kendi evimde tabbiiki hizmetçi olarak görmüyorum kendimi kenmdi evim yaparım ama eşimin sorunlu maalesef herşeyden kıskanıo yeri geldiğind ehakaret evde herşey düzgün yemekler ayrı konu bunun için dedm ben
iyi ama açtığın konuda kıskançlık yoktu ki. ona göre yorumlamıştık biz de. kıskandığı için çalışmanı istemiyorsa ayrı bir konu bu. işyerindekileri tanıyor mu? onu rahatsız edecek bir durum mu var?
kızlaaaaarrr eşimle konuştum geçen akşam iş konusunu falan bana yardım etmek zorndasın dedm çalışıyorum dedim ve bir sürü şeylerklava: veeeee dün eve gittiğimde fırında güzel bir balık beni bekliyordu:hooray: demekki bazen dilini uzatmak gerekiyomuş:dance:
tam hallettik sayılmaz çünkü sindiremediğim hakaretler bunları da konuştuk bekare olduğun için anlaman çok zor aslında evli bir insana sorun bakalım kavgalar kaç gn sürüyor
kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir
aslında dediğin doğru... mesela buzdolabına yani derin dondurucuya ne tür yemekler yapıp koyuyosun
kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?