Evliliğimde çok mutsuzum ne olur bir bakın?

Seni sevmek için çabalıyorum deyince ne dedi eşiniz çok merak ettim. Sevgi zorlayarak bekleyerek olacak bir şey değil ya vardır yada yoktur.

kendi sevilmediğini bilerek evlenen adam da suçlu bence. beni sevmiyorsan olmaz bu iş diyebilmeliydi. insana sırf bu yüzden karizmatik ve saygın gelmez o insan.
oturup konuşun birbirinizden beklentilerinizi.. 2 nizde yerine getirmeye çalışın.. beklentilerinizi karşılarsa ve sizde onunkini seversiniz bence

O da var. Mesela eşimle arabada bir yere giderken hiç sohbetimiz olmaz, mesela akşamları da konuşacak öyle bir konumuz olmuyor. Ben artık sıkıntıdan onla şakadan dalga felan geçerim anca konuşmamız o kadar. Öyle bir paylaşımımız da YOk yani.. canımı sıkan çok konu var aslında ya

Bu nedir ya siz evcilik mı oynuyorsunuz allah aşkına pembe dizi filan değil ki evlilik.
Tabi ki özel günler olur içten gelir sürprizler yapılır vs.ama böyle sürekli bi romantizm beklemek çok anlamsız ve çocukça.
Siz evde misiniz çalışıyor musunuz ?
Cakismiyorsaniz bütün gün evde oturup bu tip şeylere kafa yorarsaniz kıvanç tatlitugla da evli olsanız mutsuz olursunuz zaten.

Ben yazdıklarınızdan sizin zor bi insan olduğunuzu düşündüm.
Evet geçmişte bi baba travması var ama siz bunu kendi içiniz de halletmelisiniz gerekirse profesyonel yardım alarak.
Yani eşiniz sizi günde 200 kez de arasa neden 201 kez aramadı diyebilirsiniz çünkü bi travma var ortada.
Çözüm eşiniz de değil yani.

Zamanında 200 defa aradığında neden 201 aramadın demedim,şimdi de diyeceğimi düşünmüyorum. Ben doyumsuz bir insan değilim, önceki gördüğüm ilgi olmadığı için dert yanıyorum. Ve bunu bana yapan evli olduğum insan..

Iyi de zaten baş basayken gayet yolun da her şey dip dibe olmak istiyor adam.
Normal olan eşinizin yaptığı.
Sizin beklentileriniz gerçekçi değil ki.
Valla eşim beni zırt pırt arasa mesela eeh derim yani çalışıyorum çünkü bu hiç gerçekçi değil.
Ayrıca sizin sürekli bir şeyler bekleyen edilgen konumda olmanız da doğru değil.
Kocanizin da yok mu beklentileri sevgiye ihtiyacı mesela belki o da sizden görmediği için artık yapmak gelmiyor adamın içinden olamaz mi ?

Doğrudur, olabilir. Ama düşünsenize devamlı sizi sevdiğini söyleyen bir insan. Ve bir zaman sonra bunları hepten bırakıyor, size güzel tek kelime etmiyor.
Ve akşamları da sarılarak ortak yaptığımız tek şey tv izlemek. Yani konuşacak konumuz da yok. Gün içinde telde hiç konuşmuyoruz, akşam aynı ortamda bile konuşmuyoruz hani görüşmeyince konuşacak şey birikir ya eşimle öyle bir paylaşımımız da YOk.

fazla naz asık usandırmıs malesef hep sylemısımdır ask ve sevgı evlılıkte herseydır ınsan sevmedıgıne katlanamıyor gul olsa batar gızel soz sylese baydı der bırun kıvırır ınsan... Sen hatayı evlenmekle yapmıssın bende gencken byle bı ıkıskı yasamıstım cok sacma ama bıraz etrafımdakılerın ısrar ve yakıstrması bırazda anlık hoslantıyla cıkmaya basladık cok asırı ılgı sevgı bunalttı (bunu utanarak syluyrum cok saygısızlık etmısım) her ayrılma cabamda aglamalar yalvarmalar araya gırıp barıstıranlar derken uzun bır sure ayrılamadım ama resmen depresyna grdım mutsuz uyuyup mutsuz uyanıyordum hıc bır sey yapma ıstegım yoktu nesem yoktu snra guc bela ayrıldım sımdı evlıyım esımı cok sevıyorum asıgım esıme , bı ınsanı cok sevmenın asık olmanın ne demek oldugunu anladım hep vıcdan azabı cekıyorum kul hakkına gırdıgımı dusunuyrum kırdıgım cok olmustur onu esımın bana kaş catması bıle derın ızuyor benı ısmımle seslenmesı uzuyor seven ınsan sevdıgıne kıyamıyorken karsı tarafın sureklı onun canına okuması nazı kaprısı ne kadar kırıcıdır kım bılır bence ıse gır calıs bıraz sevmeye calıs baktın olmuyorsa cok zrlama esının kul hakkına gırme daha fazla bu sure zarfında cocuk falanda yapma ıyıce olç tart onu bosadıgını dusun yarın bırgun yenıden asık olması esını baska bı kadınla grmek senı uzecek mı kıskanacakmısın buna bak eger hıc bır sey hıssetmıyorsan bosuna ne kendıne ne de esıne hayatı zından etme

Bana davrandığı gibi başkasına davranması belki Beni üzer, kıskandırır.
Ama şuan evli olduğum için düşünüyor olabilirim böyle, yani boşansam aradan zaman geçse böyle hissetmeyebilirim.
Ve de eşinle hiçbir irtibatım olmayacağı için öyle bir durumla karşılaşmam , sadece haberi gelir nişanlı, evlendi vs diye belki. Ama şuanki durumda böyle birşey beni üzer, benim yerime bir başkasını koyduğu için.

sen bosanmak ıstıyosun ama elınde gecerlı bır sebebın yok... ama hıc caba sarfetmıyosun evlılıgını kurtarmaya bır yuva kolay kurulmuyor hemen sılıp atma bence once bıraz dene baktın olmuyor bır sure ayrı kal snra ayrıl... bu durumu cozmeden gelecek planı yapma coxuk yapma ... Hala herseyı esınden beklıyosun bıraz onu tanımaya calıs sadece esıne has huylarını tanı onu eglendırmek mutlu etmek ıcın bıseyler yap, tv kapat hadı shpet edelım de, suslen kapıyı gulerek ac ve en onemlısı atıyorum bır hafta sure ver kendıne ona hıc catma surat asma ve trıp atma ve bır hafta onu alttan al sabırlı ol ona karsı... bıraz hatalarını ara bunları esıne ıtıraf etmek zorunda degılsın kendın kabulken gor hatalarını, empatı kur, sabah kalk hazırlanmasına yardım et sevıyorsa kahvaltı hazırla gulerek ugurla bak bakalım degısme olacak mı esınde eskısı gıbı olacak mı dene ? bu surecte senın kararın degısmezse al karsına konus ben cabaladım olmuyor yapamıyorum de . en azından cabanı gorup sana saygı duyar sen bu yuva ıcın bırsey yapmadın dıyemez, kaldı kı oturdugun yerden trıp atarak yada aksamdan aksama eve gelen kcadan farklı odada oturarak eskı ılgısını kazanamazsın

Baştan yapılmış bir hata..

Ayrıca hep kötü davranmışsınız sanki. Yani siz ittiniz ama o hep geldi ve kurtarmaya çalıştı. Şimdi bunu yapmadığı için de siz kötü hissediyorsunuz.
Bu işler karşılıklı olmalı. Bazen siz sebepsiz sevgi göstermelisiniz..
Herşey tek taraftan gelirse bir gün yapmaktan yorulabilir karşı taraf.

Bir de konuşmak iletişim çok önemli. Seni sevmek için çabalıyorum yerine açık açık neden artık eskisi gibi olmadığını sor. Siz düzeltmeye çalışırken kırıcı olursanız iler sadece daha da kötüye gider..

Işte neden bu ani değişim sorgulayin bi hatayı biraz kendinizde arayın.
Bir de inanın evliliğin kendisi biraz monoton bi olay zaten bi zaman sonra böyle bi döngüye kapılıp gidiyor.
Ama eğer ciddi anlamda hiçbir paylasiminiz yoksa belki de birbiriniz için doğru insanlar değilsinizdir bilemedim.
Ama yine de kendinize bi zaman belirleyin mesela 3 ay.
Farklı davranın yapıcı olmaya çalışın farklı yerlere gidin sikikiyorsaniz mesela.
Bir de eğer evdeyseniz bu da sizi yormuş olabilir ben çok bunalmistim mesela iş bulamadığım dönemler.

Karşı tarafında biraz sevgi beklemesi normal.
Sevilmeyi hiç bilmeyen eşinize üzüldüm dile kolay 10 yıl ve suratına karşı hala seni sevmiyorum sevmeye çabalıyorum diyen bir kadın.
Kocanın gazıyla süren bir evlilik.
Gaz bitince evlilikte bitti haliyle.

Aaa 10 aymış ama olsun :)
Birde her ay kutlama fazla bence evlilik yıl dönümlerini kutlasa yeter

Evet canım kusura bakma ama sorun sensin kendini onun yerine koy bence hep bir beklenti içerisindesin ama onun hiç beklentisi olmasın hep ben hep ben demişsin. Artık yorulmuş adam, bence sen biraz özen göster böyle bir adamı kaybetme .

Bence eşinde sorun yok adam bunalmış artık tek taraflı sevgi nereye kadar siz zaten sevmediğiniz bir insanla neden evlendiniz. İyi bir insan diye evlenmeniz hata bence. Aslında sizin ilgi göstermeniz gerekir siz mesaj ilgi bekliyorsunuz. Adam ne yapsa sevemeyeceksiniz. Ayrılmanız daha mantıklı geldi bana. Adam da yorulmuş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…