Evliliğimiz pisi pisine bitti

Herşeyin hayırlısı, doğru adamdan yaparsın güzelim:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Önce şu yanlış adamı bi dokuz doğurtalım bakalım. Aklıma koydum donuna varana kadar alıcam mahkemede Çok mu zalimce oldu ya da yüksekten mi attım ki :/ Ama denicem ne var dimi :))

Afedersin ama kayınvalidene salak demek istedim. Ne yani o zaman kızları da onun evladı değil.
Senin eşin ciddi anlamda benim eski eşimin aynısı...
Allah yardımcımız olsun...
Ben inanıyorum kıvırcık bir kızım olacak günün birinde... Ama o aileye mahkum kalmayacağım için seviniyorum. Çünkü annesi elini beline koyup konuşan bir kadındı, çocukla ilgili herhangi bir şeyden ötürü onlarla bir ömür yüz göz olmayı istemezdim.
Kocamı çok sevdim ama o annesini ve ailesini daha çok sevdi...
Bundan sonra kim bana kıymet verirse onun yanındayım, benim yanımda da bana kıymet verenler olsun😊
Aman aman ne atarlı oldum be 😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önce şu yanlış adamı bi dokuz doğurtalım bakalım. Aklıma koydum donuna varana kadar alıcam mahkemede Çok mu zalimce oldu ya da yüksekten mi attım ki :/ Ama denicem ne var dimi :))

Haha süpersin tatlım😊
Kızlar unutmayın aldatma olmadıkça mahkeme boşanma davalarında her zaman kadını haklı buluyor ve maksimumu alabiliyorsunuz 😊

Yap yap güzelim:) hiç zalimce değil. Sürünsüüün:)

Yap yap güzelim:) hiç zalimce değil. Sürünsüüün:)

Zalimlik bize yapılanlardı...
Bundan sonra bizim yapacağımız hiç bir şey zalimde değil 😊
Dediğim gibi kadın aldatmadıkça mahkeme hep kadını haklı buluyor boşanma davalarında

benim kocam gerçekten tam bir öküz. size yazdıktan sonra mesaj atmış tekrar ne zaman görüşücez diye. Adam yaptıkları için özür dileyeceğine hala beni suçluyor. yine kavga ettik hem de mesajlarla. artık çok bunaldım. Rabbim tez zamanda hakkımda hayırlısını versin.

Peki ne için görüşmek istiyordun, diye sordun mu? Öfke öfkeyi doğuruyor bu bir gerçek. Sakin ol, herşeyin hayırlısı olacaktır inşallah.

Peki ne için görüşmek istiyordun, diye sordun mu? Öfke öfkeyi doğuruyor bu bir gerçek. Sakin ol, herşeyin hayırlısı olacaktır inşallah.

ben bir süre ayrı kalmak istiyorum demiştim 3-4 gün aramadı şimdi onun için mesaj atmış ne zaman görüşelim diye. Ama yine kavga ettik. Ben haksızmışım olanlarda. ben ondan özür dileyecekmişim. Adamın hala karımı geri kazanayım diye bir uğraşı yok. Barışmak istiyor ama uslunu ve tarzı o kadar çirkin ki iyice herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor.

Bence de öncelikle sakin olmalısın.
Seninle beni şu sebepten ötürü çok kırdığın için görüşmek istemedim bir süre, eğer beni biraz olsun anlayabilmiş durumdaysan görüşelim, eğer hala anlatamadıysan biraz daha birbirimize zaman tanıyabiliriz diyebilirsin.

Al benimkini vur seninkine. Ben anlamıyorum bizim bu erkeklerin anaları mı bir babaları mı? Nasıl bu kadar benzeyebiliyorlar öküzlükte şaşırdım.

Face te dolaşıyordum kim napıyo nerde diye evli kuzenlerim ve arkadaşlarım hep eşleriyle mutlu mesut fotolar paylaşmış. Onların mutluluğunda gözüm yok Allah daim etsin inş. Ama biz neden böyle olduk ki (

Face te dolaşıyordum kim napıyo nerde diye evli kuzenlerim ve arkadaşlarım hep eşleriyle mutlu mesut fotolar paylaşmış. Onların mutluluğunda gözüm yok Allah daim etsin inş. Ama biz neden böyle olduk ki (

Dün aynı şeyleri ben de düşündüm. Bakmıyorum artık.
Mutsuzluk veriyor, gözüm yok tabi herkes mutlu olsun. Ama şu ruh haliyle kaldıramıyorum işte. Hiç bakma.

Sakın üzülme.
Sakın isyan etme tatlım.
Unutma şu an yaşadıklarımız sadece demo 😊
Ayrıca o facedeki fotolara sakın kanma. Ben ne fotolar koyuyordum face ama birbirimizi yiyorduk. İçi seni dışı beni yakar misali...
Gün gelecek içten gülümsemeyle çekilmiş tek bir poz koyacağız oralara... Yanımızda bizi gerçekten seven sahiplenen adamla... Ve sonsuza kadar kalbimizi ısıtacak o fotograf...
Üzmüyoruz kendimizi tamam mı😊

Sakinliğini muhafaza et, tartışmaya girme. Kızgınlığına yenilme, zaten acı çekiliyor, bazen sessizlik daha iyidir.
Sen sakin oldukça duymak istediklerini duyacakmışsın gibi geliyor bana.

Eve gidince hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. Tabi ev bana kalırsa

Sonsuza kadar diye birşey yok canım malesef, hayat bana kimseye güvenmemem gerektiğini bu olayla öğretti. Kimseye güvenmem bundan sonra, tetikte olmak daha iyi diye düşünüyrm. Birdaha böyle yıkılmamalıyım, asla.

Üzülmek yok üzülmek yok ...

Hepsi geçecek, geriye baktığımda oh dicem kurtuldum kafam rahat. Az kaldı az sabır

İşteysen geç tuvalete ağla, ben öyle yapıyorum.

İş yerinde olmaz. Burada daha da bi dik gözükmeliyim. Kimsenin diline düşmek istemiyorum.

İşteysen geç tuvalete ağla, ben öyle yapıyorum.

Ağlayın rahatlayın kızlar... Cidden ağlamak güzel bir terapi oluyor.
Kimseye %100 güvenelim demiyorum zaten size kızlar. Her zaman tedbirli olacağız. Ama bu ilişkimizde yaşadığımız güvensizlikleri hayal kırıklıklarını yeni ilişkimize taşımamalıyız.
Yeni başlangıçları güzellikleri hakediyoruz 😊
Kalbi ve kendi güzel arkadaşlarım, yepyeni güpgüzel gelecekler bizi bekler 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…