arkdaşlar çok tşk ederim güzel dilekleriniz ve temennilerinizi için umarım her şey düzelir yazdıklarınız çok iyi geldi biraz daha sakinim ama 2 de yatağa gittim uyuyamadım tekrar pc başına eşimin yanına gittim tuhaf ama sarılmak bile istemedim öyle düşündüm düşündüm uyuyamadım ve tekrar pc başına ....
içinizde bir sürü ikilemler vardır..
ne garip değil mi? siz burada evliliğinizle ilgili sorunlarla boğuşuyorsunuz. acaba nasıl güzelleştirebilirim? nasıl düzelir? hatam nerede? gitsem mi? kalsam mı? ikilemi yaşarken. mışıl mışıl uyuyor. uykusu kaçan içi yanan hep biz hanımlar oluyoruz.
ona düşüncelerini aktarsan bile. ne istiyorsun söyle yapalım diye kısa bir seçenek sunabilir.
offf off.. duygusal düşünmesek keşke bizde...
er_ca seni de mi uyku tutmadı saatin farkındasın demi?
Siz esinizi sevdiginizden eminmisiniz ? Pismanlik yasiyorsunuz heralde[/QU
bi arkdaşta bunu sormuş ona verdğim cvbi vereyim bi bçuk yıllık evliğilmde o kadar şey yaşadım duydum gördüm ki aşk sevgi bana banel sıradan geliyor keşke sorunlarımz sevgiyle çözülcek kadar basit olsa ben aşkı sevgiyi evlendkten sonra gömdüm .....
tek başınasın yani ben hayatta kalamam yalnız başıma bi evde cesaretlyimşsin...senin gibi olmak isterdim...
arkadaş konuyu yazmış ve çıkmış bence dalga geçiyor
KESİNLİKLEklava: klava:
bulunduğum bina güvenli merkezde ana cadde üzerinde evimiz. 4. kat ve iki tane köpeğim var evde.bayanssulusmile
onlar benden korksunkaydirigubbakcemile3 hiç korkmam.
eşim gelince kuçuları wc için dışarı çıkarıcaz. onu bekliyorum
senin eşin yalnız uyumaktan rahatsız olmuyor mu?[/QUOTaslında canım eşim erken uyur işe geç gitmesine rağmen genelde uyuyana kadar yanında kalmamı ister uyur sonra tekrar ben kaklarım tv pc öyle bi kaç saat geçirir uyurum malum çalışmayınca....
bu arada eşini taktir ettim sabah karşı geliyor birde köpekleriyel ilgileniyor benim eşim gece çalışacak işe girer nede işten geldikten sonra başka işle ilgilenir...günde kaç sat çalşıtığnı söylesem gülersin haftai çi 3 saat:)
Peki ne yapmayi dusunuyorsun ?
Zor bir durum sizin icin... Bu sekilde de devam etmez ama .. Esinizden iyice sogumussunuz ....
haklısındır belki de...
Hiç değilse rahatını düzenini bozmamış olacaktın.
Ama sonuçta bir yola adım atmışsın. Sadece 'sevgi ve saygı'' bekleyerek göstererek yaşamaya odaklanın.
Beraber film izleyin.,yürüyüş yapın,alışveriş yapın. Biribinizi aşka doyurun. Ilgiye boğun.
Birşeyleri kırparak mutlu olamayız ki..
bir buçuk yıldır ne yapacağmı hep düşnüyorum ama bi türlü bulamıyorum belkide bilyorum ama cesaret edemiyorum....
Ayyy canim ya inanin cok uzuldum . Ben de 1 senelik evliyim .. Ve suan hamileyim ... Ilk baslarda bende evliligimde cok zorlandim .. Yurt disina geldik esimle .. Ilk zamanlr cok kavga ederdik .. Ama inan hep sorun bendeydi .. Cunku tam alisamamistim hem evliligime hemde gurbette olmamiza .. Sen dede hata olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?