Ben ne yapayim diye sormamaniz lazim .. sizi istemeyeni siz neden isteyesiniz ki .. kurtarin kendizi .. zaten aile olamamissinizEşimin ailesi ilk günden beni istemedi oğullarına yakıştırmadıklarını ve akrabalarının dahi beni beğenmeyip eşime yakıştırmadıpını söylediler. Aramızdaki soğukluk ilk günden başladı anlayacağınız. Evliliğimin başından beri sürekli bahanelerle kavga çıkardılar; evime geldiler hizmet ettim, evine geldik yanımızda oturmadın dediler olay çıktı.. size yemin ediyorum belki inanmazsınız ama iki görümcem evlendi ikisinin de nikahına çağırmadılar beni tek eşim gitti ve tanımadığım kızlı erkekli gruplarla nikah resmî çekip boy boy sosyal medyada paylaştılar bunun için eşimle tartıştım suçlu ben oldum, onların mutluluğunu çekemediğim için böyle yaptığımı söyledi eşim. Beni hep yabancı gibi gördüler dışladılar ben bişey dediğimde eşim sen ailemi kıskanıyorsun, kendin mutsuz olduğun için onların mutluluğunu kıskanıyorsun dedi.. gidip gelmeyi kesmek istedim uzak kalmak istedim karın tenezzül edip bizle muhattap olmuyor diye yine kavga çıkardılar. Eşimin gözünde zerre kadar değerim yok ailem diyor başka bişey demiyor.. ablalarım için boşarım seni diyor.. birlikte pikniklerde, orda burda geziyorlar eşimle bana haber bile vermiyor sonra ordan burdan biz çok mutluyuz kıskananlar çatlasın diye resimler paylaşıyorlar.. eşim onlar ne derse onu yapıyor evle zerre kadar ilgisi yok bu evliliğin bitmesi umrunda bile değil zaten her seferinde zaten bana yakışmıyorsun diyip duruyor o da söyleyin şimdi ben ne yapayım boşanmaktan başka çarem kalmadı,. Artık onun ve ailesinin tarafından ezilmekten bıktım evde bi böcek kadar değerim yok diz olsanız ne yapardınız
Canm bir adam 7 sinde neyse 70 de odur değişmez imkansız boşan kuzum derhal bosan evladına ve kendine yapma bir kadinin evladı için yapamayacağı hiç birşey yokturDaha önce bi kez anlaşmalı dava açtık oğlum 3 aylıktı o zaman ayaklarıma kapandı bi daha olmayacak kimseyle muhattap ettirmiycem seni, kimse artık üzemeyecek seni dedi inandım ben de en fazla bi kaç ay sürdü sonra yine aynı şeyler devam etti ve eşim evden ve benden iyice soğudu eve bile gelmez oldu anlaşmalı boşanma teklifi sundum kabul etmedi çekişmeli dava açmak zorundayım ne yaparsan yap diyor zaten umrunda da değil olan boşa giden 6 yılıma oldu işte kızlar çok pişmanım çok hayatımın dersini aldım ama çok pahalıya patladı bana
Çok haklısınız zaten özsaygımı, özgüvenimi yitirdim evliliğim boyunca.. neden bilmiyorum saçma bi psikolojiyle evliliği sürdürüp durdum eşim beni seviyor onların dolduruşuna geliyor diye düşünüyordum,. Eşim beni sevseydi kimsenin dolduruşuna gelmezdi bunu daha yine idrak edebiliyorum nasıl yaptım kendime bunu neden kendimi bu denli ezdirdim çok pişmanım çokeşiniz zaten hiç sizin yanınızda olmamış ki..
bu yaşadığınız evlilik değil başka bir şey..
aile olduğunu anlayamamış adam..
bu hakaretlere şiddete katlanmak için evladınızı bahane etmeyin lütfen.
sizi sindirmişler ve psikolojik zulüm altında olduğunuz için gerçekleri göremiyorsunuz..
evladınız için en kısa zamanda bu durumdan kurtulmalı, güçlü olmalı ve özgüveninizi geri kazanmalısınız
Canm bir adam 7 sinde neyse 70 de odur değişmez imkansız boşan kuzum derhal bosan evladına ve kendine yapma bir kadinin evladı için yapamayacağı hiç birşey yoktur
Defol git ablalarinin yanina derim boyle adamla evli kalinmaz herseyden once boylesine sevgi beslenmezki tiksinirim sogurum bide beni yanina yakistirmadigini soyleyecek hadi ordan boyle adami hangi kadin koca olarak yaninda ister kendinizi kurtarin
Boyle bir ortamda yetisse daha kotu cocugunuz icin herseyi idrak etmeye baslayinca babasinim annesine olan kotu soylemleri onu etkileyecek anne baba surekli gergin stresli arada sevgi yok ileride onun hayatinada yansir bu durumAynen öyle dedim zaten bende de bitti herşey, zaten sevgi yoktu da oğlumun ve benim düzenimizi bozmaktan korkuyordum en büyük bu düşünceyle en büyük zararı kendime verdim zaten
Daha önce bi boşanma davamız oldu, sonra pişmanım dedi, seviyorum dedi vazgeçtik ve herşey daha beter oldu, düzelir dedim değişir dedim olmadı, ben kaybettim yani bu soruyu şimdi ben de çok soruyorum kendime neden çektin diyorum neden ama cevap bulamıyorum çok hatalar yapmışım ama artık hatamdan dönmek istiyorum. Mümkün değil artık bir gün durmak istemiyorum bu insanlaSizi böyle aşağılayan, zerre kadar değer vermeyen, sevmeyen birinin yanında nasıl ve neden duruyorsunuz?
Zaten suç onlarda değil ki tavrını koysaydı baştan kim bana ne yapabilirdi ki.. yapmadı ama her tartışmada ben suçlu oldum, onlar ne derse desin sen haketmişsindir dedi ya da iftira atıyorsun öyle bişey dememişlerdir dedi kendimi 6 yıl boyunca anlatamadım, çok çabaladım yuvam kurtulsun diye kendi gurumumdan ödün verdim durdum ama kendimi bitirdimBen bu konularda aileye ne kadar kiziyorsam eşlere beş katı kızıyorum.KV gorumce her neyse ne yaparsa yapsın adam sahip ciksaydi siz bu durumda olmazdiniz. Belki evliliğin ilk yıllarında durumunuz toparlanabilirdi ama siz ipleri hepten kaptırmissiniz. Düzeleceğini sanmıyorum.
Ben ne yapayim diye sormamaniz lazim .. sizi istemeyeni siz neden isteyesiniz ki .. kurtarin kendizi .. zaten aile olamamissiniz
Boyle bir ortamda yetisse daha kotu cocugunuz icin herseyi idrak etmeye baslayinca babasinim annesine olan kotu soylemleri onu etkileyecek anne baba surekli gergin stresli arada sevgi yok ileride onun hayatinada yansir bu durum
Aynen çok pişmanım çok çok geç kaldım 5 sene önce dava açmıştım vazgeçmeyecektim ama zararın neresinden dönersem kardırHemen boşa hemen hemen hemen!! Daha neyi bekleyeceksin boşanmak için? Geç bile kalmışsın.
Yok kavga falan yok, annesi dedi ben severek evlenmeye karşıyım kendim seçecektim oğluma o bizi dinlemedi dedi.. sonra nişandan sonra akrabaları güyya oğlunun gözü körmüydü yanına hiç yakışmıyor bu kızın neresini beğenmiş demiş, başka biri yazık oldu gül gibi çocuk aldığı kıza bak demiş düğünden sonra hep bunları söyledi durdu o kadar ağlattı o kadar üzdü ki.. o zamanlar eşim kızıyordu, ben beğenmişim kime be diyordu son zamanlarda o da aynı şeyleri söylemeye başladı..Sizi istemeyen biriyle evli kalmamalısınız.
Eşiniz kolay etki altında kalan, zayıf karakterli biri.
Ablası için boşanacaksa defolsun boşansın.
Reste rest çekin.
Bu arada neden ailesi sizi ilk günden istemedi?
Özel bir kavga, tartışma mı oldu?
İlk zamanlar öyle düşünmüyordu sevdim aldım Kime ne diyordu sonradan o da aynı şeyleri söyledi., bana yakışmıyorsun karşıma çıktığın güne lanet olsun dedi o an zaten o laflar tokat gibi yüzüme çarptı o aptalca mücadeleyi bıraktım uykudan uyandım artık yani bitti bende de herşeyMafya falan mı aileniz? Abileriniz filmlerde gördüğümüz silahlı tiplerden falan heralde.
Madem ailesi için sizi boşayacakmış, yanına yakışmıyormuşsunuz, neden evlenmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?