Evliliğimiz pisi pisine bitti

Canım mutlu oluruz birgün muhakkak.
Kızıma benim hüznüm, hiç böyle olsun istemezdim. Üvey anne- üvey baba... Neler geliyor aklıma neler... Beynim kalbim beni rahat bırakmıyor, hiçbirşey canım istemiyor, silkinesim bile yok. Bir tek kızımın yanında gülücüklerimi salıyorum, o birşey anlamasın diye...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kızm 3 yaşına girecek nerdeyse canım.

Ağzından bal akanın afedersin kıçında iğne olur ... Bugün başka yarın başka nasıl olabiliyor insan ben anlamıyorum hele ki işin içine evlilik girince. Hayırlısı olsun hakkınızda. Kader bazı şeyler..

Valla öyle bir oluyor ki kardeşim. Allah seni bizim yaşadığımız gibi zor sınavlarla sınamasın... Yaşadıklarına dönüp bakıyorsun da benim başıma mı gelmiş bunlar diyorsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızm 3 yaşına girecek nerdeyse canım.

Prensesini öncelikle kocaman öp benim için😊Allah hayırlı yazılar yazsın ona inşallah.
Canım üvey-öz sakın bunlarla kafanı bulandırma şu an...
Inan hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayacağız...

Olmaz anlamında demedim o insanlara sinirlendiğim için diyorum ... Amin duanıza..Rabbim birdaha böyle kötü günler yaşatmasın

Olmaz anlamında demedim o insanlara sinirlendiğim için diyorum ... Amin duanıza..Rabbim birdaha böyle kötü günler yaşatmasın

Valla sinirlenmeyi sen bizde bir görsen😊 valla kimseciklerin başına gelmesin böyle şeyler inşallah

Sağol canım, uyudu çoktan, sabah öpeceğim senin için:)
Hayırlısı canım hayırlısı... Kafam öyle bulanıkki , kendimden bunaldım valla... Keşke aynı şehirlerde olsaydık offf offffffff ... Ellerin vatanı bana yurt oldu offfffff

Dilerim bir gün yüzyüze de görüşebiliriz. Belki ben oraya gelirim belki sen buraya.
Dünyanın neresinde olursan ol kalbim seninle kaderdaşım...

İnşallah canım inşallah:)
Benim de kalbim seninle kaderdaşımm😘😘

İnşallah canım inşallah:)
Benim de kalbim seninle kaderdaşımm😘😘

İş bakıyorum ben de şimdi. Cv mi güncelledim.
Umarım evlenip boşandığımı açıklamak zorunda kalmayacağım düzgün bir iş bulabilirim.
Açıkçası şu an ki işin çok iyi ve müdürümden çok memnunum. Ama dediğim gibi eski eşimde eskiden işyerimde çalıştığı için o kadar çok ortak arkadaş var ki mümkünse yavaş yavaş uzaklaşmak fena olmayacak gibi...

Niye açıklamak zorunda olasın ki?
Ortak arkadaşlar zor tabiki, biraz dur ama orda, senin şu hayat dolu halini görsünler.
Benim işyerimde öyle bir durum yok, nefes alıyrm orda. Konuşuyoruz, dertleşiyoruz.

Malesef Türkiye'de işler böyle olmuyor be canım. İyi niyetliler kadar kötü niyetliler ve dedikoducular da oluyor.
Gerçi ben her şeye hazırlıklıyım. Kimseyi ilgilendirmez yaşadıklarım. Sadece yeni bir iş ortamı ilerleyen dönemde bana iyi gelebilir diye düşünüyorum.
Hem farklı bir şirkette belki daha üst bir pozisyonda iş bulabilirim. Yıllarca çocuk sahibi olacağım diye iş aramadım ama artık kariyerimi de düşünmek zorundayım😊 malum artık müdür kocam yok😜

O kadar saçma bir sebepten kavga ettik ki ama o birikmişlik bizi boşanma noktasına getirdi. Ben hala bir adım beklerken eşim adım attığını zannederek herşeyi mahvetti ve sonrasında söylediği sözlerle işi dönülmez bir noktaya getirdi. Haftaya boşanma detaylarını konuşuyor olacağız. Allah hepimizin halkında hayırlısını versin. Dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizden. Herkese iyi geceler

Kuzucum öncelikle sakin ol. İnan şu an en kötü halin. Adli tatil Eylül'de bitecek. O zamana kadar herhangi bir şey zaten yapamazsınız. O arayana kadar arama ve planlarını yap maddi ve manevi taleplerin ne olacak...
Ve asla yıpratma kendini... Her şey olacağına varacak..

Hahaha:)
Ara güzelim, en iyi işler senin olsun inşallah:)
müdürlüğü kendinin olsun canım,
Bir gram beyni yokmuş onun. Azıcık beyin kırıntısı olsa, senin gibi kadını kaçırmazdı. Zamanı gelince beyin olmayan kafasını da vursun taşlara , onu da parçalasın. Sallandıracaksın bunları... ( tövbe tövbe manyaklaştırıyor böyleleri ınsanı)

Cizii benim iş durumum da senin eşinle olan iş durumuna benziyor biliyorsun. Onun için ben de dün iş başvurusu yaptım 3 tane ve 3 ü de İstanbul :) inşallah iş konusunda da hakkımızda hayırlısı olur

Ahh bu gerizekalı erkekler... Verin elime parçalayayım hepsini sinirim de geçer belki.

Ahh bu gerizekalı erkekler... Verin elime parçalayayım hepsini sinirim de geçer belki.

Ah kızlar biz ancak ahlarımız çıkarsa hırsımızı almış oluruz. Gerçi artık bende hırs pek yok... Ben Allah'a sığındım ve biliyorum ki felaketler bir ömür onun ve ailesinin peşini bırakmayacak...
Ama evet için için diyorsun ki beter olsunlar her an 😬😬😬

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…