Konunuzu baştan sona okudum.Ben hep belki eşi düzelir diye umuyordum ama şu ağız burun dağıtma lafını okuyunca çok sinirlendim.Adam mı sanıyor kendini,bencil herif.Ay çok kızdım ya nolur çekme bu adamı düzelmeyecek belli.Daha 1 yıl bile olamamış evliliğiniz hakaretler,çatal fırlatmalar.Terbiyesiz.Ailen gelince de iyi koca olur.
Kardeşim bu adam değişmeyecek diyor. Eşimin ailesine olayı anlatmamın hiç bir faydası olacağını zannetmiyor.
Akıllıysan çıkar gelirsin şimdi diyor. Ama madem babamın sana bir tavsiyesi var, her ne kadar babamın tavsiyesini tam olarak doğru bulmasamda, babam ne diyorsa yap diyor. Ama değişmez değişmeyecek bunu unutma, ya susup çekeceksin yada çıkıp geleceksin bu iki seçenekten başka seçenek sunamıyorum sana malsef diyor.
Her konuda haklı çıktığı gibi bu konudada haklı çıkacağını biliyorum.
İçim acıdı yazdıklarını okurkenHani hep böyle durumlarda deriz ya; son bir şans ver, son kez affet diye sen kaç kez şans vermişsin..... Kac kez kendinden ödün vermişsin, kıymet bilememiş odun kocan....
Sen orda yapayalnızsın, kimsen yok! Eşi olarak değilse bile insan olduğun için sana sahip çıkıp yalnızlığını paylaşacağı yerde bir de köpek gibi davranıyor.
Yazık gerçekten çok yazık... Senin gözyaşlarına yazık...
Kizlar su an ellerim titriyor yazarken kalbim atiyor. Cok gergin ve sinirliyim. Kendimi kandirilmis, aldatilmis ve enayi yerine konulmus gibi hissediyorum.
Evlendim. Bugün tam bir ay oldu. Ailemi, arkadaslarimi herseyimi birakip geldim buralara. Hersey cok güzeldi, esimle aramizdaki muhabbet, ailelerin bize ve birbirlerine olan saygilari ve sevgileri.. hersey harikaydi. Ta ki bugüne kadar..
Esimle nisanlilik ve sevgili dönemlerinde birbirimizden uzaktik hatirlar belki bazilariniz. Bu dönemde benim ufak tefek kiskancliklarim sebebiyle beni kesinlikle aldatmadigini altina basa basa hatta defalarca söylemisti. Ama yalan söylemis!!! Beni kandirmis!!! Yalanlarini tek tek bugün ögrendim.
Esimin bilgisayarindan is basvurusu yaparken, yanlislikla masaüstünden sildigim CVmi geri dönüm dosyasindan bulmak icin tikladim dosyaya. Sonra esimin sildigi dosyalari gördüm. Orda hic bilmedigim bir mail adresi yaziyordu. Dosyaya tikladim ici bos. Sonra mail adresine internetten girdim. Esimin bütün sifreleri aynidir bu yüzden sifreyi bulmakta zorluk cekmedim. Girdigim andan beri ellerim titriyor. Msnide actim ayni zamanda. Listede sadece 10-15 tane kiz var. Ayrica kizin biriyle baya bir muhabbeti olmus. "bir wodafone hat bul we bana çağrı at.seni arayacağım" yazmis kiza. Ve bu bayana yazdiktan 2 hafta sonra biz nisanlandik. Nisan yüzüklerimizi almaya gittigimizde esimi telefondan biri aramisti, ve kendisi disari cikti hemen. 2 dk sonra iceri girdi ve gülerek "hey Allahim gereksiz insanlarda en olmadik yerde ariyorlar" demisti. Kim aradi diye sormamistim ozaman ve aradan 1.5 sene gectikten sonra bu konu kafama cok takiliyor diye burda bir konu acmistim. Belkide arayan o kizdi??? Bu kizla baskada maillesmemisler. Baska bir kiza yazmis "hemson nerelerdesin, gel bir oyun oynayalimda seni yeneyim kizdirayim seni eglenelim özlettin kendini" tarzinda bir mail göndermis. Bu mailide biz nisanlandiktan 6 ay sonra göndermis. Yani bizim nisanlilik sürecimizde hep kizlarla yazismis.
Elalemin kizlarini telefondan ararken, banada kontörüm yoktu bahanesini uyduruyordu hep!! Hissetmistim ben bana yanlislari oldugunu ama elimde delil yoktu!! KAHRETSINKI YOKTU!!
Su an herseyi yüzüne vurup kapiyi cekip gitmek istiyorum!!! Ve bunu yapabilecek gücteyim! Ama esime öyle bir ders vermek istiyorum ki, hayati boyunca bunu unutamasin!!
Kizlar toplarlayin beni!
Sizin bu yazdıklarınızdan sonra yaşananlara dönüp baktımda hakikaten kendimden defalarca ödün verdiğimi farkettim.
Kıymetimi birgün anlayacak buna çok eminim. Allah'ın cezası o kadar büyük ki. Bana yaptıklarının için 'ah' diyeceğine çok eminim. Allah'ıma güveniyorum çünkü. O gün nasıl bir gün olur, ben nerde olurum yaşayıp göreceğiz. Artık beklemektende çok sIkIldım. Yerimde sayıyorum sürekli. Tam icraata geçerken durduruluyorum. Sabret deniliyor. Sabrediyorum. Allah için sabrediyorum. Babam için. Hadi bir pireye(!) yorganı yakmayalım. Sabredelim.
Ben çıkıyorum kızlar. Yarım saat sonra eve gideceğim. Görümcemde gelsin bakalım.
Eşimin beni bu hallere soktuğuna şuan inanamıyorum. Filmlerde izlediğim, etraftan duyduğum herşeyin aynısını birebir ben yaşıyorum. Kendi aile yapımıza bunları yakıştıramıyorum. Böyle bir adamla evliliği seçip ailemize bunları yaşattığım için çok üzgünüm.
Gelişmeleri yazarım, dualarınızı eksik etmeyin.
canım burda o kadar sorun okudum ve ben de o kadar şey yaşadımki senin eşinin yaptığı çok masumca geldi bana açıkcasıyani sonuçta yazdıklarında bir müstehcenlik yok sadece arkadaş gibi konuşmuş tabii yanına bırakma ama bu kapıyı çekip çıkacak bir mevzu değil inan bana. birde şunu anlamıyorum insanlar hangi sorunu yazsa boşan kurtul diyolar. burada bazı insanlara bende bunu söyledim ama gerçekte problemleri olan insanlardı. eşine bulduğun dosyaları tek tek göster ve gözünü korkut biraz küs ama daha fazlası inan abartı olur bence sonucta herşeyin bu güne kadar çok iyi gittiğini yazmışsın. İnşallah hep iyi gider.
Bu arada aldattigini ispat edebilirim. Bu konuyu actigimda bahsettigim gibi benden gizledigi bir mail adresi vardi.
Orda mail adresini bulduktan bir zaman sonra sifresini degistirdim. Olurda mailleri yok eder, sonra suclu ben olurum diye.
Ama bu yine evlenmeden önce olan seyler. Sevgili ve nisanlilik döneminde olmus hepsi. Yine ayni soru ama bunlari mahkeme kabul eder mi?
Esim en basta tamam ayrilalim diyecek. Beni ciddiye almayacak, lafla söylüyorum zannedecek. Ama is gercege döküldügü zaman kabul etmeyebilir. Birde bununla mi ugrasacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?