evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....

arkdaşlar çok tşk ederim güzel dilekleriniz ve temennilerinizi için umarım her şey düzelir yazdıklarınız çok iyi geldi biraz daha sakinim ama 2 de yatağa gittim uyuyamadım tekrar pc başına eşimin yanına gittim tuhaf ama sarılmak bile istemedim öyle düşündüm düşündüm uyuyamadım ve tekrar pc başına ....

içinizde bir sürü ikilemler vardır..

ne garip değil mi? siz burada evliliğinizle ilgili sorunlarla boğuşuyorsunuz. acaba nasıl güzelleştirebilirim? nasıl düzelir? hatam nerede? gitsem mi? kalsam mı? ikilemi yaşarken. mışıl mışıl uyuyor. uykusu kaçan içi yanan hep biz hanımlar oluyoruz.

ona düşüncelerini aktarsan bile. ne istiyorsun söyle yapalım diye kısa bir seçenek sunabilir.

offf off.. duygusal düşünmesek keşke bizde...

Son düzenleme:

evet canım aynen öyle keşke bu kadar duygusal olmsak gözlerimizi kapatığımz anda uyuyabilsek....

tek başınasın yani ben hayatta kalamam yalnız başıma bi evde cesaretlyimşsin...senin gibi olmak isterdim...

tek başınasın yani ben hayatta kalamam yalnız başıma bi evde cesaretlyimşsin...senin gibi olmak isterdim...

bulunduğum bina güvenli merkezde ana cadde üzerinde evimiz. 4. kat ve iki tane köpeğim var evde.bayanssulusmile
onlar benden korksunkaydirigubbakcemile3 hiç korkmam.
eşim gelince kuçuları wc için dışarı çıkarıcaz. onu bekliyorum

senin eşin yalnız uyumaktan rahatsız olmuyor mu?

Ayyy canim ya inanin cok uzuldum . Ben de 1 senelik evliyim .. Ve suan hamileyim ... Ilk baslarda bende evliligimde cok zorlandim .. Yurt disina geldik esimle .. Ilk zamanlr cok kavga ederdik .. Ama inan hep sorun bendeydi .. Cunku tam alisamamistim hem evliligime hemde gurbette olmamiza .. Sen dede hata olabilirmi ?

bir buçuk yıldır ne yapacağmı hep düşnüyorum ama bi türlü bulamıyorum belkide bilyorum ama cesaret edemiyorum....

[ı]yaşınız kaç bilmiyorum ama gençsiniz sanırım evde yanlız kalama yazmışsınız ondan yarın allah korusun bebeğinizde olsa yanlız kalsanız onu koruyup kollamak sizin vazifeniz olacak
ama bunlar hayatta tecrube edinerek kazanılacak erdemler zaman gerek
bir buçuk yıllık evlilikten fazla bir şey beklememek gerekir henüz yolun başındasınız
umarım az hata ile az üzülerek atlatırsınız
sizin makul ve olumlu olmaya çalışmanız sizin yararınıza
sizdeki negatif elektirik eşinizide etkileyecektir
bu şekilde nasıl olumlu adımlar atacaksınız evliliğinizde
[/ı]

belki vardır canım ama sadece eşim olsa keşke ailesi ablaları hepsi sanki beni bir an önce dertten kederden öldürmek içn uğraşıyolar eşimi zaman zaman affediyorumda diğerlerini affedmiyorum birde aileimn kimsemin yanımda olmamassını fırsat bilip üzerime daha çok geldiler annmi babamı bırakıp buralara gelmeseydim keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…