Evliliğimiz pisi pisine bitti

okadar kırıcı ki tartışmaya girmemek elde değil ama haklısın beni daha da çileden çıkarmasına izin vermemem gerek. Kızlar lütfen benim için dua edin Allah tez zamanda hakkımda hayırlısını versin.

Allah'ım tez zamanda hepimiz için hayırlısı versin.
Yüzümüz gülsün, tertemiz yarınlarımız olsun, Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bulduğum 2 güzel söz var. Sizlerle paylaşmak istedim.
1. Si hepimizin öküzlerine, 2. Si özellikle benim eski kocam olan öküze gelsin 😊😊😊

Edeceğim canım senin için, birbirimize dua edelim, birlikten kuvvet doğar:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Benim çalıştığım yerde dile düşmek falan olmadığından rahatım, çok anlayışlılar.
Sık dişini o zaman canım, herşey güzel olacak.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

İsin icinde baska bi is var canim ailesinin zoruyla mi oldu acaba ayrilik.Ama koskoca adam baskasinin lafiyla hareket ediyosa pess..Cok uzuldum Allah yardimcn olsunn

Bu da benden kızlar.. Güçlü olmaktan başka çaremiz yok bizim. Biz kadınız, nariniz, çabuk incinir, çabuk kırılırız. Ama bilmedikleri birşey var kadınların yüreği başka atar, bir başka güç taşır. Ne kadar düşerse düşsün, kadın dimdik kalkar yeniden düştüğü yerden. O yüzden Allah hayrı gösterene kadar sabır...

İsin icinde baska bi is var canim ailesinin zoruyla mi oldu acaba ayrilik.Ama koskoca adam baskasinin lafiyla hareket ediyosa pess..Cok uzuldum Allah yardimcn olsunn

Tatlım bence anneme iftira attığı için işin aslı bir daha annemin ve benim yüzüme bakamayacağı için ailesinin de gazına gelerek böyle yaptı.
Zaten çapkın bir adamdı. Başkası da olabilir... Her neyse ne... Sonuç adam terbiyeSiz öküzün tekiydi.
İnşallah Allah bundan sonra hayırlı yazılar yazar bana... Bize... Hepimize...

Nefret ediyorum su kaynanalardan Yaaa.boşver canım hic üzülme anladığım kadarıyla esin zaten annesiyle evliymis senle değil.gitsin yaşasın annesinin dizinin dibinde.dünyanın sonu değil ya hayatini yasa hic olmadığın kadar farklılık yap kendinde ve bir gece uyumadan önce herşeyi unutup sıfırdan başlayacağına karar ver ve sabah kalktığında da esin aklına gelirse yüzünden o aşağılayıcı gulumseyi eksik etme kendi kaybetti de hayata başla..

Bayıldım buna 😊
İyi ki varsınız canım arkadaşlarım. Bakın ne güzel birbirimizin yaralarını sarıyoruz.
Ben ama bugün yaptığım güzel şeyleri anlattım size. Toparlamak için bunları da yapmalıyız.
Siz neler yaptınız bugün mutlu olmak için 😊

Dediğin gibi o annesi ve kızkardeşiyle evliydi zaten... Ne hakediyorlarsa Allah onu versin onlara bundan sonra. Ve gelen gideni aratırmış. Rabbim onları öyle bir cezalandıracak ki mumla arayacaklar beni...
Dediğin gibi ben yepyeni Tazecik hayatımı kurmaya çalışıyorum.
Güzel arkadaşlarımla hepimiz tertemiz sayfalara merhaba diyeceğiz 😊

Haklısın canım kuyuya bi taş attı sonra baktı çıkaramayacak işi pişkinliğe verdi belki de gerçekten parayı bulamadı başta suçladı sizinkileri sonra para çıktı ortaya utandı denedim sizi dedi. Sonuçta Allah onu öyle bir oyuna getirmişki her ne olduysa kendi çöplüğünde kendi hatası yüzünden boğulacak. Bir gün herşey dank edecek ama sen onun yanında olmayacaksın. Rabbim seni tez kurtarmış onun elinden. Bundan sonra da inş. güzel bir kapı açar sana. Tüm acılarını unutturur inş. Rabbim güzel gönlüne yakışır bir eş ve aile versin. Bundan sonraki imtihanlarını kolay eylesin.

Dualarda buluşuyoruz kızlar.

Ben pek bişey yapamadım bugün ya. Bi işe bi size anca yetişiyorum :) Yalnız senin önerdiğin kitabı buldum onu sipariş vereceğim de kredi kartı eşimin ek kartı. Ne yapsam bilemedim

Amin işallah canım. sunu hiçbir zaman unutma kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz Rabbim senin ahinı onlardan mutlaka çıkartır ya bu dünyada ya öteki tarafta

Ya yazdığını okuyup şöyle bir bakınca gerçekten benimki annesiyle daha bi evli gibi. Biz aynı evde yaşayan iki kişi gibi dururken o annesinin dizinin dibinde sürekli onunla sohbet muhabbet, onunla gezmeler yemeklere götürmeler falan. Cidden bu annesiyle evli :) Yani araya giren ben olmuşum kara kedi ben ehehhe :))

Ne kadar güzel ne kadar içten bir dua bu 😊
Rabbim kimsecikleri dermansız dertlerle sınamasın. Bende bu ara okuduğum güzel şeyleri sizinle paylaşmak isterim 😘

Ben pek bişey yapamadım bugün ya. Bi işe bi size anca yetişiyorum :) Yalnız senin önerdiğin kitabı buldum onu sipariş vereceğim de kredi kartı eşimin ek kartı. Ne yapsam bilemedim

Ekstrede detayı aynı kitabın adını görebileceğini sanmıyorum. Sadece sitenin adını görür, rahat ol prenses😊
Bize de yaz işini de yap ama senden ricam eve gittiğinde güzel bir duş alıp güzelce kremle kendini...
Özellikle ayaklarının altına masaj yaparak krem sürmeni tavsiye ederim. Enerji merkezlerimiz ayak tabanımızda olduğu için hem seni rahatlatacak hem de kendini sağlıklı hissetmeni sağlayacak 😊

Amin işallah canım. sunu hiçbir zaman unutma kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz Rabbim senin ahinı onlardan mutlaka çıkartır ya bu dünyada ya öteki tarafta

Kesinlikle tatlım😊
Canı gönülden inanıyorum buna 😊

Süper tavsiye :) Keisnlikle uyacağım canım :)

Ama eve gidince de bana rahat yok. Fırtına yağmur geliyormuş. Benim iş tavan yapacak pek kendime fırsat ayırmaya vakit bulabileceğimi sanmıyorum ama hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…