- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Sana bosan diyemem.. cunku bosan demek cok kolay .. gecer Allah'in izniyle..Ailem her konuda arkamda.Huzursuzluklardan haberdarlar,ve arkamdalar.Fakat o evden çıktım ve tekrar o eve dönmek bana zor geliyor. Annem birşey dese alınırım,kardeşim dese alınırım. Bugünler hep böyle kalmayacak geçecek ALLAH ın izniyle,ama o yeni sayfa şuan çok zor geliyor nedense
Bence eşine bu düşüncelerinden bahset.. Onun bunu bilmeye hakkı var.. Kestirip atmak istemedim diyorsun ama zaten bir bağ oluşmamış ki.. Yani ortada kestirip atabilecek neyin var..? Sevgi yoksa beklemeye değer bir şey yok.. Ama yine kararı eşinle birlikte konuşarak ver..
Hakkında hayırlısı olsun..Ben hep severim diye umdum. Küçücük şeyleri gözümde büyütüp ona karşı içimde bir şeyler oluşsun istedim. Oyüzden bekledim bunca zaman. ama onun ilgisizliği ve tartışmalarımız ona 1 adım attı isem 10 adım geri itti beni.
Adamin yerinde olsam direk adliyeye giderdim sevmeyecen adamla niye evlinir ki ya bence bosanin yarin daha zor duruma girersiniz zorla guzelik olmaz
Hakkında hayırlısı olsun..
Iste oyle kapilmis ki kendi bile inanmis cok sevdigine. Yoksa niye simdi böyle olsun? Bu arada esiniz surekli inatlasiyomus ya ornek verir misiniz mesela ne icin diretiyor?sanmıyorum.. Sevgiyi ilgiyi bir kadın hisseder,ve fazlasıyla hissettirirdi.
Iste oyle kapilmis ki kendi bile inanmis cok sevdigine. Yoksa niye simdi böyle olsun? Bu arada esiniz surekli inatlasiyomus ya ornek verir misiniz mesela ne icin diretiyor?
Evet.. Hatanın büyüğü bende belki ama beni artık umursamaz gibi davranan bir insana sevgi de olmayınca tahammülüm olmuyorçok dardayım
Adam belli ki kendini sevdirmeye calismaktan sıkılmış. Hala esimi sevmiyorum dediginiz adam "dusunebiliyor musunuz bana ayrilmak istiyorsan ayril diyor" bir de unlem koyup cok anormalmis gibi davranmissin.
Adamin kendini sevdirmeye calismasi anormal zaten. Suan yaptigi sey cok normal. Madem sevmiyorsun madem seni artik tutan yok al cantani cik.
5 senedir en ufak bur kipirdanma olmayan adamla afedersiniz nasil ayni eve, ayni yataga bas koydunuz?
5 senedir zaten ugrasmis sev diye. Sevmemissin. Ilgisi azalinca mi "ay ufak bur kipirdanma oluyor galiba devam et yalvarmaya" moduna giriyorsunuz. Kör ölünce badem gözlü olurmus.
Ilgi budalasi olmussunuz siz sadece. Derdiniz sizin onu sevmeniz veya onun sizi sevmesi degil. Halinizden memnunsunuz ki 4 senedir evlisiniz sevmediginiz halde.
Madem artik tutan yok sen de bu evcilik oyununu uzatma.
Ben 4 senedir değil 10 Aydır evliyim öncelikle.
Bu evliliği hep devam ettirme niyetinde olduğum için bugüne kadar durdum.
Arkama baktığımda pişmanlık duymamak için.
Kimse kimsenin içinde ne yaşadığını bilmez, o yüzden bu kadar sert eleştirmeye gerek YOk.
Her kadın her yaşta ilgi görmeye hoş sohbete sıcak bir yaklaşıma ve Şefkate muhtaçtır, bunu istemek ve beklemek budalalık mı tekrar düşünün, yol gösterici yorum istemiştim. Yine de teşekkürler
Budala kelimesini ben kullanmadim yorumumda.
Evet kimse kimsenin icinde ne yasadigini bilemez. Biz de sizin yazdiklariniza gore cevap veriyoruz zaten. Kimse icin icinde bu vardir diye aklimdan birsey uretemem. Bana bu gecti, bunu soyledim.
Rica ederim.
"İlgi budalası olmuşsunuz siz sadece ". Bu cümle sizden çıktı sanıyorum. Tekrar göz atın isterseniz...
Küsme sana bagirinca dikil karşısına dok icini. Neden yaptigini sor. Yapmamasi gerektigini soyle surekli. Kusunce kendi kendini fena dolduruyor insan.Tartışmalarda kendisini haklı görür hep,doğru düzgün konuşamayız bile. Son zamanlarda sesini yükseltme huyu da baş gösterdi. Tahammülü kalmadı sanıyorum artık, bende bu durumda sessizce ortamı terk ediyorum .
Küsme sana bagirinca dikil karşısına dok icini. Neden yaptigini sor. Yapmamasi gerektigini soyle surekli. Kusunce kendi kendini fena dolduruyor insan.
Biz ilk aylar cok yaşadık bu tahammulsuzluk olayini. Yeri geldi konustum yeri geldi kustuk gunlerce evden gittiği de oldu benim istegimle. Soktum yani bi sekilde kafasina beni dinlemesi gerektigini. Simdi oturup 2 saat benim bi derdimi konuştuğumuz olur sonuca bağlanır veya baglanmaz ama kalmadi o tahammülsuzluk huyu.
Belki sonra severim diye evlilik kurmak başlı başına bir hata. Fakat evlendikten sonra erkeğin sevgililik dönemindeki gibi kalmasını beklemek ve beklentiler içine girmek -en azından her gün-en büyük hata. Çünkü erkekler elde edene kadar mantığıyla yaşar. Elde ettikten sonra sanki tapuşu malıymış gibi o istemeden bir yere gidemeyeceğimizi düşünürler. Fakat kazın ayağı öyle değil tabiiki. Benimde eşim evlenmeden önce bi ton sürpriz yapar her gün sevdiğini söylerdi. Fakat evlendikyen sonra hem evliliğim ve aynı evde yaşamanın verdiği rahatlız özlemsizlik hemde sorumluluklarmalesef bu hale getiriyor ilişkileri. Hayal ettiklerimiz sadece maddi manevi sorunu olmayan kişiler için geçerli üzgünüm. Türkiyede yaşam standardı bu. Sana syagılı sevgili evine bağlı biriyse pekte fazla böyle düşünüp kendini evliliğinden soğutmamanı öneririm.Merhaba arkadaşlar,
Konum biraz uzun olacağı için şimdiden kusura bakmayın.
Ben 10 aylık evliyim,evlilikten önce 4 yıl birliktelik dönemi oldu.eşimle okul zamanında tanıştık,ben onunla olan bir birlikteliği hiç istemedim ama onun ısrarları ile bu ilişki devam etti,ve onu zamanında da şuan da çok üzdüğüm oluyor.
(Küçüklüğümde babamın bize sevgisini pek hissettirememesinden dolayı eşimin o zamanlardaki ilgisi sevgisi hoşuma gitti sanırım). Ama ben eşime karşı bir şey hissetmiyor,zamanla sevmek benimde hakkım diyerek kaç defa ayrılmaya çalışsam da eşimin kabul etmeyişi ve hep yalvarışlarıyla karşılaştım.. ( ilerde,evlenince seversin)..
Ve hala eşime karşı öyle bir sevgi hissetmiyorum..
Hayat benim için zor geçiyor,hergün mutsuz uyanıyor güne öyle başlıyorum.Şuan çalışmıyorum,ve mutsuzluğu en dibine kadar yaşıyorum..
En önemlisi de artık karşımda o sevgililik zamanlarındaki ilgili insan yok,mesela artık gün içinde beni hiç aramıyor..Soğuk soğuk birkaç mesajlaşma.
Bende düşünüyorum,o artık böyle ise bu evliliği devam ettirmenin anlamı var mı?
Önceden ayrılık mevzusu geçtiğinde hiçbir şekilde kabul etmeyen insan,artık ayrılmak niyetinde isen ayrıl diyebiliyor bana !!
Ona karşı ufak bir kıpırdanma,güzel bir duygu hissettiğim anda onun ilgisizliği ile karşılaşıyorum..Bana günde defalarca beni çok sevdiğini söyleyen insandan çok uzun zamandır beni sevdiğini duyamıyorum,düşünebiliyor musunuz?
Ben ona beni ara,bana mesaj at diyecek değilim.Bunları benim demem ile yapacaksa hiç yapmasın.En azından söylemeyerek onu kendi haline bırakarak bana bunları yapmanın içinden gelmediğini görüorum,ve kendime,kalbime hakim olup onu sevmekten kendimi alıkoyuyorum!Ne kadar acı..
Sevgililik döneminde çıkmaya başladığımız günü hep hatırlayıp her ayın o gününde bana çiçek alır,o saatte güzel bir mesaj atardı mesela..
Şimdi bunlar yok,bana en son ne zaman çiçek aldı hatırlamıyorum..Ama hala her ayın o günü kendimi acaba bugün aldı mı diye eline bakmaktan alamıyorum! Her seferinde duvara tosluyorum sanki..
Tabi bu beklentilerimi hiçbir şekilde bilmiyor.
O ise hiçbir şey olmamış gibi,her akşam yanında oturmamı onunla ilgilenmemi bekliyor,ben ise ne beklentilerimi söylüyorum ne de istediği gibi davranıyorum.Kendimi hayal kırıklıkları ile başbaşa bırakarak bulunduğu ortamdan ayrılıp başka bir yerde vakit geçiriyorum.
Kendisine geçen haftalarda 'seni sevmek için çabalıyorum,yalvarıyorum bana yardım et' dedim.Buna rağmen bir çaba vs. birşey göremiyorum.. O büyük sevgiye ne oldu? Onu zamanında çok çok üzdüm,haksız olduğum noktalar var evet.Ama benim kendisini sevmediğimi bilerek girdi benimle bu yola..
Ona karşı olan beklentilerim,ve gün içinde beni 1 kez aramayışı,güzel bir cümle kurmayışı beni ayrılık düşüncesine itiyor..Onun dışında kendisi çevre tarafından sevilen efendi bir insan.Benim ihtiyaçlarımı karşılayan,sorumluluklarını yerine getiren..
Durum böyle olunca ortada ihanet,şiddet,saygısızlık yok ve beklentilerimi karşılamıyor mutsuzum diye ayrılmak şımarıklık mı olur diye düşünüyorum, lütfen bir yardımcı olun..
Bi değişiksiniz evlenmişsiniz seni sevmem için yardım et diyorsunuz ne kadar kırıcı evlenmeseydiniz başta neden hata yaptınız sonrada ergence tavırlar. Evet böyle evlilik gitmez yazık yol ver adama. Ha bide dikkat et sevmediğim adamdan bebek yapmaMerhaba arkadaşlar,
Konum biraz uzun olacağı için şimdiden kusura bakmayın.
Ben 10 aylık evliyim,evlilikten önce 4 yıl birliktelik dönemi oldu.eşimle okul zamanında tanıştık,ben onunla olan bir birlikteliği hiç istemedim ama onun ısrarları ile bu ilişki devam etti,ve onu zamanında da şuan da çok üzdüğüm oluyor.
(Küçüklüğümde babamın bize sevgisini pek hissettirememesinden dolayı eşimin o zamanlardaki ilgisi sevgisi hoşuma gitti sanırım). Ama ben eşime karşı bir şey hissetmiyor,zamanla sevmek benimde hakkım diyerek kaç defa ayrılmaya çalışsam da eşimin kabul etmeyişi ve hep yalvarışlarıyla karşılaştım.. ( ilerde,evlenince seversin)..
Ve hala eşime karşı öyle bir sevgi hissetmiyorum..
Hayat benim için zor geçiyor,hergün mutsuz uyanıyor güne öyle başlıyorum.Şuan çalışmıyorum,ve mutsuzluğu en dibine kadar yaşıyorum..
En önemlisi de artık karşımda o sevgililik zamanlarındaki ilgili insan yok,mesela artık gün içinde beni hiç aramıyor..Soğuk soğuk birkaç mesajlaşma.
Bende düşünüyorum,o artık böyle ise bu evliliği devam ettirmenin anlamı var mı?
Önceden ayrılık mevzusu geçtiğinde hiçbir şekilde kabul etmeyen insan,artık ayrılmak niyetinde isen ayrıl diyebiliyor bana !!
Ona karşı ufak bir kıpırdanma,güzel bir duygu hissettiğim anda onun ilgisizliği ile karşılaşıyorum..Bana günde defalarca beni çok sevdiğini söyleyen insandan çok uzun zamandır beni sevdiğini duyamıyorum,düşünebiliyor musunuz?
Ben ona beni ara,bana mesaj at diyecek değilim.Bunları benim demem ile yapacaksa hiç yapmasın.En azından söylemeyerek onu kendi haline bırakarak bana bunları yapmanın içinden gelmediğini görüorum,ve kendime,kalbime hakim olup onu sevmekten kendimi alıkoyuyorum!Ne kadar acı..
Sevgililik döneminde çıkmaya başladığımız günü hep hatırlayıp her ayın o gününde bana çiçek alır,o saatte güzel bir mesaj atardı mesela..
Şimdi bunlar yok,bana en son ne zaman çiçek aldı hatırlamıyorum..Ama hala her ayın o günü kendimi acaba bugün aldı mı diye eline bakmaktan alamıyorum! Her seferinde duvara tosluyorum sanki..
Tabi bu beklentilerimi hiçbir şekilde bilmiyor.
O ise hiçbir şey olmamış gibi,her akşam yanında oturmamı onunla ilgilenmemi bekliyor,ben ise ne beklentilerimi söylüyorum ne de istediği gibi davranıyorum.Kendimi hayal kırıklıkları ile başbaşa bırakarak bulunduğu ortamdan ayrılıp başka bir yerde vakit geçiriyorum.
Kendisine geçen haftalarda 'seni sevmek için çabalıyorum,yalvarıyorum bana yardım et' dedim.Buna rağmen bir çaba vs. birşey göremiyorum.. O büyük sevgiye ne oldu? Onu zamanında çok çok üzdüm,haksız olduğum noktalar var evet.Ama benim kendisini sevmediğimi bilerek girdi benimle bu yola..
Ona karşı olan beklentilerim,ve gün içinde beni 1 kez aramayışı,güzel bir cümle kurmayışı beni ayrılık düşüncesine itiyor..Onun dışında kendisi çevre tarafından sevilen efendi bir insan.Benim ihtiyaçlarımı karşılayan,sorumluluklarını yerine getiren..
Durum böyle olunca ortada ihanet,şiddet,saygısızlık yok ve beklentilerimi karşılamıyor mutsuzum diye ayrılmak şımarıklık mı olur diye düşünüyorum, lütfen bir yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?