Kızlar hamile değilim artık kesin net. Az önce adet oldum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.
Herşeyin hayırlısı, doğru adamdan yaparsın güzelim:)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ay ben de. Kumral ve kıvırcık saçlı akça pakça bir kız çocuğu :) En çok da eşimden olsun istiyordum ama Allah onları bildiği gibi yapsın.
Bu arada aklıma geldi kayınvalidem torun torun diye yanıp tutuşur bana bi torun vermediniz der. Bir gün senin torunun var ya anne kızların dedim bana ne dese beğenirsiniz. Onlar elin torunu benim değil benim torunum oğlumun çocukları olacak dedi. Nasıl bir kafa yarabbim bu. :/
Önce şu yanlış adamı bi dokuz doğurtalım bakalım. Aklıma koydum donuna varana kadar alıcam mahkemedeÇok mu zalimce oldu ya da yüksekten mi attım ki :/ Ama denicem ne var dimi :))
Önce şu yanlış adamı bi dokuz doğurtalım bakalım. Aklıma koydum donuna varana kadar alıcam mahkemedeÇok mu zalimce oldu ya da yüksekten mi attım ki :/ Ama denicem ne var dimi :))
Yap yap güzelim:) hiç zalimce değil. Sürünsüüün:)
benim kocam gerçekten tam bir öküz. size yazdıktan sonra mesaj atmış tekrar ne zaman görüşücez diye. Adam yaptıkları için özür dileyeceğine hala beni suçluyor. yine kavga ettik hem de mesajlarla. artık çok bunaldım. Rabbim tez zamanda hakkımda hayırlısını versin.
Peki ne için görüşmek istiyordun, diye sordun mu? Öfke öfkeyi doğuruyor bu bir gerçek. Sakin ol, herşeyin hayırlısı olacaktır inşallah.
ben bir süre ayrı kalmak istiyorum demiştim 3-4 gün aramadı şimdi onun için mesaj atmış ne zaman görüşelim diye. Ama yine kavga ettik. Ben haksızmışım olanlarda. ben ondan özür dileyecekmişim. Adamın hala karımı geri kazanayım diye bir uğraşı yok. Barışmak istiyor ama uslunu ve tarzı o kadar çirkin ki iyice herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor.
benim kocam gerçekten tam bir öküz. size yazdıktan sonra mesaj atmış tekrar ne zaman görüşücez diye. Adam yaptıkları için özür dileyeceğine hala beni suçluyor. yine kavga ettik hem de mesajlarla. artık çok bunaldım. Rabbim tez zamanda hakkımda hayırlısını versin.
Face te dolaşıyordum kim napıyo nerde diye evli kuzenlerim ve arkadaşlarım hep eşleriyle mutlu mesut fotolar paylaşmış.Onların mutluluğunda gözüm yok Allah daim etsin inş. Ama biz neden böyle olduk ki (
Face te dolaşıyordum kim napıyo nerde diye evli kuzenlerim ve arkadaşlarım hep eşleriyle mutlu mesut fotolar paylaşmış.Onların mutluluğunda gözüm yok Allah daim etsin inş. Ama biz neden böyle olduk ki (
ben bir süre ayrı kalmak istiyorum demiştim 3-4 gün aramadı şimdi onun için mesaj atmış ne zaman görüşelim diye. Ama yine kavga ettik. Ben haksızmışım olanlarda. ben ondan özür dileyecekmişim. Adamın hala karımı geri kazanayım diye bir uğraşı yok. Barışmak istiyor ama uslunu ve tarzı o kadar çirkin ki iyice herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor.
Dün aynı şeyleri ben de düşündüm. Bakmıyorum artık.
Mutsuzluk veriyor, gözüm yok tabi herkes mutlu olsun. Ama şu ruh haliyle kaldıramıyorum işte. Hiç bakma.
Sakın üzülme.
Sakın isyan etme tatlım.
Unutma şu an yaşadıklarımız sadece demo 😊
Ayrıca o facedeki fotolara sakın kanma. Ben ne fotolar koyuyordum face ama birbirimizi yiyorduk. İçi seni dışı beni yakar misali...
Gün gelecek içten gülümsemeyle çekilmiş tek bir poz koyacağız oralara... Yanımızda bizi gerçekten seven sahiplenen adamla... Ve sonsuza kadar kalbimizi ısıtacak o fotograf...
Üzmüyoruz kendimizi tamam mı😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eve gidince hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. Tabi ev bana kalırsa
Sakın üzülme.
Sakın isyan etme tatlım.
Unutma şu an yaşadıklarımız sadece demo 😊
Ayrıca o facedeki fotolara sakın kanma. Ben ne fotolar koyuyordum face ama birbirimizi yiyorduk. İçi seni dışı beni yakar misali...
Gün gelecek içten gülümsemeyle çekilmiş tek bir poz koyacağız oralara... Yanımızda bizi gerçekten seven sahiplenen adamla... Ve sonsuza kadar kalbimizi ısıtacak o fotograf...
Üzmüyoruz kendimizi tamam mı😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşteysen geç tuvalete ağla, ben öyle yapıyorum.
İşteysen geç tuvalete ağla, ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?