Ütü için hakaret, dışarı çıkalım için hakaret.... gerizekalı
Allah yardımcın olsun... belki bir süre ayrı kalsanız toparlarsınız ne denilir ki böyle kesin kararlarda...
Canım aşk da yokmuş bence o yüzden başka seçenek olmadığı için mantık dedim çünkü adam sana zil zurna aşık olsa internetten bulduğu saçmalıklarla konuşmazdı yani.
İnsanın kendini her gün mutlu hissetmesi lazım bence. Hissetmiyorsa hayatında değiştirmesi gereken şeyler vardır. Evlilik tanrı yapısı değil sonuçta herkesin evliliği bitebilir. Eğer mutsuzsan devam etme ömrün şu an bile tükenmeye devam ediyor yani. Bencil olmak lazım biraz. Kendini düşüneceksin, en çok kendini seveceksin. Yoksa kimse seni senden iyi sevemez zaten.
haklisin canim, ütü yüzünden bile hakaret eden adamdan daha fazlasi da beklenir...
hergün mutsuz bir güne uyanarak geciremezsin ömrünü...
sabretmek, fedarlik etmek fazla bence esine..
özür dileyip ayni hatayi tekrar tekrar yapinca özür dilemeninde bir anlami kalmiyor...
bosanmak istedigini söyledikten sonra hemen ailenin yanina dön, onunla ayni evde olman sadece sana zarar verir...
Canim ailem burda degil ki. Yurtdisindalar. Bende ordan buraya gelin geldim. Burda akrabalarim var ama. Bosanirken ayni evde olup davayi beklemeyi bende istemiyorum acikcasi. Bosanma davasi nasil acilir, ne yapilir bu sürec nasildir hic bilmiyorum. Kardesim ailemle konussun bende aksam esimle konusayim sonra burdaki dayimi arayip bu bosanma süreciyle ilgili yardim isteyecegim. Yarinda oraya gecmeyi düsünüyorum.
Merhaba,
Esimin dün sabah gömlegi dogru ütülenmemis diye yaptigi yeniden yaptigi hakaretten sonra ve koca bir gün herseyi enine boyuna düsündükten sonra bosanmaya karar verdim arkadaslar.
Kardesimle telefonlastik, en basindan yasadigim herseyi anlattim. Bosanmak istedigimi söyledim. Annem ve babamla bu aksam konusacak. Bende esimle konusup verdigimi karari aciklayacagim.
Artik daha fazla kendime haksizlik yapamam. Ben bittim, bu evlilik hala niye ayakta olsun.
Suan bu karari aldigim icin öyle rahatim ki. Icimde öyle büyük bir huzur var ki.
Gözümde büyüttügüm, hakettiginden fazla deger verdigim ama karsiligini alamayip hergünümü git gide cehenneme ceviren adamdan kurtuluyorum.
Sadece evlenirken dogru secim yapmadigim icin kendime kizginim ama demek ki yasayip görecekmisim.
biliyorum canim yurtdisinda olduklarini, bu yüzden onlarin yanina git diyorum zaten...
cünkü eminim esin bosanmak istemeyecektir ve seni rahatsiz edecektir...
ama yinede bence biraz acele karar veriyorsun sanki bosanmak icin, esinle tekrar konusmayi denesen, düzelmeyecigi taktirde kesinlikle bosanacagini söylesen...
ne bileyim daha 5 aylik bir evlilik, insanin icini sizliyor...
Merhaba canım..
Şans bu ya benim de bilgisayarım rahmetli oldu.
O yüzden seni takip edemedim.Bugün yazdıklarını okudum da yine kararsız kaldım.
Burayı pek baz almamanı isterim çünkü burada gerçek hayatta senin kadar cesur olmayıp vur dötüne tekmeyi diyen cesur gibi davranan tiplerde var.
Koca koca diye kavrulan üçlü beşli ihanet hikayelerine bile eyvallah diyenlerde.
Seni en iyi tanıyan ailendir.Kardeşin annen baban..Onların onayını al.Laflarını dinle.
bir tavsiyeleri olursa da dinle ve uygula.Yani onların gözünde pire için yorgan yakan biri gibi durma.
İnşallah kardeşin ilişkinin sadece ütü yada ne bileyim yemek masasında fırlatılan bir çatal olmadığını ailene aksettirir.
Eşin bu süreçte kararını ilk öğrendiği vakit seni sallamayacak belki biraz parlar.. "Amannnnn bu yine cellalendi bende galiba biraz cozuttum iki gün suratına güldüm mü tamamdır" diyecek.çok çok üzgünüm ama biliyorum böyle oluyor.şimdi detay vermek istemiyorum ama kocamdan değil ama başka bir yakınımdan bu profildeki erkeği biliyorum.
İlk aşama atlatılınca seninde ciddiyetini anlayınca önce duygusal sahneler acındırmalar,ben yalnızım bir başınayım beni seven yok bir tek sen varsın.bende o yüzden sana öyle davranıyorum en yakınımsın beni bırakma vs türünde yaklaşımlara girecek.
bunu da atlatırsan bundan sonra psikolojik şiddet başlayacak ki.. çoook ama çooook dikkatli ol,öyle sinirlenecek ki.. senin namusuna bile laf edebilir zira herkes karşısındakini kendi gibi bilir.kendi nette msn de fink attığından seni piss imalarla da suçlayabilir.elbette bütün bunlar hastalıklı bir ruh halinin sonucu,sen bu adamı sevdin hala da seviyorsun belki de.. ama kendini daha çok sevmelisin ki öyle bir karar vermişsin.
şu konuda seni temin ederim evliliğin ilk yılları birbirimizi boğuyorduk falan hikayeleri de pek sağlıklı değildir.tamam herşey süt liman olmaz,iki karakter zor sığar 120 metrekare eve kimse ütü için hakaret etmez.Eden de varsa ve biz yeni evliyiz olur böyle diyorsa kendini kandırıyordur.
Allah yardımcın olsun .. Hiç üzülmedim dürüst olayım.Sen pırlanta gibi bir kızsın.Bu kalitede biri hayatta asla kaybetmez.Onu kaybeden kaybeder!!
Merhaba canım, Konunun başındaki mesajları okudum.
Birde son sayfadakileri. Üzüldüm açıkçası
Ama mutsuzsan erteleme hayatını derim.
Tabi içinde az bile sevgi kalmadıysa
Bildiğim kadarı ile eşin boşanmayı istemezse evlilik 1 yılı doldurmadan bitemiyor.
Yani onunla konuşup anlaşmanız gerekiyor.
Eğer sana psikolojik baskı uyguladığını ispat edebilirsen,
Manevi tazminatta alabilirsin.
Aldattığından şüpheleniyorsan onuda ispatla.
Eşinden rahatlıkla ve ilk celsede ayrılır.
Oldukçada güzel tazminat alırsın.
parası batsın diyebilirsin, kurtulayım yeter diyede düşünebilirsin.
Ama bence kesinlikle almalısın.
Çünkü hayatındaki 5 ayı 5 yıla bedel bir hale getirmiş,
Kolay kapanmayacak yaralar açmış sende
Bu arada aldattigini ispat edebilirim. Bu konuyu actigimda bahsettigim gibi benden gizledigi bir mail adresi vardi.
Orda mail adresini bulduktan bir zaman sonra sifresini degistirdim. Olurda mailleri yok eder, sonra suclu ben olurum diye.
Ama bu yine evlenmeden önce olan seyler. Sevgili ve nisanlilik döneminde olmus hepsi. Yine ayni soru ama bunlari mahkeme kabul eder mi?
Esim en basta tamam ayrilalim diyecek. Beni ciddiye almayacak, lafla söylüyorum zannedecek. Ama is gercege döküldügü zaman kabul etmeyebilir. Birde bununla mi ugrasacagim.
sanıyorum bunlar geçerli kanıt değil.
evlilik birliği içerisinde olmamış . mahkeme kabul etmez.
Merhaba,
Esimin dün sabah gömlegi dogru ütülenmemis diye yaptigi yeniden yaptigi hakaretten sonra ve koca bir gün herseyi enine boyuna düsündükten sonra bosanmaya karar verdim arkadaslar.
Kardesimle telefonlastik, en basindan yasadigim herseyi anlattim. Bosanmak istedigimi söyledim. Annem ve babamla bu aksam konusacak. Bende esimle konusup verdigimi karari aciklayacagim.
Artik daha fazla kendime haksizlik yapamam. Ben bittim, bu evlilik hala niye ayakta olsun.
Suan bu karari aldigim icin öyle rahatim ki. Icimde öyle büyük bir huzur var ki.
Gözümde büyüttügüm, hakettiginden fazla deger verdigim ama karsiligini alamayip hergünümü git gide cehenneme ceviren adamdan kurtuluyorum.
Sadece evlenirken dogru secim yapmadigim icin kendime kizginim ama demek ki yasayip görecekmisim.
Hakaret ettigini nasil ispat edebilirim ki?
Baskasinin yaninda hakaret etmedi hic. Kendi ailesi esimin beni kistladiginin farkinda, ama onlar icin bunlar cok normal.
Erkek yapiyor, sinirde oluyorlar ama hepsi erkeklerini idare etmisler.
Hos kendi ailesi ne kadar iyi insanlar olurlarsa olsunlar, beni savunacak degiller. Onlar istemeyecekler bile ayrilmamizi biliyorum.
Benim cevrem desen hic kimsenin haberi yok bu olanlardan.
Ama nisanliyken msnde konusurduk, bütün konusmalarimizi kayit etmistim. Ordada vardi bu tarz hareketleri. Evlilikten önce birsey oldugu zaman mahkeme kabul eder mi?
Tazminatla hic ugrasamam canim. Istemiyorum kimsenin birseyini. Hatta kendi tarafi altin olarak bana ne taktiysa hic birini almayi düsünmüyorum.
Hakkim onlar biliyorum ama arkamdan altinlarida aldi 5 ayda gitti denilmesine tahammül edemem. Benim derdim para pul degil. Ihtiyacimda yok cok sükür. Tazminatida altinida onun olsun. Ben bulundugum durumdan kurtulmak istiyorum.
Düsünmekten basim feci sekilde agriyor suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?