Evliliğimde çok mutsuzum ne olur bir bakın?

10 ay boyunca , sevmek için hala uğraşan bir insan için elbette soğuma gerçekleşebilir.
O da bir insan ve gerçekten sevmek sevilmek istiyor.

Sanırım bitti , aşkı da sevgisi de
Bence zaten aşk sevgi falan değildi onunki de elde etme hırsıydı.. Yoksa kim 4-5 yıl seni sevmiyorum diye her fırsatta söyleyen belli eden birini sever ki.. elde edince de (evlenince öyle olduğunu düşünüyo genelde insanlar) bi çabası kalmamış hepsi bu.. Bence bunu bariz bi şekilde öngörebilirdiniz.. Ne büyük aşklar bile bitiyo takıntı mı bitmiycek.. Herkes bir Emir Kozcuoğlu olamaz

Yapmayın ya, bu kadar saf bir insan değilim. Aşktan gözüm kör de değildi ki gerçekleri görmesem. Benim için gerçekten çabaladığını mücadele ettiğini gördüm, biliyorum. şuna inanırım sevgisi aşkı bitti denilmesine . Olabilir. Ama ikisi de yoktu hırs idi demek yanlış ya bunu ben hissettim ben biliyorum . Lütfen dikkatli yorum yapalım

Ben sadece fikrimi söyledim gayet de dikkatli yorum yaptım.. bana göre kendisini sevmeyen birini kimse bu kadar uzun süre sevemez.. O sevgi değil olsa olsa takıntıdır benim için.. Ayrıca takıntılı bi insan da elde etmek için karşılık alabilmek için bişeyler yapar.. Hem zaten konumuz eşinizin ne hissettiği değil de sizin ne hissetmediğiniz aslında.. Sonuçta bence sevgi hissetmediğiniz biriyle evlenmeniz yanlıştı.. Hadi diyelim severim belki dediniz.. E bunca zaman da sevemediyseniz artık sevemezsiniz bence.. Ömür boyu mutsuz olmayı göze almayın derim.. Hakkınızda hayırlısı

+1 durum bence de bundan ibaret. Kim sever ki kendini sevmeyen birini yıllarca? Hani sevgi karşılıklı olur guzel anilar biriktirirsiniz sonra bi tarafın sevgisi tukenir de eski günler ozlenir ama böyle hiç sevmemis sevmedigini de yuzune vurmaktan cekinmeyen biri nasil sevilir ki? O ilgili adam da takintidan baska bi sey degilmis zannimca.

Benim niyetim kalbinizi iyice karartmak değil ama ihtimal evet hem de yüksek ihtimal..Çünkü ben hem burada hem de çevremde şiddet,aldatma,sorumsuzluk gibi elle tutulur nedenleri olduğu halde boşandığı için deli gibi pişman kadınlar gördüm..Affetmeliydim ,idare etmeliydim daha beterleri var kafasındalar doğru ya da yanlış orası tartışmaya açık...
Size zulmetmiyorsa ,evinizin geçimini sağlıyorsa,haram yemiyorsa size karşı nazikse eğer , görünce midemde kelebekler uçuşmuyor ya da beni flört dönemindeki gibi memnun etmiyor gibi bahaneler akıl kârı değil , çünkü flört fibi evlilik çok ütopik , olmaz değil olur ama muhakkak bir dönüşüm oluyor ..

Duygusal açlık yaşıyor olabilirsiniz ama boşanmadan önce her kapıyı zorlayın...

Ciftlerde tek kisinin sevgisi yetmez yuruten varsa da paylasimlari yoktur yapmaciklik sahtelik ikiyuzluluk vardir.birbirlerini kandirirlar.ya da aci ceke ceke yuruturler.esler birbirlerine olan sevgilerinden guc enerji manevi haz alip devam ederler.senin esin senden sevgi gormuyorki sana sevgi verebilsin o nerden beslenecekte sevgi gostercek.olani da tuketmissin.bir erkek sevilmek deger gormek ister karisindan.vazgecilmez oldugunu duymak hissetmek ister.uzun bir sure esime sevdigimi soylemedigimde aklimda yokken beni seviyor musun der onaylanmak sevildigini duymak istiyor.
Bence caba sirasi sizde esinizin elini tutun parmaklarinizi kenetleyin dag bayir gezin.opun boynundan koklayin sarilin icinize cekin.gozune bakip sevgi dolu bakin .esinizin simdi daha cok ihtiyaci var buna.adam sevildigini bilmek duymak istiyor.siz bunlari yapin bi aska gelin cocuk olmadan bu sorunu asmaya calisin.cocuk her anne babanin birbirini sevgi dolu baktigi bir eve gelme hakki var.herseyi yaptiktan sonra olmuyorsa o zaman karsilikli ciddi konusun.simdi birbirinizi kazanmak icin cabalayin.

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben kır dizini otur anlayışında değilim ama çok da açmamışsınız ben tek problemin heyecan eksikliği olduğunu anladım..Yani dünyanın en büyük aşkının da bir zaman sonra dönüşeceği hal o ..12 yıllık evliyim hala eskimediğimizi düşünüyorum ama asla beklentiye girmiyorum arasın hediye alsın şımartsın şöyle böyle olsun diye..Kendim alabilecekken bir bardak su istediğimde kalk kendin al demiyorsa bir adam bu bile benim için şımartılmadır anlatabiliyo muyum? Ekranıyla yapışık yaşıyor bazen sinirleniyorum ama bir sürü artısı var bana kattığı o yüzden görmezden gelebiliyorum bazı zaaflarını..

Takıntı mıdır gerçekten sevmiş midir bunu bilemem, ha fikrim ve yorumum vardır. Kadın hisseder sevildiğini , gözlerine sevgi ile bakıldığını, gözlerine bakan erkeğin gözlerinin dolduğunu.. bunlar takıntı ise sizin dilinizde eşim takıntılı biridir. Bunun dışında kendiniz de bahsetmişsiniz,cinsellik dışında eşiniz yaklaşmıyormuş size, mesela bizde bu yok.Aile yanında bile olsak mesela eşim temas halinde olmak ister hiçbir şey yapamıyorsa ayaklarını ayaklarımın üzerine koyar. Bu davranışlar bana takıntıdan başka şeyler düşündürüyor..

Ayrilmak simariklik olmaz adami azad etmis olursun.
Basindan beri sevmedigini soylemissin esin de ugrasmis bakmis olmuyor o da birakmis pesini. Bosan da adam onu sevrn ilgisini hakeden biriyle beraber olsun bence.

"beni sevmeni beklemiyorum senden onu geçtim artık" şeklinde konuşuyor. Onu sevmeyişimi problem etmiyor yani..sen burda düşünceni söylüyorsun belki de adam artık bunca zaman uğraştım ve senden karşılık göremedim , sevmenide beklemiyorum artık demek istemiştir ne anladığına bağlı ,çoğunluk suç sizde eşiniz yanına çağrıyormuş ve sizde ben sevmiyorum böyle şeyleri diyip yanaşmıyorsunuz bir çabanız yok hala karşı taraftan ilgi bekliyorsunuz ,biraz empati kurun siz ne hissederdiniz tersi olsa ,benim eşim de gün içerisinde beni aramaz ama sorun etmem ben ikimizde çalışıyoruz iş hayatına kaptırıyoruz kendimizi ama akşam olunca da dipdibeyiz ..eğer bir çabanız olmucaksa hep bana hep bana dicekseniz yollarınızı ayırın iki tarafta gerçekten sevdiğini hakeden birisini bulsun

Bu gidişle biz size burda eşinizi sevdiricez

Takıntı vs diye yorum yapıldı, siz de demiştiniz sanırım onlara istinaden yazdım.
Bunlar sadece yorum canım herkes kendi aşk sevgi anlayışına göre fikrini söylüyo..sonuçta eşini tanıyan onunla 5 yılını geçiren sensin sana sevgi hissettiğini düşünüyosan mutlaka öyledir.. Ama senin konunun amacı zaten eşinin duygularını çözmek değil sanırım.. Bence eşinin değil de kendi duygularını analiz etmen daha doğru olur çözüme ulaşabilmek için.. Sevmediğin bi insanla ne kadar daha yaşayabilirsin ki.. Ve buna değer mi.. İnsan bu dünyaya bi defa geliyo..

Sevildiginden eminsin güzel. O zaman problem ne? Sevmen için sevilmen yetmiyor. Atla deve mi lazim? Aramamasini problem etmen gerçekten sacma. Dersin ki akşam bi sohbet etmiyo yüzümü güldürmüyor haklisin bu büyük sorun derim. Iltifat bilmem ne beklemen de normal. Ben de dolduruyorum kendi kendimi bazen ama iyiye gozumuze kapatir hep kötü yönlere odaklanirsak bosanma düşüncesinden çıkamayız ki. .

bence sevseniz bunlar cok buyuk seyler degil. saka yollu hic aklina gelmedim bugün dersiniz oda ertesi gun arar. bence gurur yapilacak bisey yok.

boşanınca ne olacak daha farklı biriyle evlenmeye cesaretiniz varmı.?evlilk çok farklı birşey sevgili dönemine asla benzemıyor.Çok detaylı düşünüp kararlar vermelisiniz.Mutlu değilseniz hayatınıza renk katmaya çalışın etkinlikler kurslar oralara gidin kafanız dağılsın sürekli evde oturmaktan bunalıma girebilrisiniz.Dışarda gezin kafanızı başka şeylerle meşgül edin.(Ben olsam böyle yapardım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…