Evliliğimiz pisi pisine bitti

Cizii benim iş durumum da senin eşinle olan iş durumuna benziyor biliyorsun. Onun için ben de dün iş başvurusu yaptım 3 tane ve 3 ü de İstanbul :) inşallah iş konusunda da hakkımızda hayırlısı olur

Tatlım umarım ikimizde beklenediğimiz kadar süper yeni işler buluruz. Hem ortamı süper olur hem parası.
Rabbim kısmet rızık kapımızı açmıştır. Durmak yok, iş bakmaya yeni hayat kurmaya devam 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevilciğim sizde durum ne dava açıldı mı yoksa karar aşamasında mısın?

Bizdeki durum çok abes.
Boşanma kararı aldık almasına ama şuan bir resmi işlem yok. Ne yapmaya çalışıyor ben de bilmiyorum.
Bir de ben yurtdışındayım, ev ipotekli, onun binbir işi var. Ne nasıl yapılacak hiiiiç bilmiyorum. Bu evden bana borç kalsın istemiyorum, başka ev bulmak zaten bir eziyet. Ev almam gerekecek ama fiyatlar fahiş, tek maaşla. O konuları düşünürsem hepten manyak oluyorum. Durumum için işte hasta bitkisel hayatta gibi... Kabloların çekilmesini bekliyor, kalbi durdu...,

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Amiiiiiin canım inşallah açmıştır

Valla bizde de ev araba işleri devreye girecek krediler ödeniyor bir taraftan. onun için ben de o durumları hiç düşünmek istemiyorum açıkçası. hele insanın normalde eli avcu açık ama boşanma aşamasında paragöz olan bir kocası olunca (benimki gibi) insan hiç düşünmek istemiyor

Beter olsunlar beteeer... 😡Demiştim ya kurban kestireceğim, kurban:) zil de bulursam takıp oynarım. 💃💃💃Allah'ım tez vakitte inşallah

Ah canım ah... Allah bize kolaylık versin inşallah...

Nerede yaşıyorsunuz kızlar bu arada?

Istanbuldayım ben canım

Bu arada kızlar aklınızda olsun para pul işlerini asla kocalarınızla siz konuşmayın. Boşanma avukatınız konuşsun. zira onlar adamların ve avukatlarının anladıkları dilden konuşacaklar emin olun. Çünkü yasal dille ve hakîmin her zaman kadının yanında olduğu bilinciyle yaklaşıyorlar.
Ve biz kadınız, her şeyi alma hakkımız var yarı yarıya + tazminatla... O sebeple kızlar sakın maddi olarak sıkmayın kendinizi...

Canım ya yarı yarıya olmasın güzelim, borca da ortak oluyrsun o zaman. Aman aman...

Hmmm ben bir haftasonu gezisi ayarlayabilirim kendime, buluşur muyuz?

Tabii ki tarihi kararlaştıralım özelden. Büyük bir zevkle😊
Evi satarsın tatlım bu arada. Borç kalmaz o zaman... Hiç üzme cidden ferahlıklar halloluyor kadın için maddi konular. Bildiğim kadarıyla dünyanın her yerinde bu şekide

Tamam kararlaştırırız o zaman😊
Yok canım burda işker öyle yürümüyor malesef, ev piyasası çok kötü, biz aldıktan sonra fiyatlar düştü, satınca borç kalıyor. Yani şuan borç evin değerinden fazla.
Burda öyle kadın için ferahlık falan da yok, eğer borçları üzerine alırsa resmi olarak nafaka dahi ödemesine gerek kalmıyor. ( ha zaten ben çalıştığım için bana nafaka yok, çocuk nafakasından bahsettim)

Evi satmak da 1 yıl sürebiliyor, çook düşük fiyat istersen daha kısa da olur.
Hani belki talih kuşu konar da işler kolaylaşır o başka:)

Evi satmak da 1 yıl sürebiliyor, çook düşük fiyat istersen daha kısa da olur.
Hani belki talih kuşu konar da işler kolaylaşır o başka:)

Biraz sabır tatlım. Gün doğmadan neler doğuyor. Inan bir çaresi vardır.
Allah mutlaka bir sebeple bir yol açacak inan bana..
Hiç beklemediğin bir yerden bir kısmet çıkacak.
Ben koca şehirde yapayanlız kaldım derken arkadaşımın ailesi kol kanat gerdi. Ailem oldu şimdi istanbulda. O sebeple bekle bKalım inan sana da bir yol açacak Rabbim.
Cidden kul sıkışmayınca Hızır yetişmiyor...

İnşallah canım ya inşallah...
Ama ben gerçekten yalnızım, bir nefes almak istersin değil mi, kalacağım ablam babam yok burda. Gideyim azıcık şu evden uzaklaşayım diye. Sıkıştım kaldım.
İnşallah bir yol açılır, bilemiyorum. Türkiyede işler daha kolay hallediliyor, burda daha bir zor. Ev en büyük sorun zaten. Allah büyük, yardımcı olacak inşallah.

Günaydın tatlım,
Kalbini ferah tut. Cidden beklemediğin anda sana açılmış kapılara şaşıracaksın. Hayatta hiç bir şey tesadüf değil. Önce inanç... Inan bana açılan kapılara şaşıracaksın...
Bu arada aklıma takıldı, Türkiye'ye dönme şansın olur mu? Ailende burada sanırım hem

Elif şafak I'n aşk romanından Şems in hayatla ilgili söylediği aşağıdaki sözü seninle paylaşmak isterim:
'başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. bütün kapılar kapansa bile, sonunda o sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.'
Ne güzel demiş Şems... Nice cennet bahçeleri var ve Rabbim kimsenin bilmediği patika yollar açacak hepimize...

gunaydin canim,
bugun daha bir pozitif kalktim:) cok derin dusunmeyecegim artik ( yani uygulamaya calisacagim )
hersey olmasi gerektigi gibi olacak zaten.
turkiyeye donmenin is anlaminda zorluklari olur, kizim babasiyla fazla gorusemez ( kotu olayim diyorum ama kizima kiyamiyorum ne de olsa babasi bunu degistiremem. ) kizimin egitimi burda daha iyi olur... Ailem turkiyede evet,
gitsem evdi falan hic problem olmaz hemen ayarlarlar. Hayirlisi canim ya Allah buyuk, yasayip gorecegiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…