Evliliğimde çok mutsuzum ne olur bir bakın?

Sadece sozde sevdigini soylese ama ne sarilsa, ne de yaniniza gelse daha mi hosunuza gidecekti? Adam adim atiyor ama sizde onun sevkini kiriyorsunuz bence. Zaten 3-4 yil pesnizden kosmus. Artik o da tukenmistir. Adim atma sirasi sende, bir dene bakalim nolacak. Ama hemen iki gunde sonuc bekleme.

Eşin yorulmuş onu yormuşsun tek başına yürütmüş ilişkiyi ben okudum ben bile yoruldum bebrklikten çıkıp bir kadın olmanın zamanı geldi
Ayrılman eşin için iyi olacak

birini sevemiyorsan sevemiyorsun işte.
o kadar basit.
evlenince severim demek nedir?
istisnalar olabilir ama kaide bozulmaz.
sevmediğin biriyle olunca her hareketi gözüne batar sorun olur.
bir de işiniz yokmuş şu an.
nasıl cesaretle evlilik gibi bir olaya sevmeden girmişsiniz hayret.
4yılda sevmeyen evlilikte nasıl sevsin?
adamda da hanzoluk var. seni sevmeyen kadınla işin ne?
ikiniz de hatalısınız. hem kendi hayatınızı hem de birbirinizin hayatını yakmışsınız.
sadece sizin için fedakarlık yapması, sevmesi yetmez ki evlilik için. tartışınca nasıl davrandığı, toplum içindeki hareketleri, sohbetinin sarıp sarmaması, anlayışlı olması vs. daha birçok önemli özellik var incelenmesi gereken.
elde edince, aynı eve geçince değişeceğini de tahmin etmeliydiniz. o da belli ki takıntılı bir tip. sevilmediğini bile bile yapışmış size ne yazık ki.

madem şu an boşanma düşüncesi gerçekleşmeyecek; o halde onu sevmediğinizi belirten cümleler kurmayın artık. gün içinde o aramıyorsa siz arayın. siz mesaj atın. ayrı kaldığınız zamanlarda da iletişim kurmaya alıştırın onu. sonra zaten kendiliğinden yapacaktır. alışma mevzusu bu. her şeyi ondan istemeyi bırakın yani. adım atın.

bu arada bana göre sevmemek boşanmak için çok büyük sebeptir. ama siz maalesef baştan düşüneceğiniz şeyi çok sonradan düşünerek geç kalmışsınız. yine de çalışıyor olsaydınız kesinlikle çekmeyin derdim. bir de mümkünse lütfen hamile kalmayın.

Neden hep tek taraflı bekliyorsunuz eğer gerçekten kafanızda ayrılık olsa düşünmeden yaparsınız bencede şımarıklık suan yaptığınız adamın yaptığının 10 da biri ni yapsaydin bu kadar bıkmazdi senden ben olsam bende ilgi gistermezdim nereye kadar tek taraflı bosanicam bencede eşinizde Kurtulmuş olur

Yazık adama. Onun da bir gururu bir kalbi var. Hani şu kırılabilen şey.
Siz hala prensesler gibi tahtınızda oturup ilgi bekleyin...

Eşiniz sadece yoruldu. Siz eşiniz sevgisini göstermiyor diye birkaç ayda yoruldunuz, eşiniz sizin onu sevmediğini bile bile ne kadar zamandır tahammül ediyor ve ne oldu bu adama diyorsunuz.

Boşanmak hem kendinize hem de eşinize yapacağınız en büyük iyilik olur

Sevmek karsindakiyle ilgili degil, sizinle ilgili birseydir. O adam size bu zamana kadar bir suru sey yapmista sevememissiniz, simdi ona "seni sevmem icin bana yardim et" gibi bir laf etmeniz cok manasiz ve kaba. Kendine guveni eksik ve ikgiye muhtac insanlarda cok var bu durum. Bende de vardi eskiden. Beni seveni seviyorum zannediyordum. Ama hic bi sevenime asik olamamistim. Vazgectim sonra. Asik olmak istedim.

Siz evlenmissiniz. BosanMak isteseniz, dunyadaki ilk bosanan cift olmayacaksiniz. Bence hayatin her zorluguna beraber gogus gerebilmek icin, kadinin kocasina saygi duymasi, hayranlik duymasi sart. Bu adami sevmiyor olmaniz, onunla evlenmenize engel olmamis. Ama evliliginize devam etmenize engel olur mu buna siz karar verin. Aliskanlik sevmekten beter demisler. Ayriligi kaldirabilecek misiniz?

Bana günde defalarca beni çok sevdiğini söyleyen insandan çok uzun zamandır beni sevdiğini duyamıyorum,düşünebiliyor musunuz?
bıkmış demek ki o da sevilmemekten...

Eşiniz sevgililik zamanında size okadar güzel davranmasına ve çiçekler almasına rağmen sevemediyseniz şuanda da ne yapsa sevemezsiniz..
Bu evlilikte huzur yok boşanın..

Ne kadar ekmek o kadar kofte valla konu sahibi.Hep bana hep bana olur mu bunu bir sorun bakalim kendinize.
Siz esinize ne yapmissiniz ki su surece kadar artik size eskisi gibi jestler yapsin.Karsilik bekliyodur.Saniyorsunuz omur boyu her ayin bilmemkacinda su saatte hediyeler mesajlar yagacak.Komik olmayin ve dikkat edin boyle devam ederse roller degisecek siz pesine kosacaksiniz esinizin.

Sevmediğiniz biriyle neden evlenirsiniz ki.
Ve hep ondan birşeyler bekliyosunuz. Peki siz sevmek için ne yaptınız?

valla üzülemedim size kusura bakmayın. bi taraf istemiyosa ilişki biter alnınıza silah mı dayadı da devam ettiniz? üstüne bi de evlenmişsiniz. iş bulup çalışın, sonra da boşanın ne diyelim.

Direk hasksızsınız yani direk o adam zaten 4 yıl boyumca çabalamış siz çabalamamışsınız evlenmişsiniz adamın senden birşeyler beklemesi normal değilmi , sen nasıl onu alsın bunu desin şunu yapsın diyorsan oda bana yapsın diyor eşin o senin eşin mesaj atsan cilve yapsan nolucak ondan başka kime yapabilirsinki...

Adam belli ki senin bu ilgisizliğine dayanamıyor artık benden söylemesi boşar seni kendiyle ilgilenen birini bulur sende o zaman kıskançlıktan çatlarsınn...

Adam artık sıkılmış git sarıl sevgi sözcükleri söyle oda ister sen herşeyi istemeyi biliyosun..

Ben onu sevmediğim halde bunca sene ne ihanet etmek ne de başkasına bakmak aklıma gelmedi ise ki ayrılsam bile belki yıllar sonra hayatımda biri olur düşüncesinde iken, o bu ilişki için çaba sarf edip seven taraf olduğu halde yapıyorsa buyursun yapsın... işimi kolaylaştırır.. en azından vicdanım sızlamaz.

valla üzülemedim size kusura bakmayın. bi taraf istemiyosa ilişki biter alnınıza silah mı dayadı da devam ettiniz? üstüne bi de evlenmişsiniz. iş bulup çalışın, sonra da boşanın ne diyelim.

Haklısınız. Sevgi görmeden büyüyen bir çocuk olduğum için bu hataya düştüm ben umarım bir an önce hayırlısı olur hakkımda

Sevmediğiniz biriyle neden evlenirsiniz ki.
Ve hep ondan birşeyler bekliyosunuz. Peki siz sevmek için ne yaptınız?

Mesela onun benim için olan ufacık bir hareketine bir sürü anlamlar yükleyip onu sevmeyi o kadar çok denedim ki , bana şuan eskisi gibi davransa seveceğimden o kadar Eminim ki . İşte bunları bilmiyor, belki bilse bile yinede kılını kıpırdatmayacak onu da bilemiyorum.

bi de hala kendinizi bu şekilde savunuyosunuz pes doğrusu? kendinizi ne kadar üstün görüyosunuz ya bi adamdan şükür namazı kılmasını beklemediğiniz kalmış. gerçekten çok komiksiniz. ben yapmıyosam buyursun yapsın vicdanım sızlamaz demişsiniz adamı bu evliliğe mahkum etmişken asıl sızlaması lazım. sevmediğim halde demişsiniz sevmiosan boşanırsın bu kadar basit kimse sizi çekmek zorunda değil. oldu yani ben sevmeyeyim çabalamayayım ama adam erafımda hep dört dönsün.

Kusura bakmayın ama sizin biraz bencil olduğunuzu düşünüyorum bu kadar yıl çabalamış baya birşey yapmış belli ki sevin diye sevmemişsiniz , üstüne evlenmişsiniz daha da adamdan birşeyler istiyorsunuz siz ona adım atsanız o size tekrar gelir siz hiçbirşey yapmaya çalışmıyosunuz üstüne evli olduğunuz adama seni sevmeye çalışıyorum demek çok ağır kendinizi yerine koyun lütfen..

Siz ayrılmayı kafaya koymuşdunuz belli ki daha fazla adama yazık olmasın sizde sevebileceğiniz birini bulup hayat kurun hakkınıxda hayırlısı

Babamda beni hic sevmedi hep eksik kaldim ve senin gibi cok hatalar yaptim hayatimi etkileyecek hatalar.ne zamanki hic kimsenin beni sevmesine ihtiyacim olmadigini kabul ettim huzuru buldum.ortalamanin ustunde bir esim iki kizim cikarci bir ailem var hicbirinden sevgi beklemiyorum kimi sevecegime karar verebilirim sadece o kisilerde kizlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…