Evliliğimde çok mutsuzum ne olur bir bakın?

Sana bosan diyemem.. cunku bosan demek cok kolay .. gecer Allah'in izniyle..

Ben hep severim diye umdum. Küçücük şeyleri gözümde büyütüp ona karşı içimde bir şeyler oluşsun istedim. Oyüzden bekledim bunca zaman. ama onun ilgisizliği ve tartışmalarımız ona 1 adım attı isem 10 adım geri itti beni.

Hakkında hayırlısı olsun..

Adamin yerinde olsam direk adliyeye giderdim sevmeyecen adamla niye evlinir ki ya bence bosanin yarin daha zor duruma girersiniz zorla guzelik olmaz

Bende öyle derdim,evleneceğim kişiyi çok sevmeli ve çok sevilmeliyim diye.. Maalesef hayat bazen istediğini istediğin gibi sunmayabiliyor. hiç sanmazdım bu kadar mutsuz bir evliliğim olacağını ve sevmeyeceğimi. Hayatın insana ne getireceği hiç belli olmuyor.

Iste oyle kapilmis ki kendi bile inanmis cok sevdigine. Yoksa niye simdi böyle olsun? Bu arada esiniz surekli inatlasiyomus ya ornek verir misiniz mesela ne icin diretiyor?

Tartışmalarda kendisini haklı görür hep,doğru düzgün konuşamayız bile. Son zamanlarda sesini yükseltme huyu da baş gösterdi. Tahammülü kalmadı sanıyorum artık, bende bu durumda sessizce ortamı terk ediyorum .

Evet.. Hatanın büyüğü bende belki ama beni artık umursamaz gibi davranan bir insana sevgi de olmayınca tahammülüm olmuyor çok dardayım

Sizin beklediginiz sey sevgi degilki. Surekli etrafinizda pervane olmasini istiyosunuz adamin. Tv dizilerinin etkisiyle midir nedir surekli romantizm bekliyoruz. Biraz oturup konusun, gecmiste uzdum cok diyorsunuz. Belki de adam samimi bir ozur bekliyor sizden. Ayrica her ayin o gunu hediye almak/beklemek bana cok fazla geldi.

Yani sizin is biraz okuz oldu ,ortaklik bozuldu olayina donmus. Ask sevgi sadece karsindakinden beklenmez. Onun fikirlerini de sorun, niye boyle sorun ne.. Umarim bir ilerleme kaydedersiniz.

Adam belli ki kendini sevdirmeye calismaktan sıkılmış. Hala esimi sevmiyorum dediginiz adam "dusunebiliyor musunuz bana ayrilmak istiyorsan ayril diyor" bir de unlem koyup cok anormalmis gibi davranmissin.

Adamin kendini sevdirmeye calismasi anormal zaten. Suan yaptigi sey cok normal. Madem sevmiyorsun madem seni artik tutan yok al cantani cik.

5 senedir en ufak bur kipirdanma olmayan adamla afedersiniz nasil ayni eve, ayni yataga bas koydunuz?

5 senedir zaten ugrasmis sev diye. Sevmemissin. Ilgisi azalinca mi "ay ufak bur kipirdanma oluyor galiba devam et yalvarmaya" moduna giriyorsunuz. Kör ölünce badem gözlü olurmus.

Ilgi budalasi olmussunuz siz sadece. Derdiniz sizin onu sevmeniz veya onun sizi sevmesi degil. Halinizden memnunsunuz ki 4 senedir evlisiniz sevmediginiz halde.

Madem artik tutan yok sen de bu evcilik oyununu uzatma.

Ben 4 senedir değil 10 Aydır evliyim öncelikle.
Bu evliliği hep devam ettirme niyetinde olduğum için bugüne kadar durdum.
Arkama baktığımda pişmanlık duymamak için.
Kimse kimsenin içinde ne yaşadığını bilmez, o yüzden bu kadar sert eleştirmeye gerek YOk.
Her kadın her yaşta ilgi görmeye hoş sohbete sıcak bir yaklaşıma ve Şefkate muhtaçtır, bunu istemek ve beklemek budalalık mı tekrar düşünün, yol gösterici yorum istemiştim. Yine de teşekkürler

Budala kelimesini ben kullanmadim yorumumda.

Evet kimse kimsenin icinde ne yasadigini bilemez. Biz de sizin yazdiklariniza gore cevap veriyoruz zaten. Kimse icin icinde bu vardir diye aklimdan birsey uretemem. Bana bu gecti, bunu soyledim.

Rica ederim.

"İlgi budalası olmuşsunuz siz sadece ". Bu cümle sizden çıktı sanıyorum. Tekrar göz atın isterseniz...

Küsme sana bagirinca dikil karşısına dok icini. Neden yaptigini sor. Yapmamasi gerektigini soyle surekli. Kusunce kendi kendini fena dolduruyor insan.

Biz ilk aylar cok yaşadık bu tahammulsuzluk olayini. Yeri geldi konustum yeri geldi kustuk gunlerce evden gittiği de oldu benim istegimle. Soktum yani bi sekilde kafasina beni dinlemesi gerektigini. Simdi oturup 2 saat benim bi derdimi konuştuğumuz olur sonuca bağlanır veya baglanmaz ama kalmadi o tahammülsuzluk huyu.

Eşim yanımdan ayrıldığı anda ilgisiz bir insan. Yanımda iken devamlı yanında dibinde oturmamı isteyen, beni öpüp sarılmak , tv izliyorsak ta öyle izlemek isteyen o şekilde uyumak isteyen bir insan. Ama bana eskisi gibi aşk sözleri söylemek YOk, sık sık sevdiğini söylemek YOk, beni sevindirmek adına bir çiçek alıp gelmek YOk.. beni gün içinde merak edip aramak YOk. Bunlar olmayınca da ben onun isteklerine cevap vermiyorum, o yanında oturmamı istiyorsa gidip başka odada başka şeyle meşgul oluyorum vs. Bundan dolayı böyle böyle yapıyorum demektense bunu yapıyorum ve hepten kopuyoruz..

Belki sonra severim diye evlilik kurmak başlı başına bir hata. Fakat evlendikten sonra erkeğin sevgililik dönemindeki gibi kalmasını beklemek ve beklentiler içine girmek -en azından her gün-en büyük hata. Çünkü erkekler elde edene kadar mantığıyla yaşar. Elde ettikten sonra sanki tapuşu malıymış gibi o istemeden bir yere gidemeyeceğimizi düşünürler. Fakat kazın ayağı öyle değil tabiiki. Benimde eşim evlenmeden önce bi ton sürpriz yapar her gün sevdiğini söylerdi. Fakat evlendikyen sonra hem evliliğim ve aynı evde yaşamanın verdiği rahatlız özlemsizlik hemde sorumluluklarmalesef bu hale getiriyor ilişkileri. Hayal ettiklerimiz sadece maddi manevi sorunu olmayan kişiler için geçerli üzgünüm. Türkiyede yaşam standardı bu. Sana syagılı sevgili evine bağlı biriyse pekte fazla böyle düşünüp kendini evliliğinden soğutmamanı öneririm.

Evlenince malesef ilgileri biraz azaliyor ama sizin hataniz sevmediginiz biriyle evlenmek olmus. İnanin severken bile bazi seylere cok zor katlaniliyor. Eger ayrilmak istemiyorsaniz biraz siz ilgilenin esinizle aslinda herkesin ihtiyaci sevilmek. Biz kadinlar elbette daha kirilganiz daha cok ilgi bekliyoruz ama erkeklerde bizim kadar ilgiye muhtac aslinda neticede onlarda insan. Emin olun kimsenin kocasi askim canim diye karisinin peşinde gezmiyor,sabah aksam ozel ilgi gostermiyor. Tamamen sizi ilgisiz birakmasi da hakli bir davranis degil fakat biraz siz adim atin belki size kırgın ben olsam kirildim çünkü.yanlis anlamayin iliskinizi bilmiyorum ama erkekler surekli mizmiz sorun yaratan kadinlari pek sevmiyorlar. Rahatsiz oldugunuz konulari da guzellikle soyleyin tatli dil yilani deliginden cikarir.

Bi değişiksiniz evlenmişsiniz seni sevmem için yardım et diyorsunuz ne kadar kırıcı evlenmeseydiniz başta neden hata yaptınız sonrada ergence tavırlar. Evet böyle evlilik gitmez yazık yol ver adama. Ha bide dikkat et sevmediğim adamdan bebek yapma

bence esın cok dogru bı yolda kacan kocalanır
sız hep kacmıs eşiniz sızı kovalamaktan ve memnun olmamanızda yorul mus olmalı
adam sızı bır omur nasıl poh pohlasın bıkmıs artık
esının bu ılgısızlıgı,senın onu sevıp sevmedıgını anlaman ıcın bı kapı acıyo
ya o kapıyı kapatır esınle mutlu olmayı denersın yada cekıp gıdersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…