Evliliğimiz pisi pisine bitti

cok guzel, cok dogru... karamsar olmayalim, hayat yeni guzellikler, yeni baslangiclarla gulumsesin bize:) ve sukurler olsun herseye... iyiye de kotuye de...

Ay bi içim darlandı bu gece...
Yeni iş bakmaya başladım tatili de fırsat bilip bir yandan...
Siz nasılsınız kızlar bu gece???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım bi akşamdan sabaha nasıl özlüyorum sizi bi bilseniz. Gizlice telden gireyim dedim onda da telim bozuldu Eski külüstür bi kapaklı telefona kaldım (

Canım inş. en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun. İş önemli ortam önemli. Kafa dağıtmaya birebir.

Dün birşey farkettim. Eşim annesinin yanında sanki ortamı yumuşatmaya çalışır gibi bana laf atıyor ama evde yalnız kaldığımızda gayet ters. Sanırım göz boyamaya çalışıyor.

Dün gece duş alamadım telefonla uğraşmaktan bir de benim işim telefonla. Yağmurda da yoğunlaşan bir iş. O yüzden sıkıntılıydım biraz. Ama yine de kendime zaman ayırıp kitap okudum. Sonra da bir güzel uyudum. Görsün ona ihtiyacım yok. Onsuz da zamanım gayet güzel geçiyor.

Desem de her gün gözümün önünde olmasa keşke Yanımdayken daha çok özlüyorum :'(

İnşallah canım inşallah:)
Benim de kalbim seninle kaderdaşımm😘😘

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Hepimiz kaderdaş olduk :) Bu zorlu günleri birbirimize sırtımızı dayayarak atlatacağız inş. Hem aynı ruh halinde olduğumuz için birbirimize rahatça güvenebiliriz :)

Bu arada Sevilcim üzülme aynı şehirde değiliz diye. Durumun zor biliyorum belki bizimkinden bi kademe daha zor. Ama Rabbim büyük. Sana daha fazla güç verecek. Öncelikle çocuğun için verecek zaten :)

Kızlar eğer boşanırsam İstanbul'da olan arkadaşlarla buluşma ayarlayacağım :)) Çaylar benden

Sorma sorma ben de nasıl özlüyorum:)
Çok iyi anlıyorum seni canım, biraz zaman...
Ben bugün daha iyi hissediyorum kendimi, enerjim var en azından.
Dün duşumu aldım, güzelce uyudum. Herşey olacağına varır, sen oluruna bırak. İnşallah hem gönlüne göre olur hem de hayırlıdır...

Sağol canımm:) ortak dertler insanı birbirine yakın edebiliyormuş...
İnşallah güçlü olacağım, gencim güzelim ohhh sefam olsun. O kaybeder. Amaaaan salaklıklarına doymasınlar bizim gibi kadınları kaçırıyorlar:)
Aaa ben de gelmek isterim çaya amaaa...

Canım ne olur güçlü ol. Bak burada birimizin üzüntüsü hepimizi üzüyor. Biz de senin bir önceki aşamandayız. Sevgili eşim ters konuşuyor ama ben henüz sesimi yükseltmedim susuyorum. Eğer karşılıklı bir tartışmaya başlarsak senin şu anki haline geleceğiz ve dediğim gibi evi terk eden ben olacağım.

Gönül ister ki boşanma olmadan anlasınlar hatalarını. Biri balyozla kafalarına vura vura göstertsin gerçeği. Ama bu sadece hayal, ümit. Bu olmuyor. Bunun da en büyük kanıt ve şahidi Cizi22. O yüzden sen güçlü ol, sabırlı ol. Ve cizi22'nin de dediği gibi adli tatil bitene kadar sessiz sakin bekle. Rabbim hakkında ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnş. her şey bir gün yoluna girecek.

Canım Türkiye'ye gelme şansın yok mu? Ailen nerede? Belki temelli İstanbul'a gelirsin hepimiz birbirimize kardeş oluruz :)

Gerçi ben sormadan önce cizi sormuş sana :) Ben aldım cevaplarımı :))

Ohh ne güzel dedin genciz güzeliz hamdolsun işimiz gücümüz var, sağlığımız yerinde. Herşeye yeniden başlamak artık zor değil. Onlar daha çok vuravcaklar kafalarını duvarlara.

Belki gelirsin tatlım hiç belli olmaz :) Kısmet bu. Eğer birlikten içecek çayımız varsa döner dolaşır gelirsin buraya

Çılgınım ben atlar gelirim hahhaha:)
Bakma bu olaylar beni bir acayip yaptı aslında bayılırım gezilere..paris, londra, new york, istanbul... Gittim gezdim. Bundan sonra da yapmam lazım:) hele sizin gibi arkadaşlar olsun kaçar kaçar gelirim. Kim tutar beniiiii

Her zaman ama her zaman bekleriz canım :))

Çılgın ben de senin gibiyim, geçmediğim yer kalmadı bekarken, öğrenciyken... Sonra pinti adam tatile bile götürmedi...
Şimdi gelecek yazın planını yapıyorum, belki hep birlikte bir yerlere gideriz 😬😬😬 sefamız olsun Hahaha....
Çaylar sendense bebeğim kahveler benden, fallar içinde bir bacı bulduk mu çözülür bu iş😊
Istanbulda bir buluşma ayarlıyoruz kızlar o zaman siz biraz daha kendimizi toparlayıp durumunuzu netleştirince...
Muabbetkuşu özlemem çok normal ama canını yakarken ki acıya odaklan... Ben bu hece rüyamda gördüm yine ters ters konuştu sinir etti beni... Hahaha
Aksi adam işte... Annesi babası ve kızkardeşi yine yanındaydı tabii ki giderken...

Genciz güzeliz tertemiz yarınlar bizi bekler😊

Teşekkür ederiz tatlım bu güzel mail için 😘

İyi ki varsınız, birlikten kuvvet doğar derler ya ne kadar doğru. İyi ki buluştuk burda:)
Kaderdaşlarım benim, bu zor günlerimde ilaç gibisiniz bana 😘😘

Deniz kenarındayım şimdi... Denize atıyorum hepimizin sıkıntılarını... Sular alsın götürsün...
Her şey iyi olacak inşallah sadece biraz zaman... Zaman her şeyin ilacı...

Görürsün canım, herşey güzel olacak:)
Canlanalım hadi:)
Dünya bize güzel kızlar, elimiz ayağımız tutuyor. Şükür herşeye...

Ohh ne güzel. Burada da yağmur yağıyor, gök gürlüyor. Şakır şakır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…