kendi evimde tabbiiki hizmetçi olarak görmüyorum kendimi kenmdi evim yaparım ama eşimin sorunlu maalesef herşeyden kıskanıo yeri geldiğind ehakaret evde herşey düzgün yemekler ayrı konu bunun için dedm ben
canım ben sabah 6,30 da kalkıp 7de evden çıkıyorum eve gelmem 8i buluyor hakaretler cabası işine gelmediği zamanda sen işe mi yarıosn çalışıyosunda dio bukadarı abartılıo mu sence bnm tarafımdan ...
kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir
evi pırıl pırıl istiyorsa yardım etsin,ağır yemek istiyorsa akşam sizinle mutfaga girip yemek yapsın..bakalım kaç gün dayanabilecek..işten ayrılsan yine yaranamazsın daha çok bunalıma girersin bence :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?