok soruyorum kendime neden çektin diyorum neden ama cevap bulamıyorum çok hatalar yapmışım ama artık hatamdan dönmek istiyorum. Mümkün değil artık bir gün durmak istemiyorum bu insanla

Zaten suç onlarda değil ki tavrını koysaydı baştan kim bana ne yapabilirdi ki.. yapmadı ama her tartışmada ben suçlu oldum, onlar ne derse desin sen haketmişsindir dedi ya da iftira atıyorsun öyle bişey dememişlerdir dedi kendimi 6 yıl boyunca anlatamadım, çok çabaladım yuvam kurtulsun diye kendi gurumumdan ödün verdim durdum ama kendimi bitirdim

Boyle bir ortamda yetisse daha kotu cocugunuz icin herseyi idrak etmeye baslayinca babasinim annesine olan kotu soylemleri onu etkileyecek anne baba surekli gergin stresli arada sevgi yok ileride onun hayatinada yansir bu durum

Haklısınız, belki de ilerde beni suçlayacak neden bunları bana yaşattın diye önceden boşanırsak oğlum mağdur olur diye düşünüyordum şimdi çok farklı düşünüyorum

Allah’a havale ediyorum hepsini.. ablası diyor ki; ben de görümcelerimle görüşmüyorum ama benim kocam arkamda benim bir dediğimi iki etmez.. ama bizim kardeşimiz bizden vazgeçmez diyor.., ben bu evliliği bitircem ama dilerim Allahtan yaşattıklarının binlerce kat ağırını yaşasınlar

Hemen boşa hemen hemen hemen!! Daha neyi bekleyeceksin boşanmak için? Geç bile kalmışsın.
Aynen çok pişmanım çok çok geç kaldım 5 sene önce dava açmıştım vazgeçmeyecektim ama zararın neresinden dönersem kardır

Yok kavga falan yok, annesi dedi ben severek evlenmeye karşıyım kendim seçecektim oğluma o bizi dinlemedi dedi.. sonra nişandan sonra akrabaları güyya oğlunun gözü körmüydü yanına hiç yakışmıyor bu kızın neresini beğenmiş demiş, başka biri yazık oldu gül gibi çocuk aldığı kıza bak demiş düğünden sonra hep bunları söyledi durdu o kadar ağlattı o kadar üzdü ki.. o zamanlar eşim kızıyordu, ben beğenmişim kime be diyordu son zamanlarda o da aynı şeyleri söylemeye başladı..

Mafya falan mı aileniz? Abileriniz filmlerde gördüğümüz silahlı tiplerden falan heralde.

Madem ailesi için sizi boşayacakmış, yanına yakışmıyormuşsunuz, neden evlenmiş?
İlk zamanlar öyle düşünmüyordu sevdim aldım Kime ne diyordu sonradan o da aynı şeyleri söyledi., bana yakışmıyorsun karşıma çıktığın güne lanet olsun dedi o an zaten o laflar tokat gibi yüzüme çarptı o aptalca mücadeleyi bıraktım uykudan uyandım artık yani bitti bende de herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…