Evliliğimde çok mutsuzum ne olur bir bakın?

Hayır sen böyle bir şey olduğunda çok pişman olacaksın çünkü sevdiğin adamla mutlu olacaksın diye bir şey yokk biz severek evlendik çok mu muşuyuz sanıyorsun

Hayır sen böyle bir şey olduğunda çok pişman olacaksın çünkü sevdiğin adamla mutlu olacaksın diye bir şey yokk biz severek evlendik çok mu muşuyuz sanıyorsun
Neden pişman olayım ya belki evet ilk duyduğum an tuhaf hissedebilirim, ama ömür boyu sürecek bir duygu değil ya. Bu mesaj insana karamsarlıktan başka birşey ifade etmiyor

Neden pişman olayım ya belki evet ilk duyduğum an tuhaf hissedebilirim, ama ömür boyu sürecek bir duygu değil ya. Bu mesaj insana karamsarlıktan başka birşey ifade etmiyor
Canım sana şunu söyleyeyim bu adamı ne kadar sevmeden evlensende sana çok emek harcamış ama sen ona seni sevmeye çalışıyorum demişsin sana deseler ne hissedersin bilemiyorum. Ben çok severek evlendim 10 yıllık evliyim iki çocuğun var ama yaşamadığım üzüntü hakaret şiddet kalmadı severek evlendiğin adamın yanında mutlu gibi davranmaya çalışan mutsuzum sen senin için çaba gösteren seni seven bir adamın yanında mutsuz olmuşsun ben her zaman eşime de kızınca derim keşke seni sevmeden evlenseydim bu kadar içim acımazdı

Aranızda sadece iletişim sorunu var bence. Siz isteklerinizi eşinize söylemiyorsunuz oda size beklentilerini söylemedikçe size vahiy gelmesini bekleyemezsiniz. Alın oturtun karşınıza böyle gitmez diyin. İstediklerinizi konuşun. Eğer ayrılmak ortak kararınızsa boşanırsınız. Evliliğinizi kurtarabilecekseniz ise kesinlikle mücadele verin

Aranızda sadece iletişim sorunu var bence. Siz isteklerinizi eşinize söylemiyorsunuz oda size beklentilerini söylemedikçe size vahiy gelmesini bekleyemezsiniz. Alın oturtun karşınıza böyle gitmez diyin. İstediklerinizi konuşun. Eğer ayrılmak ortak kararınızsa boşanırsınız. Evliliğinizi kurtarabilecekseniz ise kesinlikle mücadele verin

Konularini okudum. Hata yapmissiniz ikiniz de. Ne sen sevmedigin adamla evlenmeliydin ne de esin karsiliksiz askiyla evlenmeliydi. İki kisinin sorumlulugu işte. Koca insanlarmissiniz.

Canım adam seni seviyor ama yorulmuş boşancam diye konu açmışsın boşanma sakın

Canım adam seni seviyor ama yorulmuş boşancam diye konu açmışsın boşanma sakın

canım. ben adım atmam,onca sözü yutamam.. çünkü benim başıma kakıyor.. bir defa daha oldu böyle bir ayrılık mevzusu, adım attık ben bana dedi ki madem birşey attın ortaya arkasında dur dedi. yani ayrılalım diyorsan git ayrıl dedi. böyle birine adım atmam ben

Ama bu adam senle çok uğraşmış çok sevmiş seni tahammül sınırı dolmuş sadece. Açıkça söylemişsin ben sevmiyordum diye. Adam sevmiş ilgilenmiş hep seninle bir yerde tıkanmış. Bence inat evliliklerde olmamalı. Arkasında dur demesi kötü bir şey değil. Bence son kez bir dene. Yuvan yıkılınca daha kötü olacaksın. İnat uğruna yuva yıkılmaz kolay mı kurdun. Böyle biri dediğin eşin kinlenme bence

Ne kadar bencilsiniz adam yıllarca emek vermiş dhaa hala liseli aşık tavırlarını bekliyorsunuz o adamın sevilme ihtiyacını karşılamayıp üstelik biraz adamın yerine koyun kendinizi bir de onun o kadar emeğinin üzerine gün içinde mesaj atmadı diye boşayacksınız adamı allah dert vermesin ama kendinizi buna hazırlıyorsunuz zihnen bunlar sadece bahaneniz

Ya sen çok fazla masal okuyor olabilir misin? Biraz romanlara göz atmayı dene, daha gerçekçi oluyorlar.
Bir de artık uyan UYUYAN GÜZEL hanım prens bile olsa prensesin arkasından bu kadar koşamaz yorulur.

Sen naptığını bilmiyorsun hala kendi egonu tatmin ediyorsun
Garipsin yani

Haklısınız. Sevgi görmeden büyüyen bir çocuk olduğum için bu hataya düştüm ben umarım bir an önce hayırlısı olur hakkımda
Valla sevgi görmeden büyümek apayrı bende baba sevgisi görmedin hemde hiö 10 senedir evliyim babam evime bir kere geldi çocuklarımı dahi doğru dürüst görmedi sen şımarmışsın

Sen şakamısın ya ne demek eskisi gibi davransa belki sevebilirim ne demek bu ya adam iyi sabretmiş kapının yolunu göstermemiş

Öyle biri var mı varsa bi
Madem güzel sözler söylemek, ilgi göstermek bu kadar kolaysa bira da sen yapsaydın. Neden yapmadın?

Bence de bekleme artık adamın da aklı varsa zaten yapmaz bu kadar

Sen kendinin ne istediğini bilmiyorsun ki. Bi bak etrafına ya sen iyice saçmalamışsın. Tek söylediğin tam ben onu sevecektim ama adamın pili bitti. Hayatımda tanıdığım tuhaf insanlardansın.

Bence bu adam altın değerinde birisiymiş sen en iyisi boşanda adam değerinde birini bulsun. Yazık o adama ya. Sende aşk ateşiyle seni yakacak seni alıp sürüjleyecek bir jön bul kendine. Nerde satılıyor bilmiyorum ama.

Çıkıp gider misin sayfamdan. Saçma sapan yorumlarına ihtiyacım YOk!! Ben ayrılıyorum ve evet seviyorum artık o insanı. Yeterince moralim bozuk zaten senle uğraşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…