Elif şafak I'n aşk romanından Şems in hayatla ilgili söylediği aşağıdaki sözü seninle paylaşmak isterim:
'başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. bütün kapılar kapansa bile, sonunda o sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.'
Ne güzel demiş Şems... Nice cennet bahçeleri var ve Rabbim kimsenin bilmediği patika yollar açacak hepimize...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bi içim darlandı bu gece...
Yeni iş bakmaya başladım tatili de fırsat bilip bir yandan...
Siz nasılsınız kızlar bu gece???
İnşallah canım inşallah:)
Benim de kalbim seninle kaderdaşımm😘😘
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ay canım bi akşamdan sabaha nasıl özlüyorum sizi bi bilseniz. Gizlice telden gireyim dedim onda da telim bozulduEski külüstür bi kapaklı telefona kaldım (
Canım inş. en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun. İş önemli ortam önemli. Kafa dağıtmaya birebir.
Dün birşey farkettim. Eşim annesinin yanında sanki ortamı yumuşatmaya çalışır gibi bana laf atıyor ama evde yalnız kaldığımızda gayet ters. Sanırım göz boyamaya çalışıyor.
Dün gece duş alamadım telefonla uğraşmaktan bir de benim işim telefonla. Yağmurda da yoğunlaşan bir iş. O yüzden sıkıntılıydım biraz. Ama yine de kendime zaman ayırıp kitap okudum. Sonra da bir güzel uyudum. Görsün ona ihtiyacım yok. Onsuz da zamanım gayet güzel geçiyor.
Desem de her gün gözümün önünde olmasa keşkeYanımdayken daha çok özlüyorum :'(
Hepimiz kaderdaş olduk :) Bu zorlu günleri birbirimize sırtımızı dayayarak atlatacağız inş. Hem aynı ruh halinde olduğumuz için birbirimize rahatça güvenebiliriz :)
Bu arada Sevilcim üzülme aynı şehirde değiliz diye. Durumun zor biliyorum belki bizimkinden bi kademe daha zor. Ama Rabbim büyük. Sana daha fazla güç verecek. Öncelikle çocuğun için verecek zaten :)
Kızlar eğer boşanırsam İstanbul'da olan arkadaşlarla buluşma ayarlayacağım :)) Çaylar benden
O kadar saçma bir sebepten kavga ettik ki ama o birikmişlik bizi boşanma noktasına getirdi. Ben hala bir adım beklerken eşim adım attığını zannederek herşeyi mahvetti ve sonrasında söylediği sözlerle işi dönülmez bir noktaya getirdi. Haftaya boşanma detaylarını konuşuyor olacağız. Allah hepimizin halkında hayırlısını versin. Dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizden. Herkese iyi geceler
Bizdeki durum çok abes.
Boşanma kararı aldık almasına ama şuan bir resmi işlem yok. Ne yapmaya çalışıyor ben de bilmiyorum.
Bir de ben yurtdışındayım, ev ipotekli, onun binbir işi var. Ne nasıl yapılacak hiiiiç bilmiyorum. Bu evden bana borç kalsın istemiyorum, başka ev bulmak zaten bir eziyet. Ev almam gerekecek ama fiyatlar fahiş, tek maaşla. O konuları düşünürsem hepten manyak oluyorum. Durumum için işte hasta bitkisel hayatta gibi... Kabloların çekilmesini bekliyor, kalbi durdu...,
gunaydin canim,
bugun daha bir pozitif kalktim:) cok derin dusunmeyecegim artik ( yani uygulamaya calisacagim )
hersey olmasi gerektigi gibi olacak zaten.
turkiyeye donmenin is anlaminda zorluklari olur, kizim babasiyla fazla gorusemez ( kotu olayim diyorum ama kizima kiyamiyorum ne de olsa babasi bunu degistiremem. ) kizimin egitimi burda daha iyi olur... Ailem turkiyede evet,
gitsem evdi falan hic problem olmaz hemen ayarlarlar. Hayirlisi canim ya Allah buyuk, yasayip gorecegiz:)
Sağol canımm:) ortak dertler insanı birbirine yakın edebiliyormuş...
İnşallah güçlü olacağım, gencim güzelim ohhh sefam olsun. O kaybeder. Amaaaan salaklıklarına doymasınlar bizim gibi kadınları kaçırıyorlar:)
Aaa ben de gelmek isterim çaya amaaa...
Ohh ne güzel dedin genciz güzeliz hamdolsun işimiz gücümüz var, sağlığımız yerinde. Herşeye yeniden başlamak artık zor değil. Onlar daha çok vuravcaklar kafalarını duvarlara.
Belki gelirsin tatlım hiç belli olmaz :) Kısmet bu. Eğer birlikten içecek çayımız varsa döner dolaşır gelirsin buraya
Çılgınım ben atlar gelirim hahhaha:)
Bakma bu olaylar beni bir acayip yaptı aslında bayılırım gezilere..paris, londra, new york, istanbul... Gittim gezdim. Bundan sonra da yapmam lazım:) hele sizin gibi arkadaşlar olsun kaçar kaçar gelirim. Kim tutar beniiiii
Çılgınım ben atlar gelirim hahhaha:)
Bakma bu olaylar beni bir acayip yaptı aslında bayılırım gezilere..paris, londra, new york, istanbul... Gittim gezdim. Bundan sonra da yapmam lazım:) hele sizin gibi arkadaşlar olsun kaçar kaçar gelirim. Kim tutar beniiiii
Ohh ne güzel dedin genciz güzeliz hamdolsun işimiz gücümüz var, sağlığımız yerinde. Herşeye yeniden başlamak artık zor değil. Onlar daha çok vuravcaklar kafalarını duvarlara.
Belki gelirsin tatlım hiç belli olmaz :) Kısmet bu. Eğer birlikten içecek çayımız varsa döner dolaşır gelirsin buraya
Genciz güzeliz tertemiz yarınlar bizi bekler😊
Özel mesaj attım kızlar size:)
Teşekkür ederiz tatlım bu güzel mail için 😘
İyi ki varsınız, birlikten kuvvet doğar derler ya ne kadar doğru. İyi ki buluştuk burda:)
Kaderdaşlarım benim, bu zor günlerimde ilaç gibisiniz bana 😘😘
Deniz kenarındayım şimdi... Denize atıyorum hepimizin sıkıntılarını... Sular alsın götürsün...
Her şey iyi olacak inşallah sadece biraz zaman... Zaman her şeyin ilacı...
Özel mesaj attım kızlar size:)
Deniz kenarındayım şimdi... Denize atıyorum hepimizin sıkıntılarını... Sular alsın götürsün...
Her şey iyi olacak inşallah sadece biraz zaman... Zaman her şeyin ilacı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?