Evliliğimde çok mutsuzum ne olur bir bakın?

bunca zaman eşiniz size ilgi göstermiş sevememişsiniz bundan sonra göstereceği ilgiye karşı aşık mı olacağınızı sanıyorsunuz.biraz siz çaba sarfedin madem herşeye rağmen evlendiniz.ama eşinizi cezalandırıyorsunuz aslında,sizi karşıklısız sevmesinin bedelini ödemesini istiyorsunuz.sonsuza kadar size karşılıksız ilgi ve sevgi göstersin istiyorsunuz ,maalesef kimse o kadar sabırlı değildir.siz eşinize karşı sıcak davranmayı deneyin eğer olmuyorsa çocuk olmadan ayrılın.

Şöyle söyleyeyim, mesela bir tartışma bizim aramızda günlerce sürüyor,hani bazı çiftler tartışsa da birkaç saat sonrasında konuşup çözerler anlaşırlar ya, bizde o yok.. çünkü eşimle biz konuşamıyoruz,ona göre sadece kendisi haklı. günlerce ne o adım atar ne ben.benimle devamlı bir iddalaşma,dikleşme derdinde. Bunu zamanında neden yapmıyordu?
Bunlar beni o kadar dolduruyor ki. ve artık umursanmadığımı hissetmek.. Ben bunları yaşayacak kimseye kötülük yapmamıştım ya.

Hatayı baştan yapmışsın sevemediğin bi adamla hatır için 4 yıl sevgili olup birde ihtimaller üzerine evlenmişsin.evlilik başlı başına zor.körkütük aşık olanlar bile tahammül edemiyor sevmeden nasıl olcak.bi süre çocuk düşünmeyin bari.önce gerçekten sevmeye çalışın ondan beklemeyin siz bişeyler yapın ondaki aşkımda tekrar canlandırırsınız belki.olur olur olmuyosa ayrılmayı tekrar düşünürsünüz

Keske evlenmeden once iliskiyi bitirseydiniz.. ama olan olmus artik.. biraz empati kurmaya calistim, fakat ben esinizin yerinde olsam bende bikarim bir noktadan sonra.. sizin yerinizde olsam aslinda benim icin evlilikte ask ve sevgi cok onemli oldugu icin, o imzayi atmazdim.. kendimi zorlamazdim.. demekki sevememizsiniz.. zorla guzellik olmaz.. aslinda esinizinde hatasi var, sizi bu tarz bir evlilige zorlamamasi lazimdi.. belkide vicdan yapip evlendiniz..

Gerçekten yazmak istediğim bu idi ama kelimeleri bir araya getirip anlamlı bir yazı oluşturamayışımı fark ettim.. Günahına girdiğimi düşündüğüm için evlenmem büyük etken zaten. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü hiç kimse yapmazmış. Hayatımı öyle heba ettim ki, nasıl olur ne olur benden tekrar bir şey olur mu hiç bilmiyorum...

Mutsuzsan ve boşandıktan sonra kendine yeni bir düzen kurabileceksen boşan.. Bu hayat böyle geçmez...

Günahına girmekten de çok korkuyorum.
Ama zaten günahına girmişsin.. kusura bakma gerçek bu.. Belki severim diye bir adamın evlilik teklifini öyle ya da böyle kabul etmişsin.. Otur düşün..karşına al konuş.. Biz de günaha girmiş oluruz sana boşan ya da bolanma demekle o zaman.. Ben kendi adıma söylüyorum.. Böyle bir evlilik yapmazdım.. Hadi diyelim yaptım.. 10 ay geçti hala sevmiyorum.. O zamna ne kendimi ne de onu kandırmaya devam etmem.. Olmuyor yapamıyorum derim.. Boşanırım..

Haklısınız. İşte ben her şeyi kestirip atmak istemedim,sonradan arkama baktığımda pişman olacak bir şey yapmak istemedim. Denemek, gerçekten sürdürmek niyetinde olduğum için bekledim.

Bu evlilige kendini daha fazla hapsedemezsin.. biraz mantikli dusunmek lazim.. boyle hayat gecmez.. ve kendine tabikide yeni bir sayfa acabilirsin.. ben actiysam o yasamis oldugum kotu evlilikten sonra, sen hayli hayli acarsin..

Ne gurursuz adammis beee
seni sevmek için çaba gösteriyorum desem kocama çaba gosterme der kapıyı gösterir keza ben de öyle
değişik değişik erkek karakterleri türedi piyasada

Haklısınız. İşte ben her şeyi kestirip atmak istemedim,sonradan arkama baktığımda pişman olacak bir şey yapmak istemedim. Denemek, gerçekten sürdürmek niyetinde olduğum için bekledim.
Bence eşine bu düşüncelerinden bahset.. Onun bunu bilmeye hakkı var.. Kestirip atmak istemedim diyorsun ama zaten bir bağ oluşmamış ki.. Yani ortada kestirip atabilecek neyin var..? Sevgi yoksa beklemeye değer bir şey yok.. Ama yine kararı eşinle birlikte konuşarak ver..

Bu evlilige kendini daha fazla hapsedemezsin.. biraz mantikli dusunmek lazim.. boyle hayat gecmez.. ve kendine tabikide yeni bir sayfa acabilirsin.. ben actiysam o yasamis oldugum kotu evlilikten sonra, sen hayli hayli acarsin..

Ailem her konuda arkamda.Huzursuzluklardan haberdarlar,ve arkamdalar.Fakat o evden çıktım ve tekrar o eve dönmek bana zor geliyor. Annem birşey dese alınırım,kardeşim dese alınırım. Bugünler hep böyle kalmayacak geçecek ALLAH ın izniyle,ama o yeni sayfa şuan çok zor geliyor nedense

Seni sevmek için çabalıyorum,yalvaririm bana yardım et mi diyorsunuz eşinize?Bana göre bu cümleniz eşinizin sizden soğuması için yeter de artar bile.Adam uzunca bir süre fazlasıyla sevgisini sunmus size .Sizin icin sevecegi vardiysa da severdi şimdiye kadar zaten , o okadar çok şey yaptım ki gene sevmedi gene olmadı diyordur.Mantik hatası var bu isteğinizde.

fazla naz aşık usandirmis. sen sevmedigin adamla evlenerek onun ilgisini ilgisizlklernle koreltmissin. ben senden baska hatali goremedim

Adamin yerinde olsam direk adliyeye giderdim sevmeyecen adamla niye evlinir ki ya bence bosanin yarin daha zor duruma girersiniz zorla guzelik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…