Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ah canım ben o gitgelleri ne kadar çok yaşıyorum hala... Bildiğim tek bir şey var ama... Huzur... Paranın alamadığı, kimseciklerin bize vermeyeceği şey. Huzur... Biz istediğimiz izin verdiğimiz kadar bizde olabilecek şey... Huzur...
Son zamanlarda öğrendiğim bir şey var. Allah gerçekten o kadar cömert ki... Hayatımıza giren herkesin yaşadığımız her şeyin bir sebebi var...
Hepsinden bir şey öğreniyoruz aslında. Ben bu kadar kızmama rağmen o iğrenç aileye teşekkür ediyorum tek bir şey şçin. Sahiciliğin ne olduğunu öğrendim onların sayesinde. Adam gibi sevmenin iki dudak arasında olmadığını öğrendim... Kalpte vicdanda bitermiş her şey... Okumakla adam olunmazmış. Bir kez yalan söyleyen her zaman söyleyebilirmiş.
Arkadaşlar dostlar aile çok önemliymiş. Düşerken bizi ilk tutan onlar oluyormuş. Bunun yanında sadece makam peşinde koşup yediği tekneye pislerden insanlarda varmış yanınızda ama bunu anlamak zor zamanlara kalıyormuş....
Düşerken tekme vuranı ve seni tutmayanı unutmamak ama düştüğün anda unuttuklarının sana kucak açmasının ne değerli olduğunu bilmek güzelmiş.
Ve yaşanan iyi kötü her şey bir tecrübeymiş...
Hata ve keşkelere takılmaya gerek yokmuş. O zaman öyle hissetmişiz öyle düşünmüşüz öyle olmuş. Ama geri dönüş için asla geç değil... Kaç yaşında olursak olalım.

İyi ki ben de sizleri tanıdım. İyi ki varsınız. İçimi dökebilmek o kadar güzel ki 😊
Hayatın hep gülen yüzünü görelim en karanlık zamanda bile.
Yaşasın kadın dayanışması 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaşasın KADIN DAYANIŞMASI :)))

Benimki de ailesinin yanında ve eminim ailesi diyorki arama sorma o seni arasın. Zaten ne annesi aradı ne de babası. Arayıp yuvanızı dağıtmayın bile demediler güya hiçbir şeye karışmazlar ya bu duruma da karışmıyorlar akılları sıra.

Ben de sürekli garip ruh halleri içerisindeyim sabah çok kötüyüm sürekli mide ağrılarım var öğleden sonra ise rahatlıyorum ve hala geceleri çok iyi uyuyamıyorum. Ben de hep Allah hakkımda hayırlısını versin diye dua ediyorum. Eğer ayrılmak benim için hayırlıysa bu iş bitsin ama en az yarayı alarak, en az acıyı çekerek. ve biliyorumki o benim üzüldüğümün dörtte biri kadar bile üzülmüyor hatta düşünmüyor. Allah onu da ailesini de nasıl biliyorsa öyle yapsın. İçlerine öyle ateşler düşürsün ki biz nasıl bir beddua aldık desinler.

Ah canım benim beklemek çok acı çok ızdıraplı bilirim. Ama ne ailesi ne kendisi kolay kolay aramaz. Ben evi terkettiğimde kayınvalidem aracı olan birine ilk boşanan onlar mı demiş. eşime de bırak biraz burnu sürtsün kıymetimizi anlasın demiş. Nasıl insan bunlar nasıl bir düşünce yapıları vicdanları var. Allah hidayet versin o da olmazsa ıslah etsin. Ahımızla kavrulsun içleri ciğerleri yansın bizimkini yaktıkları gibi.

Sen çalışıyor muydun? Var mı bi uğraşın? Ailen de yanında değil. Ne yapıyorsun tüm gün? Nasıl geçiyor zaman?

Tatlım senden tek ricam ateşlerin içine de düşsen sakın arama ne olur...

İnan hakkımızda hep hayırlı şeyler olacak zaten😊 içini ferah tut.
Tavsiye ettiğim kitap serisini bir incele derim. En ağır ruh halinde bile bir nefes ferahlatıyor.
Ve üzme kendini diyemiyorum ama ne olur kendini yıpratma.
Yanlız değilsin.

çalışıyorum canım. çok şükür iyi bir mesleğim ve iyi bir işim var. Ailemle aynı şehirde yaşamıyorum ama bu süreçte ailemi yanıma çağırdım şuan benimle birlikteler. Bütün gün iş yerinde olduğum için zaman bir şekilde geçiyor ama kimseyle iletişim kurmamaya çalışıyorum çünkü canım hiç istemiyor. İş, güç, kk bir şekilde zamanımı geçiriyorum. akşamda ailemle televizyon karşısında vakit geçiyor işte. ama dediğim gibi vakit geçiriyorum. ama ne yazıkki aslında geçen zaman değil ömür, yani ömrümden gidiyor, sağlığımdan gidiyor bunun da farkındayım. Üzüldüğüm şey ise onsuz olmak değil, bu kadar emek verip bu halde olmak. Ben hiçbir zaman büyük istekler, talepleri olan bir kadın olmadım ama neden bunları yaşıyorum? beni en çok bu üzüyor. Çok kırılgan ve duygusal bir yapım var onun için de sürekli aklımda sorular. Nasıl olacak, nasıl gidecek, bittiğinde kendimi nasıl toparlayacağım, yeni bir hayat kurabilecek miyim? eski ben olabilecek miyim? devam edersem mutlu olabilecek miyim? yaşım da geçiyor bi taraftan onu da düşünüyorum. Tüm bunları düşünüyorum sonra da diyorumki mevlam neylerse güzel eyler, inşallah hakkımda en hayırlısını nasip eyler.

Bak haddime düşmez ama kızıyorum sana... Aynı şeyleri yaşadım ben tatlım. Ve sana söyleyeceğim en önemli sır ne biliyor musun? Seni şu an en çok yıpratan şey belirsizlik.
Bu belirsizlik çözülmeye başladıkça inan daha da rahatlayacaksın.
İçini ferah tut... Rabbim ne bilirse neyi uygun görürse en hayırlısı odur...
Bizim için en hayırlı kader yazıldı. En kötüyü görelim ki en güzellerin kıymetini bilelim canım kardeşim.
Ne olur süslen kendini ihmal etme...
En kıymetli şey biziz...
Ne olur temiz tut kalbini. Öpüyprum seni. Her zaman birlikteyiz unutma😘

İnanın aynı hisleri yaşayıp, aynı acıyı çekiyoruz. Yazılanlarda kendimi gördüm sanki...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Çok tatlısın demeden geçemeyeceğim:)

Çok tatlısın demeden geçemeyeceğim:)

👭hepimiz çok tatlıyız😘
İnşallah her şey hepimiz için çok çok güzel olacak 😊
Bu zamana kadar evliliklerimizde yaşadıklarımız sadece demoydu.
Asıl güzellikler bundan sonra😘😘😘

Ya gerçekten çok tatlısın:)
Yüzüme bir gülümseme kondurdun:)
Senin gibi bir kadını kaçıran ancak salaktır canım. Çok mutlu olacaksın emin ol. 😘😘

Aynı şeyi ben geçirdim aklımdan. Bu kadını kaçıran adamın aklından şüphe ederim.

Kaç kadın bu kadar pozitif bakar da dünyanın en mutsuz insanlarının yüzüne dahi gülümseme kondurabilir.

Aptal bu erkekler!

Biz çok şanslıyız canım. Bak işimiz gücümüz yerinde. Kimseye muhtaç değiliz Elhamdulillah. İnancımız da var yeni ve güzel bir hayata dair. Güçlüyüz Şu an yaşadıklarımız sadece birer adım. Cizi22'nin de dediği gibi bunlar demo. Akıllanıyoruz, bakış açımız değişiyor, insanları tanıyoruz. Ha çok yıpranıyoruz, üzülüyoruz, bizden de çok şey gidiyor ama bizi biz yapan da yaşadıklarımız. Ailemiz yanımızda, etrafımızda bizi anlayan insanlar var, bizi oyalayacak uğraşlara sahibiz. Şu an çok sıkıntılar yaşıyoruz, çoğu zamanda kendimizi kaybedip ümitsizliğe kapılıyoruz ama ben biliyorum ve gerçekten inanıyorum hepimiz çok daha güzel bir hayatı hakediyoruz ve bu hayatı tırnaklarımızla kazıyarak elde edeceğiz. İllaki bize değer verecek insanlar da vardır bu dünyada. Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın bizi; işin, gücün, eşin ve onun ailesinin...

Mevlam neyler! Neylerse güzel eyler! Ya Sabır güzel arkadaşım. (Yazdıklarım aynı zamanda kendime de :) )

Değil mi ama:)

Hepinize çok teşekkür ediyorum:)
Hepimiz çok kıymetliyim ve hepimiz eşsiziz😊
Ben eminim ki hepimizi yaşadıklarımız yıprattı, zorladı, içimizdeki çocuğa zarar verdi...
Ama inanın bana hayatımızdaki arada kaldığımız noktalar netleştikçe hepimiz bir çiçek gibi açacağız yeniden 😊
Hep gülelim kızlar. Tüm zorluklara...
Mesela Zor bir işe başlama süreci beni bekliyor. Bunu biliyorum. İş yerimde eski eşimde çalışmıştı bir süre ve herkes onu da tanıyor. Bu sebeple boşanma ve sebeplerle ilgili bir dolu soru olacak döndüğümde...
Ama ne farkeder ki?
Ben ne kadar malzeme verirsem o kadar konuşabilirler. Ben yıkılmamış görürsem acıyamazlar ya da aptal niyetlerine malzeme olmam.
Hepimiz için bu şekilde kızlar😊
Gülümsemelerimiz hep kalbimizden aksın yüzümüze gözümüze.
En güzel makyajımız gülümseyen gözlerimiz. Unutmayın hiç kimse gamlı bir baykuşla vakit geçirmek istemez. Biz enerjimizi temiz duygularımızı yansıtalım ki hep bizim gibiler olsun etrafımızda.
Deniz kenarında kahvaltı yapıyorum şu an. Hafif esintiyi, tertemiz güneşi ve mis gibi havayı gönderiyorum sizlere...☀️🌴😘👭
Hayat dünyada bize sınav olarak gönderilmiş tüm zorluklara rağmen çok güzel ve biz çok özeliz💋

Kızlar hamile değilim artık kesin net. Az önce adet oldum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.

Hayırlısı olsun tatlım😊
Rabbim en hazır olduğumuz zamanda her birimize savaşçı bir anne olmayı nasip etsin😊

Kıvırcık saçlı bir kızım olsun istiyorum hep🙏

Ay ben de. Kumral ve kıvırcık saçlı akça pakça bir kız çocuğu :) En çok da eşimden olsun istiyordum ama Allah onları bildiği gibi yapsın.

Bu arada aklıma geldi kayınvalidem torun torun diye yanıp tutuşur bana bi torun vermediniz der. Bir gün senin torunun var ya anne kızların dedim bana ne dese beğenirsiniz. Onlar elin torunu benim değil benim torunum oğlumun çocukları olacak dedi. Nasıl bir kafa yarabbim bu. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…