Evliliğimdeki sorun

yuhhhhh demek istiyorum sayın seyirciler..
amannın benimki beni evlenince hemen boşar o zaman :)
hem çalışıcam hem de tek bildiğim yemek makarna sayılır
demek pilav ve et yemeği basitmiş ha!!!
o zaman bi zahmet aşçı tutsun!
ya da çalışan bayan almasaymış!
oh ne güzel, çocuğu doğur, evin işini yap, yemek hazırla, bi de her daim bakımlı ol, başın ağrımasın, hep güler yüz göster, alttan al bi de çalış para kazan..
erkek ne yapacak peki?
ah pardon, o evin direğiydi di mi?
annem evlenince işten çıkmış. babam da sigortanı ödüycem demiş. ama 22 senedir tık yok. annem çok pişman bıraktığına. bence çalışmayı bırakma..

kendi evimde tabbiiki hizmetçi olarak görmüyorum kendimi kenmdi evim yaparım ama eşimin sorunlu maalesef herşeyden kıskanıo yeri geldiğind ehakaret evde herşey düzgün yemekler ayrı konu bunun için dedm ben

iyi ama açtığın konuda kıskançlık yoktu ki. ona göre yorumlamıştık biz de. kıskandığı için çalışmanı istemiyorsa ayrı bir konu bu. işyerindekileri tanıyor mu? onu rahatsız edecek bir durum mu var?

Erkeklerin kıskançlıkları falan palavra.Bakarsın o çok kıskanan insan bir zaman sonra hiç umursamaz bile olur.Benim kuzenin eşide çok kıskanırdı ama karısını terketti gitti.Şimdide sokakta erkekler var ne oldu bir anda dünya mı değişti.Benim sevgilimde çok kıskançtı o da değişti.İşlerine gelince kıskançlık oluyor adı.

Son düzenleme:
bence herkes iş ararken sayısız üniversite mezunu işsizken böyle bir hata yapmayın...sonrasında pişman olup yeniden iş bulamayabilirsiniz.eşiniz anlayışlı olmak zorunda siz bişeyleri feda etmek zorunda deilsiniz unutmayın...

kızlaaaaarrr eşimle konuştum geçen akşam iş konusunu falan bana yardım etmek zorndasın dedm çalışıyorum dedim ve bir sürü şeylerklava: veeeee dün eve gittiğimde fırında güzel bir balık beni bekliyordu:hooray: demekki bazen dilini uzatmak gerekiyomuş:dance:

Aaaaaa iyimiş ya...
Hakaretler,sizi beğenmemeler deyince ben de sorununuz çok büyük sandım..
Çok mutlu görünüyorsunuz..
Hallettiğinize sevindim..

tam hallettik sayılmaz çünkü sindiremediğim hakaretler bunları da konuştuk bekare olduğun için anlaman çok zor aslında evli bir insana sorun bakalım kavgalar kaç gn sürüyor

tam hallettik sayılmaz çünkü sindiremediğim hakaretler bunları da konuştuk bekare olduğun için anlaman çok zor aslında evli bir insana sorun bakalım kavgalar kaç gn sürüyor

Haklısınız...
Anlamam zor...
Çok zor...
Hatta imkansız!!!mafoldumben

bence böyle bi sebepten dolayı işten cıkmak pek doğru değil.bende calısyrm ve aynen eve gelmem 8 i buluyor.hatta eşim işten 6 bucukta gelmiş o saate kadar beni beklemiş oluyor açlıktan kıvarnıyor yani :) ama ben haftasonundan yemeğimi yapıp dolaba koyuyrm pilav makarna gibi seyleri gelınce yapıyrm ama sulu yemeğim corbam hep dolapta.bozulmaması için bi kerede ısıtmıyrm yiceğimiz kadar ısıtyrm .hafta ortasında bikaç casit daha yapıyrm bi geceni feda edıyosun ama olsun....denemelisin rahat oluyor ..

bu zamanda; böyle bir sebep için işten çıkılırmı allah aşkına delikafadulden

aslında dediğin doğru... mesela buzdolabına yani derin dondurucuya ne tür yemekler yapıp koyuyosun

bikere kesinlikle derin dondurucumda herzamn börek çeşitlerim olur.ayrıca dolma bile sarıp koyabilirsin tavuk koyabilirsin tavuk suyu koyabilirsin hemen bi çorba yaparsın ondan tavuguda ısıtabilirsin.ben genelde saklama kablarına koyup derındondurucuda degılde alt kısımda tutyrm azar azar ısıtyrm.yazın daha rahat hep zeytınyaglı yapıyrm yemeklerı buzdolabında duruyorlar.artık insnalar hem bıcok yemek cesidini yapıp dondurucuya koyuyor sonra yıcegı zamn cıkartıp ısıtıyor.ama ben herseyi koymuyrm cünkü bazılarınn bana göre tadı bozuluyr.3 gün pişirdiklerini yersınız.1 gün kahvaltılık tarzı olabilir 1 gün dısarda olabilir.haloldu bile bunn için asla işini bırakmamalısın....:)))

Maddi sıkıntınız yoksa aile huzuru daha önemli bence yerimseniben

aslında zor bir karar yaa valla beni de düşündürdü şimid ama et pilav bunlar basitse ağır yemek ne olyorki

aman sakın ev işi yapmak için iştenmi çıkılırmış yahu. elinden geldiğince eşinin sevdiği yemekleri yapıp buzluğa koy. bir mikrodalga alırsın ne kadar sağlıksız olsada durumu kurtarıyor işten gelince ısıtırsın. ev işi içnde yarım günlükk bir kadın tut. nede olsa çalısıyosun. onun parasını düşünme valla. düşünüyosun evi pırıl pırıl yapıyosunda noluyo. iki dakka sonra yine kirleniyo.ev işi değidin toplasan 2 saat. yemek dsen 1 saat. 3 saatte işini bitirdikten sonra bütün gün evde oturup ne yapacaksın. televizyon mu seyredeceksin. sıkıntıdan patlarsın. tecrübe etmiş biriyim. işini sakın ama sakın bırakma. eşinden para istemekde çok zor gelir inanın.

Canım

Sana naçizane önerilerim olacak mesela hafta sonu zeytin yağlılarını yap barbunya olabilir yeşil fasulye olabilir dolabına at.Durdukça güzelleşir.Pilav kolay zaten eh yanına salata kırmızı biber közle fırında buzluğa at gelince çıkar daha açılmadan doğra şarmışaklı yoğrtla karıştır.masaya bak şimdi zeytin yağlın var salatan var meze var pilav var yanına ya bir köfte yada et işte o zaman eşin işte sofra diyecek sakın işini böyle bir sebeple bırakma....:teytey:

yok artık daha neler
yemek yapmak için sakın işinizden , sosyal hayatınızdan ve maddi gücünüzden ödün vermeyin

bir başkası için kendinizi feda etmek, ya da onun rahatı için taviz vermek, değer mi, değmez mi, bunu en iyi siz bilirsiniz.karar sizin?

sakın işini bırakma bunun için,gerekirse eşini bırak!!!benimki de hep yemek olsun ister evde olmadığızaman mırın kırın eder ama hiçbiişe elini sürmediği için fazla da bişey diyemiyo tostunu yapıp yiyo..bugün komşum çağırdı gtiim kızıma bakıcı için de görüşmelerim vardı,yemek yapmadım kıymalı yumurtasını yaptı yedi valla...baştan da alıştırmamak lazım...

ev temzliği ütü gibi işler için yardımcı tutun gerekirse hergün yemeğinizi de yapsın çeşit çeşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…