- Konu Sahibi garipbirhayat
-
bunca zaman eşiniz size ilgi göstermiş sevememişsiniz bundan sonra göstereceği ilgiye karşı aşık mı olacağınızı sanıyorsunuz.biraz siz çaba sarfedin madem herşeye rağmen evlendiniz.ama eşinizi cezalandırıyorsunuz aslında,sizi karşıklısız sevmesinin bedelini ödemesini istiyorsunuz.sonsuza kadar size karşılıksız ilgi ve sevgi göstersin istiyorsunuz ,maalesef kimse o kadar sabırlı değildir.siz eşinize karşı sıcak davranmayı deneyin eğer olmuyorsa çocuk olmadan ayrılın.
Keske evlenmeden once iliskiyi bitirseydiniz.. ama olan olmus artik.. biraz empati kurmaya calistim, fakat ben esinizin yerinde olsam bende bikarim bir noktadan sonra.. sizin yerinizde olsam aslinda benim icin evlilikte ask ve sevgi cok onemli oldugu icin, o imzayi atmazdim.. kendimi zorlamazdim.. demekki sevememizsiniz.. zorla guzellik olmaz.. aslinda esinizinde hatasi var, sizi bu tarz bir evlilige zorlamamasi lazimdi.. belkide vicdan yapip evlendiniz..
Mutsuzsan ve boşandıktan sonra kendine yeni bir düzen kurabileceksen boşan.. Bu hayat böyle geçmez...Dedim ya bizi kimseye muhtaç etmeyen ama ilgisini sevgisini bizden esirgeyen bir babamız vardı.. Onda o ilgiyi o şefkati gördüğüm için hoşuma gitti ve kendimi böyle bir yanlışa sürükledimben ise mutsuzluktan ölüyorum
Mutsuzsan ve boşandıktan sonra kendine yeni bir düzen kurabileceksen boşan.. Bu hayat böyle geçmez...
Ama zaten günahına girmişsin.. kusura bakma gerçek bu.. Belki severim diye bir adamın evlilik teklifini öyle ya da böyle kabul etmişsin.. Otur düşün..karşına al konuş.. Biz de günaha girmiş oluruz sana boşan ya da bolanma demekle o zaman.. Ben kendi adıma söylüyorum.. Böyle bir evlilik yapmazdım.. Hadi diyelim yaptım.. 10 ay geçti hala sevmiyorum.. O zamna ne kendimi ne de onu kandırmaya devam etmem.. Olmuyor yapamıyorum derim.. Boşanırım..Günahına girmekten de çok korkuyorum.
Ama zaten günahına girmişsin.. kusura bakma gerçek bu.. Belki severim diye bir adamın evlilik teklifini öyle ya da böyle kabul etmişsin.. Otur düşün..karşına al konuş.. Biz de günaha girmiş oluruz sana boşan ya da bolanma demekle o zaman.. Ben kendi adıma söylüyorum.. Böyle bir evlilik yapmazdım.. Hadi diyelim yaptım.. 10 ay geçti hala sevmiyorum.. O zamna ne kendimi ne de onu kandırmaya devam etmem.. Olmuyor yapamıyorum derim.. Boşanırım..
Bu evlilige kendini daha fazla hapsedemezsin.. biraz mantikli dusunmek lazim.. boyle hayat gecmez.. ve kendine tabikide yeni bir sayfa acabilirsin.. ben actiysam o yasamis oldugum kotu evlilikten sonra, sen hayli hayli acarsin..Gerçekten yazmak istediğim bu idi ama kelimeleri bir araya getirip anlamlı bir yazı oluşturamayışımı fark ettim.. Günahına girdiğimi düşündüğüm için evlenmem büyük etken zaten. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü hiç kimse yapmazmış. Hayatımı öyle heba ettim ki, nasıl olur ne olur benden tekrar bir şey olur mu hiç bilmiyorum...
Bence eşine bu düşüncelerinden bahset.. Onun bunu bilmeye hakkı var.. Kestirip atmak istemedim diyorsun ama zaten bir bağ oluşmamış ki.. Yani ortada kestirip atabilecek neyin var..? Sevgi yoksa beklemeye değer bir şey yok.. Ama yine kararı eşinle birlikte konuşarak ver..Haklısınız. İşte ben her şeyi kestirip atmak istemedim,sonradan arkama baktığımda pişman olacak bir şey yapmak istemedim. Denemek, gerçekten sürdürmek niyetinde olduğum için bekledim.
Bu evlilige kendini daha fazla hapsedemezsin.. biraz mantikli dusunmek lazim.. boyle hayat gecmez.. ve kendine tabikide yeni bir sayfa acabilirsin.. ben actiysam o yasamis oldugum kotu evlilikten sonra, sen hayli hayli acarsin..
Sizi evlilik oncesi çok sevdiğini sanmiyorum. Elde edemeyisligin cazibesiyle cok düşmüş uzerinize. Su an da elde ettiği icin simartmiyo ve istiyorsan ayrıl diyo.
fazla naz aşık usandirmis. sen sevmedigin adamla evlenerek onun ilgisini ilgisizlklernle koreltmissin. ben senden baska hatali goremedim
adami anlicaksin once. ilgi gormk istiyosan ilgi goster. hemen karsiligi gelmeyebilir tabi. pes etmiceksin.ne yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?