Kizlar su an ellerim titriyor yazarken kalbim atiyor. Cok gergin ve sinirliyim. Kendimi kandirilmis, aldatilmis ve enayi yerine konulmus gibi hissediyorum.
Evlendim. Bugün tam bir ay oldu. Ailemi, arkadaslarimi herseyimi birakip geldim buralara. Hersey cok güzeldi, esimle aramizdaki muhabbet, ailelerin bize ve birbirlerine olan saygilari ve sevgileri.. hersey harikaydi. Ta ki bugüne kadar..
Esimle nisanlilik ve sevgili dönemlerinde birbirimizden uzaktik hatirlar belki bazilariniz. Bu dönemde benim ufak tefek kiskancliklarim sebebiyle beni kesinlikle aldatmadigini altina basa basa hatta defalarca söylemisti. Ama yalan söylemis!!! Beni kandirmis!!! Yalanlarini tek tek bugün ögrendim.
Esimin bilgisayarindan is basvurusu yaparken, yanlislikla masaüstünden sildigim CVmi geri dönüm dosyasindan bulmak icin tikladim dosyaya. Sonra esimin sildigi dosyalari gördüm. Orda hic bilmedigim bir mail adresi yaziyordu. Dosyaya tikladim ici bos. Sonra mail adresine internetten girdim. Esimin bütün sifreleri aynidir bu yüzden sifreyi bulmakta zorluk cekmedim. Girdigim andan beri ellerim titriyor. Msnide actim ayni zamanda. Listede sadece 10-15 tane kiz var. Ayrica kizin biriyle baya bir muhabbeti olmus. "bir wodafone hat bul we bana çağrı at.seni arayacağım" yazmis kiza. Ve bu bayana yazdiktan 2 hafta sonra biz nisanlandik. Nisan yüzüklerimizi almaya gittigimizde esimi telefondan biri aramisti, ve kendisi disari cikti hemen. 2 dk sonra iceri girdi ve gülerek "hey Allahim gereksiz insanlarda en olmadik yerde ariyorlar" demisti. Kim aradi diye sormamistim ozaman ve aradan 1.5 sene gectikten sonra bu konu kafama cok takiliyor diye burda bir konu acmistim. Belkide arayan o kizdi??? Bu kizla baskada maillesmemisler. Baska bir kiza yazmis "hemson nerelerdesin, gel bir oyun oynayalimda seni yeneyim kizdirayim seni eglenelim özlettin kendini" tarzinda bir mail göndermis. Bu mailide biz nisanlandiktan 6 ay sonra göndermis. Yani bizim nisanlilik sürecimizde hep kizlarla yazismis.
Elalemin kizlarini telefondan ararken, banada kontörüm yoktu bahanesini uyduruyordu hep!! Hissetmistim ben bana yanlislari oldugunu ama elimde delil yoktu!! KAHRETSINKI YOKTU!!
Su an herseyi yüzüne vurup kapiyi cekip gitmek istiyorum!!! Ve bunu yapabilecek gücteyim! Ama esime öyle bir ders vermek istiyorum ki, hayati boyunca bunu unutamasin!!
Kizlar toplarlayin beni!
şu hortum meselesinden benim nacizane çıkardığım kusura bakma acı ama gerçek eşin seni sevmiyor maalesef sana nişanlıyken hoşlantı yaparak evlenmiş evli olduğu içinde devam ediyor ama kesin olara diyebilirim seni çok sevmiyor hatta çok az
Cok mutsuzum..
Evlilikten bekletinlerim vardi ama hic birini yerine getiremiyorum.
Cünkü tek basinayim, evlendigim insanla ayni beklentilere sahip degiliz.
Neden daha önce actigim bu konuya yaziyorum bunlari.
Yaptiklarini unutmadim ama gün gectikce takmamaya basladim.
Cünkü ne yazik ki gün gectikce esiminde beynimden' kalbimden yavas yavas silindigini düsünüyorum.
Evleneli 5 ay olmus. Her gün kavga edilir mi?? Hergün evde ekmek kalmadi, sampuan bitti, yemegi begenmedim diye bir adam karisina sanki namusuna laf getirmis gibi bagirir mi?
Biktim artik. Kisa sürede biktirdi beni kendinden.
Susuyorum, sabrediyorum ama benimde sabrimin bir sInIrI var.
Esek gibi calisiyorum, aylik cocuga para verir gibi 100 milyon harclik vermek istiyor.
200 istiyorum dedigimde ise cok para harciyor oluyorum. Surat asiyor.
Halbuki kendisinin tek sigarasi ayda 150ye cikiyor.
Onun disinda kendine özel aldigi seylerin parasini hic hesaba katmiyor (ki alsin, alacakta hakkidir).
Ama bu kadar haksizliga artik dayanamiyorum.
Alisverise gideriz, ve yukarda Allah sahidim olsun ki tek bir kere kavgasiz gelmemisizdir alisverisden.
Evin ihtiyaclari neyse aliyorum, aldigim icinde suclu oluyorum. Evde su eksik mecbur alinacak diyorum, o da eksik olsun diyerek kaslarini catip milletin icinde utanmadan sesini yükseltiyor.
Bu ne Ya Rabbim! Benim sinavimda bu mu!?
Isten eve gelir direkt bilgisayar basina gecer. TV"yi acar. Dogru düzgün oturup 5-10 dk muhabbet edemeyiz. Tamam derim yorgundur adamcagiz, biraz dinlensin ben yemegi yapana kadar. Yemekte konusuruz, muhabbet ederiz. Yemek hazirlarim sevmedigi birsey olursa catali kasigi kaldirir masaya firlatir. Alismis tabi annesinin o begenene kadar 40 türlü yemek yapmasina.
Bugün "hadi biraz sahilde yürüyelim" dedim diye ayaga kalkip "bana bak senden soguyorum, nefret ettiriyorsun kendinden, bu saatte nereye gidecez (saat daha 7)" diye cikisti. Bende nefret edersen et cokta umrumdaydi diye cevap verdim ve icimin yandigini anlatmak istercesine "insallah birgün baska biriyle evlenirsin ve senin bana yaptiklarinin aynisini o kisi sana yapar" dedim.
O günleri görür müyüm bilmem.. Ama beni arayacagi cok kesin..
hiç kusura bakma sensible ama yine yeniden hep aynı durumlar...
öncesinde esip gürleyen aldatılırsam çeker giderim yalanını yakalarsam terkederim diye yüksekten atılan laflar ama sonrasında aynen devam...susup kabulleneceğin bişeyi de hiç boşyere kurcalamamak gerek sanırım..seninki de böyle olacak..
Affedemediniz mi?
Merhaba,
Esimin dün sabah gömlegi dogru ütülenmemis diye yaptigi yeniden yaptigi hakaretten sonra ve koca bir gün herseyi enine boyuna düsündükten sonra bosanmaya karar verdim arkadaslar.
Kardesimle telefonlastik, en basindan yasadigim herseyi anlattim. Bosanmak istedigimi söyledim. Annem ve babamla bu aksam konusacak. Bende esimle konusup verdigimi karari aciklayacagim.
Artik daha fazla kendime haksizlik yapamam. Ben bittim, bu evlilik hala niye ayakta olsun.
Suan bu karari aldigim icin öyle rahatim ki. Icimde öyle büyük bir huzur var ki.
Gözümde büyüttügüm, hakettiginden fazla deger verdigim ama karsiligini alamayip hergünümü git gide cehenneme ceviren adamdan kurtuluyorum.
Sadece evlenirken dogru secim yapmadigim icin kendime kizginim ama demek ki yasayip görecekmisim.
Pardon sonraki 5 aylık süreci bilmiyordum kabaca yazdıklarınıza baktım. O olaydan çok başka bir durum var bence siz birbirinizi sevmeden mantık çerçevesinde evlenmişsiniz. Sen belki sevdin ama şu an bırakamamayı sevgi sanıyorsun. Üzülerek söylüyorum ki hak ettiğiniz muameleyi görmüyorsunuz bu insan sizi sevse böyle yapmaz. Soğutuyorsun nefret ettiriyorsun ne demek. Başta hatasına rağmen kapının önüne konmadığı için üste çıktıkça çıkmış. Üzüldüm gerçekten. İnsanı nasıl da haklı durumdayken haksız duruma sokuyorlar.
canım emin misinn?? gerçektenn bu son kararın mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?