- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hayır sen böyle bir şey olduğunda çok pişman olacaksın çünkü sevdiğin adamla mutlu olacaksın diye bir şey yokk biz severek evlendik çok mu muşuyuz sanıyorsunBana davrandığı gibi başkasına davranması belki Beni üzer, kıskandırır.
Ama şuan evli olduğum için düşünüyor olabilirim böyle, yani boşansam aradan zaman geçse böyle hissetmeyebilirim.
Ve de eşinle hiçbir irtibatım olmayacağı için öyle bir durumla karşılaşmam , sadece haberi gelir nişanlı, evlendi vs diye belki. Ama şuanki durumda böyle birşey beni üzer, benim yerime bir başkasını koyduğu için.
Neden pişman olayım ya belki evet ilk duyduğum an tuhaf hissedebilirim, ama ömür boyu sürecek bir duygu değil ya. Bu mesaj insana karamsarlıktan başka birşey ifade etmiyorHayır sen böyle bir şey olduğunda çok pişman olacaksın çünkü sevdiğin adamla mutlu olacaksın diye bir şey yokk biz severek evlendik çok mu muşuyuz sanıyorsun
Canım sana şunu söyleyeyim bu adamı ne kadar sevmeden evlensende sana çok emek harcamış ama sen ona seni sevmeye çalışıyorum demişsin sana deseler ne hissedersin bilemiyorum. Ben çok severek evlendim 10 yıllık evliyim iki çocuğun var ama yaşamadığım üzüntü hakaret şiddet kalmadı severek evlendiğin adamın yanında mutlu gibi davranmaya çalışan mutsuzum sen senin için çaba gösteren seni seven bir adamın yanında mutsuz olmuşsun ben her zaman eşime de kızınca derim keşke seni sevmeden evlenseydim bu kadar içim acımazdıNeden pişman olayım ya belki evet ilk duyduğum an tuhaf hissedebilirim, ama ömür boyu sürecek bir duygu değil ya. Bu mesaj insana karamsarlıktan başka birşey ifade etmiyor
Merhaba arkadaşlar,
Konum biraz uzun olacağı için şimdiden kusura bakmayın.
Ben 10 aylık evliyim,evlilikten önce 4 yıl birliktelik dönemi oldu.eşimle okul zamanında tanıştık,ben onunla olan bir birlikteliği hiç istemedim ama onun ısrarları ile bu ilişki devam etti,ve onu zamanında da şuan da çok üzdüğüm oluyor.
(Küçüklüğümde babamın bize sevgisini pek hissettirememesinden dolayı eşimin o zamanlardaki ilgisi sevgisi hoşuma gitti sanırım). Ama ben eşime karşı bir şey hissetmiyor,zamanla sevmek benimde hakkım diyerek kaç defa ayrılmaya çalışsam da eşimin kabul etmeyişi ve hep yalvarışlarıyla karşılaştım.. ( ilerde,evlenince seversin)..
Ve hala eşime karşı öyle bir sevgi hissetmiyorum..
Hayat benim için zor geçiyor,hergün mutsuz uyanıyor güne öyle başlıyorum.Şuan çalışmıyorum,ve mutsuzluğu en dibine kadar yaşıyorum..
En önemlisi de artık karşımda o sevgililik zamanlarındaki ilgili insan yok,mesela artık gün içinde beni hiç aramıyor..Soğuk soğuk birkaç mesajlaşma.
Bende düşünüyorum,o artık böyle ise bu evliliği devam ettirmenin anlamı var mı?
Önceden ayrılık mevzusu geçtiğinde hiçbir şekilde kabul etmeyen insan,artık ayrılmak niyetinde isen ayrıl diyebiliyor bana !!
Ona karşı ufak bir kıpırdanma,güzel bir duygu hissettiğim anda onun ilgisizliği ile karşılaşıyorum..Bana günde defalarca beni çok sevdiğini söyleyen insandan çok uzun zamandır beni sevdiğini duyamıyorum,düşünebiliyor musunuz?
Ben ona beni ara,bana mesaj at diyecek değilim.Bunları benim demem ile yapacaksa hiç yapmasın.En azından söylemeyerek onu kendi haline bırakarak bana bunları yapmanın içinden gelmediğini görüorum,ve kendime,kalbime hakim olup onu sevmekten kendimi alıkoyuyorum!Ne kadar acı..
Sevgililik döneminde çıkmaya başladığımız günü hep hatırlayıp her ayın o gününde bana çiçek alır,o saatte güzel bir mesaj atardı mesela..
Şimdi bunlar yok,bana en son ne zaman çiçek aldı hatırlamıyorum..Ama hala her ayın o günü kendimi acaba bugün aldı mı diye eline bakmaktan alamıyorum! Her seferinde duvara tosluyorum sanki..
Tabi bu beklentilerimi hiçbir şekilde bilmiyor.
O ise hiçbir şey olmamış gibi,her akşam yanında oturmamı onunla ilgilenmemi bekliyor,ben ise ne beklentilerimi söylüyorum ne de istediği gibi davranıyorum.Kendimi hayal kırıklıkları ile başbaşa bırakarak bulunduğu ortamdan ayrılıp başka bir yerde vakit geçiriyorum.
Kendisine geçen haftalarda 'seni sevmek için çabalıyorum,yalvarıyorum bana yardım et' dedim.Buna rağmen bir çaba vs. birşey göremiyorum.. O büyük sevgiye ne oldu? Onu zamanında çok çok üzdüm,haksız olduğum noktalar var evet.Ama benim kendisini sevmediğimi bilerek girdi benimle bu yola..
Ona karşı olan beklentilerim,ve gün içinde beni 1 kez aramayışı,güzel bir cümle kurmayışı beni ayrılık düşüncesine itiyor..Onun dışında kendisi çevre tarafından sevilen efendi bir insan.Benim ihtiyaçlarımı karşılayan,sorumluluklarını yerine getiren..
Durum böyle olunca ortada ihanet,şiddet,saygısızlık yok ve beklentilerimi karşılamıyor mutsuzum diye ayrılmak şımarıklık mı olur diye düşünüyorum, lütfen bir yardımcı olun..
Merhaba arkadaşlar,
Ben 10 aylık evliyim,evlilikten önce 4 yıl birliktelik dönemi oldu.eşimle okul zamanında tanıştık,ben onunla olan bir birlikteliği hiç istemedim ama onun ısrarları ile bu ilişki devam etti,ve onu zamanında da şuan da çok üzdüğüm oluyor.
(Küçüklüğümde babamın bize sevgisini pek hissettirememesinden dolayı eşimin o zamanlardaki ilgisi sevgisi hoşuma gitti sanırım). Ama ben eşime karşı bir şey hissetmiyor,zamanla sevmek benimde hakkım diyerek kaç defa ayrılmaya çalışsam da eşimin kabul etmeyişi ve hep yalvarışlarıyla karşılaştım.. ( ilerde,evlenince seversin)..
Hayat benim için zor geçiyor,hergün mutsuz uyanıyor güne öyle başlıyorum.Şuan çalışmıyorum,ve mutsuzluğu en dibine kadar yaşıyorum..
En önemlisi de artık karşımda o sevgililik zamanlarındaki ilgili insan yok,mesela artık gün içinde beni hiç aramıyor..Soğuk soğuk birkaç mesajlaşma.
Önceden ayrılık mevzusu geçtiğinde hiçbir şekilde kabul etmeyen insan,artık ayrılmak niyetinde isen ayrıl diyebiliyor bana !!
Ona karşı ufak bir kıpırdanma,güzel bir duygu hissettiğim anda onun ilgisizliği ile karşılaşıyorum..Bana günde defalarca beni çok sevdiğini söyleyen insandan çok uzun zamandır beni sevdiğini duyamıyorum,düşünebiliyor musunuz?
Ben ona beni ara,bana mesaj at diyecek değilim.Bunları benim demem ile yapacaksa hiç yapmasın.En azından söylemeyerek onu kendi haline bırakarak bana bunları yapmanın içinden gelmediğini görüorum,ve kendime,kalbime hakim olup onu sevmekten kendimi alıkoyuyorum!Ne kadar acı..
Sevgililik döneminde çıkmaya başladığımız günü hep hatırlayıp her ayın o gününde bana çiçek alır,o saatte güzel bir mesaj atardı mesela..
Şimdi bunlar yok,bana en son ne zaman çiçek aldı hatırlamıyorum..Ama hala her ayın o günü kendimi acaba bugün aldı mı diye eline bakmaktan alamıyorum! Her seferinde duvara tosluyorum sanki..
O ise hiçbir şey olmamış gibi,her akşam yanında oturmamı onunla ilgilenmemi bekliyor,ben ise ne beklentilerimi söylüyorum ne de istediği gibi davranıyorum.Kendimi hayal kırıklıkları ile başbaşa bırakarak bulunduğu ortamdan ayrılıp başka bir yerde vakit geçiriyorum.
Kendisine geçen haftalarda 'seni sevmek için çabalıyorum,yalvarıyorum bana yardım et' dedim.Buna rağmen bir çaba vs. birşey göremiyorum.. O büyük sevgiye ne oldu? Onu zamanında çok çok üzdüm,haksız olduğum noktalar var evet.Ama benim kendisini sevmediğimi bilerek girdi benimle bu yola..
Ona karşı olan beklentilerim,ve gün içinde beni 1 kez aramayışı,güzel bir cümle kurmayışı beni ayrılık düşüncesine itiyor..Onun dışında kendisi çevre tarafından sevilen efendi bir insan.Benim ihtiyaçlarımı karşılayan,sorumluluklarını yerine getiren..
Durum böyle olunca ortada ihanet,şiddet,saygısızlık yok ve beklentilerimi karşılamıyor mutsuzum diye ayrılmak şımarıklık mı olur diye düşünüyorum, lütfen bir yardımcı olun..
Canım adam seni seviyor ama yorulmuş boşancam diye konu açmışsın boşanma sakın
Ama bu adam senle çok uğraşmış çok sevmiş seni tahammül sınırı dolmuş sadece. Açıkça söylemişsin ben sevmiyordum diye. Adam sevmiş ilgilenmiş hep seninle bir yerde tıkanmış. Bence inat evliliklerde olmamalı. Arkasında dur demesi kötü bir şey değil. Bence son kez bir dene. Yuvan yıkılınca daha kötü olacaksın. İnat uğruna yuva yıkılmaz kolay mı kurdun. Böyle biri dediğin eşin kinlenme bencecanım. ben adım atmam,onca sözü yutamam.. çünkü benim başıma kakıyor.. bir defa daha oldu böyle bir ayrılık mevzusu, adım attık ben bana dedi ki madem birşey attın ortaya arkasında dur dedi. yani ayrılalım diyorsan git ayrıl dedi. böyle birine adım atmam ben
Ne kadar bencilsiniz adam yıllarca emek vermiş dhaa hala liseli aşık tavırlarını bekliyorsunuz o adamın sevilme ihtiyacını karşılamayıp üstelik biraz adamın yerine koyun kendinizi bir de onun o kadar emeğinin üzerine gün içinde mesaj atmadı diye boşayacksınız adamı allah dert vermesin ama kendinizi buna hazırlıyorsunuz zihnen bunlar sadece bahanenizMerhaba arkadaşlar,
Ya sen çok fazla masal okuyor olabilir misin? Biraz romanlara göz atmayı dene, daha gerçekçi oluyorlar.Eşim yanımdan ayrıldığı anda ilgisiz bir insan. Yanımda iken devamlı yanında dibinde oturmamı isteyen, beni öpüp sarılmak , tv izliyorsak ta öyle izlemek isteyen o şekilde uyumak isteyen bir insan. Ama bana eskisi gibi aşk sözleri söylemek YOk, sık sık sevdiğini söylemek YOk, beni sevindirmek adına bir çiçek alıp gelmek YOk.. beni gün içinde merak edip aramak YOk. Bunlar olmayınca da ben onun isteklerine cevap vermiyorum, o yanında oturmamı istiyorsa gidip başka odada başka şeyle meşgul oluyorum vs. Bundan dolayı böyle böyle yapıyorum demektense bunu yapıyorum ve hepten kopuyoruz..
Bi değişiksiniz evlenmişsiniz seni sevmem için yardım et diyorsunuz ne kadar kırıcı evlenmeseydiniz başta neden hata yaptınız sonrada ergence tavırlar. Evet böyle evlilik gitmez yazık yol ver adama. Ha bide dikkat et sevmediğim adamdan bebek yapma
Sen naptığını bilmiyorsun hala kendi egonu tatmin ediyorsunBen onu sevmediğim halde bunca sene ne ihanet etmek ne de başkasına bakmak aklıma gelmedi ise ki ayrılsam bile belki yıllar sonra hayatımda biri olur düşüncesinde iken, o bu ilişki için çaba sarf edip seven taraf olduğu halde yapıyorsa buyursun yapsın... işimi kolaylaştırır.. en azından vicdanım sızlamaz.
Valla sevgi görmeden büyümek apayrı bende baba sevgisi görmedin hemde hiö 10 senedir evliyim babam evime bir kere geldi çocuklarımı dahi doğru dürüst görmedi sen şımarmışsınHaklısınız. Sevgi görmeden büyüyen bir çocuk olduğum için bu hataya düştüm benumarım bir an önce hayırlısı olur hakkımda
Sen şakamısın ya ne demek eskisi gibi davransa belki sevebilirim ne demek bu ya adam iyi sabretmiş kapının yolunu göstermemişMesela onun benim için olan ufacık bir hareketine bir sürü anlamlar yükleyip onu sevmeyi o kadar çok denedim ki , bana şuan eskisi gibi davransa seveceğimden o kadar Eminim ki . İşte bunları bilmiyor, belki bilse bile yinede kılını kıpırdatmayacak onu da bilemiyorum.
Öyle biri var mı varsa bibi de hala kendinizi bu şekilde savunuyosunuz pes doğrusu? kendinizi ne kadar üstün görüyosunuz ya bi adamdan şükür namazı kılmasını beklemediğiniz kalmış. gerçekten çok komiksiniz. ben yapmıyosam buyursun yapsın vicdanım sızlamaz demişsiniz adamı bu evliliğe mahkum etmişken asıl sızlaması lazım. sevmediğim halde demişsiniz sevmiosan boşanırsın bu kadar basit kimse sizi çekmek zorunda değil. oldu yani ben sevmeyeyim çabalamayayım ama adam erafımda hep dört dönsün.
Madem güzel sözler söylemek, ilgi göstermek bu kadar kolaysa bira da sen yapsaydın. Neden yapmadın?Sizin beni anlayacağınızı umuyorum. Kız çocuklarının baba ile diyaloglarına baba ile arkadaş gibi olabilmelerine hayatım boyunca hep imrendim. O sıcaklığı, o şefkati bir erkekten bekledim ve eşim beni o boşluktan kurtarmıştı zamanında evet.. ama diyorum evlenmeden önce o kadar çabalayan mücadele eden insan neden evlenince bıraktı kendini..bir erkek için eşini önemsediğini hissettirmek bir iki çift güzel sözüne söylemek Zor olmasa gerek. Bunlardan eser YOk ama , o hep çok yorgundur, işten gelir hep bir uyuklama havası vs. Beklediğim hayat bu değildi ya, çok yoruldum
Bence de bekleme artık adamın da aklı varsa zaten yapmaz bu kadarBirkaç defa bu tarz konuşmalarım oldu, ve hiçbir çaba değişim görmedim. Daha çok zoruma gitti, çünkü ona söylediğimde bir beklenti içine giriyorum en azından söylemeyeyim ki beklentim olmasın üzülmeyeyim diyorum..
Sen kendinin ne istediğini bilmiyorsun ki. Bi bak etrafına ya sen iyice saçmalamışsın. Tek söylediğin tam ben onu sevecektim ama adamın pili bitti. Hayatımda tanıdığım tuhaf insanlardansın.Gerçekten blöf değil. Ama şu var senden güzel söz bekliyorum, ilgi bekliyorum demek benim gururuma dokunuyor, çünkü bunlar ikaz ile yaptırılacak seyler değil ve beklentilerim bunlar. Bunlar da insanın içinden gelerek yapmadı gereken seyler, benim dememle beni arasa mesela ben mutlu olmam aramadın daha iyi. Bunları onunla paylaşmadığım için ne istediğimi bilmediği için içim çok rahat değil bu evlilik bitse. En azından beklentilerimi bilse ve yapmasa derim ki he tamam onu da bilip yapmıyor artık uğraşmakta değer birşey YOk. Bilmem anlatabildim mi
Bence bu adam altın değerinde birisiymiş sen en iyisi boşanda adam değerinde birini bulsun. Yazık o adama ya. Sende aşk ateşiyle seni yakacakTensel Temaslarını güzel sözcüklerle cümlelerle tamamlamayınca altı boş gibi kalıyor ve o yönden yoksun kalıyorum. Bu söylediklerim dediğiniz gibi cinsellikte olsaydı ben ona da takılırdım, o anlık his ile yapıyor diye düşünürdüm bu yok. beni sevdiğini ilgisi alakası ile çok güzel hissettiriyordu şuan bunun eksikliğini fazlasıyla yaşıyorum ama
Çıkıp gider misin sayfamdan. Saçma sapan yorumlarına ihtiyacım YOk!! Ben ayrılıyorum ve evet seviyorum artık o insanı. Yeterince moralim bozuk zaten senle uğraşmak istemiyorumBence bu adam altın değerinde birisiymiş sen en iyisi boşanda adam değerinde birini bulsun. Yazık o adama ya. Sende aşk ateşiyle seni yakacakseni alıp sürüjleyecek bir jön bul kendine. Nerde satılıyor bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?