Evliliğimiz pisi pisine bitti

Benim düşüncem, eşinizin aklında başka birisi vardı, ya da ailesi ona uygun bir eş adayı vaadinde bulunmuş olabilir mi ???
Müdür olunca kıymete binmiş.
Bazı aileler daha iyisini daha güzelini buluruz diye diye boşatıyorlar.
Çünkü resmen bahane aramış boşanmak için.

Yakıştırmak istemiyorum.
Beni gecelerce koynunda sımsıkı saran adama bunu yakıştıramıyorum...

Ama her şey olabilirmiş hayatta.
Başıma bu da gelmez dememeliymiş insan.

Gözümle görmedim, kanıtım yok...
Ama zaten eninde sonunda ortaya çıkar ne varsa.
Ben hakkımı helal etmiyorum zaten.
Benim bu kadar acımın sonunda yüzü güler mi sizce?

Konuyu okuyunca eşimle bizi düşündüm, kendimi senin yerine koyuyorum, çok zor bir durum çok kırıcı...biz kadınlar fedakar oluyoruz mutlu edebilmek için çırpınıyoruz..onun için yaptıklarımdan, onun benim için yaptıklarından böyle sevildikten sonra bunların gerçek olmadığını görmek çok üzücü...allah sabır versin zor bir imtihan, en azından çocuğun olmaması bir avantaj...demek kimseye o kadar bağlanmamak gerekiyormuş, tam güvenmemek gerekiyormuş olur ya insan...
ikinci evlilikler ilk evlilik gibi olmuyor hiçbir zaman, evlense de senden daha artıları olan birini bulması gerek, ama artık boşanmış bir adam o,ona gelen sevgi için değil parasına gelir. bu da ne kadar mutluluk getirebilir?? sen iyi zamanda kötü zamanda yanındaydın...
O seni kolayca unutamaz, hiçbir şeyin ilki ikinci ile denk olmaz, üstelik sudan bahanelerle ayrılmışsınız. hayat inişli çıkışlıdır kimin ne olacağı belli olmaz. hayat her şeyin tersini görecek kadar uzun.

Ben belli bir sebep göremiyorum eşinin senden ayrılmak istemesine. Sen istesen anlayacağım fakat eşinin istemesi garip.. Bence de bahane etmiş bazı şeyleri.. Her çileyi, hakareti çeken sensin ama ayrılmaya dünden razı olan o. Boşver bence. İyi bile olmuş bu ayrılık.. Daha güzel günlerin olacak emin ol.

Konuyu okumaya başlar başlamaz dedim ki yine mi...
Çok çift biliyorum bu ve buna benzer sebeple yuvası dağılan..
Evlilik denen kurum 2 kişilik değil maalesef..
27 yaş çok genç bir yaş..
Bundan sonrasını yazmak bizlere kolay gelebilir , yaşayacak olan sizsiniz..
Umarım doğru insanlarla karşılaşır doğru kararlar alırsınız.
Çok güçlü olduğunuzu düşünüyorum ayakları sağlam yere basan bir kadınsınız bununla başa çıkarsınız emin olun..

Cok zor! Ama senin yerinde olsam en ozledigim anda beni ve ailemi ortada hicbisey yokken denemek amacli hirsizlikla sucladigi gelirdi..emin ol pisman olacak emin ol geri donmek isteyecek !! Tecrubeyle sabittir..guclu bi kadinsin belli geri adim atmamissin takdir ettim.ama unutmaki bunda ki etkenlerden biri de kendi ayaklarinin uzerinde durabiliyor olman,buda ailene seni okutma firsati verdikleri icin minnet sebebi olmalive allaha sukur..umarim hersey daha guzel olur senin icin..

zararın neresinden dönülse kardır. ıkı sene sonra degıl de 20 sene sonra anlasanız kocanızın ne MAL oldugunu o zman cok daha geç olurdu. benım fıkrıme gore ıkıncı bı kadın yok. Eşiniz cok kazanmaya baslayınca aılesıne birden kıymetli olmuş. E siz olduğunuz, bır evı oldugu ıçın aılesıne akıtamamış da musluğu , aılesı doldurmuş eşiniz de gaza gelip yuvasını dağıtmış. Pişman olacak ama şimdi değil ilerde..

evet gayet normal. nedensiz de sevilir diye bir şarkı bile var hatta :) şaka bir yana alışkanlık,hayal kırıklığı,öfke,kullanılmışlık hissi,boşluk hepsi birbirine karışmış ola da bilir. yani belki de hala aşık değilsin ama şu an boşlukta olduğun için belki de aşık olduğunu düşünüyorsun. zaman zaman yine aklına gelecek mutlu çiftleri gördüğünde,eline bir düğün davetiyesi geçtiğinde,parkta anne babasıyla oynayan çocukları gördüğünde hep aklına gelecek belki sızlayacak için ama o sızı da zamanla geçip gidecek.emin ol gidiyor tecrübeyle sabit :)

E tabi hayata devam edeceksin adam seni bıraktığı yerde kalmayacaksın o annesiyle mutlu olsun gerçi annesi uğruna hanımı boşayanında hiç daha iyi hanım bulduğunu duymadım,herkes birşekilde bu hayatta sınanıyor, bazıları sonradan anlıyor neyin ne olduğunı

Dediğiniz gibi oğluları daha fazla kazanmaya başlayınca kıymete bindi.
Ben şükrediyorum babam beni erkek gibi yetiştirdiği ve eğitimime bu kadar değer verdiği için.

Ve dediğiniz gibi bundan sonra onunla evlenecek kimsecikler onu benim sevdiğim kadar sevemez...
Gelen bundan sonra parasına gelir ancak...

Koynuna yatırdığında benim sıcaklığımı şevkatimi aşkımı bulamayınca benim kalbimden 1000 beter sızlar umarım kalbi...

Umarım dediğin gibi olur. Ben de geleceğe umutla bakmak istiyorum.

yazdıklarınızı okurken gerçekten üzüldüm, eşiniz evi terkettikten sonra hiç konuşmadınız mı , neden ayrılmak istedi tam olarak anlayamadım? Aranız gayet iyiyken bir kavgadan nasıl boşanmaya varıldı, hiç mi tereddüt etmedi? Her evlilikte kavgalar olur, ama hemen öyle boşanılmaz ki? Eşiniz sizden boşanmayı daha önceden mi kafasına koymuş acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okuyunca çok şaşırdım elle tutulur bir sebep yok nasıl yıkılır bir yuva hiç yere?! Ailesi senin kariyerini kaldıramamış bence.Eğitimin ,kariyerin onlara yük olmuş gibi.Çocuğunuzun olmaması güzel rn azından.Eşini seviyorsun ama ailene yaptığı çok terbiyesizce ne demek denedim? Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seni ve aileni para ile bu şekilde denemesi çok kırıcı ve cidden ayrılık sebebi. böyle şeyler yapılmaz bunlarla insan hatta eş denenmez. resmen ben böyle yapayım eşim zaten buna dayanamayıp ayrılmak ister bahane olur demek istemiş. cidden boşver. aklına getirmemeye çalış. ve kararlı ol. karaktersizliğe bak. nası sinir oldum anlatamam. Allah insana kaldıramayacağı yük vermezmiş.hayırlısı böyleymiş de bence. ilerde kimbilir nası sorunlar olacaktı. bu kadar ucuz harcanırmı ya evlilik bu. ne öyle denemeler falan. hayret bişey !!

çok şaşırdım Allah çok verip azdırmasın az verip bezdirmesin derler para çoğalınca işler değişmiş galiba.. gerçekten yazık olmuş ama bu kadar basitçe bir şey yuzunden size taktığı yüzüğe varana kadar elinizden alıp gidecek kadar düşecekmiş demek bunu yol yakından anlamışsınız iyi ki çocuğunuz yok..
ve iyi ki güzel bir kariyeriniz var Rabbim çok daha güzel günler göstersin size inşallah

demişsin ki benden fazla seven kadın olmaz diye ....şunu bil ki seni ondan daha fazla seven erkek olur... sanırım yeni ayrıldınız zamanla iyi ki ayrılmış diyeceksiniz . böyle karakterlerle ömür geçmiyor seni satın almış mal duruma getirmekle evlilik yürümez

Hiç anlayamadığım da bu zaten.
Haftalarca aradım, mesajlar attım, hiç cevap vermedi.
Annem ve bazı arkadaşlarım da sizin gibi gitmeyi daha önceden kafasına koyduğunu düşünüyor.

Elbette ki kimse kimseyle sonsuza kadar evli kalmak zorunda değil.
Benim içimi yakan bu kadar medeniyetsizce yapmış olması.
Diyorum ya beni karşısına alıp boşanmak istiyorum mutsuzum demedi.
Avukatıma söylemiş ne olur ikna edin boşanmaya diye...

Sanki o kadar zamanı ben avukatla ya da başkasıyla geçirmişim gibi...
Yoksa dediğim gibi aklı başında bir insanım, evlenmek kadar boşanmakda normal, ama tarz çok yanlış....
Bu sebeple de asla hakkımı helal etmeyeceğim.

Allah'a havale ediyorum hepsini...
Eğitimim, kariyerim hep vardı, oğulları terfi alınca mı yük oldu anlamıyorum.

Bence Allah şaşırttı onları....
Ne oldum oldular sonradan.

Değil mi bu kadar basit harcanmamalıydı.
Allah katında bile ailesi araya girmediği için suçlu...
Evlilik en kıymetli kurum, Allah aile büyüklerine araya girin öncelikle diyor.
Benim aileme atılan iftiraya rağmen alttan aldı benimkiler.
Gerekirse biz hiç evine gelmeyiz bir daha dediler, onun ailesini aradılar.
Ama onlar hemen anlaşıp boşansınlar demişler.
Ayıp valla...
Sonradan görme oldular oğulları mevkiii alınca.
Ben eşim beni hiç kaaleye almadı, benimle hiç konuşmadı bir kez bile ona çok kırgınım...
Ve dediğim gibi, hadi altınları istedin, tek taş ne yaaa???
O taşı alıp mutlu mesut bakar umarım...

aileni hırsız cıkartıp onların bi daha eve gelmemesini önlemekti sanırım amacı...
şizofren...
kurtulmuşun bence... cocuk yokken kurtulman dahada bi mucize olmuş...
ailesi. annesi baya kanına girdi herhalde...

pişmanlıgını görürsen bizede yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…