- 11 Nisan 2015
- 18
- 10
- 1
- 41
Arkadaşların adına sevindim.Bu arada sizinde yakın çevrenizde de ayrılmış olan arkadaşlarınız vardır, ortak konular olunca yakınlık kurduğunuz. Benim üniversiteden 2 arkadaşımda eşlerinden ayrılmıştı. Bi arkadaşımın çocuğu vardı kreşe giden,yine aynı yaşlarda çocuğu olan biri ile tanıştı evlilik planları yapıyorlar onlar adına çok sevindim.diğer arkadaşım da benimle yakın dönemde ayrıldı şu an çok samimi görüştüğü ciddi planlar yaptığı biri var hayatındaUmarım bundan sonra çok mutlu oluruz, çevre çok önemli bu tarz sağlıklı ilişkiler kurabilmemiz için
Sağol canım inşallah. Darısı herkese olsun. Mutlaka karşına çıkacak ruh eşin biz de o günü heyecanla bekliyoruzCanım ne çok sevindim anlatamam:) umarım beraber üzülüp ağladığımız herkes gün gelir sevinçlerini yazar senin gibi
Bizi hatırlayıp duygularını paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum.
Dilerim bebişine de en kısa zamanda kavuşursun:)
Ne güzel söylemişsin...Sağol canım inşallah. Darısı herkese olsun. Mutlaka karşına çıkacak ruh eşin biz de o günü heyecanla bekliyoruz1 yıl geçti sen o adamdan kurtulalı, gezdin tozdun eğlendin kendini topladın. artık daha dikkatli atarsın adımlarını, hayatına birini kabul etmeyi düşünürsün, kafana uymazsa keser atarsın. Artık senin kuralların geçerli canım
Hiç kulağına geliyor mu bir şeyler, o basit ailesiyle mi yaşıyormuş hala? Eski kaynanan kına yaksın belki yana yakıla gelin arıyordur şimdi pis kadın.Ne güzel söylemişsin...
Kendi kurallarımı ve kendimi unutalı öyle çok olmuştu ki...
Yaralar zamanla kapanır dediklerinde klasik teselli sözleri bunlar diye içimden geçirmiştim ama gerçekten Zaman ilacıymış her şeyin.
Şu an geriye baktığımda o adamın bu kadar çok canımı yakmasına üzülüyorum ve buna izin veren aciz halime...
Neyseki sırtımdaki bu kamburdan kurtuldum. Şimdi güzel günlere bakmak gerekiyor...
Umrumda değil ne yaptıkları. Ortak olan laf taşıyan herkesi hayatımdan çıkarttım. Benimle görüşmeyi tercih edenlere de şart koştum, tek kelime etmek yok onunla ya da ailesi ile ilgili diye...Hiç kulağına geliyor mu bir şeyler, o basit ailesiyle mi yaşıyormuş hala? Eski kaynanan kına yaksın belki yana yakıla gelin arıyordur şimdi pis kadın.
Benim eski eşim öyle inat öyle huysuzdu ki... Asla hatalarını kabul etmeyen özür dilemeyen bir insandı. O sebeple ben hiç ümit beslemedim kalbimde gün olur da özür diler hatasını kabul eder diye... Ve bana ulaşabileceği tüm yolları engelledim...Konunuzu az cok okudum... bu erkek aileleri birakmiyo ogullari evlenince birakinda mutlu olsunlar birakin ya... bende bosanali 6 ay oluyo ve cook zor bizde aile kurbaniyiz esiminde hatalari cok ama ailesinin doldurusuna geldi hep. Simdi yalvariyo ama korkuyorm herssye yeniden baslamaya.. ama sunu soylemeliyimki cok zor bosanmak ben esime cok duskundum o ama yaralar iyilesiyo inanin
Tsk ederim umarim dediniz gibi olurBenim eski eşim öyle inat öyle huysuzdu ki... Asla hatalarını kabul etmeyen özür dilemeyen bir insandı. O sebeple ben hiç ümit beslemedim kalbimde gün olur da özür diler hatasını kabul eder diye... Ve bana ulaşabileceği tüm yolları engelledim...
Gerçi insanız... Biri diğerini bulmak isterse her şekilde bulur.
Boşandığım ilk Zaman'lar ben de düşünmüştüm özür dilese ne olur yeniden barışalım dese ne olur diye....
Geldiğim son nokta şuydu. Bir kere yapan bir daha yapar...
Ama hatasını kabul etmesi de büyük bir şey... Dilerim neyi seçersen seç mutluluk huzur seninle olur
Umarım yeniden üzülmezsin...Tsk ederim umarim dediniz gibi olur
Mrb ben evlenebilir 1 yıl oldu ama 1 gün yüzü görmedim gorumcelerim kaynanam sayesinde evlenmeden melek göründü hepsi yüzüme evlendikten sonra seytanliklari çıktı. Herşey gorumcemin kaprisleriyle başladı evlenmeden once eşimé sorum alana nasıl hitap edeyim dye aramızda 2 yaş var eşim adıyla seslen arkadaş gibi samimi olur dedi bende öyle yaptım .eşimde abla demiyordu nişanlandik aradan 3 ay geçti vay efendim neden abla demiyormusum onu saymiyormusum eşimde benden yana olunca küstü konuşmadı esimle sonra aramalar yalandan ağlamalar.nişanimiz olacak herseye burnunu soktu neden saçımı yaptırmışim neden pahalı bi kıyafet giymiş o makyajını evde yapmış anlayışlı olacakmışim aldigim eşyaya kadar herseye karıştı hep o bilir çok akıllıdır beceriklidir ilkokul mezunu olduğu için ezik görmüş kendini hep önde olma çabası vardı kızda evine giderdik oyun oynardık benden az puan aldığında oyunu bırakır gider surat yapar böyle kıskanç bir insandı eşimle ne zaman onlara gitsek tartışırken her gittiğimde abla demiyorum dye doldurur onu söylerdim bu sefer soğuk söylüyor derdi yani bi türlü yaranamadım düğün oldu bindalli giymeyecekmisim o giymiş fotograf cektirmeyecekmisim o cektirmemis balayına gitmeyecekmisim yazı onlarla birlikte gecirecekmisiz öyle olmadı tabiki.evlendik bi kuruş yardımları dokunmadı ne yaptılarsa razı oldum fazlasını istemedim ama kötü oldum evlendik 1 ay geçmeden babası geldi annesiyle babası ayrılardi.eşim gecede calisiyo hergün evde olmuyo benim anlayışlı kayın pederim 1 ay olmadan toplamış bavulunu gelmiş evin yedek anahtarını çıkarmış kafasına göre girip çıkacak eşimde rahatsız oldu bu durumdan ablasını aradı uygun bi dille söyleyin yanınıza gelsin daha yeniyiz dye kendisi de istemiyor babasını neymiş kocasının yanında emrediyomus hanımefendiye sonuç olarak ne dedilerse babası biz uyurken girmiş eve bavulu toplayıp anahtari salonun ortasına atıp gitmiş .aradan 3 ay geçti kaynanam annesi gorumcelerim esleri ve çocuklarıyla bize geldiler bu arada kaynanam lada kūsūz gorumcem sayesinde nisan ve düğündeki saçımı yaptırmak ve nişan kıyafeti giymek gibi abartılı davranışlarda bulunduğum için görgusuz ilan etti beni kızı doğru söylüyomuş ne gerek varmış saç yaptırmaya pahalı bi kıyafet giymeye sanki bi kuruş yardımları olmuş ana baba olarak .kendileri beni anlayissizlikla sucladilar düğünde ablalari saçlarını makyajlarini yaptırdı bi kuruş ödemeden çıktılar sen tek başına yapıyosun demediler annem bir tek yaptırdıgi saçın parasini eşimé verdi.neyse bunlar geldiler eve eski konulardan bahsetmedik hiç 1 ay kaldılar bende hastalandilar bi ara yemek yiyemediler meyvalarina kadar soyupta koydum önlerine sonuç yarandimmi tabiki hayır siz memlekete dönün bi güzel babanızà beni kotuleyin annesine kötü davranışım hoşgeldin dememisim onlar varken annemi çağırmışim halbuki annem hoşgeldin demek için geldi yanlarına ama anlayan kim insan fesat olmasın. Sonra babası babamı arıyor beni saygısızlıkla sucluyo gorumcemi arıyorum neden böyle yaptiniz dye sen kimsin bana hesap soramazsin dyo kaynanami diger gorumcemi arıyorum teli açmıyor yaz tatili oldu eşim memlekete gidecez kırgınlık bitecek dedi gittik gorumcelerim gittimiz günden beri bosanmaktan bahsediyorlar eşim bana sarılsin böyle iyi gorunenlerden korkacan boşanıyolar hep boşanmaya yknelikti sözleri eşimle yanlız bi yere gitmemi istdmezler hep onlarla olcak mangallarini yapacaz kızını pofpoflayacaz gezdircez bi gün denize gidecez gelmek istemediler biz yanlız gittik dye yapmadigini bırakmadılar eşim beni enistesinden kıskandıgi iftirasini bile attı neymiş var neymiş yok bi poşete koyup kovdular bizi düğün albumumuze varana kadar babasına gittik kalmaya babası kızları yüzünden ayrıldıklarını söyledi onları kötüledi evimize döndük babalarıyla konusmuslar bAbasıyanık bize geldi başladı kabahatlerimi anlatmaya ben komşunun çocuğuyla facede fotoğraf koymuşum onun torunlarını sevmemisim onu istememisim kaynanam lari istememisım biraz birikmiş param vardı gorumcem lere vercekmisim ortak ev alcakmisiz vermemişim biz evlenirken eşimé arabayı benim üstüme yap bosaniriz yarısı bana gitmesin dememiş geldi önüme diz çöktü ceneme kadar girdi kerizmiyiz biz dye bağırmaya beni kollarımda tuttu salladı eşimde yanımda dediği tek şey sakin ol baba kaynanam gorumcem ler ariyolar dört koldan bosamadan gelme dye.eşimi tembihliyo her ay faturam ona postalanacakmis ailemle gorusmeyecekmisim arada baskin yapacakmis bizden birini gorurse kapi disari edecekmis ertesi gün ailem geldi ben böyle dünür görmedim böyle gelin görmedim alın kızı gidin dedi kovdu beni götürmek istediler gitmedim sen karar veremezsin biz istersek ayrılıriz benim evim burası dedim sonra annemin üstüne yürüdü kardeşlermle tartıştı sonra ailem gitti kayinpederimde gitti bu arada gorumcelerim rahat duruyo tabi analarıni babalarını dolduruyorlar. Hepsi eşimin telefonunu engelledi annesini arıyorum açmıyor sırf birbirimize düşüp kavga edelim diye eşimelde tartışıyoruz annemi babamı idare edemedin dye babası gelir 3 ay kalır annesi sülalesi gelir aylarca kalır babam bi kere geldi evime annem iki sefer bir buçuk senede ama yok onlar gelecek hizmet edilecek bizden Biri gelince kiyaMet kopuyor bi gün eşim yine aradı annesini acMaxi sonra msj atmış arama dye bende bosanmamizimi istiyo sor dedim cevap aynen öyle bana saygısı sığır yazmış teli aldım eşimden habersiz cevap yazdım dolmuştum artık bir aylik gelinim görgusuz yaptiniz ne yaptım Size bu kadar dedim hiç mi iyiliğim dokunmadı yuva yıkmak kolay yikmayacam ancak eşim istemezse giderim dedim senmisin bunu diyen onun seni sevdiginimi saniyosun sana acıyor oraya yuvamı dyo sun köpeklerin de var yuvası sen köpek bile değilsin köpekler istenmedigi yerde durmaz kan emici vampir mahluksun eşimé gösterdim mesajlari kızmış annesine sonra kayinpederimde başladı tehditler yagdirmaya bana dünyanın en kötü acısını tattrcakmis bi süre konuşmama kararı aldık ailesiyle eşim ben konuşmuyorum dye o da benim ailemle konuşmuyo ama hep bi huzursuzluk oluyo buraya gelemiyolar dye allaha havale ettim hepsini bana söylediklerini kizlarindan göstersin allahım bizi ayırmaya calisiyo kizlarindan görsün benim psikolojimi bozdjlar allah yaptıklarını yanlarına koymasın seneye gidecem ama nasıl bakacak o laflara sonra yüzüme merak ediyorum
Esim ablalariyla konuşmuyo şu An annesiyle babası da engellemiş eşimi yalvarıp yakar barıştı onlarla annem babamla küs kalamamayiz yüzüne tukurseler sesini çıkarma diyo düzelir dye bakıyorum ama her yaptığım suç ailesinin gözünde bu kadar hakaretten sonra né kadar içten olabilirim onlara karşı .eşimde hiç bişey olmamış gibi davran büyükler diyor
Benim eski nişanlım hala her yerde bana laf sokuyormuş geliyor kulağıma...Keza o annesi de öyle, sinsi eski görümcem de öyle...Allah'ından bulsun hepsi diyorum,benden uzak olsunlar.Yeniden nişanlandığımı duyunca kudurmuş,bu işi bozacağım demiş herkese. Tabii biz sonbaharda nişan yaptık yazın falan evleneceğimi sandı,daha çok vakit var o zamana bakalım neler olur demiş,halbuki apar topar 1 ay içinde evleneceğimi hesaba katmadı,diplere vurmuş şimdi.Evliliğimi bozmaya çalışacak bir hamle yapar mı merak ediyorum,yaparsa kocam onu öldürür ama ortak arkadaşları da çevreyi de ben de hayatımdan çıkarttım..Umrumda değil ne yaptıkları. Ortak olan laf taşıyan herkesi hayatımdan çıkarttım. Benimle görüşmeyi tercih edenlere de şart koştum, tek kelime etmek yok onunla ya da ailesi ile ilgili diye...
Yani hiç bir fikrim yok ne yaptıkları ile ilgili...
Ben Allah'a havale ettim. Allah bilsin, görsün, Rabbim karar versin...
Huzurluyum...
Benim eski nişanlım hala her yerde bana laf sokuyormuş geliyor kulağıma...Keza o annesi de öyle, sinsi eski görümcem de öyle...Allah'ından bulsun hepsi diyorum,benden uzak olsunlar.Yeniden nişanlandığımı duyunca kudurmuş,bu işi bozacağım demiş herkese. Tabii biz sonbaharda nişan yaptık yazın falan evleneceğimi sandı,daha çok vakit var o zamana bakalım neler olur demiş,halbuki apar topar 1 ay içinde evleneceğimi hesaba katmadı,diplere vurmuş şimdi.Evliliğimi bozmaya çalışacak bir hamle yapar mı merak ediyorum,yaparsa kocam onu öldürür ama ortak arkadaşları da çevreyi de ben de hayatımdan çıkarttım..
Oy soluksuz okudum...Mrb ben evlenebilir 1 yıl oldu ama 1 gün yüzü görmedim gorumcelerim kaynanam sayesinde evlenmeden melek göründü hepsi yüzüme evlendikten sonra seytanliklari çıktı. Herşey gorumcemin kaprisleriyle başladı evlenmeden once eşimé sorum alana nasıl hitap edeyim dye aramızda 2 yaş var eşim adıyla seslen arkadaş gibi samimi olur dedi bende öyle yaptım .eşimde abla demiyordu nişanlandik aradan 3 ay geçti vay efendim neden abla demiyormusum onu saymiyormusum eşimde benden yana olunca küstü konuşmadı esimle sonra aramalar yalandan ağlamalar.nişanimiz olacak herseye burnunu soktu neden saçımı yaptırmışim neden pahalı bi kıyafet giymiş o makyajını evde yapmış anlayışlı olacakmışim aldigim eşyaya kadar herseye karıştı hep o bilir çok akıllıdır beceriklidir ilkokul mezunu olduğu için ezik görmüş kendini hep önde olma çabası vardı kızda evine giderdik oyun oynardık benden az puan aldığında oyunu bırakır gider surat yapar böyle kıskanç bir insandı eşimle ne zaman onlara gitsek tartışırken her gittiğimde abla demiyorum dye doldurur onu söylerdim bu sefer soğuk söylüyor derdi yani bi türlü yaranamadım düğün oldu bindalli giymeyecekmisim o giymiş fotograf cektirmeyecekmisim o cektirmemis balayına gitmeyecekmisim yazı onlarla birlikte gecirecekmisiz öyle olmadı tabiki.evlendik bi kuruş yardımları dokunmadı ne yaptılarsa razı oldum fazlasını istemedim ama kötü oldum evlendik 1 ay geçmeden babası geldi annesiyle babası ayrılardi.eşim gecede calisiyo hergün evde olmuyo benim anlayışlı kayın pederim 1 ay olmadan toplamış bavulunu gelmiş evin yedek anahtarını çıkarmış kafasına göre girip çıkacak eşimde rahatsız oldu bu durumdan ablasını aradı uygun bi dille söyleyin yanınıza gelsin daha yeniyiz dye kendisi de istemiyor babasını neymiş kocasının yanında emrediyomus hanımefendiye sonuç olarak ne dedilerse babası biz uyurken girmiş eve bavulu toplayıp anahtari salonun ortasına atıp gitmiş .aradan 3 ay geçti kaynanam annesi gorumcelerim esleri ve çocuklarıyla bize geldiler bu arada kaynanam lada kūsūz gorumcem sayesinde nisan ve düğündeki saçımı yaptırmak ve nişan kıyafeti giymek gibi abartılı davranışlarda bulunduğum için görgusuz ilan etti beni kızı doğru söylüyomuş ne gerek varmış saç yaptırmaya pahalı bi kıyafet giymeye sanki bi kuruş yardımları olmuş ana baba olarak .kendileri beni anlayissizlikla sucladilar düğünde ablalari saçlarını makyajlarini yaptırdı bi kuruş ödemeden çıktılar sen tek başına yapıyosun demediler annem bir tek yaptırdıgi saçın parasini eşimé verdi.neyse bunlar geldiler eve eski konulardan bahsetmedik hiç 1 ay kaldılar bende hastalandilar bi ara yemek yiyemediler meyvalarina kadar soyupta koydum önlerine sonuç yarandimmi tabiki hayır siz memlekete dönün bi güzel babanızà beni kotuleyin annesine kötü davranışım hoşgeldin dememisim onlar varken annemi çağırmışim halbuki annem hoşgeldin demek için geldi yanlarına ama anlayan kim insan fesat olmasın. Sonra babası babamı arıyor beni saygısızlıkla sucluyo gorumcemi arıyorum neden böyle yaptiniz dye sen kimsin bana hesap soramazsin dyo kaynanami diger gorumcemi arıyorum teli açmıyor yaz tatili oldu eşim memlekete gidecez kırgınlık bitecek dedi gittik gorumcelerim gittimiz günden beri bosanmaktan bahsediyorlar eşim bana sarılsin böyle iyi gorunenlerden korkacan boşanıyolar hep boşanmaya yknelikti sözleri eşimle yanlız bi yere gitmemi istdmezler hep onlarla olcak mangallarini yapacaz kızını pofpoflayacaz gezdircez bi gün denize gidecez gelmek istemediler biz yanlız gittik dye yapmadigini bırakmadılar eşim beni enistesinden kıskandıgi iftirasini bile attı neymiş var neymiş yok bi poşete koyup kovdular bizi düğün albumumuze varana kadar babasına gittik kalmaya babası kızları yüzünden ayrıldıklarını söyledi onları kötüledi evimize döndük babalarıyla konusmuslar bAbasıyanık bize geldi başladı kabahatlerimi anlatmaya ben komşunun çocuğuyla facede fotoğraf koymuşum onun torunlarını sevmemisim onu istememisim kaynanam lari istememisım biraz birikmiş param vardı gorumcem lere vercekmisim ortak ev alcakmisiz vermemişim biz evlenirken eşimé arabayı benim üstüme yap bosaniriz yarısı bana gitmesin dememiş geldi önüme diz çöktü ceneme kadar girdi kerizmiyiz biz dye bağırmaya beni kollarımda tuttu salladı eşimde yanımda dediği tek şey sakin ol baba kaynanam gorumcem ler ariyolar dört koldan bosamadan gelme dye.eşimi tembihliyo her ay faturam ona postalanacakmis ailemle gorusmeyecekmisim arada baskin yapacakmis bizden birini gorurse kapi disari edecekmis ertesi gün ailem geldi ben böyle dünür görmedim böyle gelin görmedim alın kızı gidin dedi kovdu beni götürmek istediler gitmedim sen karar veremezsin biz istersek ayrılıriz benim evim burası dedim sonra annemin üstüne yürüdü kardeşlermle tartıştı sonra ailem gitti kayinpederimde gitti bu arada gorumcelerim rahat duruyo tabi analarıni babalarını dolduruyorlar. Hepsi eşimin telefonunu engelledi annesini arıyorum açmıyor sırf birbirimize düşüp kavga edelim diye eşimelde tartışıyoruz annemi babamı idare edemedin dye babası gelir 3 ay kalır annesi sülalesi gelir aylarca kalır babam bi kere geldi evime annem iki sefer bir buçuk senede ama yok onlar gelecek hizmet edilecek bizden Biri gelince kiyaMet kopuyor bi gün eşim yine aradı annesini acMaxi sonra msj atmış arama dye bende bosanmamizimi istiyo sor dedim cevap aynen öyle bana saygısı sığır yazmış teli aldım eşimden habersiz cevap yazdım dolmuştum artık bir aylik gelinim görgusuz yaptiniz ne yaptım Size bu kadar dedim hiç mi iyiliğim dokunmadı yuva yıkmak kolay yikmayacam ancak eşim istemezse giderim dedim senmisin bunu diyen onun seni sevdiginimi saniyosun sana acıyor oraya yuvamı dyo sun köpeklerin de var yuvası sen köpek bile değilsin köpekler istenmedigi yerde durmaz kan emici vampir mahluksun eşimé gösterdim mesajlari kızmış annesine sonra kayinpederimde başladı tehditler yagdirmaya bana dünyanın en kötü acısını tattrcakmis bi süre konuşmama kararı aldık ailesiyle eşim ben konuşmuyorum dye o da benim ailemle konuşmuyo ama hep bi huzursuzluk oluyo buraya gelemiyolar dye allaha havale ettim hepsini bana söylediklerini kizlarindan göstersin allahım bizi ayırmaya calisiyo kizlarindan görsün benim psikolojimi bozdjlar allah yaptıklarını yanlarına koymasın seneye gidecem ama nasıl bakacak o laflara sonra yüzüme merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?