Cizii benim iş durumum da senin eşinle olan iş durumuna benziyor biliyorsun. Onun için ben de dün iş başvurusu yaptım 3 tane ve 3 ü de İstanbul :) inşallah iş konusunda da hakkımızda hayırlısı olur
Sevilciğim sizde durum ne dava açıldı mı yoksa karar aşamasında mısın?
Tatlım umarım ikimizde beklenediğimiz kadar süper yeni işler buluruz. Hem ortamı süper olur hem parası.
Rabbim kısmet rızık kapımızı açmıştır. Durmak yok, iş bakmaya yeni hayat kurmaya devam 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizdeki durum çok abes.
Boşanma kararı aldık almasına ama şuan bir resmi işlem yok. Ne yapmaya çalışıyor ben de bilmiyorum.
Bir de ben yurtdışındayım, ev ipotekli, onun binbir işi var. Ne nasıl yapılacak hiiiiç bilmiyorum. Bu evden bana borç kalsın istemiyorum, başka ev bulmak zaten bir eziyet. Ev almam gerekecek ama fiyatlar fahiş, tek maaşla. O konuları düşünürsem hepten manyak oluyorum. Durumum için işte hasta bitkisel hayatta gibi... Kabloların çekilmesini bekliyor, kalbi durdu...,
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ah kızlar biz ancak ahlarımız çıkarsa hırsımızı almış oluruz. Gerçi artık bende hırs pek yok... Ben Allah'a sığındım ve biliyorum ki felaketler bir ömür onun ve ailesinin peşini bırakmayacak...
Ama evet için için diyorsun ki beter olsunlar her an 😬😬😬
Valla bizde de ev araba işleri devreye girecek krediler ödeniyor bir taraftan. onun için ben de o durumları hiç düşünmek istemiyorum açıkçası. hele insanın normalde eli avcu açık ama boşanma aşamasında paragöz olan bir kocası olunca (benimki gibi) insan hiç düşünmek istemiyor
Nerede yaşıyorsunuz kızlar bu arada?
Bu arada kızlar aklınızda olsun para pul işlerini asla kocalarınızla siz konuşmayın. Boşanma avukatınız konuşsun. zira onlar adamların ve avukatlarının anladıkları dilden konuşacaklar emin olun. Çünkü yasal dille ve hakîmin her zaman kadının yanında olduğu bilinciyle yaklaşıyorlar.
Ve biz kadınız, her şeyi alma hakkımız var yarı yarıya + tazminatla... O sebeple kızlar sakın maddi olarak sıkmayın kendinizi...
Istanbuldayım ben canım
Hmmm ben bir haftasonu gezisi ayarlayabilirim kendime, buluşur muyuz?
Tabii ki tarihi kararlaştıralım özelden. Büyük bir zevkle😊
Evi satarsın tatlım bu arada. Borç kalmaz o zaman... Hiç üzme cidden ferahlıklar halloluyor kadın için maddi konular. Bildiğim kadarıyla dünyanın her yerinde bu şekide
Tabii ki tarihi kararlaştıralım özelden. Büyük bir zevkle😊
Evi satarsın tatlım bu arada. Borç kalmaz o zaman... Hiç üzme cidden ferahlıklar halloluyor kadın için maddi konular. Bildiğim kadarıyla dünyanın her yerinde bu şekide
Evi satmak da 1 yıl sürebiliyor, çook düşük fiyat istersen daha kısa da olur.
Hani belki talih kuşu konar da işler kolaylaşır o başka:)
Biraz sabır tatlım. Gün doğmadan neler doğuyor. Inan bir çaresi vardır.
Allah mutlaka bir sebeple bir yol açacak inan bana..
Hiç beklemediğin bir yerden bir kısmet çıkacak.
Ben koca şehirde yapayanlız kaldım derken arkadaşımın ailesi kol kanat gerdi. Ailem oldu şimdi istanbulda. O sebeple bekle bKalım inan sana da bir yol açacak Rabbim.
Cidden kul sıkışmayınca Hızır yetişmiyor...
İnşallah canım ya inşallah...
Ama ben gerçekten yalnızım, bir nefes almak istersin değil mi, kalacağım ablam babam yok burda. Gideyim azıcık şu evden uzaklaşayım diye. Sıkıştım kaldım.
İnşallah bir yol açılır, bilemiyorum. Türkiyede işler daha kolay hallediliyor, burda daha bir zor. Ev en büyük sorun zaten. Allah büyük, yardımcı olacak inşallah.
İnşallah canım ya inşallah...
Ama ben gerçekten yalnızım, bir nefes almak istersin değil mi, kalacağım ablam babam yok burda. Gideyim azıcık şu evden uzaklaşayım diye. Sıkıştım kaldım.
İnşallah bir yol açılır, bilemiyorum. Türkiyede işler daha kolay hallediliyor, burda daha bir zor. Ev en büyük sorun zaten. Allah büyük, yardımcı olacak inşallah.
Günaydın tatlım,
Kalbini ferah tut. Cidden beklemediğin anda sana açılmış kapılara şaşıracaksın. Hayatta hiç bir şey tesadüf değil. Önce inanç... Inan bana açılan kapılara şaşıracaksın...
Bu arada aklıma takıldı, Türkiye'ye dönme şansın olur mu? Ailende burada sanırım hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?