Evliliğimiz pisi pisine bitti

Az önce temyizden feragatı imzaladım eve geldim...
Dün karar çıkar çıkmaz gidip hemen feragat etmiş temyizden.
Ben hiç pişman olacağını sanmıyorum.
Makamının mevkisinin ailesinin ve ondan çıkar bekleyen arkadaşlarının büyüsünde.
Çok inatçıdır, pişman olsa da söylemez.

Hep dediğim gibi yeniden diyorum.
Allah bildiği gibi yapsın, ben hakkımı helal etmiyorum, ne ona, ne de ailesine...
Dinimize karşı geldiler bir kere arayı bulmaya çalışmayarak, iftira atarak aileme ve bana kul hakkı yediler...

ovvv arkadaş cevreside var...
evet belki pişman oldugunu söylemeyebilir ama.
duyarsın.. yada o makamının büyüsünü kaybeder...
rabbim kimsenin hakkını kimsede koymuyor...
inşallah azda olsa bu tarafda görürsün
nasıl olsa diger tarafda iki elin yakasında olucak

Bu işte başka bir iş var sanki..
Olayların bu kadar hızlı ilerlemesi, sanki planlanmış gibi..
Ne mutlu size güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız,
bu saatten sonra hayatınızın artı yönlerine odaklanın.

Son düzenleme:
cnm bence ucuz kurtulmussun bosver neden dersen kocan bıle olsa kımse kımseyı deneyemez helekı bu kısı karınsa ne demek yanı ne kadar saygısızca ve terbıyesızce ustelık bu olayın ustune ozur dıleyecegı yerde kalkmıs evı terketmıs.. bence sende hııııcccc takma bak ne guzel ısın de varmıs tahsılınde Allahtan bır yavrucak olmamıs hem ne demek ya senın aılen gelıcek esının onları basustunde tutması gerekırken bırde surat yapıp ıftıra atması evlılıkte saygı yoksa sevgıde olmaz bellıkı bu adam saygısı yokmus bosver

Evliliğin bitmesine neden olacak bir olay yok bence eşin bu olayı bahane edip senden ayrılmış Eşinin yaptığı şeyde çok ayıp .bak ne kadar çok seviyormuşsunuz birbirinizi kıyamazdı falan diyorsun bak herşey bitirmiş bianda ortada bişey yokken bu erkekler böyle içlerinde sakladıkları ayrı bir dünyaları var.bir gün pat diye karşına apayrı bir olayla çıkıyorlar.senin adına çok üzüldüm yoluna devam et ne yaşarsak yaşayalım herşey insanlar için hayat devam ediyor .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah'a havale ediyorum hepsini...
Eğitimim, kariyerim hep vardı, oğulları terfi alınca mı yük oldu anlamıyorum.

Bence Allah şaşırttı onları....
Ne oldum oldular sonradan.

En azından hala yaşın genç 10 yıl sonra olsaydı bu olay inan daha çok yara alırdın.Kendine be hayatına şans tanı bırak nedeni niçini.Aklıma şöyle bir şey geldi acaba kvler başka birini mi istiyorlardı gelin olarakta oğulları ısrar edince seninle evlenmeye sesleri çıkmadı?

Tek telimeyle doldurusa gelmis.. annesi fena doldurmus ve bosatmis sizi malesef. Allah yardimcniz olsun insllah uzulmeyin kaybeden o oldu

Üzüldüm yaşadıklarınıza. Diyeceğim şu ki "Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Zaten anlamadığım o kadar çok şey var ki, terfi almış ve hiç söylememiş, dediğin gibi resmen bahane edip gitti diyorum. Ve bu acele niye?
Biraz beklersin ki şartlar saha net gözüksün belirlensin.
Avukatıma o kadar çok ısrar etmiş ki adli tatil öncesi hallolsun diye...
Üstelik yaz tatilimizi bile almıştık.
Ben erkek olsam ne yapardım dedim günlerce. Ben erkek olsam kesinlikle kimseyi dinlemeden o tatile çıkalım ve son kez deneyelim derdim
Böyle bir çırpıda gitmesi çok garip

Üzüldüm yaşadıklarınıza. Diyeceğim şu ki "Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Valla dediğin gibi arkadaşım beni çok madur etti. Çok ahımı aldı.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini...
Çıkar elbet ahlarım, belki bu dünyada belki ahirette.
Bildiğim tek bir şey var ki o da en yüce adalet Rabbimindir.
Dua edin ne olur bana. Allah hayırlısını versin bundan sonra bana hep

konunuzu okudum da ben burada pisi pisine biten bir evlilik görmedim , size ve ailenize saygısı olmayan adamdan koca olmazmış zaten.

umarım bundan sonraki hayatınızda sizi gerçekten çok mutlu edecek birisi çıkar karşınıza

Kesinlikle haklısınız.
Annem babam ne zaman evimize gelse huzursuzluk çıkarttı hep.
Annesi kızkardeşi bana laf söylerken bir kez bile savunmadı beni.
Onun için mutluluk parayasa ve mevkiyse, parası ve mevkisi var artık. Para ve mevki sahibi ettim onu.
Ama hep dediğim gibi, bundan sonra onu benim kadar sevebilecek biri olmayacak. Gelen de parasına gelecek.
Allah herkesi bir şeyle sınarmış. Beni ona karşı gösterdiğim sabırla, onu parası mevkisiyle.
Allah bu sınavdan anlımın akıyla çıkmamı nasip etsin, hayırlı yazılar yazsın bana bundan sonra

kaynanalar ve görümceler evliliklerden ellerini çekseler (iyi olanları ayrı tutarak yazıyorum herkes bir değil çünkü) yada oğulları tek erkek evlat diye evlendirmeseler turşusunu kursalar daha az can yakarlar ama maalesef eşinde ailesine karşı gelememiş onların etkisinde fazlasıyla kalmış dolayısıyla ailesinin ekmeğine yağ sürmüş ama eden bulur hiçbir zaman yapılan kimsenin yanına kar kalmaz

yinede çok geçmiş olsun arkadaşım yaşadıkların çok zor çok ağır ama hayatta her acı gibi buda geçer geçmezse insan yaşayamaz çünkü ancak sana tavsiyem gerçeğinle yüzleş acını yaşa ve bu olayla vedalaşıp unutmaya çalış düşünüp düşünüp kafanda kurma böyle yaparsan yaranın kabuk bağlamasını engeller sürekli kanatarak taze tutarsınki buda seni hasta eder ayakları üzerinde duran ekonomik özgürlüğü olan güçlü bir kadınsın umarım çabuk atlatır yeniden mutluluğu yakalarsın

Geçecek inşallah dediğin gibi.
Acımı yaşıyorum ama dimdik duruyorum.
Biliyorum ki Allah mazlumun, hakkı yenmişin yanındadır. Biliyorum ki kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için

Okurken cok uzuldum ne tuhaf ailesi var.aslinda bu erkeklerin yukselmesine izin vermeyeceksin hepsi kendini kaybediyor otursun anasinin dizinde sen zaten kendini gerçekleştirmis bi kadinsin merak etme acin azalir yasin gencmis soyledigine gore en onemlisi cocuk yok bosver

allah yardımcınız olsun zor durum. dediğiniz gibi bir hiç yüzünden kocanız herşeyi bitirmiş. bence onun bu kararı almasında ailesinin etkisi var

allah yardımcınız olsun zor durum. dediğiniz gibi bir hiç yüzünden kocanız herşeyi bitirmiş. bence onun bu kararı almasında ailesinin etkisi var

Bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Zaten üzerimde gelinlikle düğüne giderken bile annesi ne laflar etmişti bana... Gelin Ata binmiş yaa kısmet demişmişmiş...
Eşimi çok sevdiğim için öyle bir bakmıştı ki bana o an annesinin kızkardeşinin tüm çirkinliğini silip atmıştım. İşte bu adam bu bakış bu aşk beni bağlar ben ailesini ne yapayım demiştim. Öyle olmuyormuş malesef. Şimdiki aklım olsa çıkar giderdim. Ama yaşanacaklar varmış, kader kısmet varmış.

Bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Zaten üzerimde gelinlikle düğüne giderken bile annesi ne laflar etmişti bana... Gelin Ata binmiş yaa kısmet demişmişmiş...
Eşimi çok sevdiğim için öyle bir bakmıştı ki bana o an annesinin kızkardeşinin tüm çirkinliğini silip atmıştım. İşte bu adam bu bakış bu aşk beni bağlar ben ailesini ne yapayım demiştim. Öyle olmuyormuş malesef. Şimdiki aklım olsa çıkar giderdim. Ama yaşanacaklar varmış, kader kısmet varmış.

herşeyin hayırlısını istemek lazım demekki sizinde göreceğiniz varmış. sabredin dik durun kendinizi bırakmayın

herşeyin hayırlısını istemek lazım demekki sizinde göreceğiniz varmış. sabredin dik durun kendinizi bırakmayın

Dim dik duruyorum artık. Kaybettiğim ne varsa 2 Senede fazlası ile verecek hayat bana... Buna gönülden inanıyorum😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…